Jag har tagit det!

Jag har tagit viket i Skåre! Det är hela oktober så det är gött att ha hela månaden avklarad redan =) Slippa tänka på att ragga jobb hela tiden.
Idag så fick jag börja jobbdagen med att skrapa bilrutorna. Inte helt ok.

Nu har jag planterat om lite blommor och förut så gjorde jag kycklingbiffar med ädelost. Det var smaskigt!

Ska jag eller ska jag inte?

Har precis fått erbjudande om ett 4 veckors vikariat i Skåre.
Vad tycker ni att jag ska göra?

Uppdate angående dörren

Jag ringde till Securitas ja! Men dom kunde inte riktigt hjälpa mig då dom endast hade lås och sånt. Men då gick jag ut i trapphuset och då stod det en man där som höll på med dörren, så jag gjorde dagens goda gärning och hjälpte honom! Han sa att han inte hade klarat det utan mig och jag fattar inte hur någon fick av dörrjäveln överhuvudtaget! Men nu är det på plats igen!

Så alla grannar! Behöver ni hjälp med något, så fixar Susanna det!

Vem har gjort detta?

Okey, vem FAN har hängt av våran ytterdörr till trapphuset?

 

Har varit på stan en sväng nu och köpt mig ett linne och en klänning! Klänningen var en kopia på en svart som jag har köpt på Akazia och den jag köpte nu kostade endast 199:95 kr och var i ett annat material, men annars, lika! Svinbra! Så kommer jag hem och ser ytterdörren. Alltså, vem fan?


Egoistiska j*vla människor!

Nu har jag precis avslutat ett samtal med Martina som höll i ynka 2,5 timmar. Mitt öra är svettigt och man kan börja ana russinhud. Vänsterhanden har förlorat allt blod och jag ser dubbelt nu! Helt otroligt hur mkt man kan prata om vissa ämnen. Vissa mer seriösa än andra, fast skulle nog tippa på att vi fördelade nog upp tiden 20/80 när det var om seriösa/oseriösa ämnen. Men något som vi alla faktiskt bör ta till oss av, som vi pratade om är,

har ni någonsin tänkt på hur egoistiska vi alla är?

Vi klagar över bakfylla, att vi kanske inte vill visa oss i glasögon, att vi har gått upp lite i vikt, att vi har fått en finne i pannan, att vi inte fick drömjobbet, att vi inte har råd med det ena och det andra. Vi klagar över att batteriet i mobilen dör och vi klagar över hur jobbigt det är att anpassa sig till lokaltrafik och hur dyr en taxi är.

Fyfan va vi är egoistiska. Tänk bara på det här. Det vi anser vara allvarligt, är en droppe i oceanen jämfört med hur vissa har det.


Utsatt - Vi
Cancer - Skrubbsår
Extrem övervikt - 5 kilo extra
Mobbad - stå ensam och vänta på en kompis
Hemlös - Ful lägenhet
Mamma som tar självmord - Mamma som jobbar en extra dag
Pappa som är alkoholist - Pappa som tar en grogg en gång om året
Blind - Skitig lins

Vi är såna jävla idioter. HUR kan vi egentligen tycka synd om oss själva när vi har skärt oss på en rakhyvel, när det finns de som har gått i minfält och fått båda ben och armar bortsprängda?

Tänk efter. Hur tänker ni angående detta?

Pallat äpple smakar gott

Idag så åt jag pallat äpple.
Ett fjuttigt, litet jävla äpple. Men ändå, ett pallat äpple.

Tack Pelle, du gjorde mänskligheten en tjänst idag.
Snålt som fan, men ändå.

 

Jag: Vet du vad Pelle? Jag och Linn har en plan
Pelle: jaså?

Totaly the best today.


Hon åt en rosa p*nis!

Jag tänker inte skriva så mkt om det här klippet. Men vi kan väl säga att jag skrattar lite. Årets fulaste skratt? Finns det någon kategori som heter så?



Sjuk med infektion

Nu sitter jag här, ensam i lägenheten, och slemhostar lite gött sådär. Dagen känns underbar då jag lider av feber, slemhosta, munsår (jag har aldrig haft munsår tidigare!!!) och urinvägsinfektion! Kan ju även tillägga att jag har disk för en hel armé, i köket, som behöver diskas och det regnar ute!
Jag har även inga pengar på min mobil, så jag kan inte höra av mig till någon.

Men jag är inte bitter.

Tänkte nu, i mitt sjuka sinne, tillbringa resterande av dagen med att uppdatera min status på Facebook, eftersom att det verkar vara det senaste. Kommer uppdatera så mkt så Aftonbladet kommer att höra av sig till mig och fråga om mitt Facebook-beroende.
Susanna:
  • ska diska
  • diskar
  • har diskat
  • är stolt för att hon har diskat
  • har ätit ett päron
  • tyckte päronet var gott
  • kliar sig i huvudet
  • tycker inte om att slemhosta
  • har nu hostat jättemycket
  • kräver nu att alla hennes kompisar kommenterar detta
  • sitter i morgonrock
  • Gilla!

Orka. Jag ska äta ostkrokar nu och dricka cola! Där har vi något att gilla gott folk!

Just ja!



Han i vitt på bilden är en våldsman som man efterlyser i Karlstad! Har överfallit 3 kvinnor! Känner ni igen honom? Ring till polisen på 114 14! (Det är faktiskt sant!)

Han i rutig skjorta, bredvid den misstänkte våldsmannen, och det rödhåriga som man ser bakom mannen i rutigt; är min syster och hennes kille Henrik. Dom är inte misstänka för något brott för tillfället, men om ni har sett min syster inom den senaste timmen, så kan ni be henne att ringa upp mig, då hon skulle ha ringt mig för 3 timmar sen!

UPPDATE:
Min syster har nu ringt mig
och lever och hatar sin mobil. Thank's for reading.

Varit hemma i skogen!

Jag har varit hemma i skogen, onsdag till fredag! Var skönt att få komma hem lite och slippa prata i telefon (då mottagningen knappt funkar där uppe ^^)

Kom ner i fredags och var och hälsade på Saaben en sväng när hon, Pernilla, Martina och Fredrika förfestade där! Jag körde på nyktert jag då jag även hjälpte Björn med badtunnorna som stod nere vid Uno, då det var Kulturnatta på stan. Konstigt egentligen att en nykter verksamhet/arrangemang kan ha så himla många fulla 14-åringar?

Jaja, kom hem runt halv 3 på natten men jag kunde inte somna förräns halv 6, an någon mycket märklig anledning... Jag tog mig verkligen inte upp vid 8, så jag somnade om, medans Björn fick åka iväg och jobba! Runt 12 så hämtade han mig och vi begav oss mot banan till där jag tillbringade min dag. Lyxmiddag på Max bjöd jag på efter det, och sen styrde vi kosan mot Karlskoga där vi skulle lämna en badtunna! Hem sen igen, ta ett bad, kollade på CSI och sen gick vi och lade oss.

Helvetes j'vla...

Förlåt mig nu för mitt, kanske lite väl, grova språk!
Men fyfan i helvete vad det gör ont! FYFAN för urinvägsinfektion, som det här lär vara!
ÅH, vet inte vart jag ska ta vägen!
Gå till Herrhagen vårdcentral?
- Jag får bättre hjälp av en lam, stum och blind man!
Har tagit en diklofenak, i hopp på att smärtan ska försvinna, annars så dör jag.

En paus...

Kommer att ta en paus ifrån bloggen (tror jag) tills på fredag, för ska åka hem till mina föräldrar idag. Dom har faktiskt bredband hemma, men frågan är om man vill sitta framför datorn och se dum ut när jag åker hem för första gången sen påskas.

Vad jag gör uppe nu?
Men Björn väckte mig precis innan han lämnade lägenheten, 07:53 och då märkte jag att jag var suuuperkissnödig. Sen kunde inte jag somna om. För det känns som jag har början på en urinvägsinfektion nu, och believe me, om någon vet hur det känns, så är det jag! It hurts like hell. Så nu ska jag bada! 10 i 9 på min lediga dag!

Nej, nu orkar jag inte skriva mer.

Mår dåligt...

Jag mår inget bra, och det av några anledningar.
Jag börjar bli sjuk. Vajföj?
Ska ju jobba i morron och sen hem till skogen och träffa släkt!

Mamma: Ja, men det var ju ett tag sen du var sjuk ju!
Jag: Tack mamma. Vill du att jag ska vara sjuk?
Mamma: Neeej, men det var ju ett tag sen. Sist så var det Arvikafestivalen, men efter det, inget! Det är väl på tiden.
hon är för rolig hon, min mamma

"... Thank you for letting me be a part of your life..."
Sa musen när Thomas åt honom

Inte lika kortfattat

Igår så jobbade jag, precis som vanligt! Fick när klockan var 9 åka till ett annat ställe och jobba till halv 2 och sen tillbaka. Kan väl milt sagt säga att det var en lite smått stressig dag! ^^ Men jag klarade mig, och jobbade 2 timmar mer än vad jag skulle ha gjort! Spatserade sen hemåt och funderade på om jag skulle se om det styrdes förfest någonstans under kvällen. Ville inte gå ut, men kände för att träffa folk, då jag aldrig hinner/orkar det! Men sen gav jag upp dom planerna och höll mig hemma istället! Lagade god mat. Egen panerad torsk med potatis och äggsås! Smaskens!

Idag så är det mulet väder och perfekt städväder!
Har tagit vardagsrummet, sovrummet och badrummet! Blev nu hungrig och ska fixa med mat! Vilket innebär att jag måste stå och smådiska emellanåt, då detta inte är en av min eller Björns favoritgöra här hemma, och vi måste kanske ha tallrikar att äta på? Så jag fixar detta med!

Nej. nu känner jag att jag har tagit några för många minuter av eran tid på detta dravvel!
Fixa mat blir! Kyckling och ris med ädelostsås =)

Kortfattat

Jobbet var fram och tillbaka idag.
Ska bada nu.
Ledig helg.
Gött.

090910

Igår var det 090909, första gången på väldans länge som jag tror att alla visste vilket datum det var utan att behöva tänka efter ^^

Jobbade kvällen igår, och när jag sen gick hem, och var cirkus 3 kvarter hemifrån så ser jag 3 killar som står lite längre bort. Och VIPS, så bitchslapar en av killarna en av de andra killarna, så det ekade fan över hela Herrhagen! Åh gudars! Killen som blev slagen vrålade rakt ut och frågade vafan han höll på med! Började gå hett till där!

Vad jag gjorde? Jag skyndade fort som fan över gatan och bort därifrån! Tyckte nämligen att jag kände igen killen som slog. Och jag kände inte direkt för att stå där och inspektera läget/rycka in som en nyfiken tant.

"Jaha, så ni står här och är osams ni. Något ni vill dela med er av? Inte? Nähä. Ni står inte allstå bara här och har det bra? Ni dricker inte likör? Och står här och har det bra? Nähä? Nej, men då går väl jag hem då."

Ibland så vill man bara tillbaka till Bulgarien. Helt sjukt! Det är 3 år sedan! Cheesus vad åren går fort!


Och nej, jag ville inte säga något speciellt med killarna som blev lite våldsamma. Tänkte bara fylla ut inlägget lite bara. Sen tänkte jag lite spontant bara slänga in att jag ogillar starkt folk som är kräsna (när det gäller mat) och folk som inte kan be om ursäkt. Tänkte bara säga det. Jag är ledig idag =)


Jag lever för mitt jobb!

Som vissa på jobbet säger: "Man har inget liv utanför jobbet, för det är det enda man gör"
Ja, jag kan ju inte direkt inte hålla med dom just nu. I morgon blir det min sjätte dag på raken som jag jobbar. Jag är en trött människa nu för tiden. Och det är jobbigare än ni tror att ta hand om människor!

Igår så var jag iallafall hos Saaben där Martina och Pernilla även höll till då vi skulle planera våran Sthlmsresa! Just nu så vet jag inte direkt ifall vi kom fram till någonting men, det var en jävla bra stämning iallafall! =)

Mamma kommer snart ner och då ska vi åka till Ikea. Ingen av oss ska köpa någonting egentligen, men vi drar dit ändå!

10 sanningar om mig

Här kommer det 10, otroligt viktiga, sanningar om mig:

Jag:
  • hatar att hälla upp mjölk. Jag blir rädd.
  • lider av trikotillomani som är ett tvångsyndrom
  • har varit på 4 arvikafestivaler och har kvar alla armbanden, kvar på armen och har aldrig tagit av dom.
  • har varit på akutmottagningar i Torsby, Karlstad, Arvika och Varberg
  • äger 2 gitarrer och en keyboard som jag använder flitigt
  • är lite av en hypokondriker
  • absoluta favoritband är Slipknot...
  • ... och jag ska även göra en tatuering som är kopplat till dom
  • har 4 tatueringar sen tidigare
  • och en navelpiercing som jag tog i Bulgarien, som jag ångrar att jag gjorde
Och nu är hundjävlarna i grannlägenheten igång igen! Nu ska du lyssna, jävligt noga, Herr Granne:
MAN SKAFFAR FAN INTE HUND OM MAN INTE KAN LÄMNA DOM ENSAMMA I LÄGENHETEN NÅGRA TIMMAR UTAN ATT DOM SKA SKÄLLA, SÅ MAN MÅSTE RINGA POLISEN! Jag blir totalt galen på detta jävla skällande! Iförrigår så skällde dom konstant i TVÅ TIMMAR! Fattar du hur lång tid det är? Fattar du hur lång tid det känns som när man bara hör hur dom skäller och skäller och skäller?

Nu vill jag inte låta fientlig mot dig. Men jag tänker personligen se till att folk ljudisolerar din lägenhet om dom inte slutar.

Den växer!

Idag så blir det jobb. Tror aldrig jag är ledig ^^ haha
Har varit duktig och diskat upp allt nu, orka ha världens berg av disk om några dagar! Spännande fakta va? Det är precis sånt som gör att man blir kvar och läser!

Var ute på balkongen förut och skulle titta på våran tomatplanta! Och vi har en tomat på den! Och den växer =)


Se vad söt den är! =)

Det här är ju skumt!

Hela blogg.se ser skumpf ut! Vad har hänt? O_o

Idag, har varit en sådan där typisk dag då jag inte har orkat göra någonting. Eller jag har vattnat blommorna, tittat på jorden på balkongen och ätit mat. Jag har även sjungit en hel del, även brutit rösten några gånger, men jag gipsade snabbt ihop och gick vidare! (Där fick jag till det va? ^^)

Ikväll blir det lax med räkor till middag! Det ni! Det jobbiga är bara att det är jag som måste laga maten. Snackar vi i-landsproblem här eller snackar vi i-landsproblem?

"EXTRA! EXTRA! EXTRA!
Susanna har massa mat hemma! Kan göda en hel armé, men hon måste laga det själv! Stoppa pressarna och se till att få en intervju med kvinnan!"
- så kan jag tänka mig att alla nyhetstidningar blir just nu! Aftonbladet kommer att stå utanför här snart, tigga till sig en intervju, och så kommer det i morgon att stå i tidningen:

"- 20-åriga Susanna försöker försörjer en hel armé, utan någon mat alls!"

Ja, Aftonbladet har en eget sätt att överdriva allting. Även detta skulle jag tro.
Nej, diska klart och börja skala räkor blir!

Jag måste göra något åt det här

Jag har tråkigt. Hade tänkt att gå ner en sväng på stan, men blev akut hungrig och sitter nu och funderar på vad jag ska äta för någonting. Har suttit lite i photoshop, och är resultatet.



Nej, äta någonting kanske. Blä.

En av dom bästa!

Har varit lite dålig på att uppdatera min Musik-kategori, men nu blir det iallafall!
Här kommer en av mina absoluta favorit låtar för tillfället, fast en cover!
Shinedown - Sound of madness. Så underbar låt! Så otroligt duktig sångare. Jag blir nästan tårögd!



Dåliga förlorare?

Hittade två sjukt roliga yt-klipp på Julias blogg, och kände att jag var bara tvungen att dela med mig av dessa två fantastiska klipp! HAHA




För man kan om man vill

Tvättid idag, 07:00-14:00, och jag fattar inte att vi kan ha så mkt tvätt som vi har! Upptäckte att vi hinner inte tvätta våra sängkläder och om man ska vara petig så kommer jag att gå över tiden med typ 10 min och då måste jag även använda torktumlaren! Får hoppas att grannen som ska tvätta sen vid 2 är en tidsoptimist och kommer en halvtimme försent eller nåt ^^

Håller på och gör lunch nu också! Jag och Björn har bestämt att vi ska endast äta en variation av Stenåldernsmetoden. Eller ja, vi ska äta mindre onyttigt helt enkelt! Hm, det är därför jag steker bacon just nu? Haha

Tänkte iallafall köra på en sallad idag med bacon, bulgur och fetaost!


Björn: Har du blekt håret eller nåt?
Jag: Eh, nej?
Björn: Nej, tänkte på att det var så ljust. Men du kanske bara har tvättat och borstat det.
Tack älskling

RSS 2.0