Min skostorlek? 39!

Idag, jag tänkte jag hämta ut mina biljetter till Avenged Sevenfold! Så, jag stegrar in på Scalateatern för att hämta ut mina guldklimpar! Säger vänligt mitt bokningsnummer och väntar som ett litet barn på julafton på att få 3 st rykheta biljetter till mina idoler!
Får jag några biljetter? Nej.
För det är nåt fel och mina bokningsnummer står på några heeeelt andra och på andra evengemang! Vi försökte med allt! Min mejladress, mitt mobilnummer, min skostorlek, ringde upp Reinfelt, you name it!

Bestämde mig för att styra kosan hemåt och undersöka detta! Jag hoppades hela tiden på att det var ticnet som hade gjort fel och inte jag! Jag menar, hur stor sannolikhet var det att jag hade skrivit fel bokningsnummer? På båda mina bokningar (hade en på 2 biljetter och en på 1 biljett) Den sannolikheten kändes ju otroligt liten!

...
Jag hade skrivit fel.
På båda.

Men nu har jag mina biljetter!

Happy Susanna!

Nu skall jag återvända till den inte lika glada Susanna. Natur och Matte blir nu!


Nostalgi

Sitter just nu och skriver på en lab rapport, men var tvungen att ta en paus. Upptäckte att jag kanske (antagligen) har gjort fel så måste åtgärda detta, men var tvungen att vila skallen några minuter. Hade iTunes igång och då kom det en låt som jag har så himla mycket minnen till.

För några år sen (2006) så var jag och 3 kompisar till Bulgarien i en vecka. Den här låten, får mig att minnas allt där nere. Ligga toppless vid stranden, äta mat på samma restaurang varje dag, dricka drinkar vid poolen, dricka med både finnar och bulgarier, piercingar och galna taxiresor. Har inte hört den här låten på ett tag, men det är bara att inse. Jag tycker fortfarande att låten är så jäkla bra! Kanske för att jag har så mycket bra saker att relatera den till?

Tokio Hotel - der letzte tag

 

Fyfan vilken bra vecka det var! Får nästan en klump i magen. Saknar det!


Avenged Sevenfold!

Min lycka är total!

20 november är det jag som intar Stockholm för att se mina idoler Avenged Sevenfold!

 


BORT MED ER!

Här kommer en liten lista för hur man borde bete sig när man är på en offentlig plats med mycket folk, t.ex en marknad!

  1. Lämna barnvagnen hemma. Jag vill döda er annars.
  2. Lämnar barnen hemma. Jag trampar ner dom annars.
  3. Lämna era rullatorer hemma. Ni går in i mig annars.
  4. Lämna era paraplyn hemma. Ni är inte smarta, ni är ute efter att döda.
  5. Bilda inte orgier mitt i "gångbanan". Folk anser inte att ni är smarta som står på samma ställe och inte rör er. Ni.Är.I.Vägen.
  6. Stanna inte mitt i vägen för folk. Ni hamnar högst upp på någon lista. Som börjar med tortyr/slakta/döda/plåga
  7. Vänligen gå i ett tempo, som gör att ni slipper få parkeringsböter, men som samtidigt gör er till en god medmänniska.
Om ni inte kan följa dessa enkla små regler; Stanna hemma, regla för dörren, ta fram en ordlista (om ni inte har en så kan ni beställa via nätet här) och LÄR ER VAD FAN JAG MENAR!

För er med barn:
Om ni har barn som är såppas små att dom måste sitta i barnvagn, så har dom INGET som helst intresse av att gå på en marknad. Jag lovar. Inte ett skit. Inte ens för sockervadden. För om ni vill ge eran 1-åring sockervadd, så tänker jag ringa SOC!


Hare gött, hej!

Hemma igen!

Igår förmiddag så åkte jag till Torsby med Björn och min syster. Torsbymârten vankades, dvs, 14 par strumpor för 100 kronor, idiotiska människor och våfflor med grädde och choklad! Hann även att träffa både Carlsson, Anders och Kim! =)

Efter några händelserika timmar i detta lilla incest-samhälle, så begav vi oss hemåt mot skogen, med mamma och pappa hack i häl! Några minuter senare blev det att åka till min faster som har, wait for it, 9 underbara, små, söta valpar!

När vi hade sagt: ÅÅÅÅHH! I cirkus 20 minuter så åkte vi hem igen för då var det dags för den årliga kräftskivan på 20 minuter. Som inte var klar på nästan timme i år. Vi ska gå vidare med detta, för ingen av oss fattar hur det kunde ta sån tid!

Idag så var Björn med pappa på älgjakt och vi fruntimmer hälsade på valpar (igen), Ica, Farmor och Ingagerd innan det blev dags för grillning och sen kolla-i-döda-älgars-magar-time!

 

 

Jea - "Inte nog med att han fryser, han kan inte gå heller!"

 

 

Och just ja. Jag är redhead igen!

 


Like an pinapple

Igår färgade jag resterande av håret. Här är resultatet.


Rebellisk? O ja!

Idag, efter skolan, där vi hade matteprov (som gick åt helvete), så var jag på stan en väldans massa timmar med min syster och Lina. Lina är inte bara min systers kompis, utan Lina har själv sagt till mig att hon är min kompis också. Så ni inte tror att jag bara umgås med min syster och hennes kompisar. Lixom!

Efter alla dessa timmar med shopping både inne i stan och på bergvik, så blev det lite matshopping, hem och diska, och nu ni, har jag färgat mitt hår! Vilken liten rebell jag är!

-
Om jag är? OM jag är! Det är det ENDA jag är!
Vad tycks?



Näsblod

Jag har varit sjuk. Alltså, nu menar jag riktigt sjuk. Så sjuk så jag till och med har varit snäll mot Björn. Och för er som känner mig, så fattar ni hur illa det har varit!

Men det är inte det enda som har hänt!
I fredags (alltså, förra veckan) så kom bästa Cecilia och Dogge hit ifrån Sthlm! =) Dock kom dom så sent på kvällen så det blev bara att äta lite varma mackor (med bland annat kantareller! O.M.G va gött!) och sen lite snack!

På lördagen så styrde vi äventyr och åkte ut till banan där vi körde lite paintball och sumobrottning! Hade träningsvärk tills igår. Är jag otränad tro?
Björn var tvungen att jobba någon timme efter det, men då drog vi andra hem till Fredrika och Marcus och hälsade på! Åkte sen hem och gjorde delikat mat, hämtade Björn, fixade sig och drog sen in till stan där vi mötte upp Fredrika, Marcus och Cecilias syster Linda, och begav oss mot Harry's uteservering i hopp om lite öl!

Flera timmar senare, betydligt fler timmar än jag trodde, så kom vi hem! Våra planer på att smaska kräftor gick i kras, då klockan var halv 1 på natten!

Sova blev, vakna blev, också betydligt senare än planerat, men lite rejäl frukost hann vi med, och några kräftor också! Sen blev det tack och adjö till det underbara gästparet! Tack som fan hörrni för att ni kom! Hade en sjukt bra helg med er!

Och samtidigt tack och adjö till mina sista krafter. Jag dog, färgade handfatet rött av näsblod 3 ggr, snöt ut min hjärna, mådde illa och återuppstod igår.

Och då hjälpte jag Fia och Erik att flytta. Jag dödde igen. Av ork.

Nu ska jag iväg på ett möte, sen blir det skolan, rast, skolan, rast och sen jobba! Fullspäckad dag med andra ord!

Nej, lite näspray och lite smink, så blir det nog bra!

Todels!

RSS 2.0