Musiktips!

Jag har en förkärlek för allt som har med rock och metal att göra! Men jag är samtidigt en fantast för songwriters och svängiga melodier. Det här ett ett typiskt exempel på sånt. Killen som sjunger heter Tyler Ward och är en amerikansk songwriter/youtube-fenomen. Han är en partner i Youtube och han gör mycket covers med otroligt duktiga musiker/sångare. Här är en egenskriven låt av Tyler som heter Wastin' time. Sjukt. Sjukt. Bra.

Nu skrev jag en hel roman. Lyssna istället!



Älskling, är du stolt över mig?

Jag anser mig själv inte vara en sådär jättevirrig person! Eller klantig. Eller en sån person som gör saker utan att tänka mig för. Eller, jo det vet vi alla att jag är. Vem försöker jag lura?

Gårdagens ligger-i-sängen-och-ska-sova-samtal:

Jag: Eh, alltså. Igår när jag skulle epilera mig själv lite, så fick jag en jättebra idé!
Björn: Jaha?
Jag: Ja, jag tänkte "jag har lite hår på tårna, så jag tar dom med" Det var bara det att jag... typ råkade skalpera tån. Den är skinnflådd!
Björn: ...
Jag: Är du stolt över mig?
Björn: Självklart! För varje misstag du gör så lär du dig något.

1 min tystnad

Jag: Var du stolt över mig när jag trodde att Argentina låg vid Spaninen?
Björn: Eh... Ja, för du lärde dig något.
några sekunders tystnad
Jag: Vad du stolt över mig när jag glömde en matkasse på Bergviksparkeringen?
Björn: nej.

Jag vet inte hur ni känner men, det sista svaret såg jag inte komma!


Jag kräver kantareller!

Idag har det varit en produktiv dag!
Hämtade min syster runt halv 12 och då blev det frukost-inköp på Konsum och sen hem till mig för att plugga! Vi satt med matten i cirkus 3 timmar, sen tog vi en rejäl paus! Vi åkte och storshoppade på Bergvik! Sen ni, hör och häpna, så åkte vi ut till skogen, satte på oss stövlar, och begav oss ut i vildmarken på jakt efter skogens guld - kantareller!
1 och en halvtimme senare så hade vi kommit tillbaka till bilen, med ynka 10 svampar. Varav 3 var gulkremla eller nåt liknande. So.Not.Worth.It.

Men vi har fått flera tips och åker nog iväg i morron igen! FÖR JAG KRÄVER KANTARELLER!

Efter denna otroligt givande stund så blev det hem till mig igen där vi slängde in en varsin pizza i ugnen! Sen blev det natur en stund innan vi kollade på Fångarna på fortet.

Alla vi som älskar dvärgarna, när dom visar att dom har fått en till nyckel, upp med handen!

Mitt schema

Nu har jag lagt upp mitt skolschema på länken Mitt schema här på bloggen! Så ni kan följa mig dag och dag ut. Eller ja, dom 2-4 timmarna som jag är på skolan.

Har idag på egen hand pluggat i 3 timmar och i morgon så ska jag och min syster ha pluggmaraton!

Todels!


Ankor, Fogskum och Matte B

Hej bloggen =)

Just nu känner jag mig glad, för mitt internet funkar igen! Det har krånglat i nästan 3 dagar, men nu är det igång igen!

Vad har hänt senast?
Jo, Björn lämnade mig för att åka till Kalmar på jobb och var borta i 10 dagar. Under tiden så har jag försökt att fylla mina dagar så gott det har gått!

I fredags, efter jobbet, så mötte jag upp Ellinor, Hilda, Marie och Jonna från jobbet som satt på Ankans uteservering! Det var nog längesen jag skrattade så mycket som jag gjorde under dom timmarna vi satt där! Ni får 5 av 5 toasters tjejer!

På lördagen så jobbade jag igen och efter det så mötte jag direkt upp Martina, Saaben, Pernilla och Fanny då vi begav oss till Viken på förfest! Tog oss en in till stan där vi gick till Bmb.
Allt gick bra där. Vi som inte hade åldern inne skulle få komma in, men... MEN då visade det sig att det var en kille med som var 20 år (dvs -90a) och då var det kört. Så vi begav oss in mot torget, där vi skingrades ifrån gänget så det var bara jag, Martina, Saaben och Pernilla kvar!

Men det gjorde ingenting. För vi köpte en varsin baguett på Sjökvistens och satte oss på några parkbänkar. En kille kastade enkronor från 3e våningen mot oss och vi fick ihop 2 kr så Saaben kunde gå på den offentliga toaletten som finns på Drottninggatan. (filmbevis finns!)

Sen gick vi hemåt, jag och Pernilla smidde hämndplaner mot den där 90an, som inefattade bland annat fogskum och kondomer.

I måndags så började jag och min syster på Komvux. Vi ska under hösten läsa Matte B och Natur B. Känner nästan redan nu att jag ångrar mig, men det är lika bra att bita i det sura äpplet och ta sig igenom det.

Nu blev det en massa text och inget mer. Så nu avrundar jag.

Todels!

Städa bland köttbullar?

Idag gick ja upp vid 9, då jag direkt började städa! Sen plågade jag mig själv i badet med min vän, epilatorn, och sen fortsatte jag att städa, tills Fia kom på besök! Hon stannade i någon timme och sen fortsatte jag med mitt städande!

Nu är mamma här och vi ska åka till Ikea och käka köttbullisar nu!
Todels!





Och nej, mamma har inte magtröja, även om det kanske ser ut som det. I swear.

I would never aloud it.


Polisen, tack!

Igår kväll så styrde jag fest här. (förlåt Madde att vi aldrig kom!) Eller fest och fest, vi var 3 som satt här i typ 2 timmar innan vi fick en person till i vårt ungänge! 1 timme senare så dök det upp två till, då var lyckan stor! Så det hela slutade med att det var jag, Jea, Liza, Lina, Henrik och Sott som vandaliserade min och Björns lägenhet.

Eller ja, jag och Jea var mest inne och tog hoppkort (har never in my life svettats så mkt som då) och dom andra satt och pratade ute på balkongen!

Vid halv 1, typisch, så kom grannen bredvid och ville att vi skulle sänka oss, så då begav sig alla inåt, och cirkus en halvtimme senare, då började hunden skälla. Ni vet, the dog? Skickade genast sms till ägaren, som genom svaret jag fick tillbaka tydde på att han skulle ta sig hem och få tyst på detta ljud. Och inte nog med att hunden skällade, balkongdörren var öppen så han sprang ju in och ut på balkongen hela tiden, medans han skällde. Förstår ni hur mycket mer det låter när han är ute på balkongen och springer?

Ringde sen polisen, som skulle ringa till honom. Efter detta så blir vi trötta och folket lämnar mig. En timme senare, ringer jag till polisen igen och säger att ingenting har hänt! Skickar sms till ägaren igen och skriver att han måste gå hem. Klockan var då halv 3. Några minuter senare så blir faktiskt hunden tyst.

Jag gjorde segerdans och gick och lade mig och sov. Frid och fröjd...
Tills klockan var 04:10, för då började hunden skälla igen. Sms till grannen kan jag lova att det blev (tur att man inte har samma taxa på sms som man hade när jag precis fick min första mobil. 6 kr/min att ringa och 3 kr/sms, för då hade det ju nästan blivit dyrt det här!) och 40 minuter senare så tystnade hunden.

Inte för att låta hård eller elak eller omogen eller som om jag vore en ful flicka med ett dåligt ordförråd,
men (!) nästa gång hunden skäller sådär så ringer jag polisen och tvingar dom att bryta upp din dörr och beslagta hunden. För visst, det har varit tyst ett par månader nu, men det rättfärdigar INTE att det är okey att hunden skäller konstant i en och en halvtimme på natten! Och sen 40 minuter till. Om jag hade jobbat dagen idag så hade jag varit tvungen att sjukanmäla mig för jag hade inte orkat gå upp. Du hade senare fått ett inbetalningskort av mig. Du gjorde så jag förlorade en dags-lön. I want it back. Nej, nu skajag inte slösa mer tid på dig. Nu ska jag kolla igenom alla bilder ifrån igår och sen äta frukost!

Hare gött!

RSS 2.0