Macaron

Äntligen ska jag få äta en macaron!


Lunginflammation

Inte så konstigt kanske att jag har mått dåligt. Jag har lunginflammation. Och Björn. Ja, Björn är också sjuk.

Men just nu känns det oväsentligt då jag och Björn har lyckats fixa lite i lägenheten. Bland annat måla om våra nattduksbord och fixat en grön hörna i vardagsrummet.

Och sen så har jag fått en tillsvidaretjänst. Från och med 1 november så är jag fast anställd!!!

SUG PÅ DEN LUNGINFLAMMATION!


Telefontider

Okey, jag vill bara ha ett ärligt och kortfattat svar här: - Vilket jävla rikspucko är det som har bestämt att våra vårdcentraler ska ha TELEFONTIDER?

Vafan. Vi bor i ett av världens bästa länder men ändå så måste vi planera när vi blir sjuka för vårdcentralerna ska ha TELEFONTIDER! Och det bästa är ju det att på den vårdcentralen jag går till, ja, där funkar inte alltid deras telefon, utan en röst säger att kön är full fast den inte är det.

Förlåt mig, men hur tänker dom? Alla vårdcentraler har ju ändå nån som sitter i receptionen hela dagarna. Hur svårt kan det vara att låta dom få ta emot samtal då också?

Nej, nu ska jag ta och dricka lite te och knarka Ipren, Mollipect, Bisolvon, Zyx och Fisherman's. Just nu, så avskyr jag mitt liv.

Sjuk återigen

Jag var hemma hela förra veckan då jag var sjuk. Åkte hem under helgen då pappa fyllde 50 år och vi hade partey för honom. Jobbade igår, var ute och bowlade och åt mat med kollegorna. Idag är jag dödssjuk. Eller ja, feber. Min kropp måste avsky mig. Jag avskyr min kropp.


RSS 2.0