Another update

Det här med att blogga är jag visst inget vidare på att göra. Eller så är det så att jag anser att allt som händer i mitt liv inte behöver förevigas på detta world wide web. 

Jag har varit sjukskriven sen den första november 2015. Det är alltså i över ett halvår som jag har varit hemma ifrån mitt jobb som undersköterska i hemtjänsten. Anledningen? Jag har ryggproblem. Jag har såna ryggproblem så jag har fått varit med på RiV (ryggrehabiliteringen i Värmland) under åtta, intensiva, veckor tillsammans med en massa andra männsikor som, liksom mig, har problem med rygg/nacke/axlar. Träning måndag-fredag mellan klockan 08:00-11:00 (mer eller mindre). För en annan som aldrig har rört på sig så kom hela den här processen som en chock, men på ett bra sätt. Efter dessa åtta veckorna som jag var där så har jag även möjlighet att gå iväg och vara med på alla pass som RiV anordnar helt gratis i tre månader, vilket jag faktiskt gör. Är iväg tre dagar i veckan på olika pass faktiskt och har varit ute och gått med vänner de dagarna jag inte har varit iväg till gymmet.
 
Jag har, just nu, en halvtidssjukskrivning och har ett halvtidsvikariat i kommunen (då det är inom kommunen jag har min fasta anställning) på arkivet i tre månader, i hopp om att jag ska kunna fortsätta att rehabilitera mig för att kunna, på riktigt, komma ut i arbetslivet igen.

RSS 2.0