Nu jävlar!

Idag så har jag jobbat för femte dagen i rad, men nu är jag ledig i två dagar! Gött!

I natt så drömde jag att jag kom hem till en vårdtagare och glömde sätta på mig tossor och så var vårdtagens son hemma, och slog mig gul och blå pga detta! Jag lyckades ta mig därifrån i bilen med blodet forsandes ner från näsan, nästintill vattenfallsvarning på det, men blev stoppad av polisen, i en rutinkontroll, och då trodde dom att jag var hög, för jag kunde inte prata med dom utan jag stammade bara fram; Ha.. he.. Ha. Sen ringde min jobbtelefon, men gav polisen telefonen, som fick svara, och som av någon anledning inte fattade att jag jobbade på hemtjänsten (för det står ju inte hemtjänsten på bilen eller så ^^) men tillslut så gick det bra och jag vägrade att åka till den vårdtagen igen. Men det fick jag göra iallafall. För mina kollegor trodde inte på mig. HAHA

Nu har jag bakat bröd, tagit mig ett bad, gjort pizzadeg och börjat göra mitt utseende iordning för kvällens fest! Får nästan hoppas att folket inte beslutar sig för att anlända hit före klockan 7, för ni får fan ingen pizza bara så ni vet!
Nej gott folk, nu ska jag besluta mig för vilka kläder jag skall skyla kroppen med ikväll!

Och en sak till; vem fan är du som kommenterar? ^^ haha, blir galen av nyfikenhet! Ditt IP är registrerat i Osolo iallafall, så jag är dig på spåren! =P

Ps. Idag ska jag måla naglarna. Det har varit en längtan.


Angående dagens äventyr

Så skrev jag ju inget om det i det förra inlägget, upptäckte att jag blev utmanad av Alexandra så var ju såklart tvungen att göra det först!

Idag så har jag jobbat. 14.00-21.30 för er som vill anteckna. Skulle jag göra om jag var er iallafall. För att sen bränna upp anteckningen! Men det är ju bara jag.
Jobbet gick bra, inga större missöden. Inga fastkörningar idag. Men jag har mina misstankar om varför det inte blev så;
- Jag körde inte bil idag.

I morgon så blir det partyparty, ska fira Fia som har fyllt 22 bast. Så vi börjar med förfest här, för att sedan dra vidare mot Nöjes. Ska nog bli en trevlig kväll. Man kanske skulle vara en sådan där huslig värdinna och erbjuda folk hemmagjort snacks när dom kommer. Nej. Jag vill inte. Jag ska sitta skabbig i ett hörn och glo på folk och kasta kikärtor på dom tills dom går. Åh, vad jag måste kissa nu. Stör hela min hjärnverksamhet märker jag. VÄNTA 30 SEKUNDER!

Konstigt toabesök. Jag tog för givet att toalocket var nere så tog upp det och satte mig ner. Locket var redan uppe kan jag berätta. Jag ställde med andra ord upp ringen, så jag satte mig på själv toan. Den var kall. Men det brydde jag mig inte om. Jag hade viktigare saker för mig.

Nej hörrni, nu ska jag sätta mig framför tvn ett tag, för att sen sussa och vara utvilad inför morgondagens jobb. Björn är och spelar poker på kronoparken, så jag kan vara hur ful som helst nu! YES! Hm, allt som jag skrev nu var nog egentligen totalt ointressant, men vet ni vad? It's my life!

Dagens äventyr

Regler: 
Det här är svårare än du tror! Kopiera (ctrl+c) detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dem. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar (men du får skriva ditt eget namn på fråga 1)! Lycka till! 

1. Vad heter du?: Susanna
2. Ett ord på fyra bokstäver: Salt
3. Flicknamn: Sonja
4. Pojknamn: Stig-Tryggve (såklart)
5. Yrke: Sopgubbe
6. Färg: Snusbrunt
7. Klädesplagg: Stringtrosa
8. Mat: Sill
9. Sak i badrummet: Sax
10. Plats/stad: Sysslebäck
11. En orsak att vara sen: Strid med struts
12. Något man skriker: Sankte Peeeeeer!
13. Film: Saltkråkan
14. Något man dricker: Snapps
15. Band: Sonic Syndicate
16. Djur: Sengångare
17. Gatunamn: Sommarovägen
18. Bil: Saab
19. Sång: Slipknot - Spit it out

Min motivering + fastkörd bil

Tänkte bara först och främst berätta en sak så att det inte blir en mass pajkastningar och skitsnack; - Anledningen till varför jag inte är så sminkad och har gjort iordning håret, oftast nu för tiden, om ni ser mig på stan, är för att jag; jobbar! Jag jobbar med äldre människor, som gör att jag inte kan, eller orkar klockan 6 på morgonen, göra mig iordning för att se ut som många är vana vid att se mig. Men vet ni vad? Jag bryr mig inte riktigt, för jag vet att jag är tillräckligt snygg osminkad för att krossa dig, och dig och dig! *pekar på typ Magdalena Graaf*  för om det är någon som har blivit förändrad så är det Björn. Han har fått ett nytt jobb. Han ska bli chef. Jag tänker inte avslöja för vad, men kan avslöja att det krävs en annan klädstil för det jobbet. Så vi kan väl säga att det är jag som har tvingat honom till det? Right?

Nej, men det känns som att jag jobbar och jobbar och jobbar ^^ Ska jobba kvällen idag, 14.00-21.30 och så blir det dagen i morgon, men bara till 14.00! Gött det. Måste ju faktiskt ha lite tid för att planera en viss persons födelseadagsfest. Men det är kul att jobba. Okey, det roligaste som finns är väl kanske inte att bli nerkissad, men det var inte så jävla roligt att ligga på akuten i 9 timmar heller för bjurbäcksinflammation!

Min motivering hette rubriken, och nu kommer det.
Min motivering till varför jag berättar det här är för att jag tycker att folk kan få sig ett gott skratt, även om skrattet då är emot mig och inte med mig.

Igår så jobbade jag. Jag hade varit hos en man och skulle köra därifrån. Jag har i vanliga fall alltid backat ut, men då tänkte jag, av någon mycket märklig anledning, att jag kunde väl lika gärna åka rakt fram, för jag såg bilspår i snön där.
Jag åkte rakt fram, och upptäckte, för sent, att jag skulle nog ha åkt i spåret som var till höger om mig, för spåret som jag åkte i kunde man bara åka ut till vänster i. Jag skulle till höger. Jag körde fast. Rejält. Jag kom varken fram eller bak.
Så där satt jag, i en bil, någonstans i Råtorp. What to do? Jag ringde till mina kära kollegor som kom och skrattade åt mig, som varenda människa som åkte förbi mig på vägen gjorde också för den delen. Men sen kom det en snäll man i en Karlstad Kommun bil (han kände kanske samhörighet med oss) och lånade oss en spade. Vi krävde och krävde och krävde, och till slut så kom jag loss. Jag ska aldrig bryta ett mönster. Jag ska alltid göra som jag alltid har gjort! Kom ihåg det!


Hallåååå...?!

Vart har alla mina kommentarer tagit vägen? Eller rättare sagt, vart har ni som brukar kommentera tagit vägen? Jag saknar ju era kommentarer? Vill ni att jag ska göra en blondinbella och skriva egna kommentarer?

Idag fyller Fia år, Grattis till henne, och idag så ska jag jobba kvällen. Nu tänker jag baka bröd. Hm, vaknade för cirkus 10 minuter sen, ifall ni undrar på min svenska och grammatik.

Helgen och Ikea

Det var en mkt trevlig helg måste jag säga, Tack för trevlig helg Carlsson! =)
Ledig idag och jag och min syster var och åt på Ikea och fixade lite saker i stan! Allt innan 2 och sen kollade vi på Pochontas 2! Sen lämnade vi syster mig och jag tog ett bad!

Nu pratar jag med Cecilia och vi pratar om gamla människor och nu ska jag laga mat!

Jag fick en spik i hälen!

Frågan jag nu ställer mig är; - Hur fan lyckas jag trampa in i listen, där av någon märklig anledning finns en spik som sticker ut 4 mm, och trampa in spiken i hälen? Blod överallt!

Backyard Babies!!!

Ikväll så spelade Backyard Babies på Nöjes. Körde förfest här och sen spatserade hela högen, förutom Björn som stannade hemma och kollade på film, bort mot fabriken för att syna dessa grabbar på scen. Sjukt bra! Sjukt snygg Dregen och Saved By the Bell lär vara en av tidernas bästa låt.

Men ingenting slår vad som hände när jag och Carlsson väl kom hem. Jag menar, vem kan inte säga att det här är kvällens bästa avslutning;
- Finns det nåt bättre än uppvärm kôrv i micro? Och som efterrätt: kiwi. Och så för att avsluta det hela, en klick tandkräm. En trerättersmiddag, som sedan avslutas, iallafall för Carlssons del, med att sova på soffan.
Hur kvällen än ser ut, så blir allt bra med uppvärmd körv i micro och en kiwi!

Anledningen till varför vi redan är hemma, är för att efter uppträdandet så stänges allt ner, och vi gick hem. Kôrvlösa, för kôrven kostade förfasiken 25 spänn utanför! Så vi gick hem till mig och gjorde; Á la Carte!

Kvällens pingla:
Man 30-: Hon tog min tjej!
Jag - Jaså?
Man - Ja... *rycker på axlarna*
2 sekunder senare hånglar han med båda tjejerna samtidigt. Fan va den där jävla tjejen tog hans tjej ifrån honom, för fan va han led vid mun-mot-mun-metoden-tillfället! Tror han led mer när han efter 10 gången ramlade i golvet, med en av tjejerna på sig.


Backyard Babies - Saved by the bell

Jag dödde nästan

Herr Orm skrämde skiten ur mig. Kom in i vardagsrummet där han borde vara, och jag ser han ingenstans i terrariet. Tror ni pulsen steg något eller? Men han var allt i terrariet, han hade bara lagt sig så han inte syntes bakom stocken han har därinne. Men fan va rädd jag blev för några sekunder! Usch Thomas! Inte skrämma henne som du tycker bättre om/hatar mer än Björn. Var och köpte en liten mus till honom förut, ack varför måste dessa möss vara så fruktansvärt söta så man bara vill kramakramakrama ihjäl dom? Kunde inte ormar äta typ broccoli eller en fiskfinne eller så?

Var faktiskt duktig förut när jag skulle köpa musen. Jag gick till våxnäs faktiskt! Inte dåligt det! Men nu ska jag ta och föna håret och göra allt sånt där som tjejer gör för att försköna sitt yttre, och sen ska jag tamigfan spatsera in till stan för att möta upp Carlsson och för att förtära lite föda på Bmb tänkte jag. Hon vet ingenting om dessa planer än, men jag tror nog allt att gratis mat är ett bra lockbete!

Ska även passa på att säga att jag får bara mer och mer vuxenpoäng för varje dag. Idag, då var jag ledig. Och på min lediga dag, så vaknar jag klockan 9. Är det inte förjävligt alltså?

Posar Thomas!


Thomas och jag har haft fotosession!


OMG OMG OMG

Såg på blogg.se startsida att Pink ska komma till Sverige. Susanna fick hjärtklappning och börjar redan fundera på VEM FAN SOM VILL MED? Pink är Hon med stort H. Jag älskar Pink. Det har jag gjort sen i 5an, då jag fick den första låten med henne på en Absolut Music eller nåt liknande och det var låten; Most girls, and there was love at first hearing! Aja, skit i det nu, jag gillar Pink helt enkelt och vill se hennes konsert i november.

Idag så är jag ledig och fyfan va gött det är! Visserligen så var jag uppe vid 9 redan, men vad gör man inte för att få lite rena kläder? Sitter här nu och vänder mig titt som tätt om för att kolla till kära Thomas. Han är så söt, men jag tror att han fortfarande är hungrig. Så jag ska iväg och köpa en mus till honom sen! Måste nästan spela in när Thomas intar sin måltid, och ni som tycker att det är barbariskt; Ingen tvingar er att klicka på Play! Fast jag tycker att ni ska se det, för det är helt facinerande chockerande coolt!

Jag tror inte att Thomas är farlig. Han ramlar ner ifrån grenen hela tiden, som om han inte kan koncentrera sig på någonting eller så kan han inte hålla balansen. Måste ju vara mkt att tänka på menar jag. "- Hm, vart kan jag ha vridit svansen? Just ja, jag är ju en svans!"


Jobb, jobb och åter jobb

Åh, är så glad! Har fått jättemkt jobb nu under februari, och än är inte månaden slut och är är inte jobben slut heller! Känns svinbra! =) Visst, jag var trött som ett as när jag jobbade idag, och imorgon så blir det jobb från 07.00 till 16.00, men tiden går fort! Sitter här med min supersnygga almanacka (en svart som det står Region Värmland på som jag fått av pappa ^^) och skriver i för fullt när jag ska jobba, och dagarna fylls snabbt upp! Men det känns gött =)

Fick skjuts av Marléne hem förut också, det var ju rätt gött sådär på en höft! Ska bort till Fia på Preem snart och hälsa på henne, så fördriver jag tiden också ^^ Måste prata med henne om nästa helg, om jag ska säga att jag inte kan jobba en av dagarna. Hon fyller ju faktiskt år nästa tisdag så fira henne måste man ju göra! Måste nästan tigga pengar av mamma men, efter den här månadens lön så kommer allt att lösa sig, om jag får fortsätta jobba i samma takt som nu!

Vet inte om folk fattar hur underbart det känns att veta att snart kan jag försörja mig själv! Jag kan spendera pengarna jag får över, för det är mina pengar, och inte mamma-snälla-ge-mig-pengar pengar, utan något som jag själv har tjänat ihop!

Nej, nu ska jag klä på mig efter badet och spatsera bort till Fia!
Just ja! Igår så matade jag Thomas för första gången också. Vi var ett gäng på 8 pers här, som kollade på. Jag blev chockad. Visst att Björn sa att det kunde gå fort när ormen hugger tag i musen, men kunde aldrig i min vildaste fantasi tro att det skulle gå så jävla fort som det gjorde! Jag skrek till och hamnade i ett litet chocktillstånd! Sen åkte vi vidare till Donken på Norrstrand och åt innan vi åkte till hockeyn. Pappa var nere med klassen och då hade dom biljetter över så jag och jea fick följa med! Färjestad krossade Linköping med 6-3 ifall ni undrar...

Men... såatteeh... Mors!

Trippen till Sthlm och Singing Bee!

Nu blir det snabb uppdatering här. Melodifestivalen, trodde jag, skulle börja 12.05, men tydligen så börjar den 14.25. Ibland är livet hårt. Livet är hårt.
Fick igår reda på att en tjej ifrån hemtrakterna har somnat in och lämnat den här världen. Vila i Frid Majken. Kände henne inte så väl, men det känns ändå. Det känns overkligt. Men jag hoppas att du har det bättre där du är nu och att du inte behöver lida mer.

Vet inte riktigt vad jag ska skriva nu. Känns nästan lite fel att skriva om andra saker här. Men det gör jag ändå. Vill inte sitta och fundera över det där för mkt.
Var ju i storstaden Stockholm igår, för skulle som ni säkert vet, vara med på inspelningen av Singing Bee. Jag och Jea turades om att köra till Sthlm! Stanna någonstans och åt mat och sen var det att införskaffa sig godis på ett av Sveriges Största Godishus som jag inte minns namnet på! men det var GottGottGott!

Vid inspelningsplatsen vid Frihamnen så måste jag säga att det var väldigt dåligt organiserat och jag fattar inte varför vi fick lappar i olika färger, för det brydde dom sig inte om iallafall. Jag blev besviken, för jag ville ändå tro att jag skulle få sjunga, jag var ju speciellt inbjuden, men så var icke fallet. Fick skriva på tystnadsplikt om programmet, och det jag funderar mest på nu är;
- Hur länge måste man hålla käften om vad som hände i programmet? NÄR kommer det att visas på tv? Det sa dom fanimig inget om!
På hemvägen så blev det att äta på Max och sen fick jag sjukt, otrevligt ont i magen och trodde aldrig vi skulle komma hem. Trött som ett as men kunde inte somna direkt när vi kom hem då jag hade börjat må illa. Somnade tillslut men vaknade med illamående och huvudvärk i morse och kände att det är inte bra att gå till jobbet med illamående, när jag inte vet vad det är. Inte det rockigaste att börja kasta upp pizzor på jobbet och vara en smittkälla som alla kommer att undvika!

Inspelningen av Singing bee

Igår så var vi på inspelningen av Singing Bee. Det var en riktig inspelning och jag blev trött, hungrig och fick träsmak i röven. Annars var det kul! Aldrig igen, men kul. Här kommer lite bilder.









Vårt tillskott till familjen

Nu har jag och Björn fått ett tillskott i familjen! Jag antar att ni har undrat med spänning på vad det kan vara; Och nu berättar jag för er, med en bild!



Det här är då Thomas den II Stig-Tryggve af Lundberg und Thörnquist

Vi har skaffat en orm med andra ord. Visst är han söt?

Tillskott i familjen

Ringde My på Singing Bee förut angående biljetterna, och det har blivit krångel med dom, så vi står på en lista ist =) Bara så att ni vet, ni som dööör av nyfikenhet!

På lördag ska jag och Björn få tillskott i familjen! Men jag tänker inte berätta vad! Det får ni reda på, på lördag kväll! Idag fick jag även reda på att Marcus och Ida ska ha barn i Juli! Grattis grattis!

Haha, mkt snack om barn nu hela tiden, men folk får ju barn hela tiden! Dom ploppar ju ur folk som fisar! Galet galet, men roligt för dom =)


Singing bee

Jag blir nästan lite smått orolig. Har inte fått biljetterna till Singing Bee som är på söndag. VART ÄR DOM?!

Note to self: Ha inte purjolöken överst på gratängen i ugnen, den blir svart.

Konsten att vara vuxen och inte behöva hemhjälp

Jag känner mig totalt vuxen just nu! Jag håller på och städar lägenheten, upptäcker till min förfäran att dammsugarpåsen är full och har såklart ingen ny hemma! Har nu sopat hela lägenheten ren med soplimmen! Och börjar skura rent också, så snart är det skinande rent i lägenheten! Eller ja, det kommer inte att vara lika grusigt på golvet längre.

Idag är det strålande sol ute och ska ut på en promenad sen, kanske köpa dammsugarpåsar samtidigt? Björn har gått iväg till jobbet och själv så är man ledig! Men i morgon blir det jobb igen, och samma sak på lördag. Jag kommer att missa hela alla hjärtans dag och melodifestivalen. Det sistnämda gör så att jag starkt funderar på att säga att jag inte kan jobba. Missa ju för fan förre helgen med! =( Susanna ledsen över det. Men jag måste jobba, måste få lite cash vettni. Sitter här och räknar på hur mkt jag tror att jag kommer att få i lön, och än så länge ser det bra ut! Mamma kanske kan sluta försörja mig snart! ^^

Haha, ibland så funderar man på hur folk tänker. Två av Sveriges största bloggerskor har ibland undrat hur det kommer sig att folk tycker att dom verkar dumma, korkade och genomblonda.
Ja ni, HUR kan det komma sig?
- Fröken nr 1 har flyttat till egen lägenhet med sin kille, och ska skaffa hemhjälp, för att hon tycker att det är tråkigt (välkommen till verkligheten?) och för att hon inte vet hur man städar, och skyller allt på sin pappa.
- Fröken nr 2 vaknar ibland på natten, genomsvettig, för hon har drömt mardrömmar om att hon har färgat sitt blonda hår brunt och sen så tvingar hon sin stackars pappa att fota henne varje morgon, för att kunna lägga upp "dagens outfit" på sin blogg så att alla kan se henne när hon står, med trånande ögon och putande läppar, och visar upp sina kläder med svankade rygg. Sunt far och dotter förhållande?

Min pappa brukar också ta kort på mig. Sist var det när jag stod iklädd termobyxor, vinterstövlar och vinterjacka, redo att åka pulka! Det var för någon månad sen. Han tog 4 kort sammanlagt, någon närbild på mitt stora smile och några på håll där jag (och min syster) posar som galningar!


Innan det, så var det nog när jag hade klätt på mig för att leka i snön hemma i skogen!





Konsten att vara vuxen hette min rubrik. Ja, det är en konst att vara vuxen. Men jag har bakplåtspapper hemma och jag ska köpa dammsugarpåsar! Jag måste inte bo i villa, ha barn och en volvo, för att vara vuxen. Det räcker med att jag städar, har jobb och ska baka bröd sen!



Uppdate

Jag fann precis en klubba på mitt nattduksbord. Ni vet, en godisklubba. Blev skiträdd, vem fan la den där och är den personen i lägenheten?! Skickade fort som satan ett sms till Björn och frågade om han visste något om personen, som jag förmodade låg under sängen och bara väntade på att hugga tag i mina fötter och dra in mig under sängen och döda mig! Jag fick ett svar: Björn fick klubban på jobbet i lördags och la dit klubban innan han gick till jobbet idag. Tack älskling

Just det ja. Gud vad jag kommer på mkt saker hela tiden!
Folk
tycker att jag är lik Magdalena Graaf. Ja, varför inte? Hon har blivit fotad naken och min kille har fotat nakna tjejer. Jag är ju trots allt ihop med min kille, då blir man väl lite som en person. Ja, i min hjärna lät det bra, men jag kunde inte få ut det riktigt. Ni som fattar vad jag menar är mina riktiga kompisar! Jag tror att efter detta så kommer jag endast att ha kvar en kompis. Mitt alterego. Mållgan.

Jag tycker btw att Magdalena Graaf är snygg, så jag tar det hela som en komplimang!

vs

Äntligen är det slut!

Idag så önskade jag faktiskt att dagen skulle ta slut någon gång, för Susanna var en mkt tlött Susanna idag! Men tiden gick ändå väldigt fort med alla söta vårdtagare! Brände mig på en tallrik förut, otroligt orutinerad måste jag säga! Fick en ful blåsa på fingret! Snacka om avtändande!

Förut gick jag till Akelius, då som jag mest av allt bara ville sovasovasova, men Susanna är en snäll människa så hon traskade glatt iväg och pratade med dom, för att sen hämta min och Björns öl och plåt hos Saaben. Det är inte varje dag som man går med ett flak öl och en plåt i handen! Samtidigt alltså! Plåtar går jag ju omkring med varje dag, daah!

Tänkte färga håret nu, men blev så trött. Har haft en låt på hjärnan idag, To be with you. Så sökte på den låten, men hittade inte med dom grabbarna som sjunger den versionen som jag har hört. Inte för att jag vet vad dom heter men, jag hittade en mkt bättre version! Här snackar vi Europe-look-alike! Men låten är sjukt bra tycker jag faktiskt, även om Westlife också har spelat in den här låten, och ja, jag har den versionen också. Vet inte riktigt vad jag ville säga med det där egentligen, så jag tror att jag ska avrunda här!


Mr. Big - To be with you

Tröttast i Sverige

Idag när klockan ringt 05.50 så ville jag verkligen inte gå upp. Fy satan i gatan va trött jag var, men upp kom jag tillslut! Upp och göra matlåda direkt, och sen raka spåret mot jobbet, där det blev jobb 07.00 till 15.30! Spännande för er att veta va?

Min kära farmor ringde när jag var ute med en vårdtagare, jag trodde att jag tryckte av ljud och vibration men tydligen så hade jag svarat, så min farmor satt där i andra änden och hörde mig skrika saker om vädret, att det var vinter och att man ska använda mössor (nej, tänker inte utveckla detta mer ^^), och min farmor hade suttit och ropat: hallå! Hallå!

... i 2 minuter! Haha, hon hade suttit och ropat på mig, i två hela minuter, innan hon la på! Ringde upp henne sen, och det visade sig att hon satt och höll på att lära sig med sin mobil. Mission: failed. Haha, hon är för söt hon. Hon blev glad över att jag ringde upp iaf och att jag trivs med jobbet!

När jag slutade så hälsade jag på min syster, Malin och Hanna som skulle äta på Kebab House, och sen spatserade jag hemåt och lagade till Kantarellsoppa, som var sjuktsjuktsjukt god, och som genast måste införskaffas igen! Mat är gott och sen somnade jag i soffan, och vaknade för cirkus 10 minuter sen. Sköntsköntskönt.

Och nu sitter jag här och vägrar diska, utan gör det i morgon istället.
Just ja. När vi satt på Kebab House så kom vi alla fram till att jag har mest vuxenpoäng.
Jag har bakplåtspapper hemma.
Jea kom starkt efter med körkort, icakort, medmerakort (som jag även har) och med ett förhållande på 2 och ett halvt år (det kompenserade jag med sambo) och så har vi båda två en egen lägenhet. Malin och Hanna bor hemma, och Hanna berättade att hon är ett fan av min blogg. Det var ett givande samtal och jag hoppas att vi aldrig behöver utsätta oss för något liknande igen! EVER!

Jag tror att Malin också sträckläser min blogg, eftersom att det var hon som frågade Hanna hur hon visste (någonting, kommer inte ihåg vad) och om hon hade läst det i min blogg eller. Det hon nu undrade om Hanna hade läst i min blogg, har jag skrivit om i bloggen, men jag kommer vid skrivande stund inte ihåg vad. Det var nog inte så viktigt!

Nu bjuder jag på en bild på både Malin och Hanna, för att tacka dom för mitt stöd här i bloggen. Även om dom inte syns, så känner jag deras intimitet! ^^

JUST JA! Sanna som gick i min klass på gymnasiet har fått barn! Grattis Grattis till dig och Jp!



Hanna dansar loss


Och Malin vågar inte se mig i ögonen!

Idag ni...

Idag ni, kära vänner, så blev jag inkallad till jobb sisådär 07.20! Skulle ha jobbat till 4 idag, men vid 2 så var jag klar så kom ifrån jobbet vid 3! Blir jobb i morron och i övermorgon också! Gött! Är faktiskt rätt skönt att börja 7 på morgonen, för då känns det som att jag inte sover bort dagen (klart att jag inte gör det om jag går upp 7 ^^) och så slutar jag 2 eller 4 och då har jag resten av dagen kvar =) Jag har tänkt till!

Precis varit och handlat mat, det blev satans dyrt, men nödvändigt! Men jag är hungrig. Dagens i-landsproblem. Vi ska äta soppa och nybakat bröd. Problemet? Brödet ska jäsa nu i 30 minuter, sen i 30 minuter till och sen in i ugnen i 30 minuter. Dvs, att brödet är klart om cirkus en och en halv timme. Och jag är hungrig nu. Tycker ni inte fruktansvärt mkt synd om mig nu? Klart ni gör!

Var ju fest i lördags, och fann en finfin bild på mig och Christine, från förfesten, på Christines facebook! Så den tänkte jag bjuda på här! På tal om ingenting så måste jag och Björn gå och hämta våran öl hos Saaben. Jag tror att vi gör det i morgon ist.


Jag kan även påpeka att jag sträckte mig i låret!


Dagen efter

Idag har jag mått som jag har förtjänat. Eller egentligen så vill jag inte säga att jag gör det, för jag fattar inte var fyllan kom ifrån riktigt ^^ Haha. Förfest hos Saaben iaf och dit kom det en massa människor! Jag hade bakat en tårta som jag bjöd på och så blev det presentutdelning =) Sen styrde jag, Björn, Linda och Stian (?) kosan mot arena. Det blev en vinglig färd mot stan, speciellt då Lindas balanssinne försvann totalt och hon fick en förkärlek för marken. Men fram kom vi och såklart så missade vi happy hour med 3 minuter. Men så är det!

Kom hem, med vissa minnesluckor, åt mat, sov, och sen blev det att kasta upp allt, då min mage inte riktigt ville ha kvar laxburgaren som jag glatt hade smaskat i mig. Sibyllas laxburgare är sjuuukt god! Just so you know!

Idag har jag varit en grining och jävligt jobbig människa som, helt seriöst, hatat Björn som inte tyckt synd om mig. Men nu mår jag bättre, och hatar honom inte riktigt lika mkt. Vi ska göra varma smörgåsar och sallad och smaska i oss! Och på tal om absolut ingenting, Cecilia är för rolig hon. Cecilia är min barndomskompis och granne som nu bott i Stockholm i nära 4 år! Det är även henne som jag hade bott hos dom få gångerna som jag har varit på besök i huvudstaden.

Cecilia - Om du har storlek 38 i Sverige så har du storlek x i usa och storlek x i Brittland.
pinsam tystnad i 3 sekunder
Jag - HAHAHAHAHA! Jag dööör! Brittland? Menar du inte england?

det totalgjorde min dag. Tack Cecilia.

Vi komma Vi komma

Har varit på stan idag och sen så kom min syster hit så åt vi mat =) Sen begav vi oss med den lånade bilen in till stan och sen hem igen! Och nu håller jag på att fixa här i lägeneheten.

Det är sjukt hur saker och ting bara kan vända så jävla fort och istort sett förstöra. Nu kommer vi med andra ord till dagens i-landsproblem. Fira Saaben ikväll är då planen. Gratis inträde på Ankan var också en del av planen. Det som inte var en del av planen var att det inte alls blir gratis inträde på Ankan, vilket fuckar upp allting. Jag, Susanna då alltså, har inte, verkligen inte, råd att betala mig in någonstans! Därför lockar Nöjes otroligt mkt mer nu, eftersom att det är gratis innan 10 där. Vilket som inte lockar till Nöjes är att fröken Födelsesagsbarn vill till Ankan. Jag har inte råd att betala mig in men samtidigt är det henne vi ska fira, då vill jag vara på samma ställe som hon är på.
Slutsats?
Jag kommer nog antaligen inte att gå ut ikväll. Så tror jag skiter i att dricka också. Känns ovärt att lägga ut pengar på det om det ändå inte blir nåt av det. Men jag blir inte sur om min kära Saab vill dra till Ankan, för det är ju hon som fyller år och det är klart att hon ska få gå dit hon vill! Självklart! Men synd bara att jag inte kan följa med då =/

Där har vi dagens i-landsproblem. Om ni kan slå det, så försök gärna!
Har ni några tips? Någon som vunnit 100 miljoner på lotto och vill skänka ett stackars fattigt barn 1000 spänn?

Jag har en riktigt bra motivering varför (så att just Du känner dig mer motiverad till att skänka pengar till mig)

- Med dessa tusen riksdaler, så kan jag betala inträde, för både mig, min sambo och för födelsesagsbarnet. Då gör jag en god gärning. Jag försäkrar mig om att både två har kommit in, och inte ligger i en buske någonstans. - 300 kr.

- För återstående 700 riksdaler så kan jag bjuda min sambo på en öl, då han genast kommer att känna sig gladare, och vem fan påstår att det inte är en god gärning? - 100 kr (jag måste ha en öl också, sällskapsdricka you know)

- 600 riksdaler återstår efter detta, och vem vet? Jag kanske träffar på någon jag känner, då blir det att köpa en till två öl till, så jag kan sitta och sällskapsdricka med den/dom jag känner, så att dom inte känner sig som helgalkoholister själva. GOD GÄRNING! - 100 kronor

- Nu återstår endast 500 kronor kvar, och vad ska Susanna göra med dessa?
Jo jag bjuder såklart både födelsesagsbarnet, mig själv och min sambo på fyllemat! - 180 kronor

- 320 kronor kvar
och jag är fortfarande kvar inne i stan. Jag tar såklart och beställer en taxi hem, så att jag inte löper risk att bli överfallen och våldtagen! För om jag blir misshandlad och våldtagen så måste jag ha ambulans till akuten. Där försvinner det 450 spänn direkt för ambulans och akuten! DÅ KLARAR JAG MIG INTE!

Därför tar jag taxi hem för 100 spänn. Då har jag 220 kronor kvar, som jag använder till att köpa mat för!

Så, hur kan någon, som vunnit 100 miljoner, inte känna sig motiverad till att skänka 1000 kronor till mig? Den som kan berätta det för mig, ska jag belöna genom en länkning. Jag har sett att dom stora bloggerskorna gör så.

Nu kommer det;

För den som ville att jag skulle gissa mig fram till som kommenterade;
- Nej, pappa har inte skaffat Halebop. Mamma och Pappa har fixat så att dom ringer gratis till halebop efter klockan 6 på vardagar och gratis på helger. Svinbra ju =) Då kan ju jag och pappa diskutera såna här viktiga saker som att måla naglara på Dolly, som förövrigt är min systers råtta. Min heter Fru Jansson och är livrädd för allt och alla och tror sig vara en fladdermus! Så då är det löst nu. Jag funderar även om det är Emma som kommenterade? Stämmer detta påstående? ^^ Och till fröken Pernilla, nej pappa tycker inte att du är så himla rolig att prata med. Det bara är så. Jag tror att du måste ändra på dig!!!

Nu har jag jobbat 3 dagar på raken själv! Och det har gått bra än så länge! Fick även min delegering i torsdags så nu får jag ge medicin också =) Får väl se när jag jobbar nästa gång, det blir väl när dom ringer ^^

Idag så ska vi fira Sabina Andersson som fyller hela 22 år i morgon! Så det blir förfest hemma hos henne och sen blir det utgång mot Ankan! Kan nog bli en trevlig kväll!
Nu ska jag ställa mig och diska och laga mat åt min syster som kräver mat av mig vid 3! Jag fattar inte hur jag står ut! ^^

Och för er som kanske inte riktigt fattar min humor. Det är lugnt. Det är knappt så att jag själv gör det!
Och bara pågrund av det så slänger jag upp en bild på mig själv som jag tog igår?
Kom ihåg att jag är tjej och kräver kommentarer, såsom;
- va fin du är!
- va smal du ser ut att vara!
- med retusch så blev du en riktig pudding!
- ingen passar så bra i färgat rött hår som du osv osv osv


Nu ska jag diska. Det är så coolt så jag måste stava det med ett K som i Koolt.

Mer jobb

Idag så ringde dom igen och frågade om jag kunde jobba ikväll, jag sa såklart att det kunde jag! Ska även få min delegering idag klockan 2! =) Och så ringde dom igen för typ 20 minuter sen och frågade om jag kunde jobba imorgon också, 7-14. Jag säger ju såklart ja igen!

Nu hoppas jag faktiskt att om dom vill att jag ska jobba under helgen att det blir morgon på lördag eller kväll på söndag, eftersom att min kära Sabina Andersson fyller 22 på söndag och vi ska fira henne med utgång på lördag! Och känner att det skulle vara kul att kunna gå ut! Men så är det att vara en vikarierande arbetare. Det är såhär mitt liv kommer att se ut framöver! Och jag får bara vänja mig, men än så länge så gör det verkligen ingenting! Jag får någonting att göra om dagarna, och jag får betalt för det. Haha, snikna jävel ^^

Nu ska jag göra nåt jag har tänkt att göra i flera veckor. Jag ska skura badkaret!

Jag hade ett facinerade samtal med min pappa igår. Vi pratade i 38 minuter. Jag trodde inte det var möjligt. Jag kommer inte direkt ihåg vad vi pratade om,  inte ens direkt efter att vi lagt på. Men jag vet att vi kom fram till att 500 spänn av farmor låter orimligt, Han var på genomresa i Karlstad, och han hade köpt kaffe och en bulle för 15 kronor på någon mack genom en kupong, och att mamma aldrig kom hem ifrån jobbet.

Vi avslutade sedan samtalet med att jag sa att jag skulle måla mina tånaglar och han sa att det var ett sammanträffande, för han skulle måla naglarna på Dolly.
Från och med detta så kommer jag aldrig mer tvivla på att jag faktiskt inte är adpoterad!

Demensutredning?

Ibland så tycker jag faktiskt synd om mig själv. Jag håller på att laga mat, för tänkte att maten skulle bli precis klar tills Björn skulle komma hem ifrån jobbet. Klockan blir 20 över 5 och jag börjar bli fundersam. Vart håller han hus?

Då går det upp ett ljus för mig.
Han slutar klockan 9.

Dagens äventyr

Idag, tjugo över sju så ringde min mobil, och jag fick springa upp ur sängen och göra mig iordning för ett dags jobb! Dom behövde folk, så jag fick hoppa in! Första dagen som jag fick gå helt själv! Det var lite pirrigt, men det gick relativt bra! =) Inga större missöden! Haha. Vissa av dom man är hos är så glada och så trevliga, och vem blir inte sjukt glad av att någon säger till en att dom hoppas på att man verkligen kommer tillbaka fler gånger för att jag var en otroligt trevlig sällskap? =) Åh, man blir alldeles varm! =)

Fick även reda på idag att en gammal klasskompis och barndomsvän har gått ut med att han har pojkvän! Otroligt modigt gjort och jag hoppas att mår bra och att folk inte kommer att rikta elaka ord emot honom! Riktigt starkt att våga gå ut med det offentligt och må bra med det! Grattis till att du är förälskad i din partner!
Jag har inga fördomar emot folk som är bi- eller homosexuella! Så länge dom mår bra och är lyckliga så tycker inte jag att det spelar någon roll om den personen som gör en lycklig är av samma kön! Kärlek som kärlek liksom?

Nu ska jag laga mat, kokar quinoa för tillfället och ska göra färdig salladen! Ska ta fram kyckling nu och steka det!

Dagens bravader!

Idag så blev det jobb mellan 7-14 och sen var det meningen att jag skulle prata med chefsassistenen om fler jobbtillfällen, men hon var tyvärr hemma pga VOB (vård av barn för er som inte fattar ^^) så får ringa henne i morgon istället och planera!
Idag fick jag köra bil på jobbet! Hade inte gångavstånd till alla vårdtagare idag så det fick bli bil! Skojjigt att köra =) Haha. Har inte så mkt mer att skriva om det, eller egentligen så har jag jättemkt att skriva om det, men det får jag inte! Så HAH på er som ville läsa om det!

Har varit duktig och ringt till både Comhem och Karlstads Energi idag. En fråga till alla er datanördar (eller kunniga människor);
Jag har 2 Mb/s och betalar 199 :-/månad.
På comhems hemsida så är Small 1,7-2 Mb/s och kostar 99 :-/månad
Medium 7-10 Mb/s kostar 299 :-/månad
Och jag betalar 199 för 2 mb/s! HUR går det ihop?
Pratade med en kille, men jag tror att han dissade mig för att jag är tjej och jag tror att han satt och spelade dataspel.
För han sa att 2 Mb/s kostar 199 :-. Det jag då tycker är märkligt är att Small är upp till 2 Mb/s och kostar 99 :-?
Kan någon förklara för mig vad det är jag inte förstår?

Karlstads Energi. Han lär ha skrattar mkt åt mig. Jag fattade inte vad han sa, för min starka sida är icke olika begrepp inom el eller teknikens värld (även om jag kan vara teknisk och är teknisk) och jag hittade inte lappen som jag letade efter i panik medans jag pratade med den stackars mannen som skulle försöka förklara för mig det jag ville ha svar på.
Sammanfattning: Jag kommer att få en räkning hemskickad snart med det korrekt priset, för det som står på räkningen nu är ett uppskattad förbrukningspris.
Jag tycker fortfarande synd om mannen (men egentligen är det nog mest synd om mig) som antagligen satt och skrattade åt mig efter samtalets slut.

Ojsan, idag hade jag mkt att skriva om. Spännande saker också. Jag hoppas för er egen skull att ni inte läste allt. För då skulle ni lika gärna kunnat köpa ett nummer av Teknikens Värld. Och kanske fått med ett urläckert USB-minne eller nåt annat snitzigt.

Utmanad!

Jag blev just utmanad av Angelina
Man ska gå in i sina bilder, leta upp mapp 6, bild nr 6. Sen publicera den bilden och skriva något om den. Sen också utmana 6 andra bloggare...


Till helgen fyller Saaben 22 år och det ska vi fira =)

Men jag orkar inte utmana någon ^^

Konsten att skada fingrarna

Jag blev sjukt sugen på Rårakor förut (aka Raggmunkar) och satte igång med att skala potatisen och sen kom jag till det roligaste! RIVA DEN! Trodde helt seriöst att mina muskler i armarna skulle förintas och att mina fingrar skulle i protest lämna min kropp och hoppa ner i sopkorgen. Men helt plötsligt så var jag klar och då var det bara att steka. Och uuuuh va gött det är det raggmunkar då! =) Mumsfillibillan!

Nu ska vi äta fruktsallad med glass =)
Just ja, jag har varit nyttig idag!

Åt 2 scones tillf frukost med 1 stor kopp te. Åt en banan någon timme senare och gick sen in till stan, och sen så gick jag bort mot Viken och förbi Mariebergsviken och fortsatte förbi Helmia och sen hem! När jag kom hem så var jag hungrig så stekte ett halvt paket bacon, och åt det med en stor sallad, keso och avocado! (keso och avocado = lätt beroendeframkallade) Och en hård smörgås med ost =) smaskens! Och sen när Björn kom hem så blev det som sagt raggmunkar! =)

Och i morgon är nog våra groddar klara! Jag odlar =) Be proud of me.


Nu jävlar!

Nu har jag tvättat klart och nu ska jag vara duktig och gå in till stan och till banken och sen gå en runda. Motionsrunda. Duktiga Susanna. YES!


Btw. Fattar ni hur jobbigt det var att jobba sådär eller? Camen tog 4 kort med 3 sekunders mellanrum och man skulle hoppa precis när kortet togs. Detta var mitt 17e kort tror ja. Jag är helt slut och tycker inte att jag egentligen behöver gå ut och gå! Hah!

Do some stupid shit?

Jag sitter här och ska snart ner och hämta sista tvätten från torktumlaren. Sen äre klart! Gött =) Och under tiden så sitter jag framför datorn och nördar och har laddat ner Girlicious album. Just because I can. Och för den delen så är Stupid Shit ganska så bra! Vem har sagt att jag kategoriserar mig? Jag tycker då själv att bara för att jag gillar metal, så kan jag faktiskt lyssna på både pop och r'n'b om jag vill. Jag får klä mig i kavaj en dag och lockat hår en dag. För jag kategoriserar mig inte! Tihi ^^

Nu ska jag hämta tvätten och sen ska jag duscha och göra mig iordning för stan :D


sjukt störande. Själva videon går inte att lägga in här. Men för er som vill se när dom klär av sig, kan ju alltid kolla här; http://se.youtube.com/watch?v=dqtr2ZbKNgw
Och sen tänkte jag bara säga att jag gillar bullar, men det har jag inga. och jag ska vara nyttig, så jag ska göra en fruktsallad sen ist. Och skandal! Mango kostar 14.90 kr STYCK på konsum. Sjukt sjukt sjukt.

Mycket märkligt måste jag påpeka!

Nu när jag loggade in här på min sida, ja kan ni tro på maken, då finns det inga kommentarer kvar. På själv inloggningssidan alltså, men på själva bloggen så finns dom kvar. på Url-adressen alltså. Teknikens underliga värld..

På schemat idag så finns det från och med klockan 07.00 - tvättid!
Så vid halv 8 gick jag ner för att tvätta! Orkade inte riktigt dra mig upp innan det alltså ^^ Proppade i en maskin och se upp och dö lite i sängen innan nästa maskin ska igång! Ner och fixa med det, och när jag kommer upp. Då ni, då blir jag nyfiken! Någon har ringt till min mobil, på Dolt nummer, och jag har missat det. Det är ju det som är det dumma med dolt nummer tycker jag. Man kan ju inte ta reda på vem det är som har ringt. Fast vet skulle ringa till mig 08.44 en måndagsmorgon? Hm, det enda jag kan komma på just nu är ju jobbet isf, men, dom lämna inget mobilsvar, vilket jag tycker att dom borde göra om det är dom, eftersom, att dom ringer på dolt nummer.

Åh, jag är för trött för att vara djup. Kan berätta att igår så hälsade jag på Fia på Preem i 2 timmar och sen när jag kom hem så gjorde jag Scones och under tiden som dom var inne i ugnen så satt jag och gjorde hål i alla viktiga papper med en hålslagare och satte in dom i en pärm, under rätt flikar som jag har skrivit ner olika kategorier på! (nordea, jobbet, ica, medmera) Jag riktigt kände hur  vuxenpoängen bara skenade iväg och ett ruskigt sug efter att 11-kaffet borde införskaffas igen! Då blir morfar glad!

Himmel och pannkaka

Jag är alltid så jäkla trött på söndagar! Björn börjar jobba vid 12, och han går upp vid 10 och jag sover till halv 12. Haha. Och ändå så gör jag  istort sett ingenting om dagarna.

Alltså, jag har ett dilemma. Vad är godast?
Hårt bröd med;
- makrill eller
- keso med congacsmedvurst?

Jag har blivit beroende, och kan väl vara glad över att det är nyttiga saker jag har blivit beroende av! Idag så såg jag att himlen är lite blå och tänkte faktiskt gå ut och gå! Har ju fått tillbaka min ericsson nu, vilket innebär att jag har en handfree som jag ha till mobilen. Prata i telefonen eller lyssna på musik! Slippa hålla i telefonen, för det är fan ansträngande! Haha, mitt nya nyttiga jag... Haha.

Uppdatering:
Himlen är inte blå längre ^^ haha

RSS 2.0