Att sminka sig som Shrek!

Innan jag berättar hur man sminkar sig som Shrek så undrar jag över en sak:

Varför envisas vissa folk med att deras mat ska vara BRÄNNET? Jag menar, dom kan ju inte äta den nåt snabbare för det? Är det inte bättre när den är lite pissljummen än att man ska bränna tungan av sid vid varje tugga och samtidigt behöva blåsa på maten och sitta där i 2 år innan man ändå kan äta den? Jag fattar inte. Gör ni?


Nu är det snart Halloween. Själv ska jag jobba hela helgen så det blir inget partajande för min del, men för er som ska ut men ännu inte har kommit på vad ni ska klä ut er till, så misströsta inte! Jag har svaret!


En veckas intervaller

Det verkar som om jag kör på en veckas intervaller mellan mina inlägg. Jag ska bättra mig. Det är aldrig för sent att bättra sig. Det är därför jag väntar ett tag till. Haha

Ska snart iväg till skolan och ha ett naturprov. Jag vet inte riktigt varför, men jag gillar verkligen inte natur. Och sen så gillar jag inte lakrits heller. Men det är en annan femma!

I lördags så fyllde Fredrika år så hon bjöd på partey! Jag har inte varit ute på krogen på säkert ett halvår så jag hade så jävla kul på Harrys! Kvällen får 4 av 5 toast!

Egentligen så önskar jag att det hade hänt nåt riktigt spännande/intressant/avundsjuksframkallande på sista tiden, som får mig att låta såå himla sofistikerad! Men det har det inte.
Nu ska jag äta äggsmörgås och nöta in det sista om naturen i min lilla hjärna. Todels =)


en bild ifrå festen
jag och nikki

 

jag och fredrika försökte hoppa
Saaben var en usel fotograf! Jag var ju på marken! Katastrof!


It's my birthday!

IDAG FYLLER JAG ÅR!!! 22 år!!!

Säg grattis förfan!


Birthdaygirl!

 


Säg grattis i morgon!

I morgon fyller jag år. Eller om man ska vara petig så fyller jag år om 44 minuter. Det ni!
Nu är jag hungrig.

Säg grattis i morron!

Och jag blir 22 år. Jag frågade en tant förut hur länge sen det var hon var 22 år. Det var 63 år sen. Haha. Så jävla skön.

Den är uthyrd!

Sweet! Veckan börjar bra! Ringde Wermlands invest för en liten stund sen och fick reda på att våran lägenhet är utrhyrd from 1 januari! GÖTT! Och i morgon så ska vi iväg och kolla på den andra lägenheten igen och prata med dom som bor där nu om hur vi lägger upp det i december! Vi kan tänka oss att flytta in i mitten av december men om vi tar från första så blir det en dubbelhyra den månaden och det har vi inte riktigt råd med känner jag!

Dagens schema: Skola och sen jobb!

Nu: Frukost!

Update:
Jag kan inte alls kolla på lägenheten i morron då jag ser att jag ska jobba kvällen! Damn.


Jag önskar mig...

Om 10 dagar fyller jag 22 år! Detta året tänker jag inte ha någon fest, då alla fester nuförtiden blir bara misslyckanden och det kommer folk man inte vill ha där och ingen kommer överens om vart man ska gå sen, så jag skiter i det!
Jag struntar i att folk säger: "vi går dit du vill gå, jag lovar!" för vet ni vad? Det är bara bullshit. Ingen menar någonting med det, om inte födelsedagsbarnet vill gå dit dom andra vill gå, för då menar dom det. Verkligen. Stämmer det inte? Människan är egoistisk.

Tänker åka hem till mamma och pappa när jag fyller, bara så ni vet och så satsar jag stort på att ge Fredrika en svinbra kväll när hon ska ha fest! (som för övrigt borde börja blogga igen!) Och vet ni vad? Jag går dit hon vill gå.

Jag är inte bitter, jag låter bara bitter när jag tänker på töliga saker.

Nu när vi har lämnat detta bakom oss, så går vi vidare. Det jag ville säga med detta inlägget var:
Om ni vill köpa mig en liten present när jag fyller år så titta igenom denna lista, tack! (den kommer uppdateras så håll koll på den!)

  • en blender
  • presentkort på hm
  • en kontorsstol
  • solkort

Inte lika bitter som på bilden, men nästan.


Flytt på G!

Nu måste jag plugga natur för jag har omprov i morgon. Men först tänkte jag bara meddela er vad som har hänt sen sist:

Jag:
  • har spontanköpt en ny mobil. Med abonnemang. Jag har alltid haft kontantkort!
  • och Björn ska flytta. Till en trea.
  • sade upp våran lägenhet.
  • har varit hemma hos Saaben i hennes nya lägenhet.
  • har även firat Pernilla och Robin i ovanståendes lägenhet.
  • har sagt grattis till min syster och hennes kille på deras 4-årsdag.
  • har huvudvärk

En helt vanlig sminklektion

Ni vet inte hur ni ska sminka er inför kvällens party? Jag låter er inspireras och kom ihåg: pannan syns den med och välj ett BRA läppstift!




RSS 2.0