2årsdag.

I onsdags så hade jag 2årsdag på jobbet! Helt sjukt hur fort tiden har gått alltså! Men jag trivs lika bra (om inte bättre) med att jobba på hemtjänsten.

Björn är i skåneland han och kommer hem i morron kväll. Idag tänkte jag bara ta det lugnt och kolla på Jul i Kapernaum.

Hm, fint och intressant inlägg. Yes.

Todels!

Våldtar svenska språket

Internet har förstört oss. Det har förstört våran svenska.
Folk kan inte längre skriva på korrekt svenska. Folk våldtar det svenska språket.
Jag tror nästan att det är de som inte är uppväxta i Sverige, dvs invandrarna, som skriver bäst faktiskt.
För de får inte ticks på utropstecken, frågetecken eller punkter såsom vi svenskar får. (Correct me if I'm wrong)

Går man in på facebook idag (som jag nästan måste ta och bojkotta nu endast pga folks särskrivningar) så möts man har 20-åringar som skriver som om de vore smått handikappade barn på 6 år.

Ge mig en bra anledning och förklarning till varför folk skriver såhär:
"Det här kommer att bli en superbra dag... :)" - varför dessa jäkla punkter?
Själv är jag uppväxt med msn-språket och då vet väl alla att om man skriver en mening och avslutar med tre punkter efter så antyder man att man är besviken/ledsen/inte menar det man skriver. Och vartfan kom smilisen ifrån?

GE FAN I PUNKTERNA!


Och ni människor som får för er att; "ju mer frågetecken och utropstecken jag använder, då förstår folk att jag VERKLIGEN vill någonting" - lägg av.

Och sluta skriva kryptiska saker offentligt. Typ; "Fick precis reda på en tråkig sak".
Ni bara VILL ju att folk ska fråga er vad som har hänt, och i de flesta fall så svarar ni tillbaka; "jag vill inte prata om det eller vi tar det på msn"

I despice you.


Förövrigt så var jag på tjejkväll igår och hade en otroligt, fantastiskt trevlig kväll!

Ändra färg på kommentarer?

Alltså, jag blir vansinnig. För ett tag sen så helt plötsligt så försvann mina kommentarer. Trodde jag.
Dock så visade det sig att kommentarerna hade fått samma färg som min bakgrund, dvs, vit. Så nu ser man inte kommentarerna. Tror ni att jag lyckas ändra tillbaka det då?
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!

Så jag kräver hjälp. Nu.

Utematchen!

Den 26 december så åkte hela familjen + Björn och Henrik till Färjestad för att kolla på den (påstådda) legendariska utemachen mellan Färjestad - Frölunda! 15-tusen stod och trängdes men vi gick hem med ett leende på läpparna få Färjestad vann med 5-2!

Min fråga är bara; Gick dom plus någonting? Dom hade ju byggt upp en arena för 22 000 pers och så kom det  bara 15 000. Tål att funderas på.




Mamma och Henrik hade match(ande) mössor på sig. Höhö.


Bästa dagen i mitt liv?

Dagen började med att jag skulle bort och ge blod. Började dock inte så bra då han som stack mig inte hittade nåt blod (han stack fel med andra ord) först så han fick böka runt lite (vilket innebar lite svår smärta) innan han fick hjälp och då gick det bra!

Sen åkte jag iväg med Bettan till bilsjukhuset då en massa ljus som borde funka inte funkade och ljus som inte borde lysa lyste. Vänta på buss som var mer än 20 minuter försenad och för att sen vänta på ytterligare en buss som var 5 minuter försenad. Sen körde den bussen på en annan buss så jag gick hem.

Fick sen skjuts av Henrik (som äntligen fått körkort, Grattis!) bort till Bettan och for sedan hemåt. För att sen åka tillbaka då jag upptäckte på hemfärden att fläkten inte funkade, men en ny säkring senare så var även det fixat!

Hem och mejla till nwt angående busskrocken och sen iväg till jobbet där vi körde på lite härlig övertid! Hämtade upp min syster på vägen hem och sen fick jag den bästa nyheten ever!

Nwt tog med min bild och min lilla berättelse om busskrocken!


För er som vill läsa på deras hemsida, så klicka här!
Kom ihåg vart ni läste det först och vems förtjänst!
I'm on fire!

Nästan jag jag funderar på att hela dagen i morron häcka inne i stan och bara vänta på en scoop som jag kan skicka in! Höhö!

Skadeglädje

Skadeglädje är den enda sanna glädjen, sägs det ju. Här kommer några förslag på vad jag anser är otroligt givande.

  1. Bilar som inte blinkar när dom ska svänga och sen blinkar med helljuset/tutar åt andra människor som inte blinkar. Otroligt skrattretande.
  2. Folk som ramlar. Jag och Björn såg en man som hade ramlat häromdagen. Han hade även en käpp som låg bredvid honom på marken, men skyndade sig han upp? Nej, han var ju tvungen att plocka åt sig drickan hade han köpt. (och med tanke på käppen så kunde han kanske inte skynda sig upp!)
  3. Folk som kör bil felaktigt (t.ex har du ett hinder på din sida av vägen och du möter någon, så ska du stanna!) och sen pekar finger/höjer näven/tutar åt en när man leende åker förbi och anser att man har gjort fel.
  4. Folk som envisas med att köra om, där det egentligen är totalt omöjlig att köra om, för att sen svänga av 10 meter längre fram (utan att blinka så klart) och sen köra in i en snöhög och köra fast sig, ordentligt. Sånt gör att man mår lite extra gött i själen.
  5. Folk som inte förstår att man måste använda en självscanner inne på Ica Maxi, för att kunna betala i snabbkassan, utan står i kö jättelänge (idag när jag och min syster var där så fick Jea en kontroll och var då tvungen att lägga upp sina varor vid kassan och ja, ni som vet hur det funkar vet vad jag menar, för er andra. Synd) och då stod det 1 par bakom och väntade och väntade och tillslut, när vi var klara och dom beger sig mot kassan, så säger hon i kassan till dom; Ni måste använda självscannern för att betala här. Dom fattade inte vad hon menade. Otroligt kul.
  6. Ungen som tappade balansen på en stubbe och ramlade ner i ett dike.
Hare gött!
Hej!

Ny matta!

Efter en massa resande fram och tillbaka inne i stan och velande och irritation på bilister så kom jag idag hem, stolt innehavande, med en ny matta till vardagsrummet!

I like our livingroom alot nu må jag säga. Saknas bara lite tavlor på väggarna, men det kommer att komma upp några inom de närmsta veckorna =)

 

 

 


Lasse Berghagen

Höhö, sånt här är humor.



Precis som det här:



Allt går med viljan?

Fick idag en kommentar. Jag är fan inte ensam om att lida av trichotillomani. Hah, där får ni alla som inte tror att jag har talat sanning! Hur det går för mig? Jodå, jag har nu även börjat dra i mina ögonbryn. Freaking great alltid.

På tal om det så var jag för någon månad sen på en träff hemma hos en kompis som hade besök av Mary Kay (ett hudvårdsföretag) och någongång under kvällen så berättade jag för hon som höll i det hela, hur det låg till. Att jag drar av mina ögonfransar och därför inte behöver använda ögonsminkborttagningsmedel. Hennes svar?
- Ja, men såna där beteenden går lätt att bryta. Man måste bara vilja.

Men snälla rara lilla...!?
Det är ju inte så att det gör ont när jag drar i mina små stackars strån? Det är ju absolut inte så att jag får små infektioner vid ögonen som gör ont varje gång jag blinkar? Och, god forbid, att jag får de där jäkla stråna i mina ögon som har sönder mina linser!
Men neejnej, jag kan bryta det här beteendet, bara jag vill.
För det sa en arrogant människa ifrån en sekt. (som för övrigt prisade företagets anti rynkkrämer fastän hon hade fullt av dem runt ögonen! rynkor alltså, inte företag eller krämer)

Vad jag egentligen skulle skriva om?
Jag är 3-ledig. Jag har städat lägenheten. Igår skruvade jag upp min gitarr på väggen.
Ja, nu ska jag laga mat.

Tillbakablick

I år ska vi inte tycka synd om oss själva, för nu är det tvåtusenelva!

Åh, vad jag är fyndig! Ja, nu är vi inne på ett nytt år. På ett vis så avskyr jag dagarna precis innan jul till en vecka in i januari. Varför? Först så var det jul, sen 6 dagar senare så fyllde min syster 20 år och den 4 januari så fyller Björn 25 år. Dom dagarna som jag inte har jobbat, så har jag inte heller varit i Karlstad och har jag ens haft tid att tänka på presentköpande? NEJ!

Hade även nyårsfirande här som var otroligt lyckat! Vi var 7 personer och vi körde, som vanligt, på 3 rätters med en brand i köket, charader, fyrverkerier och mera lekar! Halv 4 kom jag i säng! Sist jag var vaken så länge, var för ett år sen. På nyårsafton 2009.

Bjuder på lite bilder från både jul och nyår!


Julklapparna jag, Björn och Jea hde med oss.




En liten Kajsa



Björn var tomte åt en grannfamilj. Han ser ond ut.



Mamma och syster



NYÅRSFIRANDE!


Jag körde på ett Daniel Westling-leende och vinkning.





Sn hoppade jag och Carlsson

RSS 2.0