Två sidor

För två veckor sen så var jag på dop i Göteborg men bara två dagar tidigare så var jag i Stockholm på ett något mer lågmält besök.

Att sitta där i kyrkan och ta farväl av någon som alltid funnits där är svårt. Att gå fram till kistan och lämna en ros oberörd går inte. Att få tillbaka minnen om personen är jobbigt, men det var ett fint avslut och det kändes bra att jag var närvarande.

Sjukdom kan man inte alltid göra något åt och i vissa fall så kan man förbereda sig på vad som ska komma skall. Men det är svårt ändå. Att någon man bryr sig om måste lämna det livet som vi just nu befinner oss i är jobbigt, svårt och ibland otänkbart. 

Ibland så händer det saker som inte bör hända och man måste försöka leva ändå. Kom ihåg att man måste få tillåta sig att sörja och älta. Vi är alla olika individer och vi måste alla få bearbeta traumatiska saker i våran egen takt.

Ta hand om varandra.

5 år

Idag firar jag och Björn fem år tillsammans.
FEM ÅR! Det är ju helt vansinnigt lång tid, i mitt huvud! (Sen att jag jobbar inom äldreomsorgen där vissa gamla jag är hemma till har varit gifta i 60 år, är en annan femma)

Minns när jag för några år sen sa till folk att vi hade varit ihop länge, i ett år.
HAH! Ett år är ju ingenting! Fem år, det är grejer det!

Dop

Var i Göteborg igår. Var iväg på dop för lilla Tilde. Två barn skulle döpas samtidigt. Tilde såg ut som en rumpnisse och tittade sig bara nyfiket omkring. Den andra ungen skrek så jag tänkte lämna kyrkan.

 
Gick sedan hem till Hanna och Peter och åt tårta och tog kort på det lilla barnet. Jag hade sytt en klänning till henne (men då jag inte hade något mönster och knappt vet hur en bebis ser ut, så hoppas jag bara att den går att få på överhuvudtaget) och så hade jag och Björn även köpt en tavelrams-vägg som vi hade satt i bilder i.

Bjuder på bilder från den glada dagen!
 
 
Stolta föräldrar i kyrkan. Och ja, det är ett hoppkort Hanna försökte sig på. För min skull.


Liten klänning. Och om någon mer tror som Hanna så, nej, det är ingen tubtop.
Det finns hål för armar i den.
 
Stolt mamma
 
 
Busig Tilde


Stolta mostrar


Extremt stolt morbror med väldigt nöjd systerdotter




Stolt mormor




RSS 2.0