Vart vill du komma?

Nu är jag inne på sjätte dagen med feber, slem och elände. Idag fick jag nog. Ringde 1177 och de sa till mig att ringa min vårdcentral. Som i sin tur har stängt och hänvisade till Gripen - som pga sjuk läkare hänvisade till Västerstrand som i sin tur inte tyckte det var snällt att folk blev hänvisade till dom utan hänvisade till Skoghall. Deras tips? Nässpray.

Jag har lava i mitt pannben, under mina ögon, hela min näsa och i halsen ner till lungorna som stelnar, men det är tur att näsdpray ordnar detta. Seriöst, jag hoppas det hjälper. Vill inte lämna lägenheten. Ser ni hur jag ser ut?
I rest my case.


Sjuk

Både jag och Björn är sjuka. Det största problemet är att ingen av oss orkar diska, men äta, det orkar vi fanimig.

Björn var och plockade svamp häromdagen. Vi håller nu på att torka svampen. Vi har redan torkat en omgång svamp och sen malde vi det. Sjukt otacksamt. Bild 1 blev bild 2 om man säger så.


Varför blir det alltid såhär? Skjortan är ...

img_0683 (MMS)

Varför blir det alltid såhär? Skjortan är ju till och med 2 storlekar för stor! Och varför sätter dom inte en knapp där boobsen är? Nej, jag är sjuk så ska sova nu.


Jag har ont i halsen. Och jag vet precis v...

img_3179 (MMS)

Jag har ont i halsen. Och jag vet precis vem jag ska skylla på. - Jobbet. Det här ska dom  få höra.  A night at the opera var sjukt bra för den delen!


To tell the truth

Jag och Björn plockade svamp häromdagen. Vi fann då stora, gula svampar som vi fyllde våra kassar med. Sjukt mycket. Sjukt oätlig var den tydligen också.

Men hey, vi fick en massa trattisar!

Igår var jag och Björn ute i skogen och pl...

img_7689 (MMS)

Igår var jag och Björn ute i skogen och plockade svamp. Sen började någob skjuta mot oss/över oss. Vi sprang därifrån.


På bröllop

Jag och Björn är på ett syrianskt bröllop i Arvika. Antal gäster just nu är typ 400. Jag har aldrig känt mig så nedklädd när jag egentligen är uppklädd. Folk dansade i en ring förut. 150 personer i en ring. Utan alkohol. Känner inte en jävel men har aldrig känt mig mer välkommen. Helt sjukt öppna människor! Vi svenskar är såå inskränkta!

RSS 2.0