Ledig dag idag =)

Idag har jag varit ledig och vaknade utvilad vid 9... Nio? Hur gammal är jag egentligen? Jag borde sova till minst 09:30 iallafall! Tycker jag personligen.

Har varit supereffektiv idag! Gjort om bloggen, ätit mat, sett på tv och nu ska vi äta mat igen. Supereffektiv dag med andra ord. Avundsjuka på min stressfyllda dag? ^^

Nu ska vi laga mat och i morgon så blir det en början på helgen, då jag ska jobba, jobba, jobba! Nä. nu ska jag hjälpa Björn i köket, typ fixa sallad eller nåt nyttigt sådär! Just ja! Björn fick sin iPhone igår. He is in love.
"- Den kan göra allt! Nästan så att jag vill slänga ut dig.", jublade han glatt förut. Jag gjorde det enda rätta. Jag wippa skiten ur honom. Nästan iallafall, jag sa, vänligt men bestämt, att den inte kan laga mat, sen lipade jag åt honom och högg in på min oxpytt!

En sak till:
- Vad gillar ni designen på soffpotatisar då? Är den inte ursnygg?

Nej, mat var det ja! Häpårä!

Beds are burning

Jag älskar den här låten. Bäst är den när man hör alla stämmor i refrängen, vilket egentligen kräver minst en person till, men dom här två killarna gör den så sjukt jävla bra, så man kan inte annat än älska den!


För din egen jävla skull...

För det första! Jag har inte fått min lön än, och kommer inte få den förrän den 7e!

För det andra! Jag ska, jag lovar, döda grannen. Han spelar musik. Eller nej, fel av mig. Han spelar basen i bött. Den är så hög så att det gör ont i mina trumhinnor! Seriöst, det värker. Det gör ont. Han ska fan dö. Jag ska fritere mor hans. Hört talas om sunt förnuft någongång? Jag tycker personligen att killar (varför är det alltid killar? Klart som fan att tjejer hatar er!) som spelar bas, eller rättare sagt, missbrukar bas och vill driva grannen till självmord, är fruktansvärt töntiga! Jag tycker icke ni är coola som dunkar bas!

...
Nu blev det tyst. Jag kan nu höra mig själv andas och nysa. Jag kan nu störa mig på tangentbordet när jag skriver.

... Det var Tobbe... Berättade Björn precis. Tobbe - Du står nu högst upp på min lista!
Häpårä!


Tobbe - som snart inte är så glad längre!

Lördag - del 1

Lördagen, som var en lååååång dag, måste jag dela upp i 2 delar, annars så tröttnar ni direkt! Vi gjorde Malmö den dagen iallafall. Började med att åka in till Möllan, där det var totaly sick! Helt galet. Folk överallt! Frukt och grönt överallt! Haha. Till på köpet, så var det någon slags festival där också, så det fanns mkt skojj att kolla på! Åt mat på en restaurang och sen styrde vi kosan mot Västra hamnen. Där ett stooort höghus som är snurrat finns, dvs Turning Torso och en massa konstiga byggnader! Vi gick ner till havet och kollade på Öresundsbron och blåste iväg ett slag. Jag låter bilderna tala för sig själv.





Efter Malmö, så åkte vi ut till Ljunghusen/Skanör/Falsterbo där vi skulle på 60-årskalas för Björns farbror, men först så åkte vi ner till havet och petade med ett finger i det och konstaterade att det var behagligt! Mer om 60-årsfesten i ett annat inlägg!

Skåneresan - fredagen!

Fredagen bestod av ett besök hos mormor Anna först, där även Björns moster och man var och hälsade på! Fick saft, och jag spillde (såklart!) på min tröja, som jag hade fått av Una en halvtimme innan. Ibland lyckas man! Sen lite senare på kvällen så hälsade vi på Linus, som jag inte tog nåt kort på, men han är värt ett skamligt förslag, om Bosse frågar.

Åkte även runt lite i Löberöd på lite sightseeing innan vi for hem och åt mat, då jag stod för efterrätten! Helt galet! I Una och Bosses trädgård så har dom (håll i er!) röda smultron, vita smultron, jordgubbar, rabarber, vinbär, körsbär och krusbär! Och nästa år, även hallon! Det blev en efterrätt med dessa delikatesser i! Och så avslutade vi kvällen med kantarellsmörgåsar och melon!
Gött.



Hemma!

Nu har jag och Björn kommit hem ifrån Skåne! Eller om man ska vara korrekt, så kom vi hem igår kväll, men jag orkade fan inte uppdatera då, så det får bli nu istället! Vi åkte i torsdags och jag tänkte att vi börjar med uppdateringen ifrån den dagen!

Torsdag:
Vi åkte vid halv 11 ungefär (bara sisådär 1 ½ timme efter vad vi hade planerat) och styrde då kosan mot Skåne! Hade sån himla tur! Vägarbeten! Yeih! 50 km/h i 2 timmar! Precis vad man längtar efter när man ska köra 60 mil =) Och sen när vägarbetena tog slut så kom det regn! Det kom mycket regn. Precis så där mkt som gör att man inte kan åka fortare än 80. Gud älskade oss! Vi tog en matpaus efter vägen och några bensträckare, och sen vid typ halv 6 så anlände vi i Sebbarp och hos Una och Bosse! Grillade och tog det lugnt den kvällen bara =)


Snart åker vi!

Idag så ska jag jobba kvällen, och när jag kommer hem så kommer vi ha sällskap i lägenheten av en kompis till Björn, ifrån Skåne. Spännande värre! Han ska sova över här och sen åka tidigt i morgon bitti, precis som jag och Björn ska, då vi ska börja våran resa ner till Skåne-land! Ska ner och träffa hela tjocka släkten till Björn och se oss omkring lite granna =) Kommer hem på söndag idag, så vi blir borta i 4 dagar! Det får bli våran semester för i år.

Ska ta och diska lite nu och sen göra nåt litet att smaska i mig innan jag går iväg till jobbet! Klippa naglarna också så att jag inte river dom små gubbarna och gummorna ikväl! ^^

Nej, nu har jag ingenting mer intressant att berätta. Vem vet? Jag kanske får nåt intressant att berätta efter helgen!

Ja, det är kul nästan jämt!

Vaknade i natt av att jag hade fruktansvärt ont i ryggen + att jag mådde illa. Lyckades efter många om och men somna om, men vaknade till och från under resterande av natten. Blev sedan väckt av mitt alarm och känner att, nej, jag får faktiskt inte bra! Kände mig öm i hela ryggen som gjorde ont när jag rörde mig. Ringa till jobbet och sjukanmäla sig blev! Bläää!

Tack kära kropp, säger jag. Tack! Det är underbart att sitta hemma när det regnar ute, ingenting på tv och när jag känner att jag börjar må illa och kanske få feber. Ut och gå? Nej, tack. Det regnar och jag mår illa. Sjunga? Nej, tack. Jag mår illa och har kanske feber. Sitta framför datorn och spela spel? Nej, tack. Jag har kanske feber och börjar få ont i huvudet.

Det är kul nästan jämt! Hoppas att jag mår bättre tills i morgon, då jag ska jobba och sen så åker vi ju till skåne på torsdag! Då måste jag ju vara frisk!

Köpte mig två klänningar igår. Dom var svinsnygga. Lägger in bild på dom nån annan dag. Så att ni har någonting att sukta efter.

Sjukligt varmt!

Det är sjukligt varmt, inne i lägenheten! Björn ligger och sover, och jag håller på och diskar. Varför jag diskar? Skulle inte jag vägra tills Björn diskade? Jo, så var planen, sen orkade jag inte mer med hur det såg ut och luktade i köket! Hur fan kan en veckogammal vaniljvisp gro in så förjävligt i en skål och lukta så vidrigt? SJUKT!

Shopping blev det förut också! Eller ja... Jag och Björn åt mat på Bergvik sen shoppade vi (endast) 2 kassar mat! Sen kom vi hem och Björn däckade i sängen. Och där ligger han ännu! Fastän jag gick in och väckte honom! Så nu ska han fanimig upp!

Bjuder på 2 finfina bilder från igår!


100 pers? Yeih, right?! Söt räv? Yeih, right! =)

Igår så jobbade jag på banan där vi hade sällskap av Lisa. Den lilla rädda, men ack så nyfikna, räven som går omkring där! Hur söt som helst och hon kom fram när jag och Björn skulle börja slänga in allt i containrarna. Jag satt och åt när hon kom fram och tänkte då att hon kanske skulle vilja ha lite flintastek! She wanted it.

Här kommer det lite bild- och filmbevis!








Efter denna givande upplevelse så åkte vi hem och efter en massa om och men så var det jag och Fia som satt i lägenheten, partysugna och med en jävla massa tjejsnack! Nöjesfabriken var planerna och vi spatserade dit med klackar! Ingen kö alls, så vi fick kuta in direkt! In i dimman, in i minglet, in till dansgolvet, in till baren, in till de 20 övriga besökarna som fanns därinne...
Vi räknade att uppskattningsvis så fanns det cirkus 80 personer inne på Nöjes vid halv 2 tiden. Well, that kinda sucked... Men vi hade kul iallafall! Dansade findans sista låtarna med linnea och 2 killkompisar till henne. Sen gick vi därifrån. Vakterna lär ha haft en fruktansvärd hård kväll. Fyfan jag lider med dom...

Idag har det inte blivit någonting vettigt alls, om inte sova i soffan räknas som något givande och vettigt! Nej, försöka kontakta min man blir! Vi måste handla, städa och han måste diska!
Härpårä!

För det blir så!

Jobb idag men nu har jag tre-ledigt! Gött! Det ska jag, min syster och Björn fira med en öl på en uteservering lite senare! Nu ska jag hoppa i plurret och skrubba mig ren!

Var även och hälsade på Fia förut på Preem en sväng då vi smaskade i oss en varsin glass! Twister är gött det!

Oj, nu fastnade jag framför ps. Fan. Snabb bad blir! Haha


Jag ska nita henne!

Jobb igår! Skulle sitta på avlastning i 3 timmar, så jag tänkte att jag skulle köpa med min en tidning som jag kunde läsa i. Valet stod mellan SOLO eller Glamour. Till solo skulle man få med lite smink och till glamour ett linne. Jag valde sminket. Betalade, gick ut och sminkfanskapet åker i marken! PANG! Kollade snabbt hur det gick för mitt kära, kära smink. Ögonskuggorna var i pulverformat! Det är tur att man tjänar så grymt mkt pengar på bloggen så man lätt kan köpa sig en tidning till för att få nytt smink! Det är kul nästan hela tiden!

Idag så får jag låna bilen =)
Var tvungen att gå ut och kolla förut vilken torsdag som bilen inte får stå på gatan. Jämn vecka! (?) Spatserade hemåt, för att kolla vilken vecka det är nu, ifall jag skulle vara tvungen att flytta bilen. Jag glömde bort allt, då jag upptäckte att precis vid ytterdörren, längst in mot gångjärnen, så ligger en död fågel. Hur fan hamna den där? Såg nästan ut som om den hade varit uteliggare, och dött där i sitt eget avfall.
Jag har nu iallafall ingen aning om ifall det stod jämn eller ojämn vecka på skylten. Absolut ingen aning. Men jag orkar inte gå ut igen. Jag får väl sitta i fönstret och ha koll efter en p-lisa, och då kutar jag fort som fan ut, nitar henne, rusar motor och åker därifrån! Eller så flyttar jag bilen bara. Vi får se hur det blir. Man vet aldrig vad som händer i stundens hetta!

Skämt åsido, så ska jag jobba idag. Jobbar även i morgon, sen är jag tre-ledig! Sen jobbar jag 2 dagar och sen åker jag och Björn ner till Skåne och är borta i 4 dagar! Hm, hur fan gör vi med blommorna då? Dom på balkongen har vi nog förlorat och ser lite vissna ut. Tvi vale!

Mer spännande information är att igår så lagade jag mina kära jeans. Mina stuprör som gick sönder förra året för andra gången på insidan låret! Men nu äre fixat! Med en grön tygbit. Haha


En såkallad städdag

Idag är jag ledig och har varit halvduktig idag. Har grejat med blommorna på balkongen, tagit bort allt dött och fyllt på med jord, sådär hemmafru aktigt som det är! Har även skurat badkaret! Tänk vad mkt skit som det kan finnas i ett sådant! Spännande va? ^^

Nu ringde Martina precis och ville komma förbi en sväng, så städa lite blir!

Just ja!

I fredags, så glömde jag uppdatera! Jag var ledig, regn hela dagen! Sen åkte jag och min älskling till Bergvik där vi, faktiskt, shoppade kläder! Jag köpte mig ett par svarta stuprör, en liten väst och en grön tröja! Eller ja, den gröna tröjan köpte vi inne på Jack and Jones, då det fanns 2 plagg för 200, så en tröja till "mig" och en till Björn!
Senare på kvällen så spatserade vi ner till stan och satte oss på en uteserveing. Tyvärr så hamnade vi på Score, som blev invaderade av 20 st 18-åringar som satt och skrek konstant hela tiden. Vi bytte sen krog till Harrys där vi även beställde mat (!) och tog en varsin öl till! Sen blev det hemfärd!

Helgen!

I lördags så jobbade jag kvällen. Lugn kväll som jag, Astrid och Laurene avslutade på Arena bar där vi tog några öl efteråt! Jag vet seriöst inte när jag skrattade så mkt, som jag gjorde då, senast! Haha! Kvällens årets bästa händelse var då en viss person i vårt sällskap slickade på fönstret och killen som stod utanför också slickade på fönstret! Sexy mama visade vart skåpet ska stå! Haha. Underbart rolig kväll, det måste vi göra om!

Söndagen började jag med att skulle upp och jobba och så blev fallet! Slutade 4 och gick hem efter en otroligt jobbig dag på jobbet! Jag kommer verkligen inte ihåg vad jag skulle ha gjort på kvällen, det enda jag vet var att vi åt svenska skånska kräftor! Underbart gott! Men vafan kan jag ha gjort efter jobbet...? Sovit? Diskat? Joggat?

Idag så blev det jobb men slutade 2 (kors i taket!) och fick då skjuts hem av Björn, sen sov jag i 2 timmar och sen blev det en tur till Ikea för mat och lite shopping, med avslutning på Coop där vi shoppade mat! Regn blev det även nu på kvällen och det suger balle om jag ska tala i klarspråk! Får även ledigt nästa torsdag så vi kan åka ner till Skåne! =) Finemang!


Oj så trött!

Precis vaknat! Varit dåligt med uppdatering nu under helgen, men jag har haft fullt upp! Nu ska jag och Björn iväg och handla mat! Skriver mer sen! =)

Detta underbara väder!

Nu har det regnat hela veckan. Inte helt ok tycker jag, då mina blommor på balkongen blir helt genomdränkta! Men jag har nu åtgärdat detta och ställt ner blomlådan! Bra gjort av mig måste jag säga. Jag får 4 av 5 toasters!

Igår så jobbade jag, kom hem och vid halv 6 så somnade jag. Vaknade sen vid 7 när Björn kom hem och väckte mig. Darn, jag som sov så skönt! Idag så är jag ledig, sååå gött! Även om vädret suger (den som sa att det finns inget dåligt väder, bara dåligt kläder, har aldrig befunnit sig i regn!) men då är det perfekt väder för att städa. Ingen motivation till detta, men det måste bli gjort!

Åh gud... Nu blev jag nästan mörkrädd... Skulle bara kolla mitt schema i min almenacka. Och då stod det att jag skulle ha jobbat kvällen igår. Jag jobbade dagen igår. Wtf...? Fick panik i några sekunder, kollade sen på datumet. Jo, men det kanske stämde. Månad? Augusti. Haha
Bläddare snabbt till rätt månad. Titta. Där står det att jag skulle jobba dagen igår. That I did. Ack så det kan gå.



Efter en väldans hård dag...

... så sitter jag här och är svintrött. Björn sa till mig att greja lite hemma. Vi får väl se hur det blir det med. Nej, orkar inte skriva någonting just nu. Trött. Och hungrig.

Arvikafestivalen - Sammanfattning

Vad som hände under Arvika:
  • Jag glömde biljetterna
  • Vi blev dränkta
  • Vi fick inte tag på folk
  • Jag fick en inflammation i ryggen
  • Jag fick äta medicin
  • Dvs vara nykter
  • Det åskade
  • Vi blev stekta av solen som låg på 34 grader i skuggan
Vad jag aldrig vänjer mig vid på festivaler:
att man:

  • inte kan spola när man har varit på toa
  • inte kan tvätta händerna
  • inte kan prata i telefon då batteriet tar slut
  • måste betala 20 kr för att ladda mobilen
  • blir stekt om man går in på en bajamaja när solen skiner
  • måste ha en massa, massa kontanter till mat
  • aldrig kan hålla ordning inne i tältet
Vad jag aldrig vänjer mig vid när jag väl kommer hem ifrån festivaler:
att man:
  • kan spola när man varit på toa
  • kan tvätta händerna
  • kan prata i telefon och inte bry sig om lågt batteri
  • kan ladda mobilen gratis och när som helst och slipper stå i kö för det
  • slipper vara ute när det regnar
  • inte har kontanter på sig
  • alltid har det lika stökigt hemma som man hade det i tältet
Söndagens bästa:
Skita på vattentoa och duscha i en riktig dusch!



Arvikafestivalen - Dag 4 & 5!

Dag 4 var en fredag och värmen kvävde oss alla! Sen kom det lite regn och åska! Inte för att luften blev något friskare av detta, då solen kom tillbaka lika fort som den försvann! Jag stoppade i mig lite medicin och drack vatten! Kollade på ett enda band under hela dagen och det var Depeche Mode som, jag förövrigt tycker suger, och som hade en dålig show. Enligt mig. Inte enligt deras fans. Såg några låtar sen gick jag tillbaka till campet!

Dag 5 så var det lördag och den sista dagen för min del! Kollade på Alice in Videoland, superbra! Lite på Mustasch och så avslutade jag dagen med att kolla på Korn, innan jag och Jea, köpte en våffla och hämtade bilen, packade in den, sa hejdå till alla och styrde kosan, med kraftfull allsång bestående av; mig, Lina, Tea, Björn och Jea, tillbaka till Karlstad! Kom fram runt 3 på natten och somnade direkt!


Arvikafestivalen - Dag 2 & 3!

Dag 2 så var det onsdag, och idag vid 10 så skulle Cecilia och c:o ifrån Sthlm få sina band och sen slå upp sitt camp! Nu var saken bara den att vi fick inte tag på någon i detta gäng. Vi ringde och ringde, utan svar. Vissa hade sin telefon avstängd och vissa ville inte svara alls. Cirkus 2 timmar senare så ringer Cecilia upp mig på någon annans mobil och ber mig och Björn att komma bort till ingången för hon och Dogge hade tappat bort dom andra.

Hur det hade gått till, går vi inte in på, för det är invecklat, men lite kul var det iallafall! Till slut så samlades alla, vi var nöjda och glada, tills det börjar regna. Precis när det börjar regna, så ska vi sätta upp Cecilia och Dogges tält. Mängden vatten som kom ner var obeskrivligt mkt och helt plötsligt så stod vi i en halv decimeter vatten. Totalt förjävligt. Totalt. Jag och Cecilia sökte skydd inne på en bajamaja tills det värsta var över. Och sen blev det sol. Stekande hett! Vi bytte camp och fick ett finfint ställe att placera upp våra 6 tält på.



Dag 3 så var det torsdag och dagen D då själva festivalen började! Jag var iväg och kollade på the Sound som var riktigt bra! Sen såg jag inge mer band under hela dagen. (Så neeeej, jag såg inte på NIN!) utan jag och Jea satt i campet och spelade kort pratade skit och skrattade åt ploppar och kollade efter olyckor! Det här var även den dagen då jag fick åka till vårdcentralen pga min rygg, då smärtan i den var ungefär som när jag hade njurbäcksinflammation! Så till vårdcentralen med taxi blev och sen ta lite prover, vänta lite, prata med en doktor och sen gå till apoteket och hämta ut lite medicin då jag, inte hade njurbäcksinflammation, men en inflammation i musklerna i ryggen! Så efter detta så blev det en nykter festival för mig! Yeih to me!


Arvikafestivalen - Dag 1!

Runt 12-tiden så anlänge jag, Björn, Jea, Anton och Lina till Arvikafestivalen! Fulla med förväntan och avdomnade ben efter att bilen varit packad upp till hakan på oss (ingen överdrift!) så hoppade vi glatt ur bilen som vi även lastade av! Man njöt en stund av solen och så gjorde vi oss i ordning för att gå och få våra band och för att anlända till vårat camp!
...
Jag hade glömt biljetterna. Hemma. I lägenheten. I Karlstad
...
Jag finner inte ord för mig själv. Jag blir helt speachless.

Det var bara för mig att åka tillbaka till Karlstad och hämta biljetterna. 2 timmar senare är jag tillbaka i Arvika, och då jävlar blev det öldrickandes direkt! Finfint väder men med en regnskur på kvällen. Partytältet slängdes över vårat tält och sen så skulle vi gå och möta Cecilia och co. Som inte fick komma in 3 på natten. Så dom skulle sova i bilen och komma och få sina band på morgonen därefter! Då gick jag och Björn och lade oss och sov istället.


Äntligen hemma!

Nu är jag äntligen hemma ifrån Arvikafestivalen! Åkte i natt efter Korn, och var i Karlstad runt 3 på natten. Att sova i sin egen säng är något så underbart så ni fattar inte! Bilder från festivalen kommer snart! Är bara helt slut efter dessa dagar och kommer nog mest ligga framför tvn idag.

Just ja. I torsdags så fick jag åka till Vårdcentralen. Jag har en inflammation i ryggen. Så har gått på medicin vilket har inneburit att jag har fått vara nykter. Nykter på en festival är en upplevelse utöver det vanliga.

RSS 2.0