Bäver

Björns syster Hanna är på besök och efter att det slutade regna så begav vi oss ut på bäversafari! Och så såååååg en! Den var så söööt!

Ja, det var typ det jag ville säga. Är ledig i tre dagar och om lite mer än en vecka så börjar jag min praktik!

Todels!


Primark

Åh, detta fantastiska Primark!
Sista dagen i London spenderade vi där i några timmar. För er som inte vet vad Primark är så kan det jämföras med Ullared, fast med bara kläder och till halva priset typ. Jag shoppade typ 10 bh:ar, 20 par trosor, klänningar, byxor, en väst, en slips, linnen och allt möjligt till det ynka sammanlagda priset på 1500 kr ungefär! Ni faaaattar inte hur billigt det är! Har aldrig varit så glad i en klädaffär någongång. (Jag avskyr att shoppa i vanliga fall!)

Efter denna fantastiska shoppingtur så tog vi the Underground till hotellet, hämtade våra väskor och så begav jag och mamma oss bort till flygplatsen!


Note to self: Taxfree heter inte taxfree på engelska. Det heter dutyfree.
Vilket vi märkte efter att ha frågat fyra personer var taxtreen låg och vi blev skickade till indiernas incheckning typ. Haha

Tills slut så hjälpte en vänlig man oss och vi tog oss bort till incheckningen, gick igenom tullen och, som mamma sa: In i Harry Potters värld!

Vi shoppade i taxfreen, åt mat och väntade på att tiden skulle gå. När vi kände att: NEJ, nu orkar vi inte vänta längre, nu MÅSTE flighten ha dykt upp på tavlan! Och det hade den! Bara det att den var rödmarkerad och det stod att den var en timme försenad! HURRA!
 
Vi kom till slut med planet och hem till Sverige där vi begav oss hemåt mot Karlstad. Ringde Björn och sa att vi hade åkt och sen ringde han upp och sa att vi hade åkt fel och missat avfarten till Uddevalla. Med en halvtimme. Orkade inte vända så vi tog en annan väg. En smal och slingrig väg. Sen stod det en älg mitt i vägen. Jag tvärnitade, dödde lite, mamma satt i framrutan, väskorna slog oss i ryggen och älgen stod som ett fån och glodde på oss.

Fyra på natten kom vi hem iallafall. Min säng har aldrig varit så skön nångång!


Tog en hoppbild på samma ställe förra året. Var ju tvungen att ha en till. Favorit i repris you know!


Cecilia var en BAD-GIRL här! Fick tyvärr inte med skylten men det stod "NO trespassing"


 
 
 


Sekunden efter att den här bilden togs så hoppade jag och mannen som ser vettskrämd ut bakom mig, sprang in i mig. HAHA
 
 

Facebook

Under helgen så hade vi besök av två av Björns tre systar - Sofia och Sara!
Dock så jobbade jag hela helgen och kunde endast träffa dom fredag och lördag kväll, men men, sånt är livet och de fick umgås så mycket mer med Björn istället.
Fin helg ändå!

Kände i söndagskväll att jag var hyfast trött och att få sovmorgon på tisdag skulle bli W to the U to the N to the D to the E to the R to the FULL - WUNDERFULL! Med den stavningen - japp!
Låg i sängen och spelade spel på telefonen när Björn, lovar att det var med flit, HOPPAR ner i sängen och gör så jag förlorar. Min reaktion?
- JAG HOPPAS ATT DU KOMMER SKICKA VÄNFÖRFRÅGNINGAR TILL FOLK PÅ FACEBOOK OCH ATT DOM INTE KOMMER ATT SVARA PÅ DEN OCH NEEEEEEKA DIG!!!

Oh, harsh. Badgirl.

Plugg

Har suttit hela dagen och pluggat. Skickat in tre uppgifter och den sista uppgiften i Sjukvårdskursen får jag vänta med tills jag har praktik innan jag gör. Vilket innebär att jag just nu endast har två uppgifter kvar i Omvårdnadskursen och Psykiatrikursen kvar - sen, efter min praktik då, så är jag klar med skolan och färdig undersköterska! Sååå jäääkla gött!

Började ju plugga till us på gymnasiet men tyckte detta var så jäkla tråkigt så jag bytte linje till IT istället. Tänk om någon smart människa hade sagt till mig då att det skulle ha blivit bättre de andra två åren. Vilket folk säkerligen gjorde när jag nu tänker efter, men tror ni att jag lyssnade? Nepp!

Hade jag fortsatt så hade jag inte behövt att plugga nu och jag hade redan fått löneförhöjning! Höhö

Nej, ska fixa med mat och sen däcka i soffan =)

RSS 2.0