Ryggvärk och brännande smärta!

Igår så jobbade jag som sagt ute på Örsholmen och agerade lekledare medans en massa (med betoning på massa) småbarn fick prova på sumobrottning! 4 timmar i stekande sol utan skugga och utan solsktddskräm resulterade i ett par röda och brännande armar! Upptäckte nu i morse också att benen också fick ta stryk. Aj. Som fan.

Skulle även ha jobbat idag, men när min kära klocka ringde en sisådär 05:50 i morse och jag skulle sätta mig upp, ja då fan brände det till i ryggen! Det gjorde sisådär svinont och var helt säker på en muskelbristning och jag lade mig ner igen och kände då hur även armarna protesterade. Sjukanmälde mig och somnade om. Ryggen känns bättre nu, men gör fortfarande ont i kombination med armarna och benen. På armarna känns det som att huden har blivit för liten och så fort jag rör armarna så försöker jag tänja ut huden. Det uppskattas inte!

Har varit och köpt mig solskyddskräm nu som jag hysteriskt kletade in mig i! Blir att vara inomhus idag så jag inte bränner mig mer! Ta det lugnt så jag kan jobba i morron! Alltså, jag blev riktigt ledsen över att jag inte kunde jobba idag. Fattar ni hur bra betalt det är? Tvi vale! Men hälsan får väl kanske gå först. Och sen så säger Pernilla att jag inte har något liv så jag får väl sitta här hemma och invänta nästa jobbdag! =)

Nej nu ska jag göra mig en smoothie!



Jag i Bulgarien 2006, då min kropp också protesterade mot solen och gav en röd, fin färg överallt. Den färgen finns nu även på mina armar.

Jag har lyckats!

Jag har äntligen lyckats! Jag har fått bondbränna. Titta. Bildbevis!



Och på tossingarna med!



Nu ska jag iväg och jobba till 10 ikväll!

Skjuten

Idag så jobbade jag på banan. Jag fick hålla i en mångkamp och bytte av Björn på 2 paintballgrupper! Det ni! Varav den sista gruppen hade nåt undermedvetet emot mig! Dom sköt mig 2 ggr! En gång på handen och en gång på höften. Det gör ont. Fruktansvärt ont. Handen är ok men höften. Tvi vale vilket jävla märke jag har fått! Tar kort sen eller nåt så ni kan lida med mig! Kom ihåg att det var på cirkus 4 meters avstånd. Pain is not pleasure!

Håller nu på och gör mig iordning för att gå på party! Så borde inte sitta här, utan göra mig i ordning, och det ska jag göra nu! Mors!

Vad är det som har hänt...?

Igår så var det pissväder och nu så är det så underbart som det bara går att bli! Har precis ätit frukost på balkongen! Inte helt fel! Ska göra mig iordning och ska sen ska jag och Björn dra ut till banan och jobba lite =) Jag har ingenting att göra när vi kommer ut på ett par timmar, men man kan ju alltid ligga och sola lite? Right? =)

Sen ikväll så blir det party, då Kim kommer ner till Karlstad! Ska bli kul att träffa henne, då det blir alldels för sällan måste jag säga!

Bjussar på en bild på Saaben och Martina, från när vi och Fia var i Bulgarien -06! Tyckte den såg lite somrig ut =) Ha en underbar dag allesammans!


Dagens i-landsproblem!

Varför måste folk gå med kundvagn/barnvagn och blockera hela vägen för folk? Helst ska dom också gå i snigeltakt och sen tvärstanna mitt i vägen för att kolla på nåt som finns 20 meter längre bort? Jag fattar inte riktigt grejen med det...

Tvi vale för vädret!

Idag har det varit ett riktigt trist väder! Regn och blåst och rusk! Tvi vale! Måste väl bara säga att nu har vädret blivit fint igen med blå himmel! Har hört att det ska vara riktigt fint väder under helgen, och det låter finfint det!

Roadtrip till Kristinehamn och sen till Deje stod på schemat idag och så lunchade vi på Ikea för att sen fixa lite småsaker och sen dumpade Björn mig! Ja, i lägenheten alltså med andra ord.



Björn pratade i telefon mkt under våran roadtrip!



Jag var nästan osminkad och hade lite smått tråkigt!

Ännu en underbar dag!

Eller inte! Fyfan nu vräker regnet bara ner! Skit å dret å dyng å lort! Känner mig ganska glad  nu över att jag inte följde med ut till banan idag, utan sov istället!

Men ska snart iväg på en roadtrip med Björn! Spännande värre va?

Har inte så mkt mer att skriva just nu.
Eller jo. Herregud hur kunde jag glömma det här?!

R.I.P Dolly Parton

Du låg där helt stilla när mamma kom hem, och Fru Jansson låg helt stilla bredvid dig och såg förskräckt ut! Vem ska nu gå på bordet och äta på våra tallrikar?


Tralala

Nu har jag äntligen färgat bort min utväxt! Håller med Pernilla, den var ju nästan grå innan! ^^ Gött att bli av med den! Även om hela badrummet blev rött och missfärgat! Haha.

Jag somnade som en stock förut i soffan. Var helt utslagen! Hade mobilen på bordet, den var iofs på ljudlös, men 2 missade samtal hade jag när jag vaknade, och bordet var kanske 3 dm ifrån mitt huvud? Haha. Fick lite panik när jag vaknade också, då det första jag ser på tv är Grey's, som jag vet går klockan 21:00 på onsdagar! Men då kollade jag på klockan och upptäckte att det bara var ett gammalt program som visades! Sisådär 20 i sex på dygnet.

Ska ta och ta upp kyckling nu, tänkte göra wok tills Björn kommer hem ifrån jobbet! Är jag inte en underbar fru så säg?

Hah! Jag hade rätt och du hade fel!

Hah! Säger jag bara! Hah! Hah hah haaaah! Jag hade rätt och du hade fel!

Gjorde precis ett test på Facebook. Eller test och test. Jag kollade hur mitt namn ser ut på japanska! Och det ser ut precis så som tatueringen på mitt ben! Så hah, du man, som jag inte kommer ihåg vid namn nu, som påstod att det inte stod Susanna på mitt ben!

Mr X: Jag kan japanska, och det står inte Susanna på ditt ben.
Jag: Nähä? Vad står det då?
Mr X: Nej, men det finns 2 olika stilar som man använder inom japanska.
Jag: Jaha? Men vad det står då?
Mr X: Jag kan japanska, och det står inte Susanna där. Det är inte rätt.
Jag: Eh, det är en japan som har skrivit det?
Mr x: Då har han lurat dig, för det står inte ditt namn där.
Jag: Nähä?! Men vad står det då om det nu inte står mitt namn?
Mr X: Jag kan japanska och det står inte ditt namn
tystnad
Jag gav upp där.

, HAH, på dig!



Om du inte vet vad du snackar om, så håll käften och gläd resten av världen med din tystnad! Verkar som det bara är jag som fattar vad jag snackar om eller hur?

Och just ja! Jag har några teorier på en människa som har kommenterat, på samma ip-adress men med olika namn. (ni vet väl att jag ser era ip-adresser?)
Tänkte då på kommentatören; D B
Mina teorier:
DB =
  • Dum Blondin
  • Desperat Blomkål
  • Diskande Brodern
  • Disco Bruden
  • Dumpad Bäver
  • Dr Bombay
  • Dömande Bög
Men snälla, säg inte vem du är! Jag vill gissa mig till det! =)

Avundsjuka?

Idag när jag kom hem från jobbet, så hade min t-shirt som jag har beställt kommit! Sweet! Nu ska jag bara prova och sy in den ^^ Är sjukt trött och svinigt hungrig, så tänkte laga lite mat! Sova kan jag göra sen! Ska även färga min vackra utväxt planerade jag!

Vet ni vad? Jag tror att folk är avundsjuka på mitt och Björns förhållande.
Då får ni vara det! Prioriterar saker nu som jag anser vara bättre och viktigare än vissa saker, och det är jag stolt över!
Titta mamma, jag håller på att växa upp!

Dagens vilda äventyr!

Först och främst så vill jag tacka för alla snälla och söta kommentarer! Vet ni vad? Jag är egentligen blond!

Idag så har jag jobbat och har precis kommit hem efter en hård dag i Skåre! Kände mig som värsta turisten där, för hittade ingenstans! Kärlek till GPS säger jag bara! Men åkte fel en gång iallafall och var tvungen att backa och ha mig medans folk skrattade åt mig och jag tvingade en buss att backa! Haha. Jag bjöd på det, tänkte jag medans jag fejkade ett leende till busschauffören och förbannade GPS:en. Måste ha sett lite fult ut, när jag tänker efter ^^ Blev himlans glad över att jag fick gå några minuter tidigare så jag hann med bussen som gick fem i 10 istället för den som gick fem i halv 11. Gött mos! Och jobb i morgon blir det också! Men bara till 12! Sen ska jag hem och färga min utväxt!

Och till anonym som funderade på om jag har haft grönt hår; så stämmer det! Här bjuder jag på en naturlig bild av mig!


Tillåt mig att skratta

Ojsan, vad seriöst folk tar på saker och ting! För det var ju inte alls så att jag var ironisk eller så? Haha
Men vill ni ta åt er, så gör det! Jag riktade säkert mina ord mot några speciella personer, eller så var jag ironisk och väntade bara på att se hur folk skulle kommentera? ^^ Haha

I mitt nästan inlägg ska jag nog skriva att barn är fula och att killar inte borde få vistas på offentliga platser?

Blondiner är korkade!

Det har man hört många gånger eller hur? Men det jag vill säga med det här, är att fejkblondiner är korkade. Mer korkade än naturligt blonda eller någon annan hårfärg. Why?

Det är fult
Det ser fejk ut
Det är inte naturligt
Dom klagar över att deras utväxt syns
Blonderingsfärgen går in i hjärnan på dom osv!
Håller ni inte med?

Om jag färgar håret? Självklart! Men det är rött. Inte blond.

Turister är dumma!

Fick en anonym kommentar om varför en annan anonym kommentator antydde att turister är dumma.

Jadu. Vart ska jag börja någonstans? Turister är dumma helt enkelt. Om det kommer en turist upp till skogen där jag är ifrån egentligen, och man säger till dom att; "de ä e å. Å i åä ä e ö", så fattar dom ingenting! När vi säger att närmaste systembolag ligger 6 mil bort så fattar dom inte det heller. Att försöka förklara för turister att vi inte får någon mer brödleverans samma dag, när klockan är 20 över 1, då vi stänger 1, men turistjäveln vägrar lämna butiken (nu menar jag såklart då jag jobbade på Ica), så måste jag kunna få peka finger och säga: Korkade turistfetto!

Turister som kommer upp till skogen och inte tror att vi har telefon eller internet, turister som tror att jag ska veta vad dom säger när dom pratar i 110 på tyska/hollänska/danska/norska/skånska eller varför inte turister som tar älgskyltar; Ni ger en inget annat val än att kalla er dumma!

Turister är dumma!

Sol, glass och skitsnack!

Idag vid tvåtiden så träffade jag Fia borta vid konsum där vi införskaffade oss lite godis och glass! Vi spatserade sedan hem till mig där vi placerade oss på balkongen och avnjöt av glassen och njöt av solen! Snackade en massa skit som bara tjejer kan och skrattade en massa! Precis vad som behövdes!

Har glömt att berätta att när Bosse och Una kom så hade dom även med sig en dammsugare! Som är helt ny! Inte helt fel, då jag vet att den är svinbra! Haha, vi byter dammsugare som folk byter underkläder! Vilka kan skryta med den bedriften? ^^

Nu ska jag bara ta det lugnt ikväll, då det blir en tidig morgon för mig i morron. Måste gå upp en halvtimme tidigare en vanlgt då jag måste ta en buss vid kvart över 6, för att hinna bort till Skåre tills klockan 7! Men nu blir det tv!

Vart är Thomas?

En del har funderat på vart Thomas tog vägen sen vi möblerade om lite i vardagsrummet, och svaret har vi här!


Han står nu i sovrummet, i väntan på ett nytt boende! Nån som vill köpa honom? Nu har vi inte plats för honom längre! Vi har från början sagt 1900 :- för honom, men vi är redo att sänka priset nu, nån som känner sig manad?

Nu har svärföräldrarna lämnat oss, och är nu på väg ner till Skåne igen. Det har varit riktigt trevligt att ha dom här!



Och nu ska jag pyssla en massa i lägenheten och få i ordning allt, och sen så ska jag träffa Fia =)

Lite sumobrottning!

Vi var på banan en sväng igår och körde lite sumobrottning! Först ut så var det jag och Una (Björns mamma). Jag vann! Wiho! (Yes, ni får vrida huvudet ur led igen, då  Björn filmar så bra)



Sen körde jag mot Bosse (Björns styvpappa) och då... gick det inte lika bra...



Vill ni se fler bilder? Klicka här




Just ja! Det var ju män här och donade i köket. Det... såg ju bra ut.


Nu kommer det bilder!

Nu tänkte jag avslöja vilka förändringar som har hänt i lägenheten, för er som har varit nyfikna!
Jag kom hem och upptäckte en jädrans massa kartonger och lådor i vardagsrummet, och jag ville få upp det direkt! Jag skruvade ihop allt (med hjälp av Björn) och vips så har vi ett nytt vardagsrum!



Bosse fastnade på bild också!



En hylla och ett nytt skrivbord! Det ni!

Vart ska jag börja...?

Just nu är jag så trött så jag vet inte vart jag ska ta vägen! Ja, ut ska jag inte iallafall med tanke på att det regnar, men ^^ Har varit dålig med att uppdatera om mitt underbara liv, så tänkte ta igen det nu!

För det första så blev lasagnen göööörbra som jag gjorde i onsdags! Allt försvann direkt! Bosse var en hungrig karl! =)

Jag jobbade i torsdags, och efter en massa missförstånd så hamnade jag tillslut i Skåre där jag fick cykla hela dagen. Jag kände då hur min kondition försvann för en sisådär 7 år sen! Haha, jag var helt jävla slut! Men det gick bra ändå, jobbade bara till två så, och sen blev det att åka hem och se lite förändringar i lägenheten! Men det berättar jag om lite senare vad det var för något ^^

Var ute på banan igår också, där vi lekte lite sumobrottning och gladiatorspel! Jag vann! Några gånger iallafall ^^ (Bild- och filmbevis kommer!) Efter det så lämnade vi Una och Bosse på deras hotel och sen åkte vi hem för att göra oss i ordning inför kvällen!  Vi skulle på fin och dyr restaurang! Så vi gick till Lilla Martina. Maten var underbar. Det här kan jag rekommendera!:

  • Förrätt; Tonfisk
  • Varmrätt; Ryggbiff med bearneissås och tredagars pommes
  • Efterrätt; Vit chokladpannacotta med sorbet
Det var så jävla gött. Hittar inte riktigt ord för att beskriva det med. Men det blev bara godare och godare ju mer man åt. Himmelskt! Så Tack ännu en gång Una! Och Bosse såklart (även om jag har lagt på mig ^^)

När vi väl kom hem sen så satte jag och Björn (läs; jag) igång med förändringen i lägenheten! Klockan blev way to mkt innan vi lade oss, och nu är jag svintrött och irriterad och hungrig! Och så regnar det. Jävla oflyt hela tin!

Tredje gången gillt då...?

Om jag säger tredje gången gillt, är det någon som har minne, och som har orkat läsa allt bajs jag skriver, som vet vad det kan handla om?

Inte?
Men om jag säger att det är nåt med mat?
Inte??
Nåt som jag har misslyckats med 2 ggr?
Nähä?
Det är pasta och köttfärs i det!!!
Inte? =O Vafan är det för fel på er?
Det är ju såklart Lasagne jag pratar om!

Och den här gången ska jag lyckas! Sådeså!
Och den ska se ut såhär, har jag bestämt!


Min smoothie!

Det blev ingen smoothie förut, Björn kom hem och vi lastade in soffan och tvbänken i släpet och åkte iväg direkt till Solareturen där vi dumpade sakerna! Åkte sen och lämnade släpet och efter det så kom vi hem! Och då blev det att göra smoothie!

Bjuder även på en bild innan den sörjades ihop! Mobilkamera is the shit!
I denna delikata och läskande smoothie, så har jag;

  • frusna jordgubbar
  • vindruvor
  • apelsin
  • mango
  • passionsfrukt
  • melon
  • kiwi
Yummie!


Upp och hoppa, det är en underbar morgon!

Ja, uppe i ottan och tvättar, det är man! Tänkte lägga mig efter att jag hade stoppat i första maskinen, men av någon märklig anledning så är jag pigg! Vilket iofs är bra, för tänkte ta tillvara på dagen och städa! Men det kanske inte är så populärt att börja dammsuga halv 8 på morgonen? Men det vore faktiskt onödigt att städa nu innan vi har gjort oss av med soffan och tvbordet! Sista chansen nu! Vem vill ha soffan?

Igår kväll så satt jag och min man och gick igenom en himlans massa papper och sen blev det tacos för hela slanten! Och som Björn sa; -När man var liten, varför värmde man alltid tacosskalen i ugnen för?
Ja, varför gjorde man det? Varför slängde man inte bara in skalen i micron?

Nej, nu ska jag göra mig en smoothie tänkte jag (dah, kan jag bli mer bloggerska?) och sen ta tillvara på det undebara vädret som vi har idag =)


Rubrik?

Har inget vettigt att skriva alls nu egentligen. Eller, igår kväll så åkte jag och Björn till Ikea för att bara titta lite. Vi kom hem med en ny tvbänk och 2 "tavlor" som egentligen var bordsskivor, men vi tänkte skruva upp dessa röda ting på väggen istället! Nu måste vi bara bli av med vårat gamla tvbord och våran överblivnina soffa tills i morron, då vi får storbesök ifrån skåne alá Una och Bosse!

Ingen som vill köpa våran soffa?



Annars blir det tippen för den! Och det vore väl fruktansvärt ovärt, right? ... RIGHT?

Nej, nu har jag inget mer vettigt att skriva. Vad ska ni göra idag?

Fan va dåligt!

Jag har verkligen försökt att le och jag har försökt att se det bästa i det hela! Men jag orkar fan inte mer nu! Det är för mkt! JAG HATAR REGN! Och disk. Jag fattar inte hur disken bara växer genom att man bara tittar på den. Och nu ser min käre sambo till att vi får mer disk, då han lagar mat.
Hmpf, så mkt som vi handlade för igår, så hoppas jag att han sparar och reder ut allt med vatten och redning!

Ska iväg och äta mat med pappa runt 3 sen och får väl försöka hoppas på att vädret har blivit bättre tills då! Nej, nu ropar min man på mig ifrån köket! Ha det!

Hur mkt handlar ni mat för?

Själv så handlade jag och Björn mat för 1400 spänn förut! Det var... en upplevelse det med! FJORTONHUNDRA RIKSDALER! Det är ju helt galet!

Idag så jobbade jag och nu så är jag trött! Björn tar en dusch just nu och jag ska gå in i köket och göra i ordning! Vi ska äta räkor lite senare, och sen avsluta med ost och kex! Kanske tar lite vin till och så kommer vi att somna båda två innan 9 antar jag! (yes, jag vet att klockan är två minuter i nio nu) så trötta som vi är!

Kollade på Eurovision igår, och tyckte verkligen inte att Norge var bäst, utan det var Finland! Jag sa från början att Malena var helt jävla fucked up fel att skicka iväg, då hennes låt är dålig. Sjukt dålig!

Nej hörrni, vad har ni gjort idag? Har ni också beklagat er över Eurovision?

Jag har inte haft tid...

... att uppdatera om mitt hektiska liv! Igår så var jag och Björn ute på banan hela dagen för att sen skynda hem och byta! Skulle iväg på 21-års fest, då Christine och Stina har fyllt år! En taxiresa senare så kom vi endast en timme och 20 minuter försent! Fick mat, bål och tårta där, och vi åkte senare in till stan där vi spelade bowling på Score! Jag vann första omgången men andra omgången tänker jag inte ens kommentera ^^ Sen gick vi till Ankan och så avrundade jag och Björn kvällen lite efter 1, då vi skulle upp tidigt idag igen för att jobba på banan. Men det var en rolig och trevlig kväll! Tack tjejer för att vi fick komma =)

Jag är totalt slut nu! Varit en hård dag på banan (speciellt för mig som aldrig rör på mig i vanliga fall) Eurovision song contest ikväll blir, även om jag sa från början att jag inte skulle se det då jag hatar bidraget som vi från Sverige skickar iväg, men jag kan bara inte missa det! Finlands bidrag är det bästa, så kan väl låtsas att dom är vårt bidrag? Typiskt bara att programmet slutar 12, då jag ska jobba 7 - 16 i morron, då på hemtjänsten!

Jag provade även på kängruboxning förut, fast utan boxning och mest dansande.


Det var Björn som filmade, så vi skyller på honom att ni måste vrida nacken ur led för att kolla på klippet ^^

Övertid och gladiatorspel!

Igår, så jobbade jag. Först 3 timmars avlastning och sen jobb till 22:00! Eller, jag skulle få ha gått hem 21:00 eftersom att jag började en timme tidigare. Halv 9 så får jag åka till Skåre och hjälpa dom. 23:00 (dvs, en timmes övertid!) så anländer jag till kontoret, där larmet skrämmer skiten ur mig och som jag sen även tror jag fick att tjuta ordentligt!

Idag. Chaos hela dagen. Banan på morgonen och sen en tripp till Filipstad där vi skulle fixa mångkamp! Det gick bra och sen åkte vi hemåt dig, lasta av och sen hem! Jag tog ett bad och Björn åkte och köpte sushi. Som jag inte tyckte om! Det var inte konsistensen för er som tror det, utan smaken. Blev riktigt förvånad själv, trodde jag skulle tycka om det, men icke!

Och så ska jag tydligen jobba ikväll i Skåre också. Får väl se hur mkt övertid det blir ikväll. Jag kräver mkt pengar!

Snabb uppdatering!

Nu ska jag iväg och jobba! 3 timmars avlastning först och sen jobba till 22:00!

Ha det bra och ta det lugnt i det fina vädret!

Ännu en ny dag!

Idag är det tisdag och idag är det både Desperate Housewives och Eurovision song contest - delfinal! Men inte för Susanna! För hon ska jobba kväll och slutar 22:00!

Jag hade tänkt att vara snäll emot Baso idag och åka bort till honom med bullar, men jag får sån panik! Över tid! Jag börjar 4, och jag blir sjukt orolig att jag inte ska hinna till jobbet om jag åker till honom! F'låt! Jag kan komma i morgon, för då är jag ledig! =) Bullkalas i morgon?

Min man får jag inte se mkt av nu för tiden, då han jobbar konstant, dygnet runt! Men, det står jag ut med! Det innebär att jag kan sitta och spela gitarr och sjunga hur mkt jag vill =) Men idag så kommer han att komma hem innan jag slutar jobbet, så det blir lite jämnställt där!

Tar salt bort ugnen?

Jag städar. Ja, jag vet. Jag har varit hemma hela dagen och inte gjort ett smack. Och först nu städar ja. Men var glada att jag nångång under dagen tar tag i det iallafall.

Jag ska skura ugnen. Det är massa fastbränt i den som inte vill lossna. Jag har haft vatten på det. Sprayat fettlösande på det. Förbannat den med svinto, som för övrigt inte hjälper. Jag tog sedan saltkaret och vräker på en massa och går sen ut ifrån köket. Wtf? Hjälper det? Vart fan fick jag det ifrån?



UPPDATE!
Saltet bildade en extra beläggning på den andra skiten. Mission: failed!
Jag hällde på olja nu!

Dret!

Jag sitter och spelar gitarr och av någon märklig anledning så låter det ganska bra! Men jag har nu en väldans värk i mina vänsterfingrar. Sitter och försöker komma på bra låtar som man kan spela och sjunga till sommaren. Ni vet, man grillar, dricker lite och sitter och sjunger tillsammans! Ja, ska ju även ha med gitarren till Arvika i år igen, måste bara stränga om den (spännande och intressant fakta!)

Nu bjussar jag på lite bilder från när jag, martina, fia och Saaben var i Bulgarien 2006.




Inte alls mainstreem!

Nu ska jag göra som alla andra tänkte jag, just beacuse! Har sett att det är många bloggare som ställer en viss fråga som dom vill att läsare ska svara på. Jag ska väl inte vara sämre (då jag vet att vissa tror att jag är en elak och arg människa ^^)

Hur uppfattar ni mig som person, via bloggen?


Jag vet vad jag gjorde förra lördagen!

Jag vet! För det var igår, och igår så jobbade jag! Jävlar i min lilla låda vad trött jag var, men jag lyckades, och jag klarade av hela dagen! Kände av hade svinont i mina armar efter mina kraftansträngningar dagen innan, och dagens jobbigaste var att lyfta en toastol. Dagens roligaste, kan jag inte berätta om! Men det innehåller polisen och hjälp! haha

När jag hade slutat så spatserade jag bort till Preem och underhöll Fia några timmar. Var så trött stundvis så jag kunde ha somnat på golvet där, men jag lyckades hålla mig vaken! Gick hem vid halv 5 typisch, men tänkte att det vore onödigt att ta sig en powernap då, för då skulle jag aldrig kunna somna senare på kvällen. Björn kom hem, vi åt mat. Halv 8 så intog vi sängen och jag vaknade halv 10, då Björn väckte mig. Haha, så jävla kul! Jag var då helt inställd på att det var morgon.

Björn - Du måste vakna nu.
Jag - Vad är klockan?
Björn - Halv 10.
Jag - Oj, då har du fått sovmorgon.
Björn - ???
Jag - Jämfört med dom andra dagarna alltså.
Hahahaha, jag var helt inställd på att det var morgon, men ändå så var jag medveten om att jag sov med kläderna på och att jag fortfarande var lika trött och att det var kväll. Haha

Idag så vaknade jag vid 10, och kände mig utvilad! Ska jobba kvällen idag, 16.00 - 22.00, så måste ta tag i diskandet här, men först så ska jag se till att mina ägg kokar klart så att jag får lite frukost!
Så, nu har jag uppdaterat er om de viktigaste händelserna, tror jag!

Maskeradfest!

I fredags så hann jag vara hemma i en sisådär 10 minuter innan jag fick pallra mig in till stan igen, gick en vända till systemet, och mötte sen upp Björn som hämtade mig och då åkte vi ut till Henstad, där min syster och massa människor skulle ha maskeradfest! Jag ville ta kort på dom!
Dom kom dit, dom kom inte in, då Linas kära bror hade låst dörren, fastän han inte skulle göra det, så jag knäppte lite kort! Haha






Min syster är Ariel, och det är jag som har sytt den superporriga Stjärten! Och jag låter allting avslutas med en bild på Tea, som var cowboy!

Nu kommer den!

Nu kommer uppdateringen som ni alla har längtat efter! Känner mig betydligt piggare nu efter en ordentlig natts sömn. Och av powernapen som jag och Björn tog igår kväll ^^

I fredags så var jag en snäll och duktig flickvän. Det var ungdomsmässa i Racketcenter vid Våxnäs. Chaos Paintball skulle också vara där, och visa upp sig. Bland annat genom en stor, jävla bana där folk skulle få spela paintball. Då min man är ac på Chaos Paintball, och behövde hjälp, så ställde jag upp. Ett mycket dåligt val av mig! Varför? Här kommer mina motivationer!

  1. Klockan var 8 på morgonen när vi började.
  2. Nätet som vi skulle sätta upp vägde ton.
  3. Och det blev inte bättre av att det började blåsa så utav helsike!
  4. Det började molna på.
  5. Det började regna.
  6. Det blåste istappar ifrån himlen helt enkelt.
  7. Dessa kombinationer är inget jag rekommenderar.
Jag var totalt genomfrusen, och ville bara hem och ta mig ett bad. Men icke. Då blev det att köra hem en snabbis i den lilla bilen, tillbaka, frysa lite mer, ut till banan, frysa ännu mer, in till stan, in på mässan, där det tack och lov var underbart varmt och det fanns en kiosk där inne med korv! Jag åt två. Direkt.

Inne i mässhallen var det totalt öde. Inte en enda jävla människa i stort sett. Men jag förstår det. Mässan var riktad mot ungdomar. Folk på gymnasiet. Folk på gymnasiet gick i skola under dagen, och vill nog ändå inte betala 50 kronor för att komma in på en tråkig mässa (vem tycker att mässor är roliga?)

Sen lämnade jag hallen och fick åka gratis buss in till stan, men missade min buss hem med 1 min så gick hem.


Återkommer i morgon

Nej, idag har jag varit lika trött som igår. Både jag och Björn sov någon timme förut. Jag skriver mer i morgon, om det är någon som vill veta vad som har hänt i mitt liv?

Helt slut

Jag är helt slut. Jag tänker inte svara i telefon ifall nån ringer till mig, för jag orkar inte. Jag ska ta mig ett bad nu och glömma dagen. Typ. Det har varit den tyngsta, mest ansträngande och jobbigaste dagen i hela mitt liv på hela den här veckan! Jag tänker aldrig ta i det där nätet igen.

Nej, ni får en bättre beskrivning av min dag sen. Om jag orkar. Jag vill somna nu, och sova sova sova. Men det får jag inte. För jag ska jobba i morgon. Va fan fortsätter jag skriva för? Jag orkar inte! Hejdå!

Dagen med mamma! =)

Idag har jag tillbringat min dag med mamma som har varit nere i storstaden! =) Vi har shoppat på Gengåvan och varit inne och irrat på systemet! Har även införskaffat skor och 2 linnen!

Var även och åt mat på Ankan idag med hela tjocka släkten! Mamma, Jea, Björn, Jag, Mormor och morfar, moster och kusin Bea! Åt ihjäl mig (det var buffé, dah!) och sen avslutade vi dagen med att fika hemma i lägenheten. Vi har växlat mellan att springa och gå, då vädret har växlat mellan regn och uppehåll! Men för tillfället så är det strålande sol, men med en förjävlig blåst! ^^

Är helt slut nu, och tänkte sätta mig och spela lite gitarr ett tag, sen ta mig ett bad! Ska sen laga nåt smaskigt till att Björn kommer hem ifrån jobbet! Ska även ta och passa på att nu säga Grattis till Sofia som konfirmerar sig på söndag i Göteborg, som jag och Björn tyvärr inte kan närvara på! Hoppas även på att det gick bra för Mirja igår på hennes intagningsprov för Rocklinjen, samma som jag gick förra året, på Geijerskolan!

Men nu blir det att ta till gitarren

Idag har jag odlat vuxenpoäng!

Idag så har jag tillbringat min dag med min mamma! Vi har varit och ätit på Ikea, köpt mus till Thomas och handlat mat! Och sist, men absolut inte minst, så köpte jag faktiskt, hör och häpna, blommor! Och inte vilka blommor som helst, utan blommor att ha i en blomlåda på balkongen! Åhåjaja, så nu minsann så är det en blomlåda på balkongen med en massa blommor i, en tomatplanta, en Belli (or something) och en basilika! Nu har mina vuxenpoäng skjutit i höjden gott folk! Men ni kan ju inte förneka att det inte blev fint? Och bordet, är det som jag och Björn införskaffade oss för någon vecka sen!





Och bilderna är för övrigt tagna med min mobil =)

Vilken dag!

Nu har jag precis rensat igenom en sisådär 6000 bilder och raderat en massa! Duktigt Susanna!
Nu kom mamma och min syster, så nu ska vi iväg på äventyr!
Hejdå så länge!

Jävla tjejer!

Hur, jag upprepar, hur orkar man sitta och lägga energi på något så otroligt onödigt och omoget som det finns folk som gör? Nejnejnej, usch för omogna människor!

Jag har varit frisör idag! Eller, först så var jag hos optikern och blev några hundralappar fattigare, tog en fika med Christian, fixade med knappar till overallerna och sen banken! Sen spatserade vi hem till mig och Björn, där jag klippte honom, med min kökssax! Sen gav jag honom lite slingor i håret, och slängde samtidigt i det blonda i håret, för att göra det rödare. It was. Great! =)

Har även använt dammsugaren idag och städat lite, och även lagat mat! Så jag vet hur man städar, lagar mat och är en bra flickvän (?) till skillnad från den här tjejen.

Utrota kvinnor från offentliga platser?

Tänk er, om man hade gjort det. Då hade det inte varit lika mkt skitsnack som det är nu. Eller så hade det varit ännu värre, men man hade aldrig fått reda på det, eftersom att kvinnorna inte får vara på offentliga platser. Tänkvärt? Nej, inte direkt, men läste ni det? Ja, det gjorde ni.

Då kan jag nog fortsätta i samma tråkiga, stämning! ^^

Björn kom hit  vid halv 12 igår kväll med 4 grabbar ifrån Örebro. Dom spelade ölyatzy och var väldans högljudda! Men vid halv 2 så gick dom och då kunde jag och Björn gå och lägga oss! Gött =)

Nu ska jag ta mig ett bad och ta tag i det jag ska fixa idag!

Jag fann någonting!

Min syster har varit här idag, och jag har sytt hennes maskeraddräkt! Vad hon ska vara det får ni se på fredag, då jag ska träffa allihopa inne i stan och ta lite kort på dom. Har jag bestämt att jag ska göra. Så det så!

Min man har varit på stuntutbildning idag (Det här jobbet är klaaart mkt coolare än pixation!) och han är nu på någon uteservering eller dylikt inne i stan och pimplar öl. Jag dricker vatten, äter smörgås och kollar på Seinfield. Som jag för övrigt tycker är väldigt bra. Nån som vill anteckna? ^^ Hm, jag borde bädda sängen, då jag tvättade sängkläderna idag. Ja, ni ska vara glada över att jag upplyser er om denna viktiga händelse i mitt liv.

Fann 2 kort ifrån i lördags hos Saaben, som Stina har tagit som jag nu snor, bara så där, och lägger in i min blogg. Tack Stina!



Bara för att jag och Saaben gör oss så jävla bra på bild!


Det är så att jag gråter!

Fyfan, satt och klickade mig fram, som vanligt, och kom in på Youtube, och in på den här flickan. Det är ju fan så man gråter när man hör den hör låten! Det är så vackert!


Connie Talbot - You raise me up
Denna 6-åriga sensation alltså. OH!MY!GOD!

Dagens uppdrag!

Idag så ska jag göra mkt! Håller nu på och tvättar (helt otrolig jag vet!) Har precis gjort mig en smoothie bestående av banan, hallon, passionsfrukt och tropisk juice = smaskens! Kokar även ägg, då jag kände att en äggsmörgås inte skulle vara helt pjåkigt!

Jag ska även hjälpa min syster idag med hennes maskeraddräkt, och jag hade tänkt att hinna städa lägenheten! Jag slängde in en köttbulle till Thomas, för han ser hungrig ut. Varför ignorerade han den? Jag värmde den ju och allt till honom! Kräsne jävel!

Bekännelse

Nää, det blir ingen bekännelse här. Om man inte vill veta att jag har jätteont i mina hälar och kan knappt gå på dom. Smarrigt värre! OCH det beror icke på klackar eller dylikt! Det är bara så att nåt måste ju vara fel hela tiden, jag kan ju aldrig få må bra/vara smärtfri. Menmen, nån ska va dras med detta helvete också, så varför inte jag?

Jobbade idag på 4 timmars sömn. Not.Ok.
Firade Martina igår. Tårta, sång och sen krogen. Behöver inte säga nåt mer där!
Kom fram en kille till oss när vi stod och väntade på folk.

Kille: Är det ok om jag väntar här med er?
Jag: Eh, jo men visst! Gör det du!
Kille: *pekar på mig* GOTH! Eller hur?
Jag: Åh, du kallade mig inte emo!
Kille: Tack! (???)
Jag: Hm.. Varsigo?

Jag undrar samma sak som ni.
Varför sa han tack?

Jag var sjukt trött förut när jag kom hem ifrån jobbet. Gick och lade mig en timme tänkte jag, för att sen se på reprisen av Desperata, då jag missade det i tisdags för jobb! Men jag var så bövelens trött så jag vägrade gå upp och fortsatte sova! Får kolla på avsnittet på kanal5.se istället. Är fortfarande galet trött, men jag får inte lägga mig före halv 10 säger Björn!

Jag har inte alls tråkigt


Tänkte faktiskt börja göra mig i ordning nu! Ta ett bad, lägga ansiktsmask, sminka mig och sen gå på förfest! Nykter, och hem i bra tid, då jag ska jobba i morgon bitti. Nej, har nu bara suttit och lekt i Ps, och jag är inte nöjd! Haha!

Martina fyller 21 år idag, nu ropar vi alla HURRA och sjunger för henne. Vill du ha en kaka?

För tillfället...

... så är jag fullkomligt och otroligt hungrig så det finns inte! Men min käre man håller på med maten ute i köket, som förvisso inte gör saken bättre, då jag känner lukten av thai-kycklingen!

Har varit otroligt oproduktiv idag! Jag hade storslagna planer för dagen! Jag skulle städa! Dammsuga, skura, damma, skaka mattor, torka väggar, diska, tandborstskura handfaten och allt sånt där! Jag hade en livlig diskution med min hjärna!

Jag: Jag måste städa nu!
Hjärna: Det är för fint väder för det
Jag: Men om jag inte städar nu så blir det ju aldrig av!
Hjärna: Du kan spela spel på datorn istället
Jag: Men det kan jag göra hela tiden!
Hjärna: Det är jobbigt att städa
Jag: Jo, det är det, men jag borde verkli...
Hjärna: Du orkar inte.
Jag: Nej, kanske inte..
Hjärna: Du kan inte.
Jag: Jag kan inte
Hjärna: Sitt framför datorn istället
Jag: jag sitter framför datorn istället.

Jag har en viljestark hjärna som lyckas manipulera mig. Fan ta den!
Men jag spelade iallafall lite gitarr.

Roadtrip och Valborg!

Igår så var det Valborg, och jag och Christine följde med Fia på äventyr på dagen! Vi åkte en massa fel, fikade men tillslut så kom vi hem, efter många om och men, men det var en lyckad roadtrip! Senare på kvällen så begav vi oss ut till Fia på Skoghall för att grilla och förtära alkoholhaltiga drycker! Maten var underbart god och vi satt ute i det fina vädret och sköljde ner den underbara maten med lite öl och cider! Christine, Stina och två kompisar till dom kom även lite senare och anslöt sig till oss, då vi spelade Kubb! Mitt lag vann och sen gick vi in! Bussen var en kvart försenad så Björn fixade så vi fick åka gratis buss! (Det kanske finns en anledning att han får vara min pojkvän trots allt? ^^) Sen spatserade vi hemåt och när vi kom hem så åt vi lite mat, och sen däckade vi i sängen och nu sitter vi här och ser fula ut tillsammans!


Det var en riktigt lyckad Valborg måste jag säga, med trevligt folk och god mat! Bra stämning och mkt skratt! Vädret är lika underbart idag som det var igår! Men nu blir det att laga mat, skaldjurssås med pasta, och sen handla och städa! Ha det bra!

RSS 2.0