I morgon gäller det!

Igår så var jag på hockey. 6e matchen mellan Färjestad och Skellefteå i kvartsfinalen. Färjestad vann med 2-1 och i morgon är det avgörande vilka som går vidare till semin! Spännande värre!

Snart ska jag iväg och jobba lite, ovanligt va?


Utan vatten, i en vecka...

Idag så blev jag väckt med frågan; Vart har vi handspriten? Det finns inget vatten i hela Karlstad och Hammarö.

Pga en vattenläcka så är vi helt vattenlösa i kanske en vecka framåt, beroende på hur allvarlig skadan är.
Det här är fucking wonderful!

Jag och Björn har redan varit ute i Skåre (där det faktiskt finns vatten) och fyllt på en dunk till banan, och sen varit på Bergvik och Konsum på Herrhagen i kampen på att köpa vatten! Det enda som finns är kolsyrat och med smak. Precis vad jag vill hälla i toaletten efter besök där.

HURRAY!

Ps. Ja, jag är ganska ironisk/sarkastisk.

År 2007 resumé!

År 2007 så hände detta;


Under 2007 så var det då som det var fest som gällde varenda helg. Varenda eviga helg. Till samma kära Arena. Då var det Arena som gällde. Kanske mest då vi inte kom in på någon annan krog och Arena var den enda med 18-års gräns. Nån som vill läsa namnet Arena igen?

Jag tatuerade mig även för 4e gången! Balen gick av stapeln och studenten det blev! Nån för övrigt som kan ge mig detaljer om studentkvällen, tack? Arvikafestivalen blev det för andra året på raken, då vi fick bo i en lerhög och skotta bort lera, vatten och det stank svinstia. Regnade istort sett 24/7 och alla åkte hem förutom jag och Fia. Vi skrattade åt eländet då, men frågan är hur kul det var egentligen? Det var nästan så att man njöt av att gå på bajamajor då dom luktade mindre skit än utanför...

Fortsättning på mina år kommer!

Nåra års resumeér!

Tänkte nu dela med mig om mitt liv, från några år tillbaka och fram till nu!

År 2006, så hände detta;







Forsättning följer...

Jag är sjuk

Igår så sjöng jag för ett gäng gamlingar och dom såg så glada ut och dom sjöng med och allt var frid och fröjd. Sen åkte jag och min syster till Gengåvan och köpte en vas och en tillbringare bland annat. Sen på kvällen började jag att må dåligt.

Och idag är jag sjuk. Jag hatar verkligen att vara sjuk. Speciellt när jag egentligen ska jobba. För det innebär att jag inte får pengar. Och som jag mår just nu så kan jag inte jobba i morgon heller. Sånt suger. Jag tycker inte om att bara sitta hemma och orkelös. Idag tänke jag städa lägenheten. Sånt orkar jag inte med idag.

Och så sa jag till Björn att jag var hungrig nu. Men det är jag inte. Stackars Björn.

Vad vill dom höra?

Sitter här hemma i lägenheten och funderar för fullt. På torsdag så ska jag sjunga för en gäng vårdtagare och jag har fortfarande inte kommit på vad jag ska sjunga. Har suttit och tittat lite på några låtar, men frågar är vad dom vill höra och vad jag kan? Lite svårt att plugga in 10, för mig, okända låtar, och kunna dom utantill på gitarr/keyboard tills på torsdag. Men några har jag allt tränat lite på!

Har ni några förslag på vad 80+are skulle gilla? Och nu vill jag höra låtar och inte bara artister för t.ex, Evert Taube har gjort en jädrans massa låtar (som jag inte kan)

Snart ska jag iväg och jobba kvällen men sen är jag ledig i 2 hela dagar! Ursäkta mitt språk och mitt ordval, men fyfan så jävla freaking underbart!

Bara för det så bjussar jag på en sjukt bra låt (som för övrigt är min ringsignal, ja, ifall nån undrar)


Är det vår jag hör...?

Visst är det underbart när man vaknar och man ser att det är ljust ute! Ljust ute som i sol! Totaly lovely!

Ny header och design har det blivit sen sist också! Vad tycks?

Måste bara få berätta några saker, fast egentligen så vet jag inte om jag vill. Haha.
Nej, men ibland så måste jag erkänna att jag är mer tjej än vad jag vill tro.

Det är då alltså den här grejen med Bilar. Inte godisbilar och riktiga brum-brum-bilar!
Ibland är jag bara så himla pinsam och utskämd så jag bara vill lägga mig under ett löv och sova bort vintern.

Vi kan väl börja med tabbe nummer 1:
- Jag ska åka och tanka. Gör precis det man ska göra. In med kortet, slår koden, väljer pump, kortet ut och jag ska börja tanka. Vad händer? NOTHING! Det bara blinkar och blinkar. Tänker; "jag provar att trycka på kassa-knappen så får jag väl gå in och betala sen då!
Vad händer? NOTHING! Jag får då snällt spatsera in i butiken och säga till att pump nummer 5 funkar minsann inte! En snäll och stor karl följer med mig ut och jag förklarar att det funkar inte, nåt måste vara fel! (känner av lite hungerkänsla nu också!) Mannen tycker på kassaknappen och sen trycker han på 95-knappen (då jag ska tanka 95 och inte 98) och vips så funkar det!
Har ni tappat bort er nu?
Jag glömde trycka på 95 knappen...
5 points to me!

Vi fortsätter med tabbe nummer 2:

Jag fick min glykolbehållare bytt för några veckor sen, då det var något fel med den. Allt var underbart efter detta men för några dagar sedan så började min kära Bettan att tjuta och pipa igen! Jag åkte iväg och köpt glykol (faktiskt inga missöden då!) och hem igen för att blanda till och ut till Bettan och fylla på. Men det är bara det att det slutade inte pipa fastän jag hade fyllt på! Björn sa att det kanske kunde vara is i tanken eller nåt.
Idag så blev jag trött på det där jävla ljudet så jag öppnade motorhuvuden och då hör jag någonting som åker i marken. Och ser att det finns inget lock till glykolbehållaren.
...
Det var locket som åkte i marken, då jag inte satte fast det när jag fyllde på glykolen utan tydligen lät den ligga kvar på motorn! Jag är så jävla bright!

Om det har slutat pipa? Ingen aning.
Jag vågade inte vara kvar ute på gatan om det var någon som såg mig!

Nu ska jag ner till tvättstugan och mingla lite! Todels!


Lite kreativitet med bilder!

Idag blev jag och Björn kreativa och konstnärliga! Vi kände för att ta lite kort! Vi fick låna lite blixt och sånt där smått och gott av Martin och sen började vi att fota oss! Här kommer några smakprover på vad vi uträttade idag!

Just ja Mamma! Jag jobbar kvällen på torsdag iaf! Skriver här ifall jag glömmer berätta för dig ^^



RSS 2.0