Tårta, någon?

Nu har jag, efter en 11-timmars jobbdag, precis bakat en tårta. Nån som är sugen?




Goodbye, Arvikafestivalbanden!

Idag så hände nåt tragiskt. Mitt Arvikafestivalband ifrån -06 gick av. Jag har under alla åren jag varit på Arvikafestivalen haft kvar mina band på min armled. Från 2006-2009. Men nu gjorde jag nåt stort. Jag klippte av dom.

 


Jag måste erkänna;

Jag måste erkänna;
Jag älskar när folk skriver ut saker om sina privatliv i sina bloggar! Eller varför inte folk som vill visa sig mogna/vuxna som hänger ut folk offentligt och sen skriva skit om dem? Denna smutskastning som kan göras, eftersom att den inte blir verklig, då personen ifråga oftast inte vågar säga någonting IRL.

Det är underbart!
För varje gång jag ser detta, så kan jag sträcka på mig och säga högt; Det där är inte jag!
Jag ser ingen vits med att hänga ut folk, eller att avsölja saker om mitt privatliv! Himmel, ni skulle bara veta hur mycket jag inte berättar på bloggen!

Jag har sett så många som har gjort dessa saker och som sen har tagit bort inläggen (kommit på att det inte var så moget att skriva kanske?) och då undrar jag;
En blogg är väl typ som en dagbok? Vill man inte ha kvar inläggen för att minnas vad man gjorde? Jag kanske har skrivit saker som inte har varit alltför smarta, det erkänner jag, men det får vara kvar. För fan vad jag kan skratta åt det om några år!

En cider, tack!

Igår efter jobbet så träffade jag pappa + lite arbetskamrater till honom och så åkte vi ut till Ikea och Bergvik. När vi kom till Bergvik så ville pappa och en kollega in på systemet så jag hakade på. Väl därinne så tittade jag mig omkring och funderade på om jag ville köpa nåt.

En cider. Jag köpte en cider. Med mynt. HAHA

Ikväll ska jag smaka på den. Denna 33 cl burk.

Man är väl lite chaos

Nu ska jag kuta ner till Stora torget, där det är skolavslutning och Chaos (läs; Jag) ska ha human demolition och sumobrottning! Kom ner och lek förfan!

 

 

 

Ibland när jag har fett hår och luktar bajs, så kan jag vara grymt jävla snygg.
Det är lite av min dolda talang.


Nej, men lite korsord kanske?

Hej på er!

Kom för en liten stund sen hem ifrån kvällens jobb och nu väntar sängen för att sen gå upp vid 6 tiden i morgon bitti! Jobbar till 13 och är sen ledig hela helgen! Med ett undantag på ett 4 timmarspass på söndagkväll, men det tar vi då!

Björn är just nu på Nöjes och gör det han tycker är roligast! (Nej, han fotar inte nakna tjejer)
Han bränner väl ner stället! Nej, studenten här i Karlstad idag så han kör lite pyro på Nöjesfabriken!

Nej, nu ska jag lägga mig i sängen med min korsordstidning (fråga inte!) och sussa sött och bli väckt av Björn och David sen vid halv 1 tiden!

Todels!


RIP

Igår dog min fisk Piff :'(

Idag fann jag min andra fisk Puff död :'(


Fan ta er satans Kalle Anka & Co!

 

Må satan ta er!


Det roligaste, ever!

Jag har varit med om många roliga saker i mitt liv. Här tänkte jag bjuda på några! (Finns en ny kategori som heter; Det roligaste, ever! som jag kommer fylla på)


Jag och Saaben var på Tingvalla körskola, på den tiden då vi övningskörde. Vi hade lektion nere i garaget då vi fick lära oss lite saker om bilar. Vi fick sätta oss i bilen, och Saaben intog förarsätet. Med i bilen så var även min kompis Marcus (fast då vågade vi inte hälsa på varandra, haha) och iallafall;
Körskoleläraren berättar lite vad alla spakar och knappar är till för inne i bilen, och säger sen till Saaben;
- Och om du håller in den där spaken så kommer det spolarvätska.
Han står utanför bilen, lutad mot förardörren, närmast framrutan och pekar mot spaken. Vad gör Saaben då?
JO, hon trycker in spaken, vilket resulterar i att det kommer spolarvätska sprutande. Över hela körskoleläraren.

Jag kunde inte sluta skratta.
För mitt liv.

En pitta, tack!

Gårdagens 1a roligaste;

Jag gjorde kvällen i Skåre igår. Jag, Eva och Mia bestämde oss för att åka till Ilanda pizzeria och äta mat på rasten. Jag var sugen på en räkpita, och gick, väl inne på pizzerian, fram till tavlan och kollade om det fanns någon smaskig räkpita. Det fanns det inte. Däremot så hade dom räkpitta.

Jag skratta så jag grät.

Gårdagens 2a roligaste;

Jag (säger till Eva inne på Pizzieran); Beställ nu då!
Eva; Men jag har ju gjort det!
Jag; Nej, det har du ju inte!
Eva; Men jag sa ju att jag ville ha en Skåre!
Jag; Jaha, jag tyckte du sa; Vi är i Skåre...

Gårdagens 3e roligaste;

Pizzamannen (till Eva när han kommer med hennes pizza; En skåra!

Åh, vad jag skratta!

Lördagen!

I lördags så var det en fartfylld dag! Började dagen med att jobba ute i Skåre, skulle ha slutat 12, men fick jobba över till 1! Åkte sen till systemet där det var invasion av människor och jag skyndade fort, fort därifrån när jag var klar med mitt inköp! Hem för att slänga i mig mat på 2 minuter och sen åka ut till Banan för att ta hand om en 7-kamp där som skulle börja klockan 3 och sluta 6!

Gruppen gick svinbra och vi var klara en bra bit innan 6! Jag lekte superman och plockade in så mycket mångkampssaker som jag bara kunde för att 18:10 åka hem och slänga mig in i duschen! Klockan 7 så skulle jag nämligen befinna mig på Kvarnberget för lite partey, och fira Martina som fyllde 22 år för en månad sen! Halv 8 lämnade jag min trygga zon och begav mig mot partajet!

Galet bra kväll kan jag väl säga! Paketöppnande, en massa finfina hoppkort ála Knivlisa-style och avslutade med Tempel!
5 av 5 toasters!


Skaka rumpa!

Årets sommarplåga kanske?
Kom ihåg vart ni såg det först! Haha


RSS 2.0