Klockan 8 i morse så kom jag och Cecilia f...

mms_img36458 (MMS)

Klockan 8 i morse så kom jag och Cecilia fram till London! Sedan dess har vi: - Matat ekorrar i Hyde park - Köpt tunnelbanekort och inte åkt fel en enda gång - Hittat till hotellet - Hittat till Cecilias skola - Varit på Madam Tussauds med typ 1000 människor - Gått på Oxford street med lika många människor - Druckit öl - Ätit wraps - Klagat på hotellet och fått byta rum - Stört mig på att hotellets Wifi inte är gratis vilket SUGER - Och så är hotellets sängar stenhårda. Nu ska vi duscha och göra oss vackra och gå och äta. Sen ska vi sova.


Förlåt Cecilia

Förlåt Cecilia för den här eftermiddagen med dyr och småvidrig middag, en galen jesusbesatt gubbe. Förlåt för den hemska bussturen som nästan gjorde att du började gråta. Förlåt för att vi måste dela toalett med folk och att du inte kan spola ner ditt papper och för att hotellet är så lyhört att man hör folk på första våningen när vi är på tredje. Förlåt för alla skrik utanför. Förlåt för att en av stolarna inne i rummet är så sliten så soptippen kommer neka den. Förlåt för att det ligger frigolit i en låda. Men het, vi har två enkelsängar och en dubbelsäbg OCH gratis bredband!

Mer uppdatering!

Nu sitter jag vid en dator igen (om det gillar mina fotter da dom varker sa jag tror att jag doooor)

Snabb uppdatering om vad som hant sist:

Tisdags:
Jag tankte ju ga och se pa Westminster Cathedral, det var ju bara det att jag hittade inget sadant. Jag fann Buckingham Palace istallet.
Sen nar Cecilia slutade skolan sa spatserade vi runt lite grann (har redan glomt vad vi kollade pa, hoho) och gick sen till varan stammiskrog (japp, den blev stammis efter en dag) och smaskade mat och drack ol.

Igar sa gick jag pa Fleet Street. Och jag sag ett paj cafe. Hoho, gud sa roligt! Sen gick jag till St Pauls Cathedral, och damn in my little box. Jag har aldrig sett nat sa stort i hela mitt liv. Jag bara stod utanfor och gapade typ. Bestamde mig for att ga in och ge dom mina kara sma slantar. Dar inne fick man en varsin iPod typ som hade ljudklipp om katedralen som man fick lyssna pa nar man gick omkring eller satt pa nagon stol (jag foredrog det senare alternativet) och nar det var klart sa gick jag och kopte mig en smorgas och juice och satte mig pa en bank utanfor katedralen i solen. Men katedralen alltsa. Jag blev ju fan nastan religos av att sitta dar inne. Gud sa fint det var! Helt otroligt! Fick tyvarr inte ta nagra kort darinne sa far minnas det i huvudet istallet. Vilket innebar att det snart ar glomt. ^^

Efter det sa tog jag mig in till stan, irrade omkring lite och satte mig sen i St James Park och drack juice, lyssnade pa musik och kollade pa folk och sedan for jag och motte upp Cecilia. Tog da en runda pa Oxford Street och gjorde sana grymma affarer inne pa The Body Shop sa vi grat nastan en skvatt.
Mat pa stammiskrogen the Swan efter det och sen blev det en liten promenad runt kvarteret innan vi somnade som stockar.

Idag sa checkade vi ut ifran hotellet och efter att ha lamnat Cecilia pa skolan (hoho, det later som om hon vore 2 ar eller nat) sa forsokte jag ta mig till det nya hotellet. 30 minuters bussfard, promenad i 20 (minst), 6 personer jag fragat om vagen, sa var jag antaligen framme! Lamnade min vaska och tog en bussfard pa en timme in till stan igen. Nar vi akte sa var det helt plotsligt typ 20 polisbussar nagra hundra meter ifran hotellet och det maste ha varit typ 100 poliser dar som bara stod vid gatorna. Jag blev jattenyfiken, men kunde ju inget gora.

Akte sen till Paddington och kollade om man kunde lamna vaskor dar, och det kunde man! Wiho, sager vi at det! Och sen forsokte jag i 1 och en halv timme att ta mig tillbaka till hotellet for att checka in, men da det failade totalt, sa slog jag en signal till dom och fragade nar man senast var tvungen att checka in, och det var inga problem att jag gjorde det vid 6-tiden. Great!

Har aven idag hunnit med att aka till Harrods och kopa choklad, atit baguette utanfor National History Museum och kollat pa Royal Albert Hall och the Albert momument!

Sa jag tog mig till Oxford Street (av nan konstig anledning, sjukt mycket folk dar) och upptackte bara sadar var busshallsplatsen till hotellet var. Sen kom en tant och fragade mig hur man tog sig till the London Eye, sa jag forklarade gladeligen, medan hon forklarade att hon var turist. Hoho.

Och nu sitter jag pa ett litet internetcafe vid Chancery Lane och vantar pa att Cecilia ska sluta!
Det var allt for idag.

London bestar btw av:
- Poliser
- Tyskar
- Poliser
- Tyskar
- Turister

Imorron sa aker vi hem. Det har gatt sa jakla fort! Och jag har gatt sa jakla mycket! Nej, nu ska jag avrunda har. Kommer till Sverige i morron kvall vid 10-tiden och hem till Karlstad vid 5 pa lordag.

Todels!

Uppdatering Londonresan!

Nu sitter jag har pa ett sunkigt internetcafe dar jag inte vagar mig kopa mat. Det har kanns skumpf.
Tankte iallafall uppdatera er om vad jag och Cecilia har gjort sen vi kom hit.

Igar hann vi:
- ta oss in till hotellet
- kopa tunnelbanekort och ta oss bort till Cecilias skola
- vara pa Madam Tussauds med tusen miljarden manniskor
- ga pa Oxford street med typ lika manga manniskor
- mata ekorrar i Hyde park
- vandrat omkring i typ 2 timmar i Hyde park och letat efter prinsessan Dianas minnesmonumet (mission failed)
- atit middag pa en mysig krog med svinigt goda hamburgare
- klagat pa hotellet och bytt rum
- stort oss pa att sangarna var harda och att man inte kan lasa toalettdorren
- stort mig annu mer pa att Wifi pa hotellet inte ar gratis

Det var val istort sett gardagen sammanfattat.

Idag har jag:
- atit supergod hotellfrukost (pga den sa hojdes hotellets betyg av mig)
- foljt med Cecilia till hennes skola och sen lamnat henne dar
- akt in till Westminister och kollat pa Big ben, Westminister Abbey (dar jag hade planerat att ga in och kolla i, men da kon dit var typ 1 km vid bada ingangarna, sa dret jag i det.
- Rakade aven komma bort till Trafalgar Square (vilket inte var min mening, for det hade jag tankt att kolla pa i morron) och dar en kille stannade mig pa stan som jag stod och pratade med ett tag. Trevlig prick som jobbade ideellt for att hjalpa barn och tydligen sa hade han en kollega som var ifran Sverige. Spannande va?
- Sen irrade jag bort mig helt totalt och har nu efter att ha fragat 5 personer var det finns ett internetcafe sa har jag antligen landat pa ett. Men jag vill komma snabbt harifran. Det luktar fimp harinne.

So far, so good. Har haft det svinbra, an sa lange.
Nu ska jag ta mig vidare till Westminister Cathedral tankte jag.
Uppdaterar i morron eller pa torsdag igen (beroende pa var jag hittar ett internetcafe)

Todels!

Snart!

Snart händer det. Snart är det på riktigt. I flera månader så har jag väntat på detta! Har väntat så länge så nu känns det knappt verkligt längre. Ska jag och Cecilia äntligen åka till London på måndag?

JAAAAAAAAA!

Nu ska jag sova sen väntar en åktur till Göteborg i morgon innan vi på måndag morgon tar oss ut till flygplatsen!
Kommer hem till Sverige på fredag och åker tillbaka till Karlstad på lördag!

So loooong!

Twister vs Twister fruit

På tal om twister. Köpte mig en twister på jobbet häromdagen som jag skulle smaska på i solen! Och tror ni inte att jag blev förvånad (om inte förfärad) när jag ser att min twister inte ALLS ser ut som en twister ska göra!

Såhär ska en twister se ut;



Såhär såg den här ut;


Bildkälla

Det var ju baske mig vaniljglass varannat varv runt! Så otroligt töntigt. Hör ni det Gb? Tönterier!
Tydligen så heter den även Twister fruit. Men det kollade väl inte jag efter! Höhö
Smaken då? Jo, alltså, vaniljen smakade vanilj och resten av glassen smakade precis som en vanilj twister.
Men varför förstöra ett vinnande koncept?

Himmel, ibland tror jag att jag är den enda normala här.

Hur man gör mig extra glad

Har varit i farten hela dagen! Har kollat på bilar från klockan 11 idag! Har även hunnit med att smaska mat, varit på Ikea med syster, strosat omkring som ett fån inne på Kalenius och stört mig på bilister!

Innan jag kom hem nu så var jag inne en sväng på Expert och störde dom med en massa frågor. Köpte även 2 minneskort till kameran för Londonresan. Snacka om att ha tur. Siktade in mig på ett 4gb för 249 kr och då, wait för it, hade dom sänkt priset till 149 kr! Köpte 2 för 258 kr. Sånt gör mig lite extra glad. Tänkte att jag skulle ha köpt mig en twister och firat detta, men av någon anledning så glömde jag bort det och jag tror minsann att jag införskaffar mig en sådan glass i morgon på jobbet!

Nu ska jag förtära en liten snackbar och dricka lite persiko-iste.

 


SM-GUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUULD!

Var klara tidigt ikväll på jobbet så mina kollegor var snälla och lät mig gå tidigare, så jag hann att se de sista tre minuterna av matchen (har haft sån tur under kvällen att jag har lyckats att se alla mål som Färjstad gjort, hemma hos mina söta vårdtagare) så jag fick se Färjestad ta SM-GULD! Fyfaaaaaaaaaaaan va gööööööött! Tänk om vad hade fått ha varit på plats och känt trycket. Stå där och bara skrika: Guldet ska hem till Karlstad igen! Och skjutit iväg konfetti över våra underbara spelare!

Men, fyfan vad glad jag är ändå!




Grattis Fbk till ert nioende Sm-guld!
Bildkälla

Hurtig!

Idag så gick jag upp halv 7 för att skjutsa min syster till hennes praktik och då hennes arbetskamrat inte hade kommit vid 7 så blev jag kvar ett tag och shoppade loss lite inne på Coop.


Jag packade så jäkla bra att äggen inte fick plats. Men det var preciiiiis!


Sen åkte jag och tvättade bilen. Helt själv var jag där. Det kom en man men han ville inte tvätta själv (som jag såklart gjorde!) utan han åkte in i den automatiska biltvätten. Så himla klent halv 8 på morgonen!


Ren Bettan.

Efter detta äventyr så åkte jag hem och hämtade sommardäcken till Bettan och for bort och fick dom bytta!


Man ser det inte sådär jättebra. Men det sitter en man framför han som står med stjärten ut. Och Bettan hänger i luften. På vänstersidan iallafall!
Allt detta var klart innan klockan nio, så hurtig må jag påstå att jag känner mig!

Nu ska jag tvätta Bettan invändigt!

Vid 12 så ska jag träffa Alexandra och eventuellt Saaben inne i stan och luncha med dom och sen blir det jobb ikväll. Ikväll vill jag verkligen inte jobba. För ikväll är det hockey. Och det är antagligen den sista matchen för Färjestad kommer (om jag får bestämma) vinna ikväll och då blir det SM-GUUUULD! Men det får inte jag se. Uäääh!


Todels!

Sjuk

Idag är jag sjuk och blev tvungen att sjukanmäla mig. Det töliga med att vara sjuk måste ju vara det att man orkar ju inte göra nånting över huvudtagtet! Fatta hur mycket disk vi har! Orkar jag diska det? Gud nej. Det enda jag har gjort idag är att se på tv och äta vindruvor. Vindfruvor är ju iof gött, men ändå.

Ska snart kolla på hockey och hoppas på att det livar upp mig lite grann.
Btw, så åker jag till London om 13 dagar! Sug på den ni!

Nej, det var allt för idag. Vill ni veta nåt annat?

En guuul väska!

Den 25 april så åker jag och Cecilia till London och då var jag ju tvungen att köpa en resväska! Kollade på en svart först, men tyckte det var så tråkigt så jag frågade om dom hade samma väska fast i en annan färg och då hade dom en guuul! Åh, jag blev så lycklig! Höhö. Det är såå mig!


Guuul väska!


Åh jag är såå glaaaad!

Min chef ringde för en liten stund sen och erbjöd mig ett HALVÅRS-VIKARIAT! Tror ni jag tackade ja eller? Eh, DAAAAH! Åh, jag är så glad! Glad glad glad glad glad glad! Glaaaaaaaaaaad!

Min chef är bäst.

Idag när jag var på systemet så köpte jag ...

mms_img29041 (MMS)

Idag när jag var på systemet så köpte jag en ny cider som jag nu, till Så ska det låta, tänkte förtära. I morgon ska jag göra högskoleprovet och tvingade nu Björn som ändå skulle till konsum och pizzerian att köpa en linjal till mig som är spårlöst borta! Klockan 7 i morron bitti åker jag och min syster till Universitetet för en heldag där och sen, ska jag sova. Antagligen.


RSS 2.0