Uppe med tuppen!

Idag gick jag upp halv 8, för jag skulle skjutsa Björn till jobbet. Skjutsa undrar ni?
Ni förstår, i söndags så kom pappa ner till Karlstad, för vi skulle kolla på en bil till mig =) Igår så åkte vi och köpte den! Eller ja, vi tog den i söndags, men betalade och hämtade den igår. Höll det bara hemligt för alla ^^

Så nu har jag en blå och söt bil. Bettan.
Bettan är en Skoda Fabia -00:a
Hon är söt. Och snöig. Hon har en jävla sätesvärme ska jag berätta för er!

Idag så är det nyårsafton. Har en massa skit att ta tag i idag, innan jag börjar jobba kvällen, för att sen ta mig hem och börja festa med alla andra som kommer att vara hemma hos mig och Björn!


Stress inför nyår

Nu har jag precis varit och handlat lite inför nyår! Tänkte göra efterrätten idag, men glömde såklart att köpa ägg. Jag orkar icke gå tillbaka till konsum för att köpa ägg när jag preciiiis varit där. Köpte faktiskt 4 st 1½ litersdrickor, så mina armar är lite slut. Sådär på en höft.

Har idag hunnit med att skriva ut bordsplaceringslappar, skriva lapp till grannarna och räkna en massa saker. Snart så kommer pappa ner till kd och då ska vi iväg och kolla på en sak till mig!

Nej, kanske kan springa ner till butiken på hörnet och köpa ägg, så jag har något att göra innan pappa kommer och innan jag ska iväg och jobba. Jag har varit ledig i 4 dagar. It's.Been.Wonderful!

Todels!

Det här med uppdatering...

Ja, det här med uppdatering är inte min starka sida just nu märker jag! Men det ska det bli ändring på! (Kan vi ju försöka inbilla oss!)

Har varit hemma i skogen nu under jul. Åkte hem i onsdags och kom tillbaka idag. Som vanligt så har min jul varit idyllisk! (Och nej, jag är inte ironisk)

I onsdags så åkte jag och Björn hem då vi först åkte med hela familjen bort till I-G där vi åt gröt och skinksmörgås! Sen tog jag och Björn oss en tur upp till Långflon där vi skulle lämna lite saker inför nyår. På torsdagen, dvs julafton, så kom mormor och morfar och åt julbord hos oss. Dom lämnade oss ganska så snart då dom inte ville köra bil när det var mörkt ute! Kalle Anka tittande blev det sen. Tog sedan en tripp upp till Branästoppen på den nya vägen och sen åkte vi hem och öppnade julklappar!
På fredagen så åkte Björn tillbaka till Karlstad för jobb, men jag och Jea vi satte på oss pulka-utstyrseln och drog bort till Cecilia och Dogge och åkte pulka! Efter att ha tröttat ut sig totalt så gick vi hem och fortsatte sen hem till farmor och åt mat och öppnade lite mer julklappar! När vi väl kom hem sen så tog vi det lugnt innan vi spelade lite spel!
Och idag så har vi varit hos mormor och morfar med hela tjocka släkten och ätit mat och nu sitter jag här ensam i lägenheten och har precis ätit kåldolmar!

14 minus grader...

Igår så jobbade jag i Skåre då jag skulle jobba till 4. Underbar dag med 14 minus! Fyfan, va kallt säger jag bara! Blev även så att jag jobbade kvällen sen, då dom inte hade fått in någon på extraturen på kvällen, så jag ställde upp! Var lagomt trött i skallen efter det kan jag lova! 07:00 - 22:00 i ett svep gör en lite tlött.

Lite kul häromdagen när jag jobbade så sa Carina till mig att hon kommer ihåg när jag började, så var jag så orolig över att jag inte skulle få jobba någonting. Ja, det har jag nog fått äta upp! Haha

Idag så är jag ledig iaf och ska ta och röja lite i lägenheten då jag och Björn får finbesök ifrån Göteborg idag! Hanna, Björns syster, kommer hit på en snabbvisit! Ska bli trevligt =)

Nej, ringa mamma blir nu fär att få ett recept!

Todels!

Aktiv dag!

Jag fick en bra början på min dag idag. Blev väckt (bara det är tortyr!) av grannens hund som kände sig att rensa halsen lite och skälla i en sisådär 3 timmar! Så ringde hyresvärden (igen) som skulle prata med grannen.

Upptäckte även, till min stora förtjusning, att jag har blivit förkyld och min näsa har valt att producera mera snor i min näsa än vad som är mänskligt! Duschade, och det jävlar i min lilla låda, satte igång ruljansen i min näsa kan jag lova! (insvep nu denna information med njutning) Åkte sen in till stan för att fixa en grej och sen hann jag hem igen inom en timme, så jag behövde inte betala min bussresa hem! YES!

Idag kände jag mig även hungrig på första dagen i stort sett sen i tisdags och jag åt upp en hel burk med fiskbullar! Helt själv. Var även duktig och diskade efter det.
- Ja, jag anser att jag är dukig som diskar ibland!

Och nu sitter jag här och ser dum ut i väntan på att ta mig in till stan och till jobbet för att påbörja kvällens jobb!
Ska även passa på och gratulera min syster och Henrik som idag fick en lägenhet, här på Herrhagen!

Nu kan vi ha parmiddagar varje dag! Pax för onsdagar!

Syter och Henrik på buss


Nytt schema uppe!

Nu ligger mitt nya schema uppe! Ändringar kan bli, som t.ex att jag var sjuk under veckan och 2 arbetspass försvann.

Dagens status är fortfarande illamående, men slänger i min några ipren, så drar jag iväg till jobbet sen!

Ringa polisen...?

Jag måste bara få börja inlägget med att vara en bitterfitta. Nu är hunden igång igen med sitt skällande.
Ringde och pratade med hyresvärden, som förvånat frågade om han fortfarande höll på, för dom hade skickat ett brev till människan i fråga som äger hunden. Men han skulle skicka ett till brev.
Men det jag inte fattar är hur människan som äger hunden tänker? Varje gång som hunden blir lämnad ensam så skäller den konstant under hela tiden han är ensam. Nu är det en timme sen jag ringde till hyresvärden, och då hade han hållit på en timme innan det också. Jag blir så himla trött på det här. Ska människan låta det gå så långt så man måste ringa polisen som får beslagta hunden?

Sen så mår jag fortfarande illa.
På sjukvårdsupplysningen så sa hon jag pratade med att jag ska dricka mkt Proviva och att det var konstigt att jag fortfarande mådde illa. Så sa hon att det kanske kunde vara magkatarr. Sånt gillar vi inte! Speciellt inte nu när jag har en massa jobb framför mig (har redan missat 2 dagars jobb) så varken vill, orkar eller kan jag vara sjuk! Sen är det tråkigt att vara sjuk också.

Snart är det jul och då är det snart nyår.

Dagens fråga:

Vad ska ni göra på nyår?

Jag skrattar ihjäl mig

Idag så mår jag betydligt bättre, även om jag mår konstant illa. Men det kan nog kanske bero på att igår så åt jag på hela dagen en portion mat och sen 2 rostade smörgåsar. För er som inte känner mig så kanske ni tycker att det låter helt normalt att svälta sig på det där sättet och inte äta någonting mer på hela dagen? Men vet ni vad? Det är tortyr! Jag brukar äta var 3e timma, typisch. Så idag är jag lite matt, vilket ni borde förstå då!

Sitter även och kollar på youtube. Jag skrattar ihjäl mig. Andreas Lundstedt har gjort en underbar version på jullåten Oh, Helga natt. Titta och skratta njut!


Dagens äckligaste inlägg

Jag tror att jag är magsjuk. Det har, utan att censurera något, runnit mer ur röven på mig, än vad jag någonsin har ordbajsat i hela mitt liv. Har inte ätit någonting, utan bara druckit vatten. Men bara lite åt gången. Hungrig som en idiot, men vet inte vad jag kan äta, utan att det blir ännu värre!

Det enda positiva med detta här, är; att vågen har visat att jag redan har gått ner 1 kg idag!
Och så får jag kolla på alla avsnitt av Mysteriet på Greveholm.

Men är det inget mer positivt med det här. Måste sanera badrummet innan Björn kommer hem idag.

Ah, nu känns det mkt bättre då ni alla som har läst det här, förstår hur jag känner. Nej, nu ska jag gå och våldta toaletten igen!

Julbord =)

Hellojsan alla läsare!

Nu sitter jag här hemma, ensam i lägenheten. Känner hur hungern börjar komma som ett slag emot mig. Men det är inget som jag ska göra någonting åt! För snart ska jag iväg på julbord med jobbet =) Känner mig nästan som ett litet barn på julafton här. Jag, ska få gå på julbord! Prinskorv heter det!

Idag har jag varit iväg till frissan och färgat mitt hår. Började med avfärgning och sen färgning. Just nu är det lite för mörkt mot vad jag ville att det skulle bli, men efter några tvättar så kommer det att bli ljusare! Det sa Karin till mig. Och om hon ljuger, så vet jag vart hon bor. Även om hon har portkod. Haha (lite internt kanske)

Har även shoppat ett nytt soffbord idag, och en fonduegryta! Slog även på stort och köpte gardiner för 15 spänn. En kruka slank även med hem. Vuxenpoängen bara flödar här! Men jag är ju trots allt hela 21 år gammal.

Nej nu ska jag sjunga lite!

Todels!

RSS 2.0