Vildsvin

I fem dagar var jag sjukskriven för mina armar. Kom tillbaka till jobbet, men fick inte städa på en vecka (höhö, men vem klagar på det?) men nu börjar livet rulla på som vanligt igen. Gör dock ont att hyvla ost?

Tänkte uppdatera er om helgen som varit;
I fredags så stryde jag kosan hem till Fia, där hon hade födelsedagsfest då hon hade fyllt 24 år dagen innan! Jag, Saaben och Fredrika var kvar längst och upptäckte sen att Saabens överfallsspray inte var så säker.
I lördags så åkte jag hem till Carlsson och Anders, efter att ha plockat upp Saaben på vägen dit, och kollade på Melodifestivalen. Vi smaskade i oss en "glasstårta" bestående av maräng, glass, grädde och chokladpudding! Huuur gott som helst!

Och igår, efter jobbet, så ordnade jag och Björn (eller mest Björn) grisfest här hemma och bjöd hit Tobbe och Marie! Vildsvin serverades och sen blev jag attackerad av deras hund, Allan.

En rätt okey helg med andra ord.

På tal om ingenting;
Sista veckan i April ska jag till London med en kompis (mer info om detta längre fram) och undrar då om någon av mina 7 läsare har några tips på vad man bara måste se där?

 


Talk to me dad

Idag låter jag er inspireras av min makeup och min sång.



Pillertant

Igår var jag på vårdcentralen och fick mig lite piller av en läkare. Så nu går jag på alvedon, Diklofenak och Tradolan i hopp om att det ska bli bättre!

Nu skiner solen och jag tänkte lämna lägenheten! Woho!

Har även kommit på att det gör mer ont när jag ligger ner än när jag står upp.

Jag klagar, fast med lite sarkasm

Ni vet när man är sjuk och känner sig ynkling? Man ligger ihopkurad framför tvn i soffan och viftar med händerna för att få någons uppmärksamhet som kan tillfredsställa ens behov med glass (som är det enda man orkar äta) Man går ner ett kg som man sen går upp lika fort igen när man väl tillfrisknar? Man hostar lite och man snyter sig hejvilt tills ens näsa mer kan liknas Rudolfs än en nos på en människa. Du kan fortfarande fungera.

That's not my case.

Själv hänger vänsterarmen vid min sida liknande ett stroke-offer (med den stora skillnanden att jag kan känna min arm och det är inte pleasant!) och jag haltar mig fram då mitt vänsterknä spökar med mig. Här finns ingen jag kan vifta till då jag, för det första inte kan det, då min arm likt en spökhand försöker ta tag i mobilen och febrilt slå numret till akuten så att det kan komma personal och amputera armen, om jag ens försöker och för det andra så är jag ensam hemma då Björn befinner sig på Rallyt och ska skjuta fyrverkerierna innan starten.
(
Nu passar jag på med lite smygreklam: 19:57 kan ni sätta på kanal 10, för en minut senare så kommer Björn och hans små kompanjoner skjuta av en väldans massa pyroteknik innan starten)

I denna stund så skulle jag uppskatta lite hemtjänst. Det gjorde ju till och med ont att borsta tänderna i morse. Nån villig kollega som ställer upp? Jag har även en massa tvätt som borde sorteras, vikas och läggas in.

Har jag varit utan aptiten idag då? Nejnej, hela dagen har jag varit sugen på mat och har ätit 4 ggr, även slängt i mig en halv påse med ostkrokar och nu är jag sugen på glass med varma hallon. Här kommer man gå upp ett kg innan dagen är slut, och jag är sjukskriven hela helgen. Freaking fabulous.

Och för er som tycker att jag gnäller och klagar lite väl mycket,
KAN NI VA SJÄLVA!

Det här är min humor.

Dagens lista:

Bästa 1: Jag är ledig hela helgen

Sämsta 1: Jag är ledig pga sjukskrivning

Bästa 2: Risgrynsgröt med massa kanel och socker

Sämsta 2: Det var det enda som jag orkade eller kunde göra i ordning

Bästa 3: Jag får sitta och kolla på en massa filmer idag!

Sämsta 3: Jag kan inte gå ut. Får inte på mig jackan och har ett ont knä

Bästa 4: Så jäkla gött att borsta tänderna

Sämsta 4: Så jäkla ont det gjorde att borsta tänderna


Men jag ska inte klaga. Det finns dom som har det värre. NOT!
JAG är sjuk. JAG har ont. Det är synd om MIG! HÖR NI DET?

På den här bilden så mådde jag bättre än vad jag gör nu.

Måste jag påpeka.


RIP

Jobbade kvällen idag. Jag tänker inte jobba i morgon. Någon timme in på kvällen så kände jag att: this is not right.
Min rygg går snart av och mina armar gör så ont så jag tror jag får lägga in dom på sjukhuset.
Dumma, dumma blödningar. HÖR NI DET?!
Känns kanske inte som en så bra idé att jobba när det gör ont att bara diska?


Och så har svärföräldrarna tagit bort den ena vovven idag. Så nu finns det ingen Zack mer. Men inte lätt om man är sjuk och gammal! Därför bjussar jag på en bild på detta liv =)

 

 

Både Zack och Ollie =)





Rekord! 4 timmar!

Igår åkte jag och min syster till akuten med mina onda armar. 4 timmar senare, lite kvalitetstid och finmiddag bestående av Bärry och Wasa Sandwich, så åkte vi därifrån.
Anledning till att vi var där?
Jag hade ont i mina armar, men då min puls (enligt mig själv när jag pratade med sjukvårdsupplysningen) ökade så fort jag rörde mig (nämnde jag att jag även är hypokondriker?) så dom vägrade skicka mig till vårdcentralen utan jag fick gladeligen åka till akuten.
Resultat?
Förmodade blödningar i musklerna i armarna.
Bot mot detta?
Ipren.

Status idag?

Bättre. Kan röra armarna hyfsat idag och jag ska prova på att jobba. Spännande värre.

Nu undrar ni säkert varför jag hade ont i armarna?
Jo, i lördags så hade jag en match.
Halkan vs gående Susanna = 1-0

Negativa igår: Nummer 43 var inne när vi kom till akuten. Jag hade nummer 62.
Positiva igår: När vi satt på akuten så såg jag ett smaskigt recept i en tidning som jag vill göra. HAHA!

Nu bjussar jag på en bild i ett av mina essen!



RSS 2.0