Lurendrejeri



Sitter nu i min och Björns lägenhet och kollar ut på det gråa och regniga vädret. Usch blir så nere av sånt här väder! Fast sitter och lyssna på bra musik så det gör inte så mkt. Har fått en ny favoritlåt; so what - Pink, så underbart bra låt! Älskar Pink! Hon gör lättsam pop/rock som man kan sjunga med till, enkla melodier som fastnar och så har hon världens härligaste röst!

Men kom på att igår så satt jag inne på ams.se och kollade efter jobb. Såg då att dom söker 10 nya medarbetade på 118 700, där jag jobbade förut, men sa upp mig ifrån. Efter att jag sa upp mig så har dom sökt 30 nya medarbetare! 30! Och vi var 8 som började från början. Dom är 2 kvar nu. Och dom söker 30 nya! Helt sjukt ju. Men tänker inte uttala mig om varför jag tror att det är så.
Men nu kommer vi till det som jag tänker kasta skit på! NL Försäljning!
Sökte jobb dit i våras, var på intervju, fick jobbet, skulle vara säljare åt Tele2.  Allt kändes skitbra, tills jag fick anställningsavtalet. Det var helt sjukt!
  • Jag var tvungen att skaffa ett kontor hemma, med egen hemtelefon
  • Om jag skulle ut och resa inom jobbet så fick jag betala resan själv
  • Jag skulle inte få min lön förräns kunden fått fakturan och betalat den
  • Om jag blev uppsagd så var det inte säkert att jag skulle få min löm
  • Som för övrigt endast var provision, ingen grundlön eller garantilön alls
  • Om jag blev uppsagd eller sa upp mig så fick jag inte jobba med något konkurrerande företag inom 6 månader.
Alltså, jag skulle jobba för Tele2, och skulle inte ens få tillgång till en arbetstelefon!

Och det här är inte det värsta. Utan, jag skickade mejl till han som skulle vara min chef och skrev att jag var missnöjd med anställningsavtalet och ville inte ta jobbet, om dom inte pratade med mig och berättade precis hur det såg ut.

Jag fick inget svar. Och har inte fått svar än idag.
Var på arbetsförmedlingen och berättade detta, varav hon som jobbade där berättade att det var en tjej som skulle skriva på anställningsavtalet dagen innan, för just NL Försäljning. Vad hände då?
JO! Dom kom aldrig! Hon satt och väntade i 2 timmar, men dom kom inte!
2 ggr efter det där så har jag sett att NL försäljning söker folk på ams.se
Det är skandal!

menmen,

Dagens fråga!

Har Du råkat ut för liknande jobb? Att du har blivit lovad allt men det har inte blivit något alls? Kul och veta om jag antagligen inte är den enda!


Snart hemma

Var hemma hos Fia i fredags och drack lite bubbel och kollade på film, förfest hos Gnagis på lördan, sen Nöjes med Fia, kortkatastrof med lycklig utgång, och idag (söndag) så har jag laddat ner lite film och nu väntar jag bara på att min ägodel ska komma hem från sin helgvistelse i Göteborg! Och nu, så ska jag röra runt i min köttgryta!
Mors!

Knarkare och nwt

Skulle borsta tänderna igår. Var svintrött och mätt och ville bara sova. När jag ska tända lampan inne i badrummet, så POFF säger det så vägrar den leka mer! Blä, kunde inte sätta tillbaka lampan för fick höjdskräck på stolen eller nåt.

Drömde i natt nåt om att det var en massa knarkare utanför lägenheten som försökte storma in när jag öppnade dörren. Vaknar sen av att det låter som att det kom någonting igenom tidningsinkastet. Hm, tänkte Susanna och gick ut i hallen, kom direkt att tänka på drömmen och vågade inte tända lampan i hallen, i fruktan att dessa onda junkies skulle stå utanför och bomba dörren om dom upptäckte att det var någon i lägenheten. Fick tag i en mobil och lyste upp golvet med den.
Det låg någonting vid dörren.

Det var.. nwt. (Nya Wärmlands Tidningen, för er som icke förstår något så självklart)
Skickade in i förrigår att jag vill bli med i tidningen när jag fyller år (ifall mina "kompisar" glömmer bort det ^^) och då skulle jag även få 21 dagar gratis av nwt.
Japp, fick mitt första nummer i natt.
Klockan 5 am.

Igår köpte jag den där deodoranten som ska hålla en slät under armarna längre. Nivea Double nånting.. Har precis använt den nu. Får väl se om den hjälper. Vem vet? Det kanske lägger sig som en tjock hinna i armhålan, och håret kan inte växa fram fär den där hinnan, och när man väl ställer sig och ska duscha bort det, så har man 1 dm långt hur under armarna. Jag skall vara observant!

Nej nu ska jag klä på mig och sen gå ner och handla, och sen baka bröd till min man som skall åka till Göteborg idag! Jag är en riktig jävla hemmafru och varenda jävel ute i världen är avundsjuk!

JUST JA!
Katastrof!
Mitt (föredetta) neonlysande plastband som jag har haft runt min handled sen i februari, har gått av!
det är så jävla sorgligt.


OCH, det stod en polisbil på innegården igår.
Intresseklubben antecknar.


Inte koll på någonting

Jag är nog lite annorlunda många. Speciellt när det gäller musik.
Eller hur jag nu ska förklara mig.
Jag har oftast ingen aning om hur många som är med i ett band, vad dom heter, hur dom ser ut, eller var dom är ifrån. Sånt tycker inte jag är relevant. Jag bryr mig bara om att musiken är bra.
Jag vet speciellt när jag gick på Geijersskolan, där man gick i en klass med bara musikintresserade, så kunde dom sitta och prata om den och den och sen förvänta sig att man skulle veta vilken trummis eller basist dom snackade om. Jag satt oftast där som ett frågetecken. Jag kan typ ett namn. Corey Taylor, sångare i Slipknot och Stone Sour. Men det vet jag också, faktiskt,, främst pga att min kompis Marcus berättat det för mig. Visst, det finns ingenting som inte säger att jag inte skulle ha vetat det utan honom menmen.

Sitter på youtube nu, skulle söka på My som jobbar på Dialon, som kom till topp 50 på Idol för 2 år sen, menvafan. Lite svårt att söka på MY, har inget efternamn på henne, och dom flesta har ju texter eller tags där ordet My förekommer, typ; this is my audition. YES, lätt. Nej.
Så kom av någon konstig anledning in på Eva Cassidy, och då ville jag höra: Fields of Gold.
En så himla fin låt. Och ser då att den jag får upp är en minnesfilm till henne.
Jaha? tänkte jag och sökte genast på henne. Titta, hon dog i cancer 1996, och det hade jag ingen som helst aning om. Visst, så mkt lyssnar jag inte på henne, men hon har ändå gjort himla kända låtar.

Nej nu ska jag göra mig i ordning för att gå ner och handla och posta några brev. En kvinna ringde mig 9 i morse och frågade om jag skulle kunna posta brevet till henne idag. Hon kunde väl ha ringt 11? När jag gick upp =)


Mallar

Satt precis och raderade typ 800 sms på mobilen (jag fattar inte grejen med att man ska kunna ha så många sms, man kan aldrig hitta det mann letar efter och har man sparat nåt längst ner så tar det år innan man komer ner tilldet) Menmen, kollade även vilka Sparade meddelande jag hade och upptäckte att det var inget att spara. Kollade sen igenom Mina Mallar. Ni vet. det brukar vara meddelande, som "hjälpsms" eller vad man ska säga.
"Hey, what's up?"
"I can't today, got a meeting"
"When & where?"

ja, men mallar som man bara kan skicka iväg.
Men, nejnej, inte i min mobil. Jag hade 2 olika mallar

"Help" &
"Let's party"

Hahaha

Justja, fick precis reda på vad en person har gjort. IGEN! Jag fattar inte hur han tänker? Det blev skit sist han gjorde så, trodde han att han skulle lyckas igen?

Att ha ett jobb + Sabina Anderssons Liv i Skolan

Åh, vad dålig jag kommer låta nu. Men som sagt, jag har ju fått deltidsjobb på DialOn (telefonförsäljare), inget jag vill ha egentligen, menvafan, jag måste få in pengar på något sätt faktiskt =/ Och det är ju faktiskt bara minst 6 gånger i månaden. Så det är ju fan inga problem egentligen. Men idag. Jag och min syster har sagt att vi ska jobba idag.
Men. GAH! Jag vill inte! FAN!

Åhhhh, snackade med mamma om det, och hon säger bara: Hur ska du klara av ett riktigt jobb?
Men JA, ett riktigt jobb, måndag-fredag; 8-17! Ja, det klarar jag! Det har jag gjort förut. Men nu ska man ge sig motivationen att gå dit någon gång i veckan, för att ringa hem till privatpersoner. Alla hatar telefonförsäljare ,menmen.. som sagt, måste få in pengar på nåt eller annat vänster.

Nej, får nog muntra upp mig lite faktiskt. och er också. känns som att jag bara klagar hela tiden ^^



Sabina Andersson är 20 år, men beter sig som en liten 12 åring. Hon är så cool så att det svider i mig. Det är inte alla som har den dolda talanger. Det ni. Hon ska bränna sig sedan. På maneter. Det gillar hon. Hon ska hoppa ner i älven sen ihopp om att hitta en manet som hon kan skada sig själv med senare.

- FOLKÖL OCH DUNKA DUNKA!; skrek hon ut när hon drack ur sin festis. Hon tog sugröret till sin mun, och sög i sig festisen. Hon blev då tyst av detta, och börja: Mmmhm, Mhm, som en liten bäbis !!!



Sabina blev rädd förut. Det var några killar i skolan som skrek lite granna. Hon tittade sig skrämt omkring och drog en sjal omkring sig. Hon lade sig ner på golvet, som om det vore ett rån, och sade till alla som fanns inom hennes hörvinkel:

Snälla... Sluta... Jag... Jag har inget trosskydd i mitt underliv idag, så jag kan inte... inte.. hålla igen...; Hon avslutade meningen med att gråta en skvätt, sedan drog hon sig på golvet mot toaletten för att avsluta sina behov. Men det behövdes inte. För hon var färdig innan hon kom till toan.

Sabina åkte för en liten stund sedan in till stan. Med sin skinnjacka. Som en äkta cooling. Utan den vore hon ingenting. Eller, hon vore naken.. HELT NÄCK !! Hon vore som en liten kyckling, utan vingar och äggförlossning. Alltså, hon lägger ju inte ägg, som höns gör. Fast ägg, det kommer det ifrån henne. Eller, hon har ju inte kommit in i sin pubertet ännu. Hon tror att mens är ett sätt att förhandla sig fram till busskort! =) Men det är fel. Och det vet hon inte om. Så SNÄLLA berätta det inte för henne!!! =)

Sabina är en mycket speciell liten flicka. Hon är kär. I sin mobil Det är hennes älskare, som aldrig sviker henne. Typ. Eller nöe. Det tror jag iaf, för det har mamma sagt.

Sabina suger på nagelfilar, och leker säl. Knubbsäl i en sörja som kallas för grisknorrar med extra mycket LÖK.

I morgon ska Sabina köpa sig ett tuggummi. Det gillar hon, för det har mamma sagt. min mamma säger mycket saker, men det är sant det hon säger. För det är ju mamma som säger det ju !!!!!! =))

Sabina är extremt musikalisk, och tror på en roll på Broadway. Det tror inte jag. Eller, bara i smyg. Jag vill ju inte säga till henne, den brutala sanningen. Den kanske svider, eller så kanske den är skrattretande, så att hon skrattar ihjäl sig. Men då dör hon, och det är inte bra. För då kan jag ju inte skriva om Sabina Anderssons Liv längre iså fall. Det tror jag fakiskt. nu kom Elof in i skolan och Sabina slängde genast fram sin stjärt mot hans håll. Han höll andan och svimmande av den brutala synen.



14 saker som Sabina vill göra på bussen:

Avrätta gosedjur. Mitt i bussen.
När busschauffören ber dig visa busskort, vägra förstå varför.
Ta med en skottkärra med godis. Spring fram och tillbaka i bussen samtidigt som du kastar upp godiset i luften och skriker "prisa gud, här kommer skatteåterbäringen".
Spotta tuggummi på golvet. Fastna i det. Säg åt busschauffören att dom borde städa lite oftare.
Montera upp en hängmatta.
Fråga vart toaletten är.
Be att få en läsk.
Ordna en fiskdamm längst bak i bussen.
Visa upp ICA-kort istället för busskort.
Sätt upp snubbeltråd mitt i gången.
Sprid ut råttfällor på lämpliga ställen.
Be att få låna pengar av busschauffören. Gråt om han inte vill låna dig något.
Tänd en tändsticka och lägg den bredvid chauffören. Lägg sedan båda
händerna över den. Säg sedan "titta, den är borta". "Detta är väl bevis nog för att jag ska få åka gratis?"
Fråga ifall det går bra med att göra 10 armhävningar istället för att betala.


ah, va skönt det är att vara crazy

Nu har jag lugnat ner mig

Japp, nu har jag lugnat ner mig. Känner mig inte lika negativt laddad åt allt och alla. Kan se det roliga i det hela. Nästan iaf ^^
Alla vet väl att man (många gånger) överreagerar på skitsaker som kanske har växt och blivit större? men det går över. Efter ett tag. Oftast iaf.

Känner mig duktig just nu. Har tvättat 4 maskiner, hatat centrifugen lite, hatat torkskåpet lite som vägrar torka tjocka tröjor och sen förbannat mig själv för att jag flyttat ihop med en kille som bor på tredje våningen utan hiss.
Förbannar mig själv lite för att jag inte har plockat in den rena tvätten sen senaste gången jag tvättade, och varför jag inte står och diskar just nu!
menmen!
ska nog kanske ta tag i det där nu. Både tvätten (även den precis nytvättade) och disken! Sen ska jag fan ta och laga mat! För jag är hungrig.
Ska kanske gå och handla sen också. Ville baka scones förut. Men hade ingen mjölk eller youghurt! Så ska gå och inhandla lite saker sen tror jag =)

Ond granne

Jag och Björn har en jobbig granne. Klockan är kvart i 12 på kvällen, och han/hon spelar hög musik. Jättehög musik. Men en bas som jag snart kommer slå sönder. Visst, det är lördag! Jag fattar om dom festar! Inga problem! MEN!! klockan är kvart i 12 och jag ska jobba i morron! Och basen stör mig! Och det är BARA trance! Spela bra musik ffs om du ska spela! GNÄLL-SUSANNA! men blä. Basen förstör mig hjärtrytm!

Och nej, jag är ingen glädjedödare! Men det finns faktiskt vissa jävla regler och nu.. alltså, det känns som att någon slår mig! Gah! Men nu har Björn gått ner och sagt till dom. Men ingen förändring har hänt än iaf! Björn är nu tillbaka. ingen förändring. Jag tycker inte om min granne.

Lördag med Gustav

Idag, började jag och Björn med att smaska frukost till Gustav! Underbar film! Efter det, dusch! Sen, ringde Johanna, som gick i min klass på Geijersskolan och frågade om jag hade lust att fika med henne eller något, när hon kom till Karlstad vid 5. Sure, sa jag och gick iväg till stan =) Det var kul att träffa henne igen! Skvallra lite om man som har hänt och vad man har gjort ^^
Sen åkte hon vidare till Jesper, medan jag gick till museeparken där Björn fotade (tänker inte säga vem, eftersom att det är lite hemligt just nu pga en viss person ^^) och nu är vi hemma igen, och Björn ska göra biffar =) FOOOOOD!
Svinigt hungrig känner jag nu faktiskt att jag är!
SÅ, snart mat och lite mer Gustav. Gustav 2 faktiskt. Slår på den andra filmen! Yes
Häpårä!

Minnen

Sitter nu framför min egna dator = lovely! Riktigt tangentbord och en mus! Gah, blir galen på laptopar!

Tittar igenom lite bilder, och fann den här som jag satte ihop för några månader sen. Blää saknar mitt gröna hår!jag
Och sen fann jag en bild på mig ifrån 8an ^^ Så, Svar; Ja, jag har varit redhead ett bra tag!
jag 2006

Nej, göra mig iordning snart för att dra iväg på After worken vid 5!

Morgonpigg med paraply och P-stav!

Gah, hur kan man vara så trött? O_o helt galet ju!
Åh, va snäll mot min syster idag. Därför gick jag upp kvart i 9. För klockan 9 så skulle hon vara på Druvan för att sätta in sin P-stav. Tar 5 minuter att gå dit ungefär. Susanna slängde på sig ett par byxor som låg på golvet, en t-shirt, lite maskara och sen på med glasögonen! Och en mössa och mitt underbara paraply på armen (Björn sa att det regnade ute) men det gjorde det inte. Kändes extremt ovärt att ta med det när jag inte hade användning för det!

Sen när Jea var klar så gick vi till Lundberg, dvs det hyresbolaget vi har.
Jag skulle klaga lite.
Centrifugerna fungerar inte i tvättstugan, varken på övervåningen eller på undervåningen. Vår ena kokplatta fungerar bara på ena sidan, så liiiite svårt att laga mat när det blir halvklart på ena sidan och bränt på andra. Vi ska även ha 2 dörrar till lägenheten OCH vi har ingen tvättnyckel, eller vad man ska säga. En sån där sak man använder för att boka tvättid. En sån där. Plupp!

Men men (!) tvättpluppen kunde vi få, men då måste Sessan lämna in den hon har, annars så får hon betala för den.
men!
kokplattan & dörrarna får vi ringa till vaktmästaren om. Som för övrigt har telefontid mellan 08:30-09:00. Japp, en halvtimme. Björn försökte ringa förra veckan. Satt i telefon kö i 20 minuter till 08:50. Han la på då.
Centrifugen skulle hon som jobba där ringa om, för hon bor också här tydligen så hon visste vad jag snackade om ^^

Och nu sitter jag bara här i lägenheten och ser på Våra Bästa År.
Het seriöst. Finns det inget slut på den där jävla serien? Den har ju funnits i över 25 år! Gah?

Logiskt tänkande

Jag blev smart förut!!!
Har i flera dagar försökt att föra över filmen Fame till en av Björns externa hårddiskar, utan att lyckas. Det står bara att disken är full och att man måste rensa disken, men har kunnat föra över vad som helst annat ifrån min dator till hårddisken, men det går bara icke med Fame-filmen.

Men idag gick det upp ett ljus för mig!! Laddade ju ner filmen ifrån Piratebay. Ja, vad gjorde jag då? Jo, jag kopierade bara Torrent-filen till hårddisken. JIPPI, it worked!! Så nu laddar jag ner den igen, fast på Björns dator =) Tihi ^^ Det är inte lätt att vara smart för mkt, det är därför som jag inte visar det så ofta! (a)

Åh, vad smart jag känner. Och nu är min kära syster på väg hit. Hon ringde precis och frågade om hon skulle köpa med baguetter. Kräftröra.. Mmmm.. Kärlek till min syster <3

Och sen ska vi gå och jobba lite =) tihi ^^

Åh vilken dag! med både + & -

Sitter just nu på youtube och kollar på olika klipp. Och som jag har sagt innan så älskar jag musikaler.
"Oh happy day" ifrån en Värsting till Syster 2 (Ni vet med Woppie Goldberg, som spelar nunna?) så himla bra filmer. Och just det klippet är så otroligt bra! Killen som har solot, åh, hans röst. Det ryser verkligen i en när han tar den där högsta tonen som man själv inte ens kan ta i huvudet! Haha

Susanna är glad! Fick sms av Saaben förut, ska stå i disken på hennes jobb i morgon =)
OCH, så var jag på möte på DialOn igår, för att börja jobba som deltidare.
Ska dit idag kvart över 5 faktiskt och testjobba.
Får väl hoppas att det går bra, så att jag får fortsätta jobba. Visstvisst, jag blir telefonförsäljare, igen. Men nu är det bara minst 6 ggr i månaden och i bara 4 timmar var ungefär. Så det ska väl gå bra. Någon slags inkomst iaf!

Susanna är arg! Tror faktiskt att jag ska göra den här bloggen till: Susannas Liv om Klagande.
Nej, så jobbig ska jag inte vara faktiskt.
Men nu känner jag att jag måste få skriva av mig. FIck prata av mig med Björn igår iaf. Tog väl ungefär 40 minuter. Och om ni tycker att det är inte så lång tid, så.. Ja.. tro inte så mkt säger jag då.

Tänker inte lägga ut några namn, inte ens citat eller saker som den här personen har gjort.
Nu är det sagt iaf. Det är en person.
Och jag.. känner helt enkelt att nu är det enough. Jag klarar inte mer.
Jag har lyssnat på ditt jävla tjat, jag har gjort som du har sagt, jag har hållit med dig för att inte få dig på kant med mig. Men jag har insett nu. Du är bara en manipulerande satkärring. Ursäkta ordvalet, men det är sanningen. Du manipulerar folk (vilket himla jobbigt ord, stavas det ens så?) för att kunna vända andra emot varandra. Du skyller och kollar ner på folk och klagar ihjäl dig, när det egentligen är DU som är problemet!
Okey, nej ska inte klaga mer nu.

Ska bara säga några saker till.
Det har gått så långt nu så att jag har funderat på att flytta, bara för att komma bort. Faktiskt. Blää
Vad vissa kan förstöra.

På tal om förstöra. Jag har fått en finne. Preciiiiis på överläppens kant. En sån där jävel som bara är röd, ligger tryckt under huden och som bara gör jävligt ont. Meningen med det är...?

Och nej, nu måste jag få upp humöret lite här. Jag lägger ut videon från En värsting till syster (Sisters Act på engelska) med Oh Happy Day!


Jag har varit Duktig & jag har en Söt Pojkvän

Fan va duktig jag var igår. Ja, enligt mig själv iaf. Sökte jobb på 7 ställen, FAN; jag måste gå till dom! Fanfanfan!!! Om senast en timme så måste jag vara på Statiol! FAN! Det var 2 ställen där dom sa att jag skulle komma tillbaka idag, för chefen var inte där. Jag är såå duktig. Not.

Det är bara att inse det. Jag hinner inte. Om jag inte tar bussen dit, och Susanna är fattig som fan.
Okey, jag får gå dit i morgon. Hm, trodde att Björn hade satt alarm på datorn för att jag skulle gå upp, men icke. Vaknade av mig själv för 30 minuter sen (halv 11)
Jaja, ibland går det inte som man har tänkt sig. Känner mig inte så sugen på att gå ut och gå idag.
Ska handla sen iaf, och vid 4 så ska jag till DialOn och ja. jag erkänner, ska faktiskt söka jobb där som telefonförsäljare. Men som deltid. 6 ggr i månaden är det minsta som krävs. Och det ska jag nog kanske klara av ^^
Haha
 

söt <3
Jag har en söt pojkvän och nu ska jag duscha =)

Grrr! HATA MAC! vet inte vad felet är, men när jag går in på min blogg så är alla Å, Ä & Ö skumma. Ja, det är svinskumma symboler. Nej, nu ska ja inte klaga mer på Björns dator. Känns som om jag har gjort det en hel del.
Men det är inte mitt fel.
Jag tycker helt enkelt inte om Björns dator. Bläää.

31 oktober

Snart. Japp, jag ser det som snart. 31 oktober.
Då inträffar det. Det stora.
Visstvisst, jag har fyllt 20 då 11 dagar innan det, hade jag gått i skola så hade jag haft höstlov (eller?) och jag har fått tagit fram den stora halsduken. Antar jag.
MEN, det är inte det som jag menar nu. Utan jag menar att den 31 oktober; då kommer ett av mina stora favoritband till Sthlm.
Disturbed.
Ett band som jag avgudar.
David Draiman - sångaren i detta underbara band. Hans röst är en sån röst som jag kan bli trollbunden av. Så otroligt bra.
Jag, min syster och min kära pojkvän Björn, åker iväg till Sthlm den 31 oktober. Visserligen endast jag och min syster som ska kolla på konserten, men Björn ska visa min lilla kompis Cecilia lite barer och krogar runt om i huvudstaden under tiden!


Stricken - från deras album Stricken från 2005
Görbra låt =)

°oO_Oo° Tisdag!

Fråga mig inte angående rubriken!^^
Nej hörrni, nu tycker jag nästan att någon i vårt avlånga land, vill ge mig ett jobb här i Karlstad. Eller möjligtvis Sthlm, har kommit fram till att det kanske inte är helt omöjligt att jag skulle kunna tänka mig att flytta dit, så länge jag har jobb och bostad. Min lilla ägodel Björn har väl inte heller varit helt emot idén, så länge han har ett jobb så!
Och då har jag ju min egen lilla guide med.
Efter att han bodde 1, men vafan, det går inte att göra "en halv"på den här jävla datorn. Gud, va jag inte gillar Mac. JAJA, då skriver jag väl med bokstäver då. 
Han bodde ju i Sthlm i ett och ett halv år, när han jobbade med Bingo så han kan nästan Sthlm bättre än dom som bott där i hela sitt liv (om man ska tro på vad han säger ^^)
Nej, men börjar bli lite less på att bara gå omkring här. Kul att pengarna bara försvinner, och så kan jag inte göra nåt åt det. Vi har bestämt att jag köper maten och Björn betalar hyran.
Blä, tänk om jag hade vunnit en si så där 10 miljoner på en Trisslott!

Nejnejnej, nu ska jag käka frukost och sen ska jag nog ta tag i mitt liv, och gå 100 meter ifrån lägenheten, in på hotel Scandic, och fråga om dom behöver någon ny anställd.

Tänkte bjuda på några såna där snygga bilder på mig själv.



Åh, vad man älskar sig själv när man har glasögon och osminkad, eller, ja, med gårdagens smink fortfarande i ansiktet. Lovely!

Att vaxa ett par ben..

...är inte så lätt som man tror. För smärtan är fan det värsta jag varit med om. Att tatuera sig är så mkt skönare!
Köpte vax häromdagen, och tänkte att jag skulle prova det. Vax som man ska värma i micron. Kan väl inte göra såå ont iaf. Trodde jag.
Alltså, har hållit på i en timme nu, och jag har inte ens gjort en fjärdedel, på båda benen! NEJ; Björn får vaxa dom sen så kan jag ligga och skrika in i en kudde eller nåt ^^
Alltså, hur kan folk frivilligt utsätta sig för denna tortyr?! hur frågar jag mig, HUR?! Och varmt är det också, och så luktar det illa, vaxen är limegrön typ och AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJ!

Aj, en lång dusdch blir och raka bort det vaxet som jag inte fick bort, men måste raka bort det, eftersom att vaxet inte är vattenlösligt.
Tyck synd om mig

Helgen med Arena och Monopol

Usch, nu låter jag sådär tråkig igen. Sammanfattning av helgen. Jaja

Fredag: Var på After worken och åt mat och åkte sen på förfest på Bellevue till Stephanie (vet tyvärr inte hur det stavas) och åkte sen hem till mig, och gick sedan bort till nån tjej somn bodde bredvid Freesun och var där ett tag. Men en kille tog min öl och folket kollade skumpf på mig (varenda en ungefär var sådär, perfekt sminkade och hade lockat det perfekta håret, och så var jag där ^^ haha) Yes, och sen drog vi till arena. Var faktiskt riktigt kul där =)
Gick hem vid halv 2, och satt då och skrattade med Björn och våran nattgäst Linda.

Lördag: Stort behov av fet mat. Bk blir. Dör nästan i kön av bakfyllesvält och springer hem så fort jag bara kan.
MONOPOL på kvällen, jag, björn, linda och fia. Spelar ifrån halv 5 till halv 12 på natten. Men tar 2 pauser för mat och sen för kladdkaka som jag bakade efter att jag förlorade andra gången vi spelade :P

Söndag: Tänker inte lämna lägenheten. Ska se på film =)

Historiens bästa film

Jag är en sån extrem sucker för musikaler så det finns inte. Musikalfilmer är my big love! (one of many ^^)
Såg Mamma Mia för någon vecka sen. Det rös verkligen i mig när alla tjejerna i filmen sjöng Dancing queen! Man blev så himla glad av filmen och den var, enligt mig, verkligen sjukt bra!

Men den bästa musikal-filmen genom tiderna är, utan tvekan:
--> Fame <--

Jag älskar den verkligen. Dom som är med i filmen är så sjukt begåvade, och jag sitter med ett leende på läpparna genom hela filmen. Den är fan verkligen vacker. Laddade ner den för några veckor sen, och sitter just nu och kollar på den, men var tvungen att avbryta för att skriva här! ^^
Måste bara säga att om ni inte har sett den här filmen, SE DEN!
Och jag vet att det finns många som säger att dom inte lyssnar på Abba (som i Mamma Mia) eller att dom inte lyssnar på det ena och det andra. MEN, när man ser en film eller en musikal med just den musiken som man inte gillar, så märker man att, fan den gör filmen. Och i filmen så blir det bra.

Och Fame... Den som gjorde filmen förtjänar evig berömmelse för den här filmen!
Nej, nu måste jag kolla klart på den!


Brännande smärta

Ja, det är inte en sån hemsk smärta när jag tänker efter. Och inte brännande heller. Det är mest en isande känsla i mitt ansikte. Jag är duktig. Jag är tjejig. Jag har lagt en ansiktsmask! Och det kanske var välbehövligt?

Igår, så blev Björn sugen på pizza, och jag på en räkpita ifrån Romstads pizzeria. För den är guuuuudooomlig! MEN, dom hade inte utkörning, så jag och Björn bestämde oss för att laga mat själva! Så vi gick och handlade och sen gjorde björn en pizza och jag skalade ett halv kilo räkor och åt 2 underbara räkpitor =) Och en.. bit av Björns pizza också =) Smaskens!

Åh, idag, så blev jag väckt. 11:05 för att vara precis. För Björn fick tillbaka sin dator igår (han är överlycklig) och han upptäckte att man kan ställa in mååånga olika, roliga alarm. Så, när jag skulle upp (enligt honom) så kom låten: Morning has broken" på SVINhög volym! Och en bild på honom upp på skärmen. Ofattbart sött, tyckte Susanna och gick fort in i duschen där hon dränkte sig i en halvtimme.

Nej, idag ska jag nog faktiskt vara lite duktig. Ska nog städa badrummet faktiskt!

Och just ja.

För er som vet om det:
Idag har jag ett problem mindre!

Om den trista vardagen

Jag har verkligen inget vettigt liv just nu. Jag är arbetslös. Eller mittemellan 2 jobb som man även kallar det. Vilket innebär att jag bara går hemma om dagarna. Jag blir så himla lat. Jag orkar inte ens söka jobb. Hur patetiskt är inte det då? Känner att jag måste ta tag i mitt liv snart.

Åh, på tal om ingenting.
Jag hatar Stolen.
Alla tjejer lär ju veta vad jag snackar om.
Stolen.
Och jag kan inte direkt påstå att saken blir bättre av att en läkare av det manliga könet står och stirrar heller.
Nej, den där Stolen.
Bränn den. Fyfan.
Jag håller verkligen inte med en killkompis som påstod att Stolen var rätt bekväm, om man skulle kolla på fotboll nånkväll, chipsskålen på magen och ölen i handen.
Fyfan

Byta samtalsämne!!!

Jag bakade en kladdkaka igår. Jag är världens virrigaste människa btw. Jag och Björn gick till Hagahallen för att jag skulle handla blockchoklad och så skulle vi panta burkar. När vi kommer in på Hagahallen så kommer båda två på att vi har glömt burkarna och när vi kommer hem ifrån affären så upptäcker jag att jag inte har köpt blockchoklad, SOM stod överst på min lista! Som jag hade i handen inne i affären. Jag blev ledsen men gjorde min kladdkaka ändå. Slängde i lite Nutella och lite hallon och det blev smaskens =)

Som sagt, höst! 10 grader ute bara! Ta mig utomlands någon?
Björn vägrar. Föreslog det lite snällt för honom igår:
"Älskling, bjud mig på en utomlandsresa. Du kan få skjutsa och hämta mig vid flygplatsen"
Jag fattar inte varför han vägrade. Vrång skåning...

Just ja!
Får man ömma bröst när man har ägglossning? Eller.. varför, nej fel, när får man ont i brösten flickor?! Jag har ju inte mens, så har inte riktigt koll på när man ska ha ont eller vara öm eller sur. För det kommer när jag känner för det. Eller ja, kan ju inte direkt påstå att jag känner för att ha ont, men ni fattar vad jag menar? Eller....?

Och just ja Nr 2!!
--> Statistiken <--
Jag kan inte kolla min statistik här på bloggen. Står bara: "Regio A & Region B" och sen 2003, 2004 & 2005
Nån som kan förklara för en stackars förvirrad värmlänning? O_o
Eller är det bara mitt internet som fuckar?

Att ha en sjysst granne =)

Var hos hudläkaren förut och fick salva och recept på antibiotika så nu ska det fan sluta att klia! haha
Och skulle boka tvättid efter det, fick tid i morron, MEN;
då händer det bästa!
Innan jag hann gå in till lägenheten så öppnar en tjej tvättstuge-dörren och frågar mig om jag vill tvätta idag, för hon hade tid till 6, men har inte så mkt tvätt, så om jag ville så kunde jag få tvätta när hon var klar med nästa maskin! Svinbra tyckte jag och gick upp och slängde ner smutstvätt i Ikeapåsen och gick sedan ner när det var dags. Men då! Hör och häpna! I den tvättstugan som jag tolkade det som att jag skulle få tvätta i, så var det tvätt i tvättmaskinerna!
Skumpf tänkte jag och tänkte att hon kanske menade tvättstugan på övervåningen! Gick upp dit, och där var det ingen tvätt i maskinerna men därmed i torktumlaren. HMM, tänkte jag (hör ni vad jag tänker mkt?) och gick ner igen. För jag hade fan för mig att det var tvättstugan där nere som hon menade. Lämnade tvättpåsen där nere och gick ut och ringde till Cecilia, ihopp om att hon hade hört vad tjejen hade sagt, eftersom att jag hade pratat med henne under tiden. Men icke. Hon hade inte hört nåt om.
MEN, då kommer tjejen!
Det var hennes tvätt i maskinen, men hon hade glömt att tvätta en vit tröja, men jag skulle ju också tvätta vitt, så jag tvättar hennes nu med =) Och lovade henne att om hon inte skulle vara där sen när maskinerna var klara så skulle jag dra i armarna på den, så att den inte skulle förlora storleken och så =)
SVINSJYSST granne tyckte jag, och trallade sedan glatt därifrån!

Skor <3

NEJ, jag ska inte bli som alla andra bloggar som skriver om sina besattheter av smink, mode & skor.
Tänkte bara berätta för er om mina skor.
Jag älskar skor! Man kan inte låta mig gå in i en skoaffär utan att jag kommer ut med ett par.
MEN, då kommer vi till den stora skillanden!
Jag köper nästan bara skor när det är rea.
Rea är svinbra tycker jag!
Som häromdagen, jag gick in i en skoaffär och ser att dom har halva priset på Rean. ÖÖH!
Ser direkt ett par skor som jag har tittat på ett år, men som jag inte har haft råd att köpa.
Och nu skiter jag fullständigt i vad Ni anser vara dyrt eller inte.
Jag har bott själv i 4 år, med endast studiebidrag. Jag har fått leva på det.
Ni vet, 1050 kronor i månaden!
Så 400 spänn för ett par skor har varit ganska (läs väldigt) dyrt för mig!
Jag måste köpa mat, toapapper och såna där saker som folk som bor hemma fortfarande inte behöver tänka på.
Så 400 kronor för ett par skor kan jag bara inte lägga ut!
Förräns nu!
150 spänn på rean, och halva priset på det!

74:50 gick det på! YEIH säger Susanna!

Här har vi en bild på mina skor. (för er som inte orkar räkna så är det 34 stycken)
Har haft fler men måste erkänna att vissa av dom var så trasiga, eller så fula, eller så använde jag dom aldrig längre, så när jag flyttade in till Björn, så slängde jag nog faktiskt runt 10-15 par skor!
Ska ju till Sthlm snart (31 oktober, inte runt hörnet direkt men, snart ^^) och hoppas nog lite på att det är någon rea där då.

Min främsta passion inom skor är då, *trumvirvel* CONVERSE!
Spelar ingen roll om det är fejk eller äkta.
Palla märken.
Man ska köpa det man tycker är snyggt.
Palla vara en modehora.

Nu är hösten här

Ja, nu är hösten verkligen här! Och det ingenting som jag jublar över direkt!
Visst., det kan vara mysigt när det regnar, när man sitter inne med tända ljus, kollar på en film ihopkurad med pojkvännen och när man äter ostsmörgåsar och dricker varm oboy =)
Menvafan,
Höst innebär även att det regnar hela tiden. Det är rått i luften. Man vet inte hur mkt kläder man ska ha på sig. Antingen så har man för mkt på sig eller för lite. Man kan inte sätta på sig några skor som man är rädd om, för dom blir förstöra direkt av det här dåliga vädret!
Och nu när jag inte har något jobb, ja inte känner jag direkt för att gå utanför dörren för att gå och söka jobb (ja, jag vet. jag måste) men att man med vetskapen om att man kommer antingen att frysa och så och hacka tänder när man kommer in till stället man ska lämna in cv hos, eller att det bara rinner svett av en, det är fan ingenting jag värdesätter sådär himla högt!
nej usch.
känner mig bara så jävla nere när det blir höst.
Blir säkert snö snart med! BLÄÄ!
Enda positiva med hösten är att jag fyller år ^^


Drömmar och spelkväll

Jag har haft ännu en av mina speciella drömmar igen!
Den här gången var min faster med i den.
Min faster körde en bil och vi åkte på nån liten asfalterad väg, och sen så satte på hon TNT (ni vet, låten?) på radion, på svinhög volym, och så började hon att digga stenhårt till låten samtidigt som vi åkte i en kurva så jag trodde att vi skulle köra av vägen. Men ICKE! Sen frågade jag henne vem det är som har gjort låten TNT, och då sa hon att det var Julio Eglesias och nånmer som sjunger den. (Julio är då pappa till Enrique Eglesias, smörsångaren). Och sen så var vi helt plötsligt vid Kims hus i skogen, men vi gick, och då, från ingenstans så dyker Johan Ulvesson upp och Julio! Och vi skulle alla med bussen som skulle gå om 7 minuter. Fast, sen när vi kollade på busstidstabellen, som fanns vid Niklas Andersson, så stod det att den skulle gå ".08,- .28,- och .44" Men det sa inte oss någonting, för vi hade ingen klocka med oss.

Sen vaknade jag av att det lät som att någon tog kort på mig.
Någon tog kort på mig.
Det var min man.
Jag blev arg och somnade om!

Spelkvällen igår =)

Yes, hade spelkväll igår! Jag, Björn, Jea, Saaben och Martina var här! Vi spelade monopol och sen bjöd jag på storslagen mat! Spagetti med ost och baconsås! Alltid gott, alltid lättlagat! Vi avslutade monopolet efter maten, då Björn vann en storslagen seger! ^^ Vi fortsatte kvällen vidare med "Girls", det mesigaste tjejspelet jag varit med om! Haha, fast sen var den iofs ifrån 9 år. MEN ÄNDÅ! Vissa frågor:
  • har du någonsin ljugit?
  • tycker du att spökhistorer är läskiga?
  • har du någonsin sagt emot dina föräldrar?
Ja, ni kanske ser. Men det var inte allt! När man skulle svara på en fråga, så skulle man trycka på en "lögndetektor", dvs, en liten apparat med 2 knappar på. Den ena, ska den som ställer frågan hålla in, och den andra knappen ska man trycka på när man ska svara "Ja eller Nej" på sin fråga.
Lögndetektorn ljög en del kan vi väl säga. haha

Sen blev det efterrätt. Vanligglass med, hallon, grädde och bananer! Smakigt värre!

Yes, sen kom Fia efter 8 och då började vi att spela kort istället och så värmde vi vitlöksbaguetter (eller baketter som en viss man frågade Fia efter på Preem ^^) och hade det trevligt. Vi avslutade kvällen runt 12 och sade då adjö till dom andra! Det var en trevlig kväll, och det får vi ta och göra om =)

Pölsa <3

Japp. Vi såg allt Pölsa! Han är ju med i Starboys! Hade jag ingen aning om! Menmen, han sjöng och han var lite smårolig! Såhär ser ni! PÖLSA!

Fast vi kunde ju inte prata med honom. Dret.

PÖLSA!

Haha


Det var även en liten A-lagare som tyckte att det svängde på ordentligt! Så han rockade loss inne i cirkeln han ^^

Att träffa Pölsa =)

Hår, ravioli och fimpar. En salig blandning för Pölsas skull!
Hår som folk har skänkt till Pölsa!Det är nåt hippo här i Karlstad nu, och vi har fått reda på att Pölsa (ni vet ifrån Smala Sussie) ska hit och vara konfrencier eller nåt (hur fan stavas det?) OCH eftersom vi fick folk att skänka hår till honom på Arvikafestivalen (finns många bilder där), så måste vi ju gå och kolla på honom!

Men eftersom att min skrivare inte funkar till min dator, så tänkte vi skriva på en stooor tapet att han ska in och kolla på den här bloggen för att se vad svenska folket gjorde för honom. Vi fick ALLA hårfärger man kan tänka sig, en väktare klippte en liten tuss till och med. En tjej med dreads klippte av en bit! Vi gjorde ALLT för att Pölsa skulle bli glad!
Pölsa =)
Pölsa!

Vad är bra och vad är dåligt?

Sitter nu på karlstabo.se  där vi har en diskution om musik just nu. Och jag tycker att det är så jävla dåligt av andra att sitta och klanka ner på andra för att man gillar en viss artist, eller viss genre.
Som jag skrev innan, Metal är det bästa jag vet, men det hindrar mig absolut inte ifrån att lyssna på annat. Cute is what we aim for, är ett band som jag tycker är svinbra! Pop rakt igenom! Takida är också bra tycker jag!
Och nu kommer vi till det jag menar med att inte klanka ner på andra.

My chemical romance.
För många ett emoband.
DÄRFÖR vägrar många människor att lyssna på dom.
Dom skiter i ifall texten kanske är bra, eller om rösten är bra, eller om musiken är skön/bra att lyssna till.
Det är klassat som emomusik.
Jaha?

Hört talas om bandet Judas Priest kanske?
Dom blev anklagade för några år sen för att ha sublimala meddelanden i sina låtar, som skulle ha gjort så att 2 killar sköt sig i själva i huvudet. Men den enda överlevde. Men fick ett sånt fruktansvärt vanställt ansikte (han tog livet av sig för några år sen genom en överdos) men han gick iaf och påstod att det var Judas Priest som hade fått dom till att vilja ta livet av sig.

Vad är då värst?
Emo-musik? Eller musik som dödar en?

Jag vet ju att det inte stämde det där med Judas Priest. Det var pojkarnas bakgrunder och familjer som hade fått dom till det dom gjorde mot sig själva.

Men om man tänker efter?
Ska man lyssna på vad alla andra påstår?
Kan man inte bara få tycka att något är bra utan att folk ska komma och säga till en vad som är bra och vad som är dåligt? Alla har ju inte lika smak!

Håkan Hellström - en artist som jag verkligen, verkligen, verkligen inte tycker om. Jag vill inte kalla det han gör för musik. Han är tondöv, jobbig, hemsk musik. (enligt mig)
Men om någon av mina kompisar älskar honom (eller i mitt fall, min pojkvän) så tänker inte jag sitta och berätta för honom att det är fel av honom. För att jag inte tycker om honom.

Nej, låt alla få tycka om vad dom vill, utan att man ska sitta och påverka varandra.

Musik <3

Nu vet jag inte hur tydlig jag har varit när det gäller min musiksmak. Alltså, jag kan inte säga att jag vägrar lyssna på det och det. Jag kan lyssna på det mesta. Förutom trance. Det går bara inte. Och försök inte påverka mig angående det. För jag lovar att det som jag lyssnar på totalvägrar många att lyssna på.

Min största passion här i livet, är musik!

Om någon missat det så gick jag ju även 1 år på Geijersskolan, där jag gick på Nordiska Rockmusiklinjen, där jag sjöng. Var nog nåt bland det roligaste jag gjort faktiskt. Vi spelade in låtar, var ute på turné, uppträdde, spelade in en musikvideo. Synd bara att jag var sjuk mesta delen av tiden. Fick bland annat åka hem ifrån turnén för jag var så sjuk. Akutenbesök och ligga ensam på vandrarhemmet. Haha
Menmen, det var inte det jag skulle framkalla känslor på.

All that remains, Disturbed, Slipknot, Bullet for my valentine, Sonic Syndicate, Guano apes = kärlek!

Yes, det är nämligen som så här. Jag är besatt av metal/hårdrock. Det är min största passion här i livet.
Ska på Disturbed 31 Oktober & Slipknot den 12 November!

Slipknot började jag lyssna på i slutet av 8an, och efter det så blev det mer och mer mot Metalhållet. Mycket Avatar, As I Lay Dying osv. (för er som inte vet så sångaren i Slipknot Corey Taylor är ju även sångare i gruppen Stone Sour, som för övrigt också tillhör en av favoriterna) Så för mig blev det till en av dom gladaste dagarna i mitt liv (tror ja fan!) när min kompis Robin berättade för mig att Slipknot ska spela i Sthlm.

Jag ska se Slipknot efter 5 års väntan =)

MEN, oj vad jag skriver men, fick även reda på att Disturbed ska spela den 31 Oktober. Och nu ska jag då berätta för alla. Disturbed. Jag skulle nästan kunna dö för dom. Jag har varenda låt med dom. Jag tror att jag kan varenda låt med dom också. Biljetterna ligger i lägenheten. Har tagit ur dom ur plånboken nu.

Nej, nu orkar jag inte skriva mer och ni orkar nog inte läsa mer heller.
Men som sagt. Jag har en förkärlek till Metal. Det har inte Björn. Vi har lite problem med musiken ibland.



All that remains - the air that I breathe <3/>

Att göra så lite som möjligt

Idag. Har nog varit bland dom lataste dagarna på länge ^^ haha, Eller lagade mat förut och sen vid 6 så gick jag och Björn till Saaben och lånade lite filmer och sen hälsade vi på hos Fia på Preem. Sen blev det hemgång för att kolla på Idol =) DÄR har vi svensk underhållning på hög nivå iaf! Haha, uttagningarna is the shit. Typ ^^

Ja, och i morgon så får vi se vad det blir. Fest hos Maria kanske. Det spörs =)

Nej, jag har faktiskt ingenting vettigt att skriva nu. Helt still i bollen.

JUST JA! Fick min efterlängtade helkroppsmassage av min man förut. Jag tror att.. jag håller mig till vanlig massage i fortsättningen ^^ Han klagade bara på att mina vader var för hårda och att mina fötter vad ännu hårdare! Hmpf! Vilket sätt ^^
Nej, nu sätter jag punkt för idag.
För har verkligen ingenting mer att skriva nu.
och
så börjar Idol nu igen!

Att vara blind

Just för tillfället så är jag i stort sett blind. Jag har nämligen inga galsögon på mig eller linser. Björn är inne i duschen, och ja, där inne finns även det jag behöver för att kunna se bra. Hm, tror jag måste städa lägenheten lite innan mamma kommer sen. Annars så blir hon väl galen ^^

Och jag kom på en sak! Att det ska vara så himla dyrt att handla! Och tungt! Shit, skulle handla igår. Björn låg hemma och hostade och snorade så jag fick gå iväg ensam. Nästan 500 spänn gick det på med alla mat (och endast mat) och 3 kassar ála 7 kg! Jag dödde innan jag kom hem. Tur att Björn inte har nån lukt, för blommor var nog det sista jag luktade ^^

Nej, fixa min syn och lägenheten lite =)

Jag äger en sjukling

Nu har det hänt.
Björn har blivit sjuk. Han ska till sjukan sen. Han hostar snart ihjäl sig! Jag lovar!
Funderar faktiskt på att gå till Hagahallen och handla just nu, bara så att jag kan köpa Ingefära till honom, för läste precis det att det funkar mot rethosta! Så man kan ju alltid hoppas, så att han inte dör!
Han har iaf snart snytit ur all substans i kroppen sååå..
Jag kommer också snart att bli sjuk, eftersom att mitt imunförsvar ligger på minus ungefär (doktorer har sagt till mig att jag inte får vistas i samma rum som nyförkylda människor, för då blir Susanna jättesjuk. Jättelänge!)
Så, funderar på att placera Björn i förrådet eller inne på sjukan!


Min kärlek = sjuk

Knullrufs ála Susanna

Jag fattar inte hur jag sover. Varenda morgon när jag vaknar, så har jag ett knullrufs där bak på håret, så jag kan knappt reda ut det! Sjukt! Känns som svinto också! Hahaha.

Just ja, kom på en sak. Det var länge sen jag skrev något roligt i bloggen. Så jag tror att jag ska bjuda på
Sabina Anderssons Liv i en kartong!

Sabina var ute och festade i lördags. Hon var överlycklig, för idag kunde hon visa upp sina dolda talanger som hon har. Det vill säga, puta med underläppen och puta med stjärten. Hon är föga stolt över den där bakdelen!! =)
Hon skrattade högt och länge och slängde med sitt långa, lockade hår. Och sina snitsiga kommentarer;
- Jag jobbar VARJE söndag, förutom då jag är ledig !! (hon är så fruktansvärt smart)

Sabina lindade in sig själv i gräslök på lördagen och smaskade vitlök som andra käkar chips. Hon hade en skön odör som gjorde att alla som kände lukten av henne, sprang enda upp till toppen av Branäs-berget! Och det, det är inte en liten backe det!!

Sabina sjöng: Shake that ass! BITCHES let me see what you got! (sen ändrade hon texten och sjöng) Shake that ass! BITCHES make you watch what I got! Hon var fruktansvärt stolt över vad hon kom på och sprang fram till DJ'n och ville att han skulle berätta för alla om hennes snitsiga text-rad.
Han sa nej, och bad henne gå innan han skulle kontaka vakten! Sabina blev så förvånad över vad mannen sa till henne, så att hon hamnade i chock! Hon var i detta tillstånd i ungefär 26 sekunder, sen gick hon fram till DJ'n igen, ihopp om att han hade glömt henne. Hon hade glömt honom, så hon ville visa sin stjärt för honom! Han ringde vakten. Sabinas kväll i branäs blev inte så bra som hon ville, men hon grät inte över det. Hon grät över att hennes stjärt frös fast i en bänk. men sen åkte vi hem, och hon lade sig för att sova i sin mögliga säng!

Sabina finns faktiskt på riktigt, och henne hittar ni på: http://sabiiiiiina.blogg.se/

Tralalalaa

Måste bara berätta. Jag har världens töntigaste dator. Det är sjukt. Haha, jag menar. Den är helt ny. Fick den för ett halvår sen. Det finns uttag för DISKETT (ni vet det man använde på lågstadiet när man hade skrivit någonting roligt på datakunskapen så skulle man spara det till nästa lektion^^) Japp, sånt har jag. men, jag har fan inget uttag för en SKRIVARE?! Alltså, okok, om man måste ha en usb-port, det fattar jag med, nymoderniheter osv osv, men (!) det finns uttag för diskett. diskett... Haha.. Och det är synligt också.. ^^


Igår, så skulle jag och min ägodel gå ner och köpa chips. (ni vet, det där som är farligt gott och extremt beroendeframkallande?) vad händer där nere då? JO, det finns en hel chipslåda där alla chips kostar endast 10 kr styck. Vilket resulterade i att han kom hem med 4 påsar chips, och jag med min ensamma ostkrokspåse!


Bjoern does love chips <3

RSS 2.0