semester

Häpårä! Under veckan som gått så har jag och Björn haft semester och bilat runt en del. vi har kört; Karlstad - Göteborg - Varberg - Löberöd - Glimmingehus -Ystad - Marsvinsholm - Malmö - Hok - Jönköping - Borås - Göteborg och slutligen så åker vi tillbaka till Karlstad igen!

Indevotion

Måste bara få tipsa er alla om ett band som heter Indevotion som är ifrån Oskarhamn (?) Sångerskan My och hennes syster Linn bodde uppe i skogen när vi var små men de flyttade ifrån oss för att komma mer mot civilisationen! höhö.

My och hennes band Indevotion har precis släppt sin EP gratis på sin hemsida och jag tycker att alla ska gå in där och ladda ner den! Dom är sjukt bra! =)

 

Kolla in deras hemsida här!


Äventyr!

I lördag så var jag och Björn på äventyr. Vi tog min Bettan 2.0 och begav oss till Stöpafors och till Tossebergsklätten! Mormor och Morfar bodde i Stöpa när jag var liten och flyttade för bara några år sen till Sunne. När man hälsade på så var det som standard att man åkte upp till Klätten, men då jag inte har varit där på typ 10 år så kände jag att det var nu dags och då Björn aldrig fått skåda detta så tog vi vårt pick och pack och for dit!

Mormor, Morfar och kusinerna Bea och Julia kom dit också innan vi åkte hem till dom i Sunne och fikade!

Här följer ett bildregn!


Varför?

Ibland känner jag mig inte som det vassaste strået i höstacken, kan man väl säga.

Var iväg och badade med min syster och gemensamma kompis Lina (Lina har sagt att hon är min kompis också! höhö) ute på Skutberget. När vi skulle hoppa (läs: krampaktigt kråla) ner i vattnet så säger båda två till mig att jag ska ta det lugnt, för det finns en massa stora sternar som vill en ont där. JAJA, säger jag och smäller genast knät i en stor stenbumling som orsakar ett mindre chocktillstånd i kroppen och därav en mindre förlamning i mitt vänstra ben. Kunde efter detta inte gå normalt och är nu sjukanmälad då jag inte kan böja mitt ben.

I freaking love it.
...
NOT!

Så, what to do? Ja, inte kan jag åka ut på äventyr. Bilkörning är big nono! Känns sisådär säkert att hoppa in i bilen och köra när jag inte kan trycka ner kopplingen.
Se på film? Nja, eller nu kanske det går faktiskt. Åskan gick för en liten stund sen så det stod härliga till (vilket innebar ännu en dag då jag bjöd på min syster på mat)
Jag kanske kan spela lite gitarr. Kanske.

Sammanfattning

Om jag är dålig på att uppdatera bloggen? OM jag är! Det är det ENDA jag är!

För att sammanfatta vad som hänt senast (utan inbördesordning) så att jag i framtiden kan hålla koll på vad jag gjort.
  • varit på uteservering med Saaben och Alexandra
  • sålt Bettan
  • varit vuxen och fixat med mitt lån
  • köpt ett nytt matbord
  • köpte fel saker till bordet
  • varit på Ikea 2 ggr på samma dag
  • solat med Fia och fått asläckra solbrännor
  • somnat i soffan
  • planerat Skåneresan
Todels.

RSS 2.0