- En mus, tack!

Jobbade i K/R igår! Mkt trevligt =) Mmh! Trött som ett litet as när jag kom hem så jag sov i 3 timmar, sen var jag fit for fight för att åka och shoppa mat på Maxi!
Kantarellsmörgås blev det sen och ett glas vin till =)

Ska iväg och jobba 18:00-21:00 i Skåre sen. Spännande va?

- Du måste åka till polisstationen nu!

Nu, kära vänner, tänkte jag berätta för er om min såkallade "underhållande" gårkväll/natt/dag. (varning för lååång läsning, but trust me, it's worth it!)

Igår på dagen så jobbade jag, ingenting mer med det, åkte hem och så kom min syster hem till mig så åt vi mat och gjorde blåbärspaj! Hon blev sen kvar här tills hon skulle åka iväg till Lillis på förfest! Hon skulle vara där vid sju, men då min kära pojkvän blev kvar lite längre på banan än planerat så åkte vi inte iväg förräns vid halv 8 ungefär!

Vi åkte till Ica i Skåre där vi skulle in och handla lite. Min kära syster upptäcker då att hon har glömt sin plånbok i sin lägenhet, så vi fick åka tillbaka dit. Eller först så fick vi stå i 5 minuter och vänta på tåg som skulle passera. Den detaljen höjde stämningen såå mycket! Kom till växnäs, hämta plånbok, åkte tillbaka till Skåre och in på Ica. Börjar åka därifrån då en kompis till Jea ringer och frågar om inte hon kan köpa cigg till henne och en tjej till som var hos Lillis, då dom hade glömt att köpa det. Såå, tillbaka till Ica och in där igen. Men efter det så begav vi oss mot Lillis, utan missöden!

Åkte hem, och då börjar det (såklart!) pissregna så mycket att jag fick köra i 60-70 km/h på motorvägen, då jag inte såg någonting. Kommer hem, och ska parkera, ja då ni gott folk, så kommer en kille ifrån grannporten och frågar mig om jag inte kan köra honom till Bmb, för han ville inte få i regnet. Ja, jag försökte i samma veva få tag i Björn, som jag ville skulle komma ut och hjälpa mig parkera bilen. Han kunde jag inte nå, så jag tänkte; Va fan!
- Äh, hoppa in! Sa jag till denna kille och körde honom till Bmb och sen hem igen. Försökte ringa Björn igen, utan framgång, men lyckades ändå parkera bilen svinbra!

Kommer in, kollar på film med Björn, går och lägger oss tidigt, då vi båda två var otroligt trötta!

Nu börjar hela äventyret!

Halv 4 på morgonen sen så ringer Mamma till mig.

Jag: *totaly yrvaken* hallå...?
Mamma:
Har du bil?
Jag: Eh... Ja?
Mamma: Kan du köra?
Jag: Ehm, jo det kan ja... alltså, vadå...?
Mamma: Nej, du måste åka till polisstationen och hämta Jea.
Jag: *klarvaken* VA?!
Mamma: Ja, hon har blivit förföljd av ****** och har glömt sin mobil hos Lillis och vill att du kommer och hämtar henne. Sen vet jag inget mer.
30 sekunder senare så sitter jag i bilen på väg till polisstationen.

Hämtar min syster, åker hem till mig och då visar det sig (i korta drag) att hon har förlagt sin väska, där hennes mobil, plånbok, nycklar etc ligger. Jag försöker få tag på Lillis, utan framgång. Vi upptäcker att jag ska upp om en timme för att sen åka iväg och jobba. Klockan var nu 04:30 på morgonen.

Jag kom upp i tid, och åkte till jobbet. Jea fick vara kvar hemma här, då hon inte hade någon nyckel hem. Ringer till Lillis, får tag på henne, som inte har väskan. Ringer hit och dit och kollade mobilen 2 gånger i minuten för att se om något upplyftande har hänt. Nada.

Kom hem, och då ringer Mamma. NÅGON HAR HITTAT VÄSKAN OCH LÄMNAT IN DEN TILL BUSSKONTORET!!! Allt är kvar, förutom plånboken (här känner man att Jea inte har bra kontakt med sin plånbok) men vi satte oss direkt på bussen och åkte för att hämta den! 3 ädla små barn hade lämnat in den och även skickat ett sms till Jea där dom skrev att dom hade hittat hennes väska och hoppades att hon skulle få tillbaka den! Så himla fint av dom!

Men plånboken är fortfarande borta. Mamma ringer och spärrar alla korten (förutom Visa-kortet som Jea, tydligen, hade i bh:n när hon kom hem till mig på natten) och vi åker och firar att Jea har fått tillbaka väskan, och äter mat på Score!

Äh, det kommer ta några dagar innan hon får ett nytt Ica- och Medmerakort, men det får det vara värt! Idkort och körkort fixas under veckan!

...
...
...

Min syster ringde precis. En kille vid namn Fredrik (som hade varit på samma förfest som Jea) har hennes plånbok!!! För hon la ner sin väska i hans väska när dom gick in på Arena, så dom bara skulle behöva betala för en i garderoben. HAHA

Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta åt detta ägg till syster jag har.

En ros och kantareller!

Min Björn gick ner på stan förut, medans jag sov. Sen vaknade jag till liv och satte mig framför datorn, efter ett tag så kommer han hem.

Då fick jag en låda kantareller och en ros av honom. Om inte det är kärlek, så vet jag inte! Så därför tänkte jag storstäda lägenheten idag! Skinande ren! Diska och laga god mat tills han kommer hem ikväll =)

Fest-nykterist!

Jag har nu precis kommit hem från krogen, då jag skakade rumpa med min syster och hennes kompisar på Arena. Var hos Fanny på förfest, som var trevligt =)

Men jag fattar inte. 4 öl på 4 timmar, (19:00-23:00) och jag mår dåligt nu... (02:15) Fattar inte vad som har hänt. Sista tiden så har jag mått dåligt av alkohol, bara jag dricker 2-3 öl. Så, förlåt om jag gör alla besvikna nu, men från och med nu så är jag fest-nykterist, vilket innebär att jag kommer inte att dricka på fest. Kanske en öl, bara för att det är gott. Men icke för att dricka mig berusad eller ens lite lullig, då min kropp total vägrar det nu för tiden. Dricka och vatten får bli min törstsläckare inget annat. För jag klarar inte av att må så här när jag tar några bärs med mina kompisar. Jag menar, just nu så känns det som om jag skulle ha druckit 10 öl, och inte bara 4.

Vad tycker ni?
Hur mår ni av alkohol?

Lukta finfint!

Igår så fick jag ett paket ifrån Yves Rocher (som jag har längtat!) och då fick jag bland annat en parfym helt gratis! Luktar finfint! Ah, vad småsaker kan förgylla ens dag!

Nu har jag precis städat, och jag fattar inte hur man kan få så mkt damm? Dagens stora mysterium! Snart kommer mamma hit, och då ska vi smaska mat och sen tänkte jag lura henne att skjutsa ut mig till Skåre då jag ska jobba 18:00-21:00 där! Känns lite kul faktiskt, var länge sen jag var där! Även om jag gillar K/R bättre =)

Nej, nu ska jag diska och sen ta mig en dusch så jag är lite fräsch när mamma och Jea kommer hit!

Dagens bästa:
Martina: Vad gör du?
Susanna: Jag bloggar
Martina: Va? Är du ute och vårjoggar?
Totaly Lmao

Mat-tajm!

Att det alltid blir så att vi lagar mat så himla sent på kvällarna?
Jaja, äta bör man annars dör man!
Idag så har jag tinat kycklingfiléer och skärt i strimlor (eller jaja nåt liknande det iallafall) och sen varvat det med mögeöost och paprika i en långpanna som jag precis har slängt in i ugnen nu! Till det så blir det en massa ungsrostade grönsaker och ris! Jag kan ibland jag med faktiskt =)

Jag (till min kille) för några veckor sen
Jag:
Om du vore neger...
Björn:
Va?
Jag:
Ja, men om du vore neger, och jag vore lika vit som jag är nu, så skulle det bli mkt större kontrast när vi håller hand, mot vad det är nu.

Idol-sökandet i Sthlm 2006!

Kom nu att tänka på när jag sökte Idol i Sthlm 2006. Gudars vilken resa!

Jag och Alexandra åkte tillsammans dit, och bodde hos hennes kusin (?) Anna som bodde, ja nånstans det med. HAHA! 4 på morgonen så gick vi upp, gjorde oss i ordning och gick till busshållsplatsen som Anna hade sagt att vi skulle gå till. Där stod vi. Halv 5 på morgonen, mitt inne i Sthlm, utan koll på någonting! Hoppade på bussen, och gick av där vi hade blivit beordrade av Anna att gå av. Sen kom ett problem. Bussen vi skulle med sen, såg vi ingenstans. Vi stod, någonstans i Sthlm, helt öde och visste inte vart vi skulle ta vägen! Till slut så kom bussen, och efter avstigningen så kom nästa problem. Vart fan skulle vi gå för att hitta rätt?

Jo, vi såg en kvinna som gick i högt tempo framför oss. Vi följde efter henne. Och vips! Så såg vi kön, och blev överlyckliga! För det var bara ungefär 100 pers före oss i kön... tills vi kom runt hörnet och så kön på 1000 pers före oss. Sen började det att regna.
...
...
Om jag ville hem då? Jovars, det kan jag ju inte direkt förneka!
Men icke! Jag och Alexandra hade ett jobb att sköta! Vi skulle även intervjuva människor till vårat radioprogram, och vi lyckades att få oss några "vänner" i kön där. Skönsjungande flickor som gick musik-linje och som kunde gå en sisådär 5 tonarter högre upp än mig! Men jag fruktade inte! Jag vägrade bara att sjunga upp eller sjunga framför dom, då jag kände mig, inte ens medelklassig, utan ja, sämst jämfört med dessa jävla människor!

Dom kom på något vis sen före oss i kön (vilket inte gjorde så mkt då man gick efter nummerlapparna sen när man väl skulle in och sjunga) och vips så fick vi nya vänner! 2 tjejer ifrån Hagfors (vad är oddsen?!) och en tjej som tydligen hade jobbat med Dr Alban förut och haft en grupp med honom, som jag inte kommer ihåg nu vad dom hette. Men hon gick vidare iallafall till den riktiga juryn och tv =)

Efter många, oändligt långa och många timmar så kom man tillslut in. Vem vet? Det kanske var det att jag inte riktigt trodde på mig själv när jag skulle gå in och sjunga som gjorde att jag inte gick vidare i programmet? För att komma in i detta stora rum med sjukt mkt människor som kunde sjunga som god knows what, så kände jag mig extremt obefintlig! Jag gick in och sjöng, och här kom det största problemet:

Jag glömde bort melodin på låten jag skulle sjunga! HAHA
Skulle sjunga Everytime we touch med Casacada.
Texten - inga problem
Melodin - big time problem

Började sjunga, på heeeelt fel melodi! Avbröt mig, ursäktade mig och sa att jag var tvungen att börja om då jag hade glömt melodin. Fattar ni vilken press man har på sig i detta ögonblicket?
Började sjunga igen, fel melodi igen men lyckades efter någon sekund hitta rätt melodi och sjöng det jag skulle göra. Juryn kollade på mig med elaka ögon och sa: Tack Susanna, men du går inte vidare. - Okey, sa jag och gick därifrån och så gick jag och Alexandra ner på stan istället =)

Haha, jag får väl se det som att jag sög inte men jag var inte bäst heller, för då hade jag hamnat i tv ^^

Men hur jag kunde få för mig att söka till Idol igen 2 år senare, här i Karlstad, är ett stort frågetecken...


Kommer ångra mig snart...

Jag har precis varit uttråkad och har nu gjort en pinsamt dålig video som jag kommer att dela med mig av. Och var snabba! För jag kommer säkerligen ångra mig grovt om en kvart och ta bort den!

Ska kanske även berätta att jag har sökt Idol 2ggr (1 gång i Sthlm och en gång i Karlstad) men inte gått vidare någon av gångerna ^^



Oväntat besök

Igår så var jag på banan och lekte manlig! Krattade gräs, pantade burkar (239 burkar = 61:50 kr = värt!) och fyllde på vattendunkarna, lekte lite med nya grenen på banan, sprejmålade burkar svarta och fyllde burkar med fogskum. Fyllde även mina händer med detta jävla fogskum. Som inte går bort.

Säg till om jag glömde prova något:

  • vatten
  • våtservetter
  • bensin
  • svinto
  • diskmedel
  • aceton
INGET funkar. Men vafan, mina händer är ju snygga, eller vad säger ni?



Sen en kvart efter att jag hade kommit hem så ringde det på min dörr. Och där stod Martina =) Så vi gick ut och gick en sväng och sen gick vi hem till Saaben och satt där och pratade ett tag. Pernilla var även där! (10:28 så ringde dom ifrån jobbet idag!)

Nu kommer det bild på våra nya blommor ute på balkongen också, och jeeesus vad våran tomatplanta har växt!



Nu ska jag berätta en sak för er

Den 4 december så uppträder Backstreet boys på Hovet i Sthlm. Hur många har inte haft dom som sina barnidoler? Bsb  var grejer det! Samlade på bilder, var kär i Nick och drömde om att man skulle få träffa dom. Gudars vad jag älskade dessa 5 småpojkar! Eller så var det mer alla småflickor som dyrkade dessa män! Dom var ju trots allt en hel del äldre än en annan. Nick <3 haha

Så därför så vill jag se på dom den 4 December. Det ni!

Gjorde sista jobbdagen igår och fan va gött det känns! Missförstå mig rätt, jag gillar att jobba och blir mer än glad om dom ringer och frågar om jag kan jobba. Men att jobba heltid i 8 veckor är fan en pärs. Jag vill ha lite ledigt! Så det firar jag med att åka ut till banan och leka med dom nya grenarna!

Nu jävlar ska jag pimpa min väska med Östersjönvimpeln som Björn beställt som vi fick hem idag! Vuxenvärlden, here we come!

För smart för att vara sann

Idag har varit en lyckad dag på jobbet! En sisådär 11 larm, köpte en för liten milkshake, Marlené glömde lämna larmtelefonen, vilket vi upptäckte på vägen hem ifrån jobbet, och när jag kom hem så upptäcker jag att jag har kvar en nyckel till en vårdtagare.

Ah, ibland är det skönt att leva.


Imorgon så gör jag min sista dag av mitt sommarvikariat på jobbet, och det känns skönt! Är inte van vid att jobba efter schema. Trots att jag gjort det i 8 veckor. Men jag är helt slut! Gah!
Men asså, det e ju typ ba att ringa mig om d behövs folk?

Nu har jag precis badat, och vet ni vad. Vattnet blev rött. Helt sanslöst rött. Bieffekterna av att tvätta nyfärgat hår.

Hur kommer det sig...

... att disken aldrig tar slut? Ska försöka ta tag i lite av diskandet innan jag går iväg till jobbet, men känner mig inte direkt sugen på det! Usch!

Igår fick jag en snilleblixt! Jag klipper min lugg! Bara lite, lite!

Scenarie 1: Jag tar ett ordentligt tag i saxen med ena handen och ett tag runt luggen med den andra.
Scenarie 2: Jag klipper
Scenarie 3: Den blev kort och ojämn
Scenarie 4: Jag börjar fundera på om min snilleblixt verkligen var så jävla bra
Scenarie 5: Inser att det var ingen bra idé
Scenarie 6: Kommer på att jag får nog vänta med att gå till frisören på ett tag

Ojsan, här var det ojämnt!
- Jo, jag tog papperssaxen och klippte till.
Dumt val Susanna
- Jag vet...






Nej, diska lite vore nåt kanske?

<3 - Bloggkommentatorerna!

Bloggkommentatorerna lär vara det bästa som hänt bloggvärlden någongång! Man bara klickar sig in där, och vips! så får man veta en massa skvaller/fakta som är livsnödvändigt (kan möjligvis ha överdrivit det där sista) om bloggvärlden!

Och idag, så fick jag se det här klippet. Jag har tamigfan aldrig hört ett mer irriterande ljud. Om jag ska tortera någon någongång, så ska det fan bli till det här klippet. Vet ni vad det värsta är? She is serious.


Psykfall!

Nu luktar mina fingrar ost! Har nämligen rivit (läs: använt matberedaren) ost för jag och Björn tänkte att det skulle ju kunna vara smaskigt med lite pizza idag =) Hemmagjord pizza är det bästa, speciellt då jag inte äter pizzeria pizza! Så jag har förberett iallafall med ost, och ska snart steka bacon och öppna alla konserver (svampinjoner och tonfisk) eller så väntar jag kanske ett litet tag då Björn är kvar på banan i minst en timme till!

Förut så var det svinläskigt! Jag gick ut på balkongen, var ju tvungen att se till våra nya blommor och vattna dom nu när solen ligger på (dom fick även näring), och då satte jag mig ner en sväng på en stol där och tänkte sola lite. Märkte precis när jag satte mig ner att en man står och kollar på mig. Kollade snabbt mot honom, och han stod lite gömd bakom några buskar och stod bara stilla och kollade på mig. Svinläskigt! Jag vågade inte ens gå in utan satt där ett tag innan jag vågade mig att lämnade balkongen, och då kollade jag mig snabbt över axeln men då var mannen borta! Och bara någon minut senare så åkte det en polisbil förbi lägenheten! Jag lovar! Mannen har rymt ifrån öppetpsyket på Klara och förföljt mig hem efter att ha sett mig när jag jobbar på Klara!

Då ska vi se:

  • Stod det ens en man i buskarna och kollade på mig? Jo, men det är faktiskt sant!
  • Är jag paranoid? Japp
  • Troligt att han rymt ifrån psyket? Nej
  • Kan det ha varit så att det varit grannen som gjorde nåt med busken? Kanske
  • Åkte polisbilen (med endast en polisman i) förbi av ren rutin? Ganska troligt
  • Vågar jag mig ut på balkongen igen? Nej, inte förräns Björn kommer hem. Mannen sitter säkert under balkongen som spindelmannen!
Han kanske kollade in mig igenon persiennen när jag lekte med kameran förut!

Lite nytt sådär en fredag

Har gjort om designen nu på bloggen, vad tycks?

Har varit dålig på att uppdatera nu på sistone, men med tanke på antalet läsare så tror jag inte att det gör nåt ^^

Träffade Martina och Carlsson efter jobbet i tisdags, och då gick vi omgående till Maché och åt och sen, tro det eller ej, men klockan 17:00 en tisdag så satte vi oss på en uteservering och tog varsin drink! Gött att lyxa till det ibland =)
Onsdag så jobbade jag, precis som vanligt och igår var inget undantag. Enda undantaget igår var att det var lugnt. Fattar ni eller?! Jag behövde inte svettas och åka i rally för att hinna till alla! Förstår ni!?
Nej, det gör ni inte, för ni vet inte hur det är. (Japp, jag drar alla över en kam där! Förlåt Mamma och Petra)

Idag så ska jag diska (jag har redan börjat med denna lyx-sysselsättning) och sen blir det att färga hår, träffa Kim inne i stan, städa lite i lägenheten, ordna i sovrummet och sen... ja.. sen var det inte så mkt mer faktiskt.

Jag är samtidigt lite besviken. En av mina favvobloggar att läsa, Dessie.blogg.se, är avstängd, eller ja, kräver lösenord. Det är skandal! Jag kräver min dagliga dos av omogenhet och idioti! Jag vill läsa om denna 14-åring som tycker sig  vara störst, bäst och vackrast! Jag vill läsa och skratta åt henne, titta på hennes video-inlägg och skratta ännu mer! Jag vill läsa om att hon tycker att det är rätt att skriva skit om andra människor (hm, det känner jag igen?) öppet med namn och allt! VARFÖR får inte jag skratta idag när jag är ledig?

För att göra klart några saker

Igår så köpte jag och Björn torrjäst så vi kan ha hemma utan att det blir för gammalt för fort ifall vi vill göra bröd någon dag.
Vi köpte även nya blommor till balkongen och planterade om. Våra vuxenpoäng bara stiger mot skyn!
Sen vaknade jag även av mig själv kvart över 9 idag, men då vägrade jag fanimig gå upp och somnade om till 10!

Sen tänkte jag även bara göra en lista på saker som jag stör mig på.

Jag tycker att:
  • vita jeans är fult
  • negativa människor som måste klanka ner på andra bara för att dom själv stör sig på sitt eget liv är fruktansvärt jävla störande människor
  • folk som tycker att mkt bas som dunkar sönder ens lägenhet är coolt. För det är det inte
  • sopor och disk inte borde lukta så illa bara för att det får stå ett x antal dagar för länge
  • folk som tror att mitt jobb är tråkigt och äckligt, borde hålla sin mun stängd, då dom inte vet vad dom pratar om
  • fördomar borde läggas ner
  • Shinedown är ett riktigt bra band
  • vad är det för mening att få lön mitt i månaden om det endast handlar om 0,50 kr?
  • regn är det värsta som finns
Håller ni med? Eller vad stör ni er på?

Lyxdrinkar och äppelkaka!

Jenny skickade sms till Björn förut och frågade om vi ville med henne ut och äta på en uteservering! Vi var inte sena med att svara ja på detta erbjudande och skyndade oss hem för att ta ett bad, en sovstund, göra oss i ordning och för att sen gå och möta upp henne vid Nöjes!

Vi spatserade glatt in till stan och intog Arena Bar där vi beställde in mat! Jag tog (tro det eller ej!) en hamburgare! Efter maten, som var utsökt, så ville jag ha en drink och efter att ha krånglat ett tag med servitrisen och rört till det ordentligt i hennes skalle så kom min drink till slut in. En strawberrydaiquri! It.Was.Delicious! Jag kände mig så lyxig med denna drink och bangade icke för att visa detta! Sen tog jag en äppelkaka och tillslut så betalade jag för mig och Björn, och gick hemåt ett x antal penga-lappar fattigare! Men it was so worth it!
Men det roligaste av allt var att när vi fick kvittot, så stod det att jag hade beställt en Lyx Drink! Haha. Bästa ever.
Nej, nu klagar Björn på att jag skriver för mkt, så jag får väl avrunda här!
Jobb i morron, men har sovmorgon! Gött =)





Det står Lyx Drink. Jag lovar!

Hallon i mängder!

Igår kväll så berättade Björn för mig att det är fullt med hallon på banan som jag borde åka dit och plocka, så jag bestämde snabbt då att jag skulle med dit idag! Jag fick genast planer i mitt huvud på hallonsylt, hallonpaj och hallonsaft! Hallon med glass och hallondaiquiri! Jag funderade på vad jag skulle lägga mina små hallon i och Björn föreslog en matlåda.
En matlåda? Snälla nån, jag skulle ju plocka en HINK. Minst. Skulle bli tvungen att pressa ner dom sista hallonen i hinken för att få med allt! Även om Björn inte trodde att jag skulle ha tålamod till detta, men jag skulle allt visa honom.
Så glad i hågen så åkte vi till banan. Jag började med att sorterade alla overaller och sen tog jag en tom bollåda och begav mig mot hallonbuskarna! Åhåjaja, jag plockade på och vips så var jag klar.


Jag fann även några svarta vinbär. Jag tar nu tillbaka allt illa jag sa om matlådan. Men det hade förfan räckt med en cream fraiche burk! En äggkopp? Disaster!

Sen blev vi hungriga och funderade på vad vi skulle äta när vi kom hem, men då, kära vänner, så skickade Jenny sms till Björn, om ett erbjudande vi inte kunde säga nej till!

För det var ju soligt ute...

Igår så var jag och solade vid Mariebergsviken med Martina och Malin! Varmt och skönt och jag såg ett moln som såg ut som en anka! Titta!




Sen blev det att ta sig hemåt för att göra sig i ordning för kvällens bestyr. Efter många om och men så blev det till Saaben man skulle! Eller rättare sagt till Herrhagsparken för att grilla och sen styra lite förfest hemma hos Saaben! Jag hade köpt mig en flintastek som tog upp halva grillen, och inte gick det att skära i den med plastbestick så händerna fick bli mitt verktyg! Gick lite senare, då dom andra började klaga på mygg, hem till Saaben. Slutade med att jag och Björn hamnade hemma hos Jenny, då jag började må lite dåligt och inte kände för att gå ut. Men det var en sammantaget bra dag och kväll! =)


Min "lilla" flintastek bredvid Linneas små bitar ^^

Om gårdagen

Igår efter jobbet så mötte jag upp Martina och Saaben och vi gick och köpte glass och sen satte vi oss vid Pråmen i solen och njöt =) Sen blev det mat på Maché för att sen ta en shoppingrunda på stan! Kom hem med ett par skor, ett par skjorts, en skjorta, 2 väskor och sen påse med alkohol från saftboa. Det var dock en mkt jobbig tur hem med värmen och påsarna som vägde mer och mer ju längre vi gick.

Sen gjorde vi oss iordning för att dra till Marja på Råtorp, men vi drog snabbt, med taxi, därifrån igen. Skulle gå till hamnen men vi ändrade oss och gick till Score igen och tog några öl. Sen gick jag och Björn till Bk och gick hem och åt och sov!

Nu sitter jag här och ska snart gå till Mariebergsviken och sola!


Varmt! och 1 dag kvar!

Jobbade idag och sen så blev det att ta sig hemåt och laga mat, då jag var vrålhungrig! Trött som ett as var jag också, för er som vill anteckna. Sen blev det Projekt Storstädning!
Tvätta, diska, dammsuga, dammtorka, skura golvet, plocka ihop, spika upp tavlor och lite mer smått och gott. Snart ska vi äta räkor och lite skånska kräftor, för att sen sussa då det i morgon är en stor dag.

För i morgon så jobbar jag bara till 2 och sen tar jag helgen och så får jag min *trumvirvel* lön! Åh, som jag har längtat! Det första blir att klippa sig och sen köpa mat! Gött =)

Nej, fixa lite mer saker innan man sätter sig ner med räkorna och kräftorna!

Singing bee igen?

Gud, va populär man är! Nu ringde dom ifrån Singing bee igen, och frågade om jag ville vara med i september! Frågan är bara om jag vill sitta ner i 3 och en halv timme igen på en trädbänk?
Ja, som publik alltså.

Nej, nu ska jag iväg till jobbet!

Sommaren med Göran!

Jag orkade inte städa idag. Bra att jag skrev att det kanske skulle bli av ^^ Var ute på banan en sväng förut. Jag tänkte leta efter svamp! Ty dessa gula delikatesser (kantareller of course) är så fasligt dyra, så jag tänkte göra på det riktiga sättet! Plocka själv i naturen! Jag spatserade glatt ut i skogen. Jag kollade och jag gick. Jag såg inga gula delikatesser. Jag spejade noga. Sen blev jag paranoid, började tänka på The Blair Witch Project och återvände snabbt tillbaka till dom andra vid banan, helt säker på att någon förföljde mig, eller åtminstone kollade på mig bakom ett träd! "Hörde" en kvist brytas och jag ökade tempot men jag klarade mig helskinnad tillbaka till dom andra. Dom andra var Björn, Carl och en kompis till Carl som lekte med teaterblod, kondomer och saker som smällde!

Sen åkte jag och Björn och kollade på bio! Sommaren med Göran blev det. Mycket bra filmval måste jag säga. Urkul film och man skrattade sig igenom hela! Haha, underbar!

Kom hem för en liten stund sen, och upptäckte då en sak som gjorde att jag började skratta, samtidigt som jag kände mig otroligt dum och korkad. Jag fann min månadsrapport från juni. Ni vet, den som man inte fann på lönecentralen, som gjorde att jag inte fick någon lön den här månaden? Haha, ÅH SÅ KORKAD!

Men sen kollade jag lite mer noga på den, och upptäckte sen (tack och lov?) att det var den nya jag fyllde i och faxade iväg! Jag tog det pappret sen och tog med mig hem. Kom jag på efter några minuter. Så nej, det var inte mitt fel att jag inte fick någon lön. Fortfarande någon annans fel. Så det kan gå. Och nu är det bara 4 dagar kvar tills jag får min lön.

Här kommer en film på när Carl och hans vän lekte förut.


Endast 5 dagar kvar nu!

Japp, nu är det endast 5 dagar kvar tills jag får min lön, då jag inte fick den den 27, för att något hade blivit fel. Lönecentralen hade inte min månadsrapport (?) så fick skicka in den igen så den 7e får jag min lön! Ah, det är kul nästan jämt.

Jobbat idag, slutade 4 och är ledig i möra. Gött =) Är så trött!

Igår så jobbade jag (är någon förvånad?) och sen tog jag bussen hem till Fia där vi (läs Fia) bakade kaka och snackade skit =) Sen blev jag hämtad av Björn, kom hem och gjorde oss iordning och drog sen in till stan! Satte oss på amigo uteservering med David och hans tjej Caroline! Gick sedan bort och satte oss på Score och drack några öl. Riktigt trevlig kväll =)

Nej, nu ska jag ta mig ett bad och ta det lugnt. Om jag orkar så tänkte jag även fixa med en ny header! Spännande va?
Här kommer en bild på mig och Björn när vi var i Malmö. Vad tror ni? Är bilden photoshoppad eller bad vi någon människa att ta kort på oss?


Uppe med tuppen!

Pigg och vaken! Ska snart dra iväg till jobbet, och jag kommer att somna på vägen. Gud, kommer inte på någonting att skriva. Kom på mig själv nu att bara sitta och stirra, svintrött, på skärmen. Kanske ska ta och göra mig lite frukost och sen gå iväg? Det är jättedimmigt ute, så jag kommer kanske gå vilse på väg till jobbet.

På nyheterna klockan 10:00 så kommer man gå ut med ett signalement på mig och 2 minuter senare så kommer ett demensboende på Kronoparken ringa och säga att jag sitter i ett av deras rum. Utklädd till att jobba på hemtjänsten. Hur jag kom dit är ett mysterium men jag hade tydligen gått omkring och ropat efter en katt. Och då får jag komma hem! Ja, man vet aldrig vad som kan hända efter vägen. Jag tänkte försöka ta mig fram till jobbet iallafall, för jag har en uppsättning med kläder där.

RSS 2.0