London 26-28 maj

Förra fredagen så spontanbokade jag och Björn en resa till underbara London. En liten minisemester. Jag berättade endast för min syster att vi skulle iväg (så hon kunde vara länken mellan mig och mamma som säkerligen skulle bli orolig, höhö).

Så i måndags morse klockan 06:00 så begav vi oss mot Norge och Rygge flygplats. 

Väl framme i London så shoppade vi loss på Primark innan vi avrundade med mat på stammisstället the Swan.

Det blev en lugn resa med St Pauls (tredje gången för mig, tröttnar aldrig), lunch på Jamies Italian, promenad i Hyde park och mer mat på the Swan.

Och regn. Regn regn regn! Och mera regn. 

Kör en bildbomb.




















Snygg

För några veckor sen så var jag ute på galej och innan det så försökte jag ta en bild på mig själv med en app som det är autoavlösare på. Så man slipper stå och vrida selfie-armen ur led. #400SelifesLater så fick jag till en bild som, med hjälp av lite filter, blev helt okej i mörker och på långt håll. Noooot!
 

Ja, det är nu ni ska säga saker som: "Du är ju snygg. Du är smal. Du är så jävla fit!"

 

Fest

För några veckor sen så var jag ute med några fina kollegor och åt middag för att sen avrunda kvällen med utgång med helt okej vänner. Inte för att jag menar nu att jag inte är vän med mina kollegor, för det är jag, men ja, ni fattar.
 
När vi satt på Casanova så kom det två män och satte sig bredvid oss. Dessa män kunde (jag citerar Linda): "Få mig att åka fast för rattfylleri, fastän jag är nykter ikväll." Så, då fattar alla att promillehalten på dessa kunde få hela kvarteret att explodera om de hade sniffat på ett värmeljus. Yeah, they were that drunk.

Det roliga med dem var att den ena var chef till en en av mina kollegors sambo. Min kollega har träffat den här chefen ett flertalet gånger, med sin sambo, i samband med resor och dylikt de gjort tillsammans. Denna man var dock så jäkla klappkanondretfull så han kom inte alls ihåg vart han kände igen henne ifrån.
Äh, när jag läser vad jag skriver nu så ler jag inte ens. Men det var lite kul. Just nu. Efter en öl.


Väl ute på krogen så kunde jag konstatera en sak:
  • När man börjar blunda på dansgolvet och rör sig långsammare och långsammare. Då är de dags att gå hem, fyllo.
Synd bara att den som gjorde detta var en av mina okej vänner, som för övrigt bor granne med mig, så jag kände att jag kunde inte gå hem förrän jag hade min kompis med mig, så jag visste att hen kom hem.

Jag tror att jag endast ordbajsar nu för att få ett inlägg gjort här. Jaja.

Hejhej!

Igår så hämtade jag och Björn min systers bil som varit på verkstad och körde hem den till henne. Jag körde våran bil och Björn körde min systers bil. Vi åkte över några järnvägsövergångar, vilket i sig inte är direkt konstigt eller roligt. Men när jag tittade i backspegeln och ser Björn åka över dessa övergångar, i min systers leksak till bil, kastandes omkring bakom ratten som om han vore på en rodeo, så kunde jag inte sluta skratta.

Haha, kan inte sluta skratta nu heller när jag tänker på det!

RSS 2.0