FÅGEL FÅGEL FÅGEL!



FÅGEL FÅGEL FÅGEL!
HAHAHAHA
älskar detta klipp

Jag ska avfärga mitt hår

Jag har precis badat. Har precis tagit bort min turban och upptäcker till min förtjusning att min utväxt i håret är så rejäl så att jag skulle kunna vara med i en dålig skräckfilm! Katastrof! DAH! Men på tisdag så ska den bort!

Hela färgen ska bort faktiskt. Hör och häpna! Jag ska avfärga mitt hår! Mitt röda svall kommer att bli ett minne blott! Mitt röda hår som jag har haft sen i 8an. Det ska bort! Ja, för en kort stund bara. Sen ska det i en ny röd färg! Mkt rödare och snyggare än den jag har nu!
Så klockan 09:00 på tisdag så ska jag sitta i en frisörstol och se dum ut i 3 timmar. Sen på kvällen ska jag på julbord! FÅGEL FÅGEL FÅGEL!

Dagens i-landsproblem kanske? Ja, men hellre lite utväxt, än att vara fejkblond, eller vad säger ni? ^^ haha

Nu håller jag på att göra 1 kg köttfärssås! Låt det bli mat!

I morgon så kommer jag inte att vara anträffbar! Alls. På hela dagen. Icke! Ingenting! Först efter klockan 10 på kvällen! Och om ni möjligvis vill slå mig en signal halv 7 i morgon bitti, då jag är på väg till jobbet för att jobba hela dagen till 10 på kvällen.

Samboavtal och löning!

Igår så började jag och Björn att fixa med vårat samboavtal. En sisådär 1 och ett halvt år efter att vi borde ha skrivit det men, bättre sent än aldrig =)

Ska göra mig i ordning för att dra in till stan och träffa min syster som har förstört sin dygnsrytm genom att vara arbetslös. NÅGON SOM HAR ETT JOBB TILL EN 19-ÅRIG TJEJ?
Ah, tänk om jag hade varit en sviiiinstor bloggerska nu och skrivit detta. Då hade min syster kanke fått jobb. Inbilla oss kan vi väl iaf?

Nej, ska gå och klä på mig och sen styra kosan ner mot stan! Det är ju trots allt fredag och löning, vilket för mig innebär jobba kvällen!


Sydd med blå tråd

Idag efter att Björn hade duschat, så fick jag byta kompressplåster på honom, och passade då på att ta lite kort på hans sår. Facinerande att dom sydde ihop honom med blå tråd. Jag hade valt grön eller neonrosa. Lite oväntat sådär.


Nu får det vara nog!

2a september. Det var första gången som hundjävlen i grannlägenheten började med sitt underbara, ihållande skällande. Minst 2 timmar varje gång som den drar igång med detta ljuvliga ljud. Björn har vid ett flertal gånger hört av sig till mannen som äger denna hunden, så att han får tysta odjuret, utan någon större framgång. Han har vid ett par tillfällen fått hem mannen som äger odjuret, så att det har blivit tyst i grannlägenheten.

Nu har det gått förlångt ska jag berätta för dig granne. Nu har det gått förlångt.
Du bokar även för många tvättidspass. Det står det på lappen nere i tvättstugan (och nej, det är inte jag som skriver några lappar. Jag läser dom endast!)

Aschberg med sin tomtenisse nästa? (Dvs, grannfejden, och jag kommer inte ihåg vad aschbergs kumpan heter)

Världens bästa!

Visst är han söt i sina kläder och sitt droppställ? Men han är världens bästa ändå =)


And he's home =)

Igår eftermiddag så kom Björn hem ifrån sjukhuset, medans jag jobbade och stod i! Fick vara i Skåre halv kvällen, men jag jobbade på och hann in till stan och med bussen hem! =)

Började direkt när jag kom hem och skruva isär ett bord för att skruva ihop ett annat! Byggde ihop hyllan vi ska ha i köket och sen somnade jag som en kattunge. Fort och smärtfritt.

Idag så har jag hunnit med att diska, slå in julklappar, ordna i köket, duschat (i kallvatten, då det inte fanns något varmvatten!), handlat, pyssla om Björn (hämta vatten, hämta mobil, hämta det och hämta det där) och nu håller jag på med mat, för snart ska jag dra iväg och jobba kvällen, och sen är jag tre-ledig!

Underbart inspirerande inlägg och fruktansvärt läsvärt och roligt med för den delen.

Min älskling är hemma och that's the only thing that matters! <3

Lycka till på operationen älskling!

Nu har jag precis kommit hem efter att ha tillbringat hela kvällen på akuten med Björn. Han ligger nu och väntar på att opereras och jag tänkte somna fort nu så jag kan vara hos honom tidigt i morgon! Narkos och allt blir det! Men så är det om blindtarmen måste bort. Hoppas bara att den ''bara'' är infekterad och inget mer. Nej, sova blir nu så jag kan vara hos honom i morgon! God natt!

Boten är RIVEN!

Fick precis ett telefonsamtal från ett Dolt nummer. Det var kvinnan som jag mejlade till angående min bot jag fick av Karlstadbuss! Vi hade ett 11:30 minuters samtal och efter detta så beslutade hon för att riva min bot med villkoret att jag var tvungen att ändra mitt busskort! (vilket jag gjorde nån dag senare bara!) Så jääävla gött!

Men nu säger jag till er alla som bor i Karlstad! Den 21 december så kommer dom att ändra busspriset! HÅLL KOLL PÅ DETTA!
Och för er som är ungdomar dvs, 20-25 år, så kom ihåg!

  • På värdekort så ska ni vara Vuxen! Var noga med att säga till om detta!
  • På periodskort så ska ni vara Ungdom!
  • Så fort ni ändrar från Värdekort till Periodskort eller tvärtom, så var så frikking jäkla noga med att säga om ni ska vara Ungdom eller Vuxen, så att ni inte får en bot på 400 spänn!
Nu är jag efter detta samtal lite trött och tänkte pigga upp mig med lite cola!
I möra är jag ledig! Gött.

Todels!

Vad sa Karlstadbuss?

Idag så var jag och pratade med Karlstadbuss efter onsdagens incident. Jag hade med mig Björn, som moraliskt stöd (och tur var det, glömde ju bort allt jag skulle säga som jag hade tränat in!)

Men mannen som jag pratade med förklarade att han kunde inte göra något (han stod ju bara i Kundtjänst, så vem kan klaga?) och att jag fick mejla till hon som hade hand om det hela. Har ni hört på maken? Mejla! Om jag inte kunde gå och prata med henne? Nejnej, klockan 15:00 en fredag så hade hon såklart gått hem (och deras kundtjänst stänger 16:00) så en vanlig svensson med ett 07:00 - 16:00-jobb kan verkligen få hjälp! NOT!

Så, jag fick väl snällt gå hem och mejla människan. Om vi säger som så här: Om jag själv hade fått det där mejlet så hade jag fanimig aldrig orkat läsa det! Haha

Så nu väntar jag bara på att det ska bli måndag så att hon kan svara. Och har hon inte svarat då, så väntar jag snällt tills på tisdag em. Har hon inte svarat då så ska hon få ett ännu längre mejl av mig! (Obs! Detta är inget som skall uppfattas som ett hot!)

Nu kollar jag på Idol (lyssnar iallafall) och ska snart iväg på en middag/fest som jag och Björn är bjudna på! Det är filminspelningsgänget som ordnar detta, så vi ska iväg en sväng! Ska jobba dagen i morron, så det får bli en lugn och tidig kväll!

Todels!

Tack som fan Karlstadbuss. verkligen...

Okey, ge mig en bra anledning till att inte vara förbannad just nu?
Nu ska jag berätta om min underbara dag som resulterade i en böteslapp på 400 spänn!
...
...
Fyllde på mitt busskort för några veckor sen. Jag var på busstationen och sa att jag var ungdom. Går sedan till bussen och tycker in mitt kort i kortläsaren. På den står det 09:80 och jag tänker direkt: Fan hon skrev att jag var skolungdom istället för ungdom! Hoppar av bussen och går in i en affär för att sen gå ut och ta min buss hem. 15:54-15:56 så kom min buss, 7an mot Sjöstad, och jag frågade busschauffören direkt om han kan ändra till ungdom, istället för skolungdom då jag är för gammal för skolungdom. Han tittar på mig som om jag vore korkad och säger att det bara finns ungdom och vuxen. Jag ifrågasätter detta och frågar om det gäller även på värdekort då det finns skolungdom, ungdom och vuxen på det. Han sa ännu en gång att det finns bara ungdom och vuxen. Jag tackar för mig och tänker att dom har väl kanske sänkt priset och att jag har ju ändå frågat, så jag litar på busschauffören.

Allt har varit frid och fröjd.
Tills idag.
Stoppar in busskortet, ser att det står Ungdom, 09:80 och sätter mig ner. Det kommer lite senare på 2 kontrollanter som ska kolla alla biljetter. Jag tar fram mitt busskort och visar det. Dom vill se legitimation på mig och berättar sen för mig att jag är för gammal för mitt busskort, då jag är över 19 år.
Jag förklarar min historia för kontrollanten och han förstod mig men var tvungen att göra sitt jobb och ge mig böter. Han sa sedan till mig att höra av mig till Karlstadbuss och fixa detta med dom.

Det som gör mig mest förbannad är detta:
  • Jag sa att jag var ungdom, och tar då förgivet att folk som jobbar med biljetter, fattar att jag inte menar skolungdom, speciellt när det står att jag är ungdom på mitt kort.
  • Jag frågade busschauffören om han kunde ändra - varför hänvisade han inte mig till en återförsäljare för att ordna allt, när jag ändå sa att det var fel
  • Tydligen, om man har haft ett periodskort tidigare och är ungdom, så betalar man samma för skolungdom och ungdom, men man står som ungdom (dvs 173 kronor för 14 dagar)
  • Har man ett värdebevis så betalar man, om man är ungdom (dvs 20-25 år) som vuxen.
  • Har man varit ungdom på ett periodskort, och sen fyller på kortet med pengar så att det blir ett värdekort, så blir man automatiskt skolungdom!
Kan någon förklara för mig vart det där är logiskt någonstans?
Och hur fan ska jag kunna veta att jag blir skolungdom, när jag fyller på mitt kort med pengar? Det finns ingen information om detta någonstans! Jag tog ändå mitt ansvar och ifrågsatte det hela!

Så tack som fan Karlstadbuss för att ni inte kan berätta rätt någon gång.
Ni har aldrig tänkt tanken på att ha en lektion med alla chaufförerna så att alla vet vad dom ska säga, istället för att säga olika saker!

Välkommen hem Marie =)

Igår så firade vi att Marie kommit hem ifrån Cypern, där hon tillbringat de senaste 8 månaderna! Vi samlades hemma hos Saaben vid 6 och drog oss vid halv 8 in till stan där vi hade bokat bord på Score för att äta mat! Efter maten så drog vi oss sedan hem till Saaben igen, där festandet fortsatte. Jag gick dock hem vid halv 11, men det var en riktigt trevlig kväll!

Gårdagens bästa:

Linda har precis beställt mat och säger:
Linda: Och så vill jag ha extra aioli till!
Martina (ropar): Åh, det vill jag också ha!
Servitrisen antecknar och tar resterande beställningar och går sedan vidare
Vi pratar på och så får vi in maten

Saaben: Martina, ska du inte ha din aioli också? *pekar på skålen framför Martina*
Martina: Va? Jag vill inte ha aioli!
Jag: Men... Du beställde ju det.
Martina: Neeej, varför skulle jag göra det? Jag tycker ju inte om det!
Alla skrattar
Saaben: Men du ville ju ha det!
Jag: När Linda sa att hon ville ha extra så ropade du att du också ville ha det!
Martina: Va? Nej! Det gjorde jag inte! Varför skulle jag göra det? Jag tycker ju inte om det! Jag måste ju ha trott att hon sa nåt annat!
Jag: Men vad trodde du att hon sa då?
Martina: Jag vet inte. Men gud. Jag tycker inte om ailoi!
hysteriskt gapskratt

Nytt schema

Nu finns mitt nya schema uppe, på samma länk som sist!

Efter helgens besök!

Nu har precis Hanna och Una lämnat oss för att bege sig hemåt mot Göteborg och Skåne igen! Dom har tillbringat helgen hos oss, vilket innebar att växla pengar, shoppat och druckit vin!

Nu väntar en lugn dag och imorgon så börjar jag på mitt vik i Klara/Råtorp =) Är endast i 2 veckor, men det är bättre än ingenting! Chefen ringde och frågade mig om jag istället för viket ute i Skåre, ta ett vik i K/R, och det jublade jag glatt ja till!

Nej, nu ska jag sätta mig och inte göra någonting alls!

RSS 2.0