Födelsedag!

Idag fyller jag 25 år! Hurra för mig! Väldans bra dag må jag även säga!

Började dagen med att när jag kom till jobbet så såg jag flera av kollegornas bilar, men det var helt släckt inne på lokalen och alla dörrar var stängda. Misstänkte något, men gick in, med min smörgåstårta i högsta hugg! Och direkt när jag slår koden in till kontoret och öppnar dörren så börjar mina fina kollegor att sjunga för mig och har då blåst upp en massa ballonger och serpentiner och satt upp dessa överallt i matrummet! Och så fick jag en godispåse (sockerberoende som jag är) och en finfin ballong med en smiley på, på min lista för dagen! Haha
Kände mig smått fåning när jag fick omkring med ett papper med en ballong på under dagen, men men!

Och vid lunchen så hade de dukat så fint, så fint och även köpt mig en sockerdricka! Hurra! Sen käkade vi smörgåstårta och avslutade det hela med en tårta som de hade köpt! Fick då även två hårspännen med grönt/svart hår i och en lösnäsa som jag var tvungen att ha på mig. Och massa småsaker i såna där "bollar" som man köper i såna där automater som kostar 10 kr, ni vet? Som man alltid köpte när man var liten (Förutom Eva på jobbet som konstant köper såna och ger mig, haha)

Fruktansvärt bra dag på jobbet med massa skratt! Har så himla fina kollegor, så det känns otroligt tråkigt att jag ska byta grupp i november. Men men, det blir säkert bra det med!

Och när jag kom hem så hade Björn städat hela lägenheten och köpt chokladmoussetårta som vi provsmakade direkt.

Jag: JA! Jag blir gift!
Björn: Skär upp en bit till mig också så får vi se om det blir med mig!
LOOOOOOOOOOOOOOOOL 

Och nu har jag gjort klart smörgåstårtan och mina macarons, som jag ska bjuda på, så nu inväntar jag och Björn våra gäster.

 
 

Påse

Igår var jag och min syster på Bergvik och handlade mat. Då kom jag att tänka på nåt bland det roligaste jag varit med om.
Förra året så var vi och handlade, packade in allt i bilen och åkte därifrån. Efter några hundra meter så kommer en bil i filen bredvid och lägger sig jämnsides med oss. Föraren börjar vinka mot oss och beter sig allmänt konstigt.
Jea - Vad är det där för äcklig gubbe som vinkar till oss??
Jag - Jag vet inte! Han vill att vi ska stanna tror jag, men då slår han nog ner oss!
Slutar med att jag ändå stannar, redo att slåss, går ur bilen och går mot den andra bilen varpå föraren kommer ut och ropar:
"- Ni glömde en påse!"
Vaaaa? Frågar jag (hörde typ: du ska dö)
"- Ni glömde en påse på parkeringen!"
Hahaha vi hade alltså INTE packat in allt i bilen, utan glömt en påse bredvid bilen.

Han hade suttit och väntat på frugan som var inne och handlade, såg att vi glömde påsen så var snäll och åkte efter för att säga det till oss.
Så vi åkte tillbaka, tog påsen (som stod kvar på parkeringen) och åkte fort som fan därifrån.

Skrattade i två veckor efter detta! Hahahaha, så vaaaansinnigt pinsamt! Hahaha

Höst









RSS 2.0