Linda Nilssons Liv i en Pöl

Idag är det midsommar. Jag har suttit och kollat om några mataffärer är öppna idag, för Björn, han vill ha sill. Tänkte därför lägga in denna fina novell om Linda!

Idag är det fredag, och idag är Linda glad. För idag kan hon jobba på Maxim !! Maxim är bra tycker hon. För då får hon dansa, och strippa. Det är mysigt tycker hon. Hennes pappa tycker att hon är duktig på det hon gör, och hon får extra mycket i veckopeng om hon dansar bra!! =) Linda har idag på sig ett stort, blommigt tygstycke, som hon föredrar att kalla för Trosa! Trosor är sköna tycker Linda och lindar in sig i en stor, maläten filt. Hon myyyser!! =) Linda har inte riktigt förstått grejen med mobiltelefon. Hon tror att man använder den till att kasta på folk. Som sitter i bilar, som ser dumma ut.
  • Mo - mosa
  • bil - bilar
  • som är
  • tele - telegrafiska
  • fon - fåntrattar!
Linda har fel. Det står inte för det. Men det vet hon inte om, så SNÄLLA berätta det inte för henne!! Linda förberder sig för sin fylle under helgen. Hon äter ingen mat, sover inte och går i extremt tunna och korta så kjolar, som ska visa så mycket av hennes kropp. Men det är hon van, efter Maxim. Så, hon bryr sig inte så mycket, faktiskt. Efter en hård vecka i skolan (prata, fisa, rapa och fila tånaglar), så tycker Linda att hon förtjänar att få lite extra veckopeng av sin pappa. Så hon måste hem och göra en Lap-dance för honom.

 - Ack, himmelen är grå och min kropp likaså; säger Linda och skalar en banan. Bananen är inte så fager, men det skiter Linda fullständigt i, och smaskar glatt i sig den. När hon är klar, har hon bara fått i sig halva, för resten sitter i hennes ansikte. Men hon ler, för att dölja sin besvikelse, över att ALDRIG ätit en hel banan. Så hon tuggar på en krita istället.

Linda har inte synts till i på skolan idag faktiskt. Jag tror hon är med Prince Charmig eller nåt =) Linda har fått en ny nyckelring. Med en hammare på. Hon har fått för sig att hon kan spika med den, men det har inte gått så bra. Huset hon byggde föll ner på henne och hon slog i mjälten. Det sa mamma ialla fall... 

Linda tror att hon är en Babe. Men det är hon inte. Hon är Babe. Grisen Babe. Oooiiink Oooiiink! Linda har hår. Överallt. Hon är som en apa. Det är när man ser på henne som man vet att vi är släkt med aporna =) Bär så ni vet!! Ifjol så var inte Linda 18 år, då var hon yngre. Med mindre rynkor. Men hon är glad ialla fall. 
För nu har hon inte fotsvampen kvar som hon fick år 1993 (japp, då levde ni). Linda sög för mycket på sina fötter, men nu gör hon inte det längre. Hon var mycket vigare när hon var yngre, men hon börjar att bli smidigare nu, eftersom hon jobbar på Maxim!! =)

Kommentarer

Kom ihåg! Då jag mer än ofta inte är helt seriös i mina inlägg så tänk efter det faktum! Jag godkänner alla kommentarer, snälla som elaka, då jag får väldigt lite kommentarer! Nämnde jag att jag gillar att baka?


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0