KJAM!

Haha, av någon anledning så kom jag att tänka på Lunarstorm. På den tiden då det var så himla populärt och alla hängde där. Lunarstorm har nu lagts ner pga svikande medlemmar, eller hur man nu ska uttrycka det.

Åh, tiden på Lunar är lite nostalgisk för mig! Tiden då man använde kjam istället för kram, man skrev *ler*, *skrattar*, *lol* för att uttrycka hur man kände. Man satt i chatten i hopp om att någon skulle skriva till en, man uppdaterade sin dagbok där man skrev med varannan stor, varannan liten BoKsTaV, man uppgraderade sitt konto genom att betala med sin mobil, så man kunde få en "cool presentationssida" och man gick in så ofta man bara kunde bara för att se om man hade fått ett gästboksinlägg eller ett meddelande! Och så kunde man ju byta namn på sitt användarid! Haha, jag vet inte vad jag tänkte med men om jag kommer ihåg rätt så var det här några av mina namn jag använde:

mizz_goiz
_used_
bittersweet88


Och glöm inte att man skrev (inte jag dock, ansåg redan då att det var töntigt) med så många i:n man kunde. Och bara d istället för det. Exempel för hur en mening på lunar lätt kunde se ut;

Iidag HaR d variit en BrA dAg *ler* Nu sKa JaG gÅ hEm *fniss* Ha d sååå bra! *kjaaaam*

Haha! Nej, nu ska jag göra mig ordning för att åka ner till stan med min syster och gå på stan lite innan hon ska iväg till Chaos och jobba! Själv så börjar jag jobba 2 idag och idag hoppas jag att vi är fler än 3 personer som jobbar, som det var igår!

Todels!

Hur man ska bete sig bland folk

Nu kommer en guide här till alla er som inte vet hur man beter sig i trafiken eller bland folk!
I detta fall så är det Bergviksparkeringen i Karlstad, som jag använder som exempel!

  1. Om du kör bil, och har en bil som har gått igenom besiktningen, så lovar jag er; Ni har en blinkers att använda! Det händer inget om ni använder den, men om ni inte använder den DÅ är ni trafikfaror och då kan det hända saker!
  2. Planera eran körning! Kolla efter skyltar som beskriver vart ni ska till olika ändamål. Med klartext. Ligg i rätt fil.
  3. Och på tal om blinkers; Ni får mer än gärna använda denna blinkande sak mer än 1 meter innan ni ska svänga, och använd den gärna INNAN ni börjar bromsa, era missfoster!
  4. Och varför i helvete ska ni börja bromsa på motorvägen en halvmil innan ni ska svänga av på en låååång avfart, som inte kräver att ni ställer er på bromsen och bromsar upp hela trafiken?! Förklara, tack!
  5. Samma sak är det vid påfarter. Är det 100 på motorvägen så behöver ni faktiskt inte ligga i 60 när ni kommer ut på den stora vägen. Ni vet väl om att påfarter är till för att man ska kunna gasa på och komma ut i rätt hastighet på motorvägen och förhindra seriekrock och tutande/fingerpekande arga människor i andra bilar som faktiskt vet hur man kör bil?!
  6. När ni sedan har kommit till en parkering, vid t.ex ett köpcenter, så använd BLINKERS när ni ska svänga in på en parkeringsruta! (detta krävs att upprepa, då folk verkar tro att blinkers är ett TILLÄGGSVAL till bilen!)
  7. När ni väl har parkerat och hoppat ur bilen, för guds skull, ställ er inte och ta upp TVÅ hela parkeringsrutor! Ni vet, bondläppar, att ni är inte ensamma på denna parkering och det finns antagligen fler människor som vill parkera!
  8. När ni sen ska gå in i köpcentret, så finns det faktiskt en stooor och fin trottoar att gå på. Vilket innebär att ni tjockisar med rutiga kläder från topp till tå INTE ska stå och blockera KÖRBANAN, inkompetenta incestfall!
  9. Efter att ni har förflyttat er in i varuhuset, försedd med varsin kundvagn, redo att invardera varenda liten butik, så OM ni ska stanna och bilda en pakt, eller vad det är nu ni gör när ni blockerar vägen för varenda stackars människa där inne, STÄLL ER ÅT SIDAN! Jag fattar inte varför ni envisas med att ställa er mitt i gatan så ingen tar sig förbi! Är ni så himla inskränkta att ni inte förstår att om ni åker 20 mil mot civilisationen att det faktiskt finns fler människor än NI där?! Och att någon tutar på er så är det inte för att hälsa, utan för att be er flytta er åt helvete så att man kan ta sig fram? Hör ni ett harkel bakom er när ni står som en hel stridsarmé och försöker förstå varandra, så är det inte heller för att någon har lite ont i halsen, utan det är en förbannad människa, som vill på ett diskret och vänligt sätt, be er FLYTTA er ur vägen! FATTA!
  10. Och sist men ABSOLUT inte minst! När dagen går mot sitt slut och ni har handlat slut på hela Maxi så ni har en massa exotiska saker med er hem (Färsk fisk, färsk passionsfrukt och varför inte Pucko i tetrapack?) och ni ska betala, var redo med era betalkort! För, hör och häpna, här i stan så kan man dra korten INNAN alla varorna har dragits! Och ni kan slå eran kod INNAN allt är klart också! Vilken otrolig sensation!
  11. Och såklart, när vi sedan lämnar varuhuset för att bege er hemåt. KOM IHÅG! Det finns en trottoar, kolla höger, vänster, höger innan ni går ut med stapplande ben mot erat vrålåk. Kommer det en bil, skynda på lite! Dom som inte fyller någon funktion vid inlastningen i bilen, sätt.er.i.bilen, och ge plats åt mer behövande!
  12. Åk hem och återvänd inte på ett halvår. För då kanske folk har börjat lugna ner sig efter eran tripp till "storstan".
Hare gött.
Hej!

En tjej som vet hur man använder blinkers!


My shoe =)

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


Dagen hos Tobbe och Marie

Här kommer det en massa bilder från dagen hos Tobbe och Marie. Vi klappade på söta grisar, åkte båt, badade och åkte i en stor badring efter båten (skoj på hög nivå, även om jag flög nästan 1 och en halv meter över vattnet) och sen åkte vi hem till dom igen och grillade och hade det gött! Enjoy the pics!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Rydell och Quick och myggbett

Igår så regnade det hela dagen. Trodde aldrig det skulle sluta, men det gjorde det mot kvällen då vi fick riktigt fint väder! Jag och Björn följde då med Fia, Erik och Gunnel till Bmb där vi åt grillbuffé! Otroligt smaskigt må jag påstå! Även om servitrisen inte var den vassaste kniven i lådan och helt borta. Satt sedan och väntade på att Rydell och Quick skulle spela, som bara var 40 minuter försenade! Sånt kan man bli lite smått irriterad på men. Dom började spela och jag, Fia och Gunnel gick fram till scenen för att se bättre, men vi gick snabbt tillbaka och satte oss. För fan vad det inte var bra.

Rydell och Quick hade som vanligt en sjukt bra show och dom kan verkligen spela. Men vad spelar det för roll när ljudet är kasst och repartoaren inte var nåt bra? Jag menar, slänga in Coldplay med Viva la vida som en hyllningslåt till alla tjejer?

Vid 1 så avrundade vi och for hemåt!
Men överlag så var det en bra kväll!

Idag så ska vi bort till Tobbe och Marie och åka båt och grilla! Kommer nog att bli kanon! Och jag ska klappa grisar! =)

Björn fick lite myggbett när han jobbade igår. Inte mycket, men lite iaf!


Lördag

Ruskigt fin himmel igår. Synd bara att det varade i 30 sekunder och att jag inte har polaroidfilter till kameran. Och att bilderna inte ger rättvisa till verkligheten.

 

 

Ändrat denna bild i Nivåer. Lite coolt hur många färger det var på himlen. Samtidigt.


Snart så

Nu sitter jag här i köket och använder min iPod. Jag är så trött nu så jag mår illa. Men det är lugnt. För om 10 timmar så slutar jag jobbet och jobbar inte sen förrän på onsdag. Pretty darn sweet. Igår efter jobbet så regnade det. Jag och Ellinor sprang till bilen. Och fyfan vilken kondis man inte har! Hm, ont i fingret får jag nu av att skriva med mitt pekfinger! Nej, nu ska jag borsta tanden och fly till jobbet! Todels!

Skåne 2010 - Lördag och Söndag

På lördagen så tog vi vårt pick och pack och begav oss ner mot Ystad! Vi tog oss en roadtrip helt enkelt! Vi stannade sen till i Skillinge och smaskade mat, för att sen bege oss mot Kivik där vi köpte cider och sen åkte vi till Haväng där vi solade och jag badade i havet! Efter denna roadtrip så grillade vi igen och sen åkte vi och hälsade på Björns mormor och Björns barndomskompis Linus. Avslutade kvällen med kräftfiske, kräftkokning och kräftätning!


Skåne 2010 - Torsdag och Fredag

I torsdags efter jobbet så drog jag och Björn ner mot Skåneland för att tillbringa en helg hos svärföräldrarna! =) Den ena planen var att åka till Ullared och att inte ha några vägarbeten efter vägen! Både grejerna sprack och vi tog oss en tur till Båstad istället, för att kolla på alla bratsen!

 

Vi stannade även i Brålanda och åt mat. Björn beställde en hamburgare, som det var 25 gurkbitar på.


Fredag

Björns mamma har en cab. Den åkte vi i!






Vi tog oss sen en tur in till Lund där vi bland annat gick in i Botaniska trädgården. Där inne fanns en pippi (av nåt slag) som dom andra pippiarna pickade på! Det var så synd om honom!



 

Vi åt även italiensk glass som var sweeeet!


Jag och Björn tog oss sen en tur till Rövarekulan, naturreservat, och gick omkring lite och fotade lite. Bara sådär. Sen hoppade jag lite.

 




 

Väl hemma så grillade vi lax, jag lekte med vovvarna, Hanna kom till Nygård och sen sov vi.

RSS 2.0