Nej nu blir det fest!

Nu ska jag och Björn dra på förfest och fira Saaben och Fia som har fyllt år! Vi syns i dimman! (som inte kommer vara så tjock då jag ska jobba i morron ^^)


Audition till Körslaget!

Igår när jag kom hem ifrån jobbet så fick jag reda på att det var audition för Körslaget vid teatern vid 4! Jag hoppade in i duschen, tränade lite på några låtar, slängde in gitarren i bilen och åkte bort till teatern! Där, först i kön stod MT! Hon hade stått där sen halv 2, och vid denna tidpunkt var klockan 3!

Än så länge var det bra, förutom kylan. Men nu, kära Meter Film & Television, ska ni får höra några saker:

  • Berätta varför ni hade ett kösystem när det inte följdes när man väl kom in iallafall?
  • Varför fick man inga nummerlappar?
  • Kul att dom som stod sist i kön kunde sjunga före oss som stod först i kön, pga er jävligt dåligt organiserade audition!
  • Det här var ju nästan i samma klass som när jag var på Singing Bee. Och det var fan inte bra!
Vi fick ingen som helst information om någonting när man väl kom in. Dom bara tryckte in folk så man tog sig ingenstans vare sig man ville eller inte. När klockan var halv 6 var jag tvungen att åka till jobbet.

Insläppet var 4. Jag stod först i kön tillsammans med MT. Och efter en och en halv timme så hade ingenting hänt. Kom ifrån jobbet runt halv 10. MT ringde upp mig och sa att det var ingen idé att ens åka tillbaka till teatern, för hon hade precis varit inne och sjungit och då säger dom, (håll i er) Att konkurrensen är mycket hårdare för dom som sjunger Nu än för dom som sjöng först.

Men tack då för att vi som kom dit FÖRST fick en chans! Och tack för att alla får en ärlig chans! Har i flera år sagt att dom Körslaget kommer till Karlstad så ska jag söka. Men lätt då när man inte får en ärlig chans.

Kom med i tidningen iaf^^


Nej, men här snöar det inte!

Förstår inte riktigt varför folk håller på och klagar och säger att det är värsta snökaoset. Jag håller inte med! Och det har verkligen inte snöat så mycket så att jag knappt fick upp ytterdörren!


Göteborg!

Jag och Björn har ju, som bekant, varit i Göteborg! Var ute och åt på Avenyn på kvällen och gick på stan lite dagen efter! Var ett finfint besök! Snorkallt men!


Göteborg sammanfattas lättast:

Antal:
- emos: 3 st
- emos i emotrappan: 0 st
- rocklåtar som spelades inne på Hard Rock Café: 0 st
- 80-tals poplåtar som spelades inne på Hard Rock Café: 3 st (av det vi hann höra innan vi gick)
- kronor vi sparade på att tvinga taxichauffören att åka mot enkelriktat: Typ 100 kr
- meningar jag förstod inne på en pub pratades med engelskmän: 3. Ungefär.

I wish you were

I'm still in love with who I wish you were

Nytt schema igen!

Nu finns mitt schema återigen uppe för er som vill veta när jag jobbar!

Nu ska jag till Fia!

Todels!

Här vare tomt

Har inte orkat uppdatera på länge. Kommer inte att bli en lång sådan nu heller. Åkte till Gbg i fredags och kom hem igår kväll! Mer update om det kommer!

Ska snart iväg och jobba i Skåre! Och i morgon blir det att jobba till 12 och sen ha några timmar ledigt och sen börja klockan 18:00 i Skåre! Ledig på tisdag (än så länge) =)

Todels!

Dagens i-landsproblem!

Jag ville boka tid för ansikstbehandling idag. Men det finns ingen tid på sviiinlänge. Så jag kan inte boka. För tänk om jobbet kallar just den där tiden som jag bokar? Det går ju inte alls för sig!

Nej, du har inga bevis

Igår natt så hade jag en riktig hemsk dröm! Eller, hemsk beror väl kanske på hur man ser det.

Det började med att jag hade gått till jobbet, för ville inte ta bilen, men hade med mig bilnyckeln i jackfickan iaf, för hade inte tänkt på att lämna den hemma. Men när jag jobbar så får jag ett samtal om att Björn är på sjukhus efter att ha varit med i en bilolycka när han hade varit påväg ut till banan på jobb. Får reda på att det är min bil som han har krockat med, då han hade letat reda på min extranyckel. Han ville inte ta sin egen bil för han trodde inte att Carl ville betala bensinen för det.

När jag kom till sjukhuset så får jag även reda på att det var Björns fel att olyckan hände. Han hade kört way to fast för det första, sen så hade han bara svängt framför en bil. Men Björn vägrade erkänna att det var han som gjort fel. Och han sa bara till mig (med sån där jävla fjortis-attityd); - Du har inga bevis på att jag körde din bil. (För polis, ambulans, vittnen osv hade ju inte alls sett honom?) Han vägrade erkänna att han hade tagit min bil, och på nåt vänster sen så fick jag betala 50 000 kr för skadorna på min bil och på bilen som körde in i Björn.
Sen fortsatte våra liv som vanligt, förutom att jag var jävligt sur på Björn hela tiden, men han fattade inte varför och fortsatte med sitt: - Du har inga bevis för att det var jag som körde. - Jag har inte lånat din bil.

Jag var så jävla förbannad på honom, men det var aldrig så att jag tänkte tanken på att göra slut och inte vilja vara tillsammans med en lögnare, utan nejnej, vi fortsatte som vanligt.

Jävla skum dröm... Ska nog gömma extranyckeln.

Ligisten Björn



Läkare utan gränser

Inatt blev min syster magsjuk. Jag antar att det är jag som har smittat henne, även om jag själv inte är sjuk. Det är alltid kul att dela med sig! ^^ Nej, det är faktiskt synd om min syster just nu!

Inatt så började hunden att skälla vid halv 1. Totaly fucked up!

Nej, nu bjussar jag på lite bilder istället!




RSS 2.0