Andra örat

Den smärtan jag känner idag är något av djävulens påfund. Har fått öroninflammation i andra örat idag. Alltså, den här smärtan kan endast jämföras med barnafödande. Om det är värre att föda barn, då blir det absolut adoption.

Halsen är 10 gånger värre idag och hon på 1177 tyckte jag skulle åka till akuten, då inga tabletter jag tar hjälper mot smärtan. Men att sitta på akuten i sju timmar för ont i örat - det gör jag bara inte.

Jag hoppas bara att jag kommer svimma av smärtan - för då känner jag ingen smärta och den stunden välkomnar jag mer än en uttorkad man i öknen vill ha vatten.

Fyfan.


Öroninflammation

Om det är något jag inte önskar någon så är det öroninflammation OCH ont i halsen - på samma gång.
Fyfan. Inte okey på nåt vis.
Natten som var var hemsk! Hittade starka värktabletter som jag kunde sova på iaf, men bläää!

Täppt i näsan och huvudet, lock på ena örat som gör mig i stort sett döv, känner mig febrig och mår illa (har dock mått illa sen i tisdags)

Det positiva är att jag tänkte kolla på Grease igår men orkade inte men idag så går BÅDA filmerna efter varandra på tv. Och när jag har haft så ont i örat, så har jag inte känt av illamåendet!


Jordgubbar

Efter jobbet så kom Saaben och Pernilla och hämtade mig. Vi begav oss ut till Ängebäck och plockade jordgubbar! Första gången någonsin för syskonen!

Sen blev det mat, lyxshake, Chilli och hemgång. Mycket trevligt!


RSS 2.0