Spruta

Idag var jag till läkaren. Jag har haft ont i min ena arm i typ två veckor och smärtan har bara tilltagit så idag ringde jag till vårdcentralen och krävde en undersökning.

Så att eh... Jag fick en fem cm lång kortisonspruta inkörd i axeln. Grät en skvätt. Och läkaren skickade en remiss till röntgen samt skrev recept på starka värktabletter som jag inte bör köra bil på (vilket jag knappt orkar göra utan tabletter då jag inte kan vrida armen något utan akut smärta).

Inflammation i axeln blev domen samt eventuellt något mer då jag hade galet ont på flera ställen på axeln.

Och häromdagen stukade Björn foten så illa så det blev akuten med röntgen, lindat ben och benbrott/spricka.

Vi är ett fint gäng invalider.


Sista kvällen

Sista kvällen! Har hittat en restaurang som har plankstek! En svensk som äger det också!

Sjöng karaoke igår också på hotellet! Karaokevärden tvingade upp mig två gånger för att sjunga med honom! Höhö. Kom även ett stort gäng med andra svenskar som vi satte oss och pratade med!

Har haft en kanonresa! Veckan har gått så jäkla fort men ååh va bra vi har haft det! Har inte bränt mig heller. Hurra!


Wifi

Nu sitter vi på en strandrestaurang som heter Roma med gratis wifi! Hurra!

Idag har vi varit på en båttur från helvetet. Saaben blev dålig och jag var livrädd så vi blev inskjutsade i en gummibåt till land. 20 minuters konstant stenhårt guppande! Slog nästan ihjäl mig. Vi blev dumpade på land och hade ingen aning om var vi var. Vandrade omkring och efter lite frågande så hittade vi bussen och åkte på bussturen från helvetet. Längst upp på hela jävla ön med 300 meters stup och en tutande buss för att inte krocka! 120 i kurvor. Sen missade vi nästan att gå av ich hoppade av i sista sekunden.

He.rre.gud.


Hej!

Nu sitter vi på en restaurang med wifi och försökt förklara oss till vad plankstek är. Gick sisådär må jag säga.
Jaja, vi har det bra iaf!

Update: Vi har hittat paradiset på jorden! Aldrig ätit så gott i hela mitt liv! Aldrig! De stekte maten vid bordet och vi fick en drink efteråt! He.rre.gud!


Gran Canaria

Nu sitter vi har i lobbyn eller vad man ska saga har pa hotellet. Flygresan hit gick bra, var inte flygradd en enda gang (SA HAH PA DIG KICKAN!)
Idag sa gick vi bort till stranden och badade och solade. Gótt!

Alltsa, att ga ut har ar som en djungel. Folk drar i en fran hoger och vanster och vill dra en till olika klubbar. Men som de pensionarer som vi ar sa ska vi satta oss pa hotellrummet och spela spel nu. Utgang far bli i morgon!

Vi har det bara bra har och det ar varmt och gôtt!
Ska pa battur pa fredag och kolla pa delfiner och bada i grottor! Sweet!

Todels!

Gran Canaria

Halv åtta ikväll så sitter jag på planet på väg till Gran Canaria.
Just nu blandade känslor.
Flygrädd vs solsemester!

Klar!

Igår blev jag ÄNTLIGEN klar med min utbildning och kan nu stolt säga att jag är utbildad undersköterska! Och det känns så jäkla.freaking.gött! Och jag vet att det är "tabu" att kunna skryta över sig själv - men FUCK Jante-lagen! Jag har gjort 8 kurser och jag har fått 7 MVG och 1 VG!
Yeih to me!

Har för övrigt haft planeringsdag med jobbet idag samt musikalföreställning i form av den fantastiskt roliga Evigt ung.


Några punkter

Alltså, det finns en sak som jag har funderat på ett tag.

Det känns som att det har blivit en grej att allt är "still a better lovestory than Twilight" och att man ska hata artister som One Direction och Justin Bieber - för "man kan ju inte gilla artister som inte skriver sin egen musik"
Fattar ni hur många artister som ni måste avsky om det är själva musikskrivandet ni går efter?
 
Alltså, det måste finnas sjuuuukt många därute som när de är med sina kompisar säger att de tycker att JB är dålig - men som själv lyssnar på honom när de är hemma och ensamma. Varför? För han har ju så sjuuuukt många fans och då vi inte än så länge kan klona oss bara sådär så måste många haters vara lovers!
 
Kolla bara hysterin kring både JB och OD - folk svimmar när de gråter för de ser sina "hjältar". Folk engagerade sig nåt så brutalt i "skandalen" kring Twilightparet - Rob och Kristen, men ändå så sitter folk och ska hata?
 
Min fråga:
Har ni sett killarna i OD nångång?
He.rre.gud va dem är snygga!
 
Jaja, vill väl inte säga nåt egentligen med det här förutom att om man inte gillar vissa filmer eller artister så har jag ett så jäkla bra knep för det: TITTA ELLER LYSSNA INTE PÅ DEM! =)

Puss

Provdag

Om en vecka så befinner jag mig på Gran Canaria och plaskar i havet. Men innan det så ska jag göra några muntliga prov på skolan.

Halv 11 idag så ska jag befinna mig på skolan för att göra det absolut sista i skolan - de muntliga proven. Om jag klarar de så är jag sen utbildad undersköterska!

Så nu håller vi tummar och tår!

Todels!

RSS 2.0