Helgens bravader

Jani, helgen. Snabb sammanfattning:

Fredag: Jag och Björn drog till Nöjes för att kolla på Petter och Amanda Jensen. Gratis inträde. Svinbra =) Fick träffa Petter backstage. (Björn har ju som sagt jobbat för Bingo, och har träffat Petter en del genom honom) Och det måste jag bara säga. 2 minuter? Det är fan inte mkt, men inte ens det kunde han undvara. Jävligt arrogant måste jag säga.. Vi var båda besvikna på honom. Så jag och Björn lämnade snabbt backstage och gjorde något MYCKET bättre.

Vi köpte öl!
Gott!
Sen gick vi hem.

Lördag: Förfest hos Jessica på Herrhagen, drog sen till Nöjes. Tråkigt som fan, så jag och Björn drog hem runt 1 snåret. Köpte en bamsekorv och delade på, på vägen hem och sen blev det pasta när vi kom hem.

Söndag: Vaknat, och sen gått till DialOn med Björns medicin och har efter det diskat så nu är det ingen disk kvar! Jag. Är. Duktig! =) Och sen får vi väl se vad som händer med resten utav dagen ^^ Vi har funderat på att hälsa på grannen Jack faktiskt =)

Bjuder på en bild på mig
Kan bjuda på en gammal bild på mig själv dagen till ära (vi firar att det inte har regnat på 3 minuter under en 4 veckors period)

Om absolut ingenting

Jag och Björn var på marknad i söndags. Det var trevligt. Köpte strumpor, bröd, ett skärp, en trägaffel och pensel och så köpte Björn lite saker till sin vattenpipa. OCH sen självklart så köpte jag sockervadd! Vad är en marknad utan sockervadd?


Bildbevis på min snygga sockervadd! ^^ (en geting anföll mig i samma ögonblick som kortet togs! Därav min super snygga och inte alls stela pose)


Och ja, vad ska man säga. Björn kom hem ifrån jobbet. Nämnde nåt om att han var trött. Och sen somnade han. Direkt.
Rakt över alla kläder som låg i sängen. Och på det här viset låg han i en hel timme. =)

ambitiös

Idag har jag faktiskt varit lite ambitiös. Björn ringde på väg till jobbet och sa att dom hade Rea på Röda korset. 10 spänn per plagg. Gick dit och shoppade för 50 spänn, gick hem och började sy en klänning av en kjol och en skjorta. Men blev sen hungrig och orkade inte göra mer. Så satte mig framför datorn och framför Ps! Kände för att spöka med en bild. Och det blev den här bilden ^^ va tycks?

jag har lekt med ps kan man nog säga ^^

Ska kanske ta tag i mitt liv igen, eller så blir det mer Photoshop kanske. Det spörs!

uttråkad

Jag har haft lite tråkigt idag. Eller, jag har även varit svinduktig! Jag har varit och handlat mat (att det ska vara så jävla dyrt?) och sen gjort en köttfärslimpa, och diskat. Men nufan. Nu har jag bara haft tråkigt och suttit och knäppt lite kort och lekt med dom lite i ps. Jag sög. haha

Här har vi iaf före och efter bilden.
före och efter bilden


Måste nog säga att jag gillar efterbilden mer. hm, vill ha längre hår. Löshår maybe? Men har inte råd. ÅH, att pengar hela tiden ska vara ett sånt stort bekymmer? Blä.
Nej, nu ska jag nog sätta mig framför tvn faktiskt.
jag har haft frukanstvärt tråkigt idag
Så det så.

Arbetssökande

Idag så sade jag upp mig ifrån mitt jobb. Kände att jag klarar inte av det nu så som jag mår nu, så får hoppas att jag hittar nåt annat som kan vara bättre för mig =)

Och jag har kommit på (för ungefär 2000 gången??) att sjukvården i värmland, är UNDER all kritik. Ringde dit förut pga av min rygg och för att jag vill ha tid för undersökning för att se om jag har EDS. Vad får jag för svar då?
- Nej, men det är inte akut. Om du får mer ont så får du höra av dig till akuten"

Hmpf, jag kan förstå om folk får skadestånd om man inte får bli undersökt om man tror att man är sjuk. Det är helt jävla sjukt hur folk tänker ibland faktiskt.


Har även kommit på att jag saknar faktiskt mitt gröna hår.
Greenie
I liked beeing Greenie

Helgen

Festade med Björn och hans jobb i fredags. Trevligt trevligt.

Träffade gamla klassen på lördagen. Här har vi en bild på Jesper och Christian.
Med en HEL låda ostkrokar! HahaJesper och Christian
Det var kul att träffa dom ifrån Geijersskolan igen! Har inte träffat nån av dom sen vi slutade. Tror att i stort sett alla var där förutom några. (nähä? logiskt!! ^^) Men det var kul att träffa dom igen =)
Glömde mobilen hemma så kunde inte få tag på dom sen men =/

Orkar inte skriva så mkt. Har ont i ryggen efter min kära pojkvän Björn bravader i fredags! (nu vet jag vad ni tänker och det stämmer ICKE) om ni inte fick för er att jag bar honom, för iså fall hade ni rätt!

Min pojkvän!

Jag har en söt pojkvän. Jag fann den här bilden på Karolin Lassbo's blogg. En tjej som är kompis med Björn, som har blivit väldigt känd genom sin blogg! Jättekul verkligen för henne =)
Åter till Björn nu iaf.
Visst är han het i sin Mooretröja? Han ser ut att passa in?
Jag har en söt pojkvän ^^
Oj förlåt, My bad. Det är en morgonrock upplyser han mig om! Och han har endast kalsonger under.
Nämen hörni? Det blir bara mer och mer mot Moore nu!
Och han har även vikt ut sig i Moore (sitt ben), så vet ni vad?
Jag har en tvätt-äkta Moore-kille i mitt liv.
Och vet ni vad det bästa är?
Vi bor ihop <3

Uppdatering

Att inte ha internet suger verkligen.
Man känner sig så himla hjälplös. Faktiskt! Jag är van vid att kunna läsa nyheterna varje dag, när jag vill! Och kunna kolla vad det är på tv utan att behöva sitta på text-tv (som för övrigt suger eftersom att den aldrig funkar) OCH kunna lyssna på musik och sen även kanske kunna ha lite kontakt med omvärlden som man kanske inte orkar ringa till ^^ Jag är smart!
Så DÄRFÖR har det varit väldigt dåligt med inlägg ifrån min sida. Får se om jag orkar ändra på det.

Kan dra igång ett riktigt seriöst inlägg.

Jag har fått ett jobb. Jobbar som Mediasäljare för nya Nummerupplysningen 118 700 och ringer runt till företag. Var nere på utbildning i Kalmar, som var en jävla resa.

Karlstad - Katrineholm (vänta 45 min) - Linköping (vänta 1h & 20 min) - Kalmar (fann ett donken och köpte mat och väntade på dom andra som kom 45 minuter senare)
Incheckning.
Ingen koll alls.
Jag fanns inte med på listan, utan fick heta Nyanställd och fick ett eget rum.
Vi visste inte när vi skulle upp, vart vi skulle ha utbildningen eller någonting.. Fick ringa chefen halv 12 på natten för att få reda på allt.

jaja, orka ta alla detaljer.
Kan berätta att jag iaf fick sitta tillsammans med en annan kille och vara "säljare och kund" inför alla andra 45 deltagarna. Jag fick spela att jag var en kund som var: Glad (folk fnissade). Ledsen (folk skrattade), Arg (Folk asgarvade), Nyfiken (folk vek sig dubbelt), och sist men inte minst, så skulle jag spele att jag var KÅT! Ja, jag skrattade så att tårarna sprutade, och jag var nog ändå den som var torrast i ansiktet när jag var klar med det! Haha

Jaja, man ska bjuda på sig själv!

Anyway, hemvägen. Vi kom inte ifrån Kalmar med tåg för träd hade fallit över rälsen. Fick ta buss till Alvesta för att sen ta ett tåg till Gbg för att sen åka buss tillbaka till Karlstad. Kom hem en timme tidigare än planerat.

Kanske för att egentligen så skulle vi ha åka tåg till Alvesta, sen bytt till Stockholm, där dom andra 11 ifrån Karlstad skulle byta i Mjölby och sen åka till Motala för att sen åka till Örebro och sen vänta där i en timme för att åka till Karlskoga och sen vänta där en timme till och sen åka hem. JA, förutom Ketty som skulle sitta 3 timmar ensam i Örebro.
Men JAG skulle ha fortsatt ensam till Sthlm och dött där.

Nu slapp vi det.
YEIH!

yes, har jobbat nu i snart i och en halv vecka, och tänker inte uttrycka mig så mkt om det faktiskt.

JUST JA!



Är även Sambo på riktigt nu.
Jag och Björn flyttade ihop på riktigt i söndags!
GAH! Det har varit saker precis ÖVERALLT! Kaos kaos kaos med andra ord!
Men det har vi lyckats fixa till nu!

Nej orkar inte skriva mer nu.
Ska kanske dra ner och handla lite, och sen kommer Christian hit så ska jag, han och Björn kolla på film och så ska jag klippa honom (NEJ, jag kan inte klippa. Eller, klippte folk på Arvikafestivalen, meeeen, vettefan om resultatet blev så bra ^^ haha) Jaja, det märks hur det blir!

RSS 2.0