Blod?

Tillåt mig att ge er en väldigt målande bild av vad som precis hände mig här i lägenheten.

Ska iväg på förfest sen och var tvungen att tvätta håret och helst duscha hela mig. Tänkte även ha i en färgbomb så beslutade mig för att först bara tvätta håret, ha i färgbomben och sen duscha.

I samband med att jag haft en rejäääl klick av färgbomben i min hand och ska lägga tillbaka tuben så säger det BANG och åskar dundrar som baaara den! Skvätter såklart till, vilket resulterar i att den röda geggan i min hand hamnar på den gröna badrumsmattan. Skrapar upp det mesta i panik och kletar in allt i håret. Slänger i en ansiktsmask och sätter mig och löser lite sodoku i väntan på att färgbomben ska ta ordentligt. I samma veva som jag ska hoppa in i duschen så bestämmer sig åskan för att ha en jäkla rejvparty (wtf?!) så jag vågar inte ställa mig i duschen. Kommer på att all elektronik sitter i men jag står här naken med röd gegga i håret. Bestämmer mig för att skippa duschen och endast skölja ur håret.

 

Vilket resulterar i att jag står naken, framåtböjd över badkaret (vilket skön syn) och i panik sköljer ur håret i etapper. Sköljer i två sekunder, gnuggar gnuggar gnuggar, åskan smäller, ljuset försvinner i fem sekunder (naken, framåtböjd, inlåst och själv) sköljer i två sekunder etc tills jag intalar mig själv att det inte är röd färg som rinner ur mitt hår utan det är blod efter att jag gnuggat sönder min hårbotten i rädsla för att herr Åska ska stöta på mig.

 

Upp med håret i en turban och kommer på att jag fortfarande har ansiktsmasken kvar i ansiktet.Kör samma procedur igen fast vid handfatet. På med morgonrocken och slänger mig ur badrummet för att dra ur datorn, keyboarden, modemet och tvn. (Och JAAAA - jag vet att jag bor i stan så behöver inte göra det där! Är dock uppvuxen på landet där man måste dra ur ALLT! Är faktiskt bara nio år sen jag flyttade hemifrån).

Trampar på färgfläcken på mattan, tar papper som jag panikblöter och torkar rent foten. Och NU när jag har fått på mig kläder och är hyfsat ren (deo + parfym = raggardusch), ätit en pannkaka och placerat mig på balkongen för att skåda mästerverket (älskar åska egentligen, så jäkla mysigt att titta på alla blixtar) då SLUTAR DET?! Va faaaaaan!


There you go.


RSS 2.0