Esc

Loreen vann Eurovision Song Contest - vilket innebär att nästa års festival hålls i Sverige!

Hurra hurra hurra hurra!!!


Bacon

Idag cyklade jag och Alexandra till Skutberget för att sola, äta glass och melon och snacka skit. Göttigt värre. Brände dock min rygg så mycket att jag kommer aldrig kunna gå utan tröja. Snart är det Eurovision song contest hos Pernilla. Årets höjdpunkt! Esc alltså.

Jag var sur på Björn häromdagen. När jag kom hem så hade han gjort mig en bananasplit och köpt mig en ros.
Älskar bananasplit!



Sommar!

Det är 23 grader varmt ute! Har suttit på balkongen nästan hela dagen. Förutom en sväng när jag var på skolan. Åh, härliga väder!


London

Sitter här och gör en packningslista inför Londonresan i juni. Känns helt sjukt att det är över ett år sen som jag och Cecilia var där. En helt oförglömlig resa. Höhö - tror att alla börjar bli lite trött på mitt tjat om London nu - men bjud mig på en resa nån annanstans i världen så kan jag tjata om det stället sen!

Sitter fortfarande och tänker på allt vi var med om förra året, som tex
  • Cecilia eller jag råkade ändra koden på hennes resväskas lås - så hon bröt upp väskan med våld.
  • Vi gick omkring första kvällen i Hyde park i jakt på prinsessan Dianas minnesmonument - pratandes engelska med varandra för Cecilia ville vara förberedd på att prata engelska på skolan. Så vi gick omkring i 2 timmar (utan att hitta monumentet) endast pratandes engelska med varandra.
  • En kille stannade mig på gatan och ville värva mig till Green Peace. Förklarade för honom att det ville jag inte för jag skänker pengar varje månad så det räcker (har skänkt pengar sen 3 år tillbaka till Läkare utan gränser) och han kunde inte värva mig heller då jag inte vad britt. Han såg chockad ut och jag sa att jag var ifrån Sverige. Sen gick jag.
  • När jag och Cecilia skulle åka till flygplatsen så var det en man som ville fila mina naglar (och presentera sin fantaaaastiska nagelfil). Han gav mig en kram när jag sa att jag jobbar med äldre människor.
  • Första morgonen när vi skulle gå till frukosten så kunde jag inte få fram ett enda ord på engelska så när killen som stod och skulle checka av oss till frukosten frågade vilket rum vi bodde på så kunde jag bara få fram onehoundratvo istället för 112. Sjukt kul.
  • Fann ett internetcafé och fick då gå ner för en sjukt smal trappa in i ett rum så litet så jag kunde knappt vända mig själv därinne.
  • Vi höll på att missa flyget så vi fick, efter orden: If you're gonna make it, you better run. RUN GIRLS!, springa som galningar på flygplatsen och in på planet som lyfte så fort vi satte oss ner.
  • Det regnade inte EN ENDA DAG när vi var där!
  • Peckham - det andra området vi bodde på. Det går verkligen inte att förklara hur hemskt det var där. Som när jag hade lämnat min väska på hotellet (när jag tillslut hittade, var beredd att ge upp där ett tag) och det första jag ser när jag har satt mig på bussen och åkt 100 meter är typ 40 polisbilar och 100 poliser ÖVERALLT. Jag var även typ den vita personen i det där området (vill understryka att jag inte tycker att det är något som helst fel på mörkhyade) men jag stack ut lite grann kan man säga. Jag, mitt röda hår och min görstora gula väska.

Bjussar på lite bilder från förra årets resa också. Nu ska jag forsätta skriva packningslista och hjälpa Björn med avfrostningen av frysen!

 

 


Sjukgymnastik

Ska snart dra iväg till sjukgymnasten och se om mina lösa knän blivit något bättre sen sist! Ska även på Glada hudikteatern sen ikväll med syster och mamma och pappa!


Hipstamatic

Ledig den här helgen och passade jag och Björn på att åka till Skutberget och ta lite bilder. Alla bilderna är tagna med min iPhone och använder mig av appen Hipstamatic som jag fullkomligt äääälskar. Enjoy!


Vårruset

Har precis kommit hem efter att ha genomlidit Vårruset. Alla 9000 kvinnorna stod i över en timme i spöregn och uppvärmningsrörelser på en gräsplan som förvandlades till en lerhög - MEN - alla hade tydligen problem med VATTENPÖLAR och kunde inte för sitt LIV nudda vatten när vi gick. Wtf?!

Och för er sin undrar - ja, det regnade öven när vi gick.


Bagare

Jag och Björn sitter och kollar på Honey då. En kille i filmen frågar en tjej vad hon vill bli när hon är stor. Jag säger bagare. Hon säger dansare. Fan, jag gjorde en bra gissning ju? Höhö


RSS 2.0