BULLSHIT CSK!

Idag finns det en artikel på Vf.se där det står att det är långa köer på akuten i Karlstad men att dom har en "tumregel som säger att ingen ska behöva vänta mer än 4 timmar på att få träffa en läkare"

BUUUUUUUUUUUUUUUULLLLLLLLLLLLLLLSHIIIT!

Jag har varit stamkund på akuten i Karlstad. Och jag har fan fått vänta minst 8 timmar varje gång jag varit där! Senast så var jag där för njurbäcksinflammation. Jag hade en sänka på 225 (som ska ligga under 10), njurbäcksinflammation, urinvägsinfektion och en allvarlig infektion i kroppen. Och jag fick vänta 9 timmar på en läkare. 4 timmar my ass heller!

Och då tog det en timme att få anmäla sig också, fastän vi hade ringt innan och dom hade sagt att vi skulle skynda oss in.


Annars så är det superfint väder idag och klockan 2 så börjar jag att jobba! Har varit ledig nu i några dagar så är utvilad! Och Bettan is back =)

My sweet, sweet Bettan!


Låt Arne och Gunnel få bo tillsammans!

Jag blir så fruktansvärt arg när jag läser Aftonbladets artikel om Arne och Gunnel, som efter 63 år tillsammans, inte får bo tillsammans längre! Eskilstuna kommun anser inte att Arne (som är 94 år!) är tillräckligt sjuk för att få bo tillsammans med sin fru Gunnel, 86 år som är i behov av vårdhjälp, på ett äldreboende.

För några veckor sedan så stod det även om Torsten och Maggie. Även dom ett äldre par som skulle vara tvungna att skiljas åt, men tack och lov så slutade det hela lyckligt och dom får nu bo tillsammans!

Jag blir totalt ursinnig när jag läser sånt här! SNÄLLA POLITIKER som bestämmer sånt här! Tänk om det här vore dina egna föräldrar? Tänk om det är dig om några år? Hur skulle du må? Har ni någon som helst sympati, empati eller några känslor alls?!

Ska detta par, som varit gifta i 63 år, inte så tillbringa sina sista år tillsammans?!

Nej, jag orkar inte skriva mer utan låter detta inlägg avslutas med en mening som Arne sa i artikeln på Aftonbladet;

– Det kan ta lång tid att få något boende nära Gunnel. Vi kanske hinner dö båda två...

Fyfan.

Att ha Trichotillomani

Jag lider (bokstavligen talat!) av tvångssyndromet Trichotillomani, vilket innebär att jag medvetet och omedvetet rycker loss mina ögonfransar. Jag sitter och håller på med dom i just detta nu.
Otroligt idiotiskt, tänker nog flera av er nu.
Ja, jag är villig att hålla med er. Men ni ska bara veta att det är fan svårt att låta bli. Så jag har jättefå ögonfransar och dom jag har, är svinkorta, vilket också är en anledning till att jag oftast lägger till ögonfransar när jag retuschar mina bilder. Sådär, jag har en anledning till att retuscha mig! Mohahaha!

Så, nu vet ni det.
Idag är det Idol-audition i Karlstad och jag sitter här hemma i lägenheten. Och jag tänker inte gå dit heller. Aldrig! Kanske ska skicka in en film till andra chansen. Kanske. Det heter ju 3e gången gillt. Men orka.

Nu ska jag städa!


Kollekt, tack!

Har varit ute och gått med Martina i dag i några timmar! Vilket resulterade i blåsor under fötterna (fan ta nya skor!) och lyxmiddag hemma med falukorv och pulvermos. Dryck? Vatten. Man måste ju slå på stort ibland.

Nu blir det körslaget!


Byebye, Bettan!

Idag har Bettan fått placera sig på ett flak och åka 16 mil bort ifrån mig. Bettan är trasig och går inte att köra. Eller, går och går. Bör ej, då blockpackningen (?) har gått sönder och vattnet rinner ur henne. Så spände fast henne på ett flak förut och vinkade adjö!



Men jag hjälpte iallafall till att få henne på plats!
(Japp, det var jag som körde upp henne på flaket. Jag är lika imponerad som ni är, gott folk!)


Pessismist, javisst!

Jag brukar aldrig påstå att jag har mest otur i hela världen och jag brukar inte heller ha en dålig sak som byggs på till flera dåliga saker. Men igår var en sån där dag då allt hände mig. (varning för lite längre, men totaly värt, inlägg!)

Förmiddagen var smärtfri, vad jag kommer ihåg just nu. När jag slutade så åkte jag och Björn och letade halvt ihjäl oss efter trätrall, och det var då här allting började, gott folk.
Den trätrallen vi hade kollat på och bestämt oss för, hade vi tydligen inte kollat så noga på och upptäckte snart, som på alla andra ställen vi var på i stan, att det skulle bli svindyrt och avstod! Bestämde oss sen iallafall för en trätrall på Biltema (affären som har allt!) men tror ni inte att det bara finns 3 förpackningar, när vi skulle ha 6?! Visserligen skulle dom få in flera, men dom visste inte om det skulle komma den här veckan eller nästa. Freaking wonderful!

Åkte hem och började med maten vid 3, då assistenten på jobbet ringer och frågar om jag kan göra kvällen i Skåre och börja 4 istället för 6. Slängde i mig maten och åkte iväg. När jag är cirkus en km bort så börjar bilen pipa och blinka, som så många gånger förr! Motorn kokar. Lyckas ta mig till jobbet iallfall, där allvaret drog igång på allvar. Larm hit och larm dit och sjukt hit och irritation dit. Ingen matrast och slutade nästan halv 11.

Och nu kommer vi till det värsta på hela kvällen. Efter avslutat jobbpass så ringde jag upp pappa, med pannlampan på och med motorhuven uppe! Slängde i glykol, då det var helt slut i behållaren (inte konstigt att det pep då, tänkte jag) och uppptäcker att blijäveln LÄCKER och glykolen bara försvinner!

Jag har nu ställt Bettan på parkeringen här, och där får hon stå tills någon bilkunnig bilmänniska kommer och tittar på henne. Jag hatar henne.

Och när jag nästan var hemma så upptäckte jag att jag hade fått med mig jobbets bilnyckel hem, och jag ska inte jobba i Skåre idag, förrän i kväll.

Jag och Henrik såg en räv igår iaf, alltig något!

Den här bilden är nog den mest retuscherade bilden på mig, ever.
Men det driter jag i.


Tillbaka till civilisationen!

Igår så kom jag tillbaka till mitt kära Charlestown efter att ha varit hemma hos mina föräldrar i några dagar. Hade inte varit hemma sen i julas, så det var väl kanske på tiden?

Upptäckte efter halva vägen att jag hade glömt mitt körkort i Karlstad, så det var bara för min syster att köra, för första gången min Bettan, resterande vägen hem till skogen. Vi hade visserligen bytt i Munkfors redan då jag var trött, men nu ska vi inte haka upp oss på smådetaljer!

Var även iväg med Bettan till verkstan, då hon vägrar sluta pipa och blinka. Så inihelvete irriterande. Totaly.
Men tror ni att det skulle räcka med att dom kollade igen bilen efter felet? Nejnejnej, klart som fan att dom hittade fler fel! Fråga mig inte vad för fel, för jag förstår bilspråk lika bra som jag förstår hur man vill sönderblondera sitt hår. Men det här kommer att bli en riktigt jäkla bra månad för min ekonomi! Eller inte.

Och sen så när jag tvättade Bettan (här bytte man däck för hand, tvättade bilen, dammsög och skurade inne i Bettan!) så åkte det av färg vid ena dörren. Jag dog ett tag och kände för att gråta en skvätt. Det där var min stora mardröm. Att det finns rost på bilen. Worst thing, ever!

Och till på köpet så är det mulet idag. Det var stjärnklart igår kväll så jag såg faktiskt fram emot sol idag. HÖR NI DET?!

Vi var inne i Stjärnstugga (internt, tänker inte förklara för er utomstående ^^)
Där inne fanns det lite fåglar. Eller ja, vad som brukade vara fåglar.

 

Riktigt dålig bild, men hann inte ställa in kameran, då detta lilla råddjur var nyfiken, men lite smått livrädd så fort jag rörde mig. Men nu snackar vi 5 meter ifrån varandra. Högst.

 

Ps. Nej, jag är inte en bitterfitta egentligen. Jag hatar bara Bettan just nu.


Glad påsk =)

Glad påsk allesammans! Gårdagen firade vi med middag här hemma med gästerna Martina, Fia och Erik! Mycket trevlig kväll. Vaknade idag, 12 timmar efter att jag och Björn somnade igår och idag så är det underbart väder ute! 11 grader varmt!

I morgon så åker jag hem till skogen, för första gången sen jul, och den här gången så åker jag för första gången hem i min egen bil, Bettan! Bettan ska till verkstan på onsdag och hon blir en dyr historia för mig!

Köpte tulpaner och påskliljor igår! Påskliljorna hade bara knoppar igår, men idag ser det annorlunda ut!


Jag gör som alla andra ja!

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Gick som det skulle

Blogg.se krånglade lite igår märkte jag! Jag gjorde två inlägg efter varandra, men det var bara ett som kom upp. Men det andra är publicerat, enligt blogg.se. Jaja, dessa i-landsproblem lägger vi åt sidan nu!

Igår efter jobbet så ville Björn att jag skulle hjälpa till att sälja fyrverkerier ute på Coop. Jag sa ja, av någon märklig anledning. (Inte för att jag inte vet hur man gör, jag har gjort det förut, men jag var dyngtrött!)
Att placera en tjej som jobbat 7 dagar i streck, (varav 2 dagar varit delade turer och som efter dagen idag gjort 9 dagar i streck) som vaknat 2 gånger under natten och haft hyss för sig, jobbat 7-14 och som under dessa två timmar på Coop häver i sig 2 burn, då händer det grejer vill jag lova! Blev totalt stirrig och kom på mig själv med att stå och dansa. Nej, jag ljuger inte.
Jag stod och gungade med i någon skum takt i mitt huvud.
Var så jäkla trött innan jag köpte mig en burn, så ni ska veta; Jag orkade inte ens säga hej till folk. Jag lade på mig ett leende hela tiden och ibland senni, så hamnade huvudet på snedden.
Haha, missade totalt en kvinna idag. Såg henne inte fastän hon gick framför mig. Jävla burn.

Just ja! Ni undrar om någon köpte några fyrverkerier av mig?
Nej. Inte ens någon som ställde sig och tittade lite bara.
Usch.


Ps. Jag försöker och försöker, men det går fan inte att göra en rads mellanrum mellan meningarna. Så fort jag sparar inlägget så försvinner mellanrummen.

Grattis alla emos"

Tänkte slänga in en snabbuppdatering så att ni är väl medvetna om vad jag har gjort om dagarna!

Min "kära" Bettan har muckat med mig och tvingat mig att byta hjullager på henne. Det blev en dyr historia... Som inte är slut än heller, då biljäveln vägrar sluta pipa och blinka! Sen påbörjade jag en härlig jobbvecka! 9 dagar på raken varav 2 av dagarna har varit delade turer! Sweet!

Igår så var jag iväg på ansiktsbehandling. Totaly lovely! Har nog aldrig varit så ren i mitt ansikte, ever! Åkte efter denna upplevelse hem till min syster som genast följde med mig ut på nya äventyr! (slänga glasflaskor, panta, åka och köpa godis osv) Men det finns en sak som jag inte fattar;

- Det är påsk nu, har någon missat detta? Typ, skärtorsdagen idag, så GRATTIS alla emos! Jag ska lägga ett rakblad i era påskägg! Meen, det jag skulle komma fram till var;
Var fan finns alla dragéägg? Ni vet dom där godisäggen, (gröna, röda och gula) som är sega inuti? Nu menar jag icke dom där vidriga sockeräggen som alla äldre bjuder på! FYFAN!

På konsum på herrhagen så har dom varje år haft sådana ägg i lösvikt, som man har kunnat köpa, men i år? Nej! Efter många affärer så fann jag dessa godisbitar! I påsar, och för 19 kronor styck. Skandal!
Dom där äggen är ju lika viktiga som skumtomtar på jul, som Gustav i Svensson Svensson säger varje år.

Nu ska jag borsta min tand och sen åka iväg till Skåre och jobba. Todels!

Ibland är jag lite rolig jag

Det här med att uppdatera är ju inte min starkaste sida direkt, må jag påstå. Så därför känns det så himla naturligt att 05:56 på morgonen sätta sig och skriva ett inlägg, eller hur? Och efterfrågan efter inlägg nu på morgonen lär vara otroligt enorm!

Inatt har jag varit lite rolig jag. Har påbörjat visa resultatet hur man blir av att jobba med dementa. Man blir dement själv. Mitt alarm ringde, jag gick upp. Jag började att göra mig i ordning, ovanligt trött, men "hey, det är min 8e dag på raken, kanske det som gör sin rätt?" Jag råkade slänga ett getöga på klockan, suckade för mig själv och gick och lade mig direkt.
...
Klockan var 01:20 på morgonen. Hur jag kunde få för mig att klockan var 05:50, är ett mysterium! Men det slutar inte där gott folk. 04:10 var jag återigen uppe, (What the fuck is wrong with me?) med tron att jag snart skulle till jobbet, få avsluta dagen och åka hem och sova.
Jaja, nu sitter jag uppe. Så därför kan ni få ett till inlägg ifrån mig om vad som hänt senaste! Todels!

RSS 2.0