Hundvakt

Jag är hundvakt åt lilla Kyra, medans matte är på BB och är sådär lagomt mallig som en nybliven moster kan vara

Problem 1: Björn tål inte pälsdjur.
Lösning:  Vi begränsar henne till köket där det finns minst saker som det kan fastna allergiframkallande saker på. 

Finemang tänkte jag!

Problem 2: Ungefär tre sekunder efter att jag satte upp pappskivan, som skulle avgränsa köket från resten av lägenheten, tog hon sig förbi det och in i vardagsrummet (där hon rullade runt på hela mattan), in som ett skott i sovrummet där hon drog sig mot heeeela sidan på sängen. Ja, Björns sida såklart. Och SWISH in på kontoret (tror jag, händelseförloppet gick en aningen för fort för mina ögon) och fort igenom hallen för att springa in på badrummet. 

Allt detta tog ungefär fyra sekunder och vips så fanns det hundhår i hela lägenheten. 

Lyckades efter detta fånga henne och spärra in henne i köket. Även mig, då jag inte vet vilka övernaturliga förmågor jag tror mig själv ha, för jag kan inte kliva över det jag har gjort utan att sträcka ljumskarna, och antagligen någon mer muskel jag inte vet att jag har, om jag försöker mig på det.

Så jag placerade mig på golvet och fem sekunder efter det så låg Kyra på mina ben och sov.
Vågade dock inte röra mig på en halvtimme för var rädd att hon skulle vakna. Flyttade sen försiktigt ner henne på hennes handduk (som jag faktiskt lagt under mina ben innan = framförhållning!).

Hon vaknade då.

Men hon sover faktiskt själv på golvet nu. Så nu kan jag äta och slippa träsmak i röva.

Men SE PÅ HENNE!!!
Hon är så söt så jag förlåter allt.





Biverkningar

Det positiva med medicinen som jag har fått är att jag tror att mina ben känns bättre. Tycker nog inte att det kryper lika mycket i dem längre. +1

Det negativa är biverkningarna. Var på Bergvik förut och kände då helt plötsligt att jag blev illamående, yr och började se suddigt. Perfekt när man har bilen och måste ta sig hem också. Ringde företagshälsovården som sjukskrev mig hela helgen och fick sen prata med en sjuksköterska som sa att mina symptom var vanliga biverkningar på just den medicinen jag tar MEN att det är övergående och kommer försvinna. Hon tyckte att det är bra om jag är hemma under helgen och låter bilen stå.

Så här sitter jag nu, illamående och jävlig, men utan krympningar i benen. Vet inte vad som är bäst just nu faktiskt. Hoppas att biverkningarna försvinner fort och att medicinen endast påverkar mina ben, i positiv bemärkelse, i fortsättningen. 

Ledsen_tjej_88



Bra dag

Idag har det varit en bra dag. Köpte mig en vårjacka som, för det första var 100 kronor billigare än vad jag kom ihåg (kollade på den redan förra veckan) och för det andra så var det 25% rabatt på alla jackor där så helt plötsligt blev den 300 kronor billigare än vad jag hade tänkt mig = Two thumbs up!

Och så fick jag medicin mot mina Restless legs idag! Vet ju inte om de kommer fungera men ska prova en vecka nu så ska jag och läkaren utvärdera sen. Och hoppar verkligen att de kommer funka, för orkar inte gå omkring med dessa krympningar och smärtor i benen längre. Har inte sovit en hel natt på tre månader! 

Tänk, om jag kan få somna direkt och sen sova utan avbrott en hel natt. Herre!

Och nu ska jag dricka te. Te gör mig glad det också. Bra dag.

Getoism

Getoism - dieten där man endast äter get. Kanske med mycket dillsås, men endast getkött. Tycker du att det låter konstigt? Bry dig inte om det - för när man har förätit sig på get, så går man bara vidare till nästa djur vars död man uppskattar. 

Tänk vad mycket konstigt man kan drömma. 

Nevermind - här är en bild på mig!




RSS 2.0