Nej, nu behöver jag HJÄLP!

Nej, nu förstår ni. Jag behöver HJÄLP! Jag skulle vilja ha den här bilden, eller någon annan bild som jag känner för att fixa i ordning, som frontpage på min blogg. Där det nu bara är grönt och som det står en liten text på. Kan någon snäll varelse där ute möjligtvis skriva till mig och berätta  hur man lägger in en framsida helt enkelt?
Skulle va sådär görsnällt!

g

Hemma i skogen + sista delen av Lindas Liv

Jag har varit hemma hos mina föräldrar. Måndag till onsdag. Jag har nu de värsta tränigsvärk man kan tänka sig. Tror jag. Har varit allmänt sexig och röjt med röjsåg, dragit upp smågranar och klippt gräsmattor. Och sen så har jag burit en micro, WAAAAAAAY to far! Jag har nu idag 3 finfina blåmärken på mitt högra lår, så ont i mina överarmar att jag knappt kan lyfta något ooch jag känner mig trött och sliten och till på köpet så åker ett TÅG förbi här nu! Åhh..! Man kan ju bli galen för mindre! Äh, kan bjuda på lite finfina bilder ifrån skogen innan vi tar tag i Linda Nilssons Liv.


Jag och Jea drar upp smågranar
Jag och min syster drar upp smågranar ^^

kolla hur duktig jag är med röjsågen och den ultimat läcka utstyrsen!
Jag är superläcker i min snitziga utstyrsel!


Menmen, nu ska vi inte vara såna, utan nu ska vi istället säga Hejdå till Linda Nilsson och henner små upptåg. Kommer nu efter detta inlägget att byta flicka och skriva om Sabina Andersson ist, som även finns på; http://sabiiiiiina.blogg.se
Linda Nilssons liv ska idag avrundas och fortsättas vidare med en annan människa. Hon heter Sabina Anderson och hon har gått på samma skola som mig. Även en av mina bästa kompisar. Så i fortsättningen, så kommer det att vara en annan flicka som jag kommer att skriva om. 

Men idag är det ju den sista, så idag får jag berätta hur läget verklingen är med Linda. Linda tror att hon kan få vem som helst. Men det kan hon inte. För det är bara gubbarna på Maxim som vill ha henne. Hon tror att hon kan berätta för alla om vilka hennes kunder är, men då skäms hennes pappa. För han vill ju inte att alla ska veta att HANS dotter, jobbar på Maxim och att det är HAN som är stammisen!!!! Jobbigt värre...

Linda vill bli satt på ett frimärke. För då kan hela Sverige, slicka på henne, sätta på henne och sen skicka i väg henne. Hon tycker att det låter som en underbar idé och ska genast sätta sig ner och skriva ner varför hon borde bli statsminister. Jag tycker inte att Linda borde bli det, men det vet inte Linda om. Så SNÄLLA berätta det inte för henne!! =)
Det är mkt som Linda inte vet om. Till exempel att man inte borde äta mat ur sopor eller dricka vatten ur toan. Hon dras till dessa ställen av någon mystisk anledning =/ Myyyyycket märkligt.. Linda har som många säkert märkt, blottat sig på skolan. Hon drog ner sitt stora, blommiga tygstycke till trosa och sade till alla som såg henne: Här ni, har ni en rejäääääl analbaguette!! Hon drog sedan ner byst-hållaren (bh:n med andra ord), och sade: Dessa här är gjorda av dynamit! Sen gick hon iväg, för hon fick syn på en stjärtlapp! Hon tror at man stoppar den i trosar och använder den som trosskydd, men... Ja hon insåg snart att man inte använde den till det, och sprang snart gråtande in på toan.

Linda Nilssons Liv på hennes små olika, speciella ställen, är nu över för tillfället. Det kan komma upp åter igen, men innan det. Så får Sabina komma in i bilden ett tag och bli populär!! Ni får gärna kommentera det ni har läst om Lindas liv och nu kommande om Sabinas liv ! =))

American Pie dag och Linda Nilssons Liv i ett Gatukök

Igår så var det midsommarafton. Mysigt. Bakade en jordgubbstårta som jag och Björn tog med till Marie, där även Saaben var. Åt mat och spelade spel och skrattade mkt. Martina kom även förbi en liten sväng. Men idag så har det varit lugnt, sitter i soffan och kollar på American Pie filmerna. En perfekt lördag och snart ska jag få äppelkaka av Björn också =)

Linda Nilsson förtärde alkohol i lördags. I fredags också, men då trodde hon att hon var full på 2 lättöl, så hon var tvungen att spy bakom Sibylla!! På lördagen så vinglade hon vägen fram när jag, Saaben och Martini (Xtra dyr) mötte henne. Hon sluddrade och kollade i kors med ögonen och brösten (japp, det går. För Linda kan). 
Hon tittade in i mina ögon och log. Hon sade: Vart är spriten? Sen däckade hon på en trappa, och rullade ner till en ladugård, där hon fiskade tillsammans med en ko. Kon hette Britt och de blev bästisar, för alltid. Måste ha varit en jävla god mjölk, sa Martina och skrattade högt och länge. Linda, var efter denna händelse tvungen att uppsöka toa, ack, mjölken gick rakt igenom henne. 

Linda tittade sig sedan omkring. JA, hon hade kommit rätt. Hon VAR hos Fia, som fyllde 20 år !! (GRATTIS) Linda rullade in sig i aluminiumfolie och gjorde en sorts indiandans, med en totempåle och en toarulle. Linda njöt av all uppmärksamhem. Hon ignorerade faktan av att folk skrattade inte MED henne, utan ÅT henne. =) 
Efter denna, grej, så satt Linda mest i ett hörn och gjorde grimaser åt alla som tittade åt hennes håll. Så hon gjorde inte så mycket under kvällen. Efter många om och men, så släppte Linda till slut taget om toasitsen,. Hon grät en skvätt, men efter en liten busstur in till stan (ACK, Linda är så facinerad av alla träd man åker förbi med buss), så var Linda på strålande humör.
Hon gick in till Arena och dansade, sen ville inte Linda dansa mer, så hon gick 2 mil runt stan. Svetten rann av henne när hon kom tillbaka, men hon insisterade på att det var vatten. Hon tog sig ett dopp i älven nämligen. Vi trodde inte på henne, och Linda tog bussen hem. Linda var facinerad hela vägen hem, och missade hållplatsen och fick gå en bit. Men det spelade ingen roll. För Linda ville gå!

Feel free to kommentera mina bloggar =)

Linda Nilssons Liv i en Pöl

Idag är det midsommar. Jag har suttit och kollat om några mataffärer är öppna idag, för Björn, han vill ha sill. Tänkte därför lägga in denna fina novell om Linda!

Idag är det fredag, och idag är Linda glad. För idag kan hon jobba på Maxim !! Maxim är bra tycker hon. För då får hon dansa, och strippa. Det är mysigt tycker hon. Hennes pappa tycker att hon är duktig på det hon gör, och hon får extra mycket i veckopeng om hon dansar bra!! =) Linda har idag på sig ett stort, blommigt tygstycke, som hon föredrar att kalla för Trosa! Trosor är sköna tycker Linda och lindar in sig i en stor, maläten filt. Hon myyyser!! =) Linda har inte riktigt förstått grejen med mobiltelefon. Hon tror att man använder den till att kasta på folk. Som sitter i bilar, som ser dumma ut.
  • Mo - mosa
  • bil - bilar
  • som är
  • tele - telegrafiska
  • fon - fåntrattar!
Linda har fel. Det står inte för det. Men det vet hon inte om, så SNÄLLA berätta det inte för henne!! Linda förberder sig för sin fylle under helgen. Hon äter ingen mat, sover inte och går i extremt tunna och korta så kjolar, som ska visa så mycket av hennes kropp. Men det är hon van, efter Maxim. Så, hon bryr sig inte så mycket, faktiskt. Efter en hård vecka i skolan (prata, fisa, rapa och fila tånaglar), så tycker Linda att hon förtjänar att få lite extra veckopeng av sin pappa. Så hon måste hem och göra en Lap-dance för honom.

 - Ack, himmelen är grå och min kropp likaså; säger Linda och skalar en banan. Bananen är inte så fager, men det skiter Linda fullständigt i, och smaskar glatt i sig den. När hon är klar, har hon bara fått i sig halva, för resten sitter i hennes ansikte. Men hon ler, för att dölja sin besvikelse, över att ALDRIG ätit en hel banan. Så hon tuggar på en krita istället.

Linda har inte synts till i på skolan idag faktiskt. Jag tror hon är med Prince Charmig eller nåt =) Linda har fått en ny nyckelring. Med en hammare på. Hon har fått för sig att hon kan spika med den, men det har inte gått så bra. Huset hon byggde föll ner på henne och hon slog i mjälten. Det sa mamma ialla fall... 

Linda tror att hon är en Babe. Men det är hon inte. Hon är Babe. Grisen Babe. Oooiiink Oooiiink! Linda har hår. Överallt. Hon är som en apa. Det är när man ser på henne som man vet att vi är släkt med aporna =) Bär så ni vet!! Ifjol så var inte Linda 18 år, då var hon yngre. Med mindre rynkor. Men hon är glad ialla fall. 
För nu har hon inte fotsvampen kvar som hon fick år 1993 (japp, då levde ni). Linda sög för mycket på sina fötter, men nu gör hon inte det längre. Hon var mycket vigare när hon var yngre, men hon börjar att bli smidigare nu, eftersom hon jobbar på Maxim!! =)

Drömmar =)

FÖRST så ska jag berätta för alla att min hiss har varit under reparation i 17 dagar. Den började att fungera idag. Jag provåkte den förut, SÅ hightech ^^ haha
Min granne Christian skulle också provåka den. Det kunde han inte. För den är redan trasig. HAHA

Ibland finns det så många roliga människor som hittar en på internet! Här är två exempel på vad 2 olika killar har skrivit till mig:

Kille 1 - Hej hur är läget Sorry undrar bara om du ville snacka på lunar elr msn bara. Kan lära oss känna varan. Kalla mej för firren elr fisken,, vill gärna det jag. Pratar ej men folk som bor så långt bort. Snälla

Mitt svar - Bollnäs? låter långt borta? Okey, Firren, Susanna har pojkvän och vill inte prata med okända pojkar på internet. Dom kan få för sig att jag vill strippa i camen eller nåt annat läskigt! O_o

Kille 2 - hoppas allt är bra med dig

Mitt svar - Svar: ja

Att dom orkar ^^ Var med Carlsson, Saaben och Martina förut. Alltså, man hinner prata mkt skit på 2 timmar på en fik =) Berättade då iaf för dom att jag drömmer lite speciella drömmar.
Tänkte nu dela med mig av en av mina många, speciella drömmar =)

Drömde nåt om att jag skulle åka hem med en buss som skulle gå kvart över ett, och när klockan var 13:08 så satte jag mig på 5an (ifrån Henstad) så skulle den gå via Torget bort till Universitetet till Busstationen och sen vidare mot Lamberget.
Så Susanna fattade inte vart hon skulle gå av, så hon gick av vid torget, klockan var då 13:09
Och träffade några kompisar. Tror att Carlsson och Björn kan ha varit med. Och dom skulle laga mat. Köttbullar, några som var i vanlig storlek och sen några i samma storlek som ett.. hmm. bouleklot! och sen makaroner till det. Och till köttbullarna så skulle det vara sås. Så dom hällde i cream fraiche, som försvann, så jag skulle hälla i grädde, men den var frusen, och fann sedan en upptinad, och när jag hällde i den så rörde Björn runt så fort så det blev hårt. Så han ville diska ur stekpannan. Men jag hällde i lite vatten, och så blev det svinbra.
Alla satte sig ner för att äta. Upptäckte sedan att klockan var 13:14 och sprang till bussen, men kom inte ihåg att jag kunde gå på vid Drottninggatan, så sprang mot Torget för att hinna med en stadsbuss till busstationen, men mötte på några utanför Bk, och gick in med dom. Upptäckte sedan att klockan var 13:16 så sprang som en galning till Drottninggatan, och hade sån tur att jag hann med bussen. Men då ringde mamma och sa att hon hade åkt till Karlstad, så jag behövde inte åka hem längre. Sen vaknade jag. Det var ljust i lägenheten och ingen Björn. Det ni!

Del 2 i Linda Nilssons Liv

Min fantasi är det minsann inget fel på har jag fått höra iaf! Haha
"Du borde få Nobelpriset i litteratur!" sade en liten kompis till mig efter att ha läst mina finfina bloggar om mina kompisar! Äh, det sa hon säkert bara för att jag aldrig skrivit om henne. Men det kommer säkert det med!

Linda sitter nu i skolan och leker med sin kära PC =) 
Linda tror att ett lejon gillar henne. Jag tror att hon vill idka sexuellt samlag med lejonet. Idag är hon överlycklig. För hon fick se min nya tatuering! Hon grät av lycka! =)

"Lyckan kommer, lyckan går. Du förbliver Fader vår. Amen" 

Så sa Linda då hon fick reda på att fotsvamp är naturligt.
Idag är solen framme, och Linda stirrar ont mot den! Hon har något emot den! Hon vill vara en blekfis!! En blek emo! (WANNABEE) självklart !! =) För då slipper hon dölja sin mörka sida tror hon. Men den lyser igenom ialla fall. För solen skiner ute, och det är därför hon stirrar ont på den!! 

På lördag ska Linda förtära alkohol! Ett lättöl och 2 (vatten)shottar! Hon ska däcka bakom en fåtölj och spy ner Fias pyttipanna. Sen ska Linda gråta över att alla kan se hennes mörka (WANNABEE) emo sida! 
Linda har ett speciellt sätt att gå. Hon liknar något jag inte riktigt kan sätta fingret på. 
Linda har inga fingarar. Hon har tentaklar! Det har mamma sagt ialla fall. 
Linda gillar klamydia, och försöker slå världsrekord i att få det. Nu är hon uppe i 956 tror ja. Mamma sa det till mig i förrigår, så det kan vara betydligt mer, eftersom att Linda började med denna merit för 4 dagar sedan! Linda smaskar på nötter. Men inte på sitt huvud. För hon kan inte äta på det. Hon har förstått det nu, efter att ha försökt att hugga efter det i en kvart nu. Man kan ju inte bita sig själv i huvudet, men det vet hon inte om. så SNÄLLA berätta det inte för henne ! =) 

Uppdatering följer under resterande av dagen! 

Linda mår nu bra igen. Hon har målat lite med fingerfärg på en vägg och fått utskällning av en snigel. Snigeln var stor men Linda var större, och brydde sig inte så mkt om vad snigeln sa till henne. hon stod på sig och var stark. Men bad sedan snigeln om ursäkt för hennes heta temperament!! (din lilla snigel, du är slemmig!!), och han godtog hennes ursäkt. Dom är nu ihop och ska gifta sig i morron och skaffa små fårungar!! Det vill säga, LAMM !! =) Linda funderar mkt på att skaffa mini-piller, så hon slipper den där jäävla mensen, så hon slipper flytta igen. För även om hon bor i värmlands kompost, så gillar honom läget!

Vad ska man säga?

Nej nu ska jag nog börja med min blogg på allvar här. Satt och tänkte häromdagen. Eller, ja försökte iaf, och jag vet inte vad jag dirket tänkte på MEN, jag kom helt plötsligt ihåg en sak. Min berättelser om mina kompisars liv.

Vi kan ju alltid börja med Linda. Det här är även min tolkning och allt ska tas med en nypa salt. Eller en näve ^^

Linda Nilsson är en väldigt speciell liten flicka. Hon är från Göteborg och vet inte hur man pratar. 
Hon flyttade hit för hon fick mens, och visste inte vart hon skulle ta vägen. Så hon flyttade till karlstad. 
Till värmlands kompost, för här finns allt möjligt skit på ett och samma ställe. Linda hittar inte här i Karstad. Hon tror att det ska komma en rälsbuss och plocka uppe henne, men det gör det inte. Så hon står som ett fån överallt och försöker le, fastän hon gråter inombords. Och då skrattar alla åt henne. 
Det tycker jag är skönt. Linda är nu 18 år, och ska ta studenten till sommaren. Men det tror inte jag att hon vågar. Hon kanske får mens igen, och måste flytta. Kanske till Sveriges kallaste ställe. Jukkasjärvi. Där är det lika kallt som i ett isbjörns-röv-hål. 
Det har mamma sagt till mig.
 Linda försöker att bli populär genom att bära tunna, tajta, genomskinliga tröjor som visar anus. 
Det tycker hon är porrigt. 
Hon vill bli med i ett parti. Godis-är-hälsosamt! ska partiet heta, och hon ska leda det. Men sen så kommer hon antagligen att få mens igen och flytta ner till sitt gamla, jävla, sketna göteborg igen!!

Linda Nilsson är 18 år och har inga vänner. Hon mutar dom med bullar och kondomer, men det är ingen som vill ha det. Jag vill ha kakor och hårtvål!! 
Linda tänder på getter, och nu KYSSTE hon dataskärmen (eller PC:n, som hon säger) Linda har ingen bacillskräck, eftersom att hon själv är en bacillusk. Linda vet inte vad hon gör. Hon tror att hoppa framför ett tåg är samma sak som att fila tånaglarna. men det är det inte . Men det vet inte hon. Så SNÄLLA berätta inte för henne!! 

Linda är som en humla. Humlor kan inte flyga egentligen, men det vet dom inte om. Så dom flyger ialla fall. Linda kan inte prata, men det vet hon inte om. Så hon pratar ialla fall. 

Linda har även ett kärleksliv. Linda gillar att ha petting. Det har mamma sagt ialla fall. Linda gillar att klä sig i små, korta sopsäckar med ett presentsnöre om livet! Det är hennes starka sida. Efter att hon klätt på sig, hon har även satt upp håret i 7 olika stora tofsar med färgranna gummisnoddar som man använder till hästar. (men det vet hon inte om, så SNÄLLA berätta inte för henne), EFTER allt det där, så sticker hon ner sina fötter i et par gummistövlar, och går vidare mot BK, där hon ska på sin dejt med Prince Charmig. En fet, finnig kille som jobbar på McD. Linda finner honom läcker, och vill gärna klämma en av mannens finnar!! 

Efter den underbara måltiden på BK (En lökring och vatten utan is i), så beger sig paret vidare mot BK (betlehems kyrkan) för lite skönsång och bön-skrivning. Linda skriver om att hon tycker att alla borde tvätta sina fötter minst 7 ggr om dagen, och Prince Charmig skriver om Fred i Militären, och efter denna ljuva stund, så sjunger de lite psalmer med resterande av PRO. Linda får sjunga solo och spräcker rutorna inne på BK, ända bort till skolan. 
Linda blev efter denna händelse portad ifrån BK, på livstid. 
Linda gråter en skvätt, men blir tröstad av Prince Charmig. De går vidare mot Konsum för att införskaffa lite majs och bönor som snacks till Bonde söker fru, som de ska kolla på när de kommer hem till Prince Charmigs lilla etta på sjukhuset. Linda somnar senare på kvällen på Prince Charmigs skitiga soffa, och vaknar sedan upp dagen efter med HIV. Hon mår bra, och går vidare senare mot nya mål här i livet!!

Snabb uppdatering

Yes, har precis kommit ur ett bad nu. Fattar inte att det ska vara så jäkla svårt att raka benen utan att skära sig. Börjar se ut som en erfaren Emo på benen tror jag ^^ haha

Kanske ska skriva lite snabbt en presentation om mig själv!

Jag heter Susanna Thörnquist, jag är 19 år och bor i Karlstad.
Har precis avslutat en folkhögskoleutbildning som jag har gått i 1 år.
Nordiska Rockmusiklinjen, där jag sjöng.
Är för tillfället mellan 2 jobb (som min kära man sa till mig att man kallar det när man inte har något jobb^^)
Nej, men den här bloggen kommer nog att ses som en gnutta oseriös med tanke på vad jag kommer att skriva om. Kan nog inte alltid kallas för den mest seriösa här i världen om man ska vara ärlig.
Jag är ärlig av mig. Fast på ett snällt sätt. Tror jag.
Det är inte bra att såra folk.
usch usch usch

SusannasLife kommer att bestå av situationer som händer i mitt liv. Kommer nog att uppdatera snart igen faktiskt. Känns som att jag har mkt att dela med mig av faktiskt ^^

men nu så ska jag "hem" till min lilla pojkvän Björn, och laga lite mat och sen följa med min syster till hennes jobb.

jag och min pojkvän Björn


Så hej så länge =)

Första inlägget

Yes, nu har jag skaffat mig blogg igen, efter något års uppehåll. Skaffade mig en blogg första gången för cirka 4 år sen, men hade då inget direkt att skriva om och förstod mig nog inte riktigt på det heller.
Men tänkte att nu kunde jag väl skaffa en och dela med mig av mitt smått komiska liv.
Eller komiskt och komiskt, det beror nog på hur man ser det!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0