Billös

Bettan fick vara kvar på verkstan. Det är så himla kul med krångel hela tiden. Tur bara att jag inte lovade min syster att hon skulle få låna Bettan i morron bitti vid 7 och att vi inte ska göra högskoleprovet på lördag och att jag inte alls jobbar kvällar flera dagar till veckan. Tur det. För då hade vi blivit besvikna. Tur att jag ljuger så bra så jag inte alls tror på mig själv.

Jag solade solarium igår. Jag är nu officiellt är gris i ansiktet, en kräfta på ryggen och bröstet och en tomat på stjärten. Jag säger som Feven: "Bränn bh:n!" För jag kan inte ha på mig en bh, då det gör så förbaaannat ont på ryggen. Men hey, jag har ju inte ont i någon kroppsdel nu, så nån smärta måste jag ju få ha. Höhö.


Dagens:

Dagens plus:
  • balkonghäng hos Fia i 4 timmar med kaka och saft!
  • fixat sopsorteringhinkar
  • städat Bettan
  • införskaffat spolarvätska, i massor!
  • köpt vinlyspray till Bettan som luktade underbart godis! (ett rent nöje att städa Bettan då!)

Dagens minus:
  • var tvungen att tanka Bettan = dyrt
  • pga noll spolarvätska så såg jag nästan ingenting när jag var ute och körde
  • lite smått ont i huvudet just nu

Men man skulle kunna sammanfatta dagen som väldans bra!

3-årsdag

För några dagar sen så hade jag och Björn våran 3-årsdag. Jag jobbade och han hostade. Det firar jag nu med ett bildregn från när vi träffades till nu.

























Igår åt jag årets första kulglass!

mms_img13430 (MMS)

Igår åt jag årets första kulglass!


110318

Idag ringde jag ett samtal till kommunen. Jag vill ha ett samlat anställningsdokument, då jag ska plugga till us nu under våren/sommaren. Det ni. Jag ska skaffa mig en utbildning. Och fort ska det gå! Höhö

Räknade igenom alla mina jobbtimmar jag kommer få under den här månaden. Jag kommer kunna shoppa mycket i London om vi säger så. Höhö.

Helt seriöst. Det har fan snöat hela dagen. Jag blir vansinnig snart på detta.

Flygresan - Check!

Idag är det bokat. Flyg och hotell för min och Cecilias Londonresa! Den 25-29 april så åker vi till London, då Cecilia ska till skolan i några dagar. Själv har jag en lååång lista på saker jag ska se, så jag vet inte ens om jag hinner umgås med Cecilia. Höhö. Ska bli sjukt kul och jag känner nästan av lite nerver, även om det är över en månad tills vi ska åka!

Igår, efter en hårs arbetsvecka, så samlades jag, Saaben och Alexandra hemma hos Martina för lite myskväll! Mycket skratt och en jädrans sockerkick senare så åkte jag hem och sov! En otroligt rolig kväll!
Nu är jag ledig i 4 dagar, och det känns fab, wait for it, oulous!


Igår så var det även begravning för en gammal klasskompis som tidigt i februari förlorade kampen mot cancer. Begravningen var endast för dom närmaste så vi var några ifrån klassen som lade ihop pengar och skänkte till Barncancerfonden. Ångrar så att jag aldrig tog mig tiden att åka och hälsa på henne, så därför uppmanar jag alla till att ta tag i saker! Tänk inte att du hinner, för helt plöstligt så kanske det är försent. Vila i frid Camilla.

the Ark - recension

The Ark. Från stunden dom kom upp på scenen så visste man direkt: Det här kommer bli bra!
Och OM det blev! Ola sjunger med sån inlevelse och har en sån otrolig röst så jag nästan för ett tag glömde bort att jag stod i ett publikhav med, vad det lät som iallafall, en hjord av pubertetstinna 14-åringar som skrek sig hesa (och även en skrek bort en del av min hörsel) och man stod bara och njöt.

4 klädombyten hann Ola med
och när man berättar för oss att vi är idioter, dom är idioter och låten It takes a fool to remain sane, som blev deras genombrottlåt för 11 år sen, är för alla som känner sig missplacerade eller utanför, så kändes det som han pratade till var och en där inne. Jag själv fick ett helt annat perspektiv på låten och såg den på ett helt nytt sätt. Publiken blev som galna när de första fraserna i låten basunerades ut och jag förstår publiken, det var magiskt.

Deras sista turné, med Karlstad som första stopp, det kunde man bara inte missa. Dem går verkligen in med kropp och själ och låten the Father of a son blir som pricken över i:t efter Olas vackra tal om att hela bandet nu har skaffat familj. Allt fick en ny mening. Sällan har jag sett ett band sprida sån kärlek och man får säga vad man vill om the Ark. Dom äger live. Dom ägde scenen och dom ägde mitt hjärta under konserten (inte lika mycket som min systers, som stod och torkade tårarna vid ett flertal tillfällen) men det kändes samtidigt lite vemodigt att detta bandet ska sluta.

Känns helt otroligt att det är 11 år sen jag började lyssna på the Ark. 11 år sen jag hörde en låt som talade om för mig att vi får alla vara som vi är och vi behöver inte göra oss till för någon. För ni vet väl att it takes a fool to remain sane.

"När vi går härifrån så är våra låtar inte bara våra, utan de är era också. Nu är det eran uppgift att sprida dom vidare!" - Tack Ola Salo och the Ark för 20 fantastiska år!


Bildkälla


RSS 2.0