Arvikafestivalen - here I come!

Jag och Björn gick upp för 20 minuter sen och ska precis äta frukost! Idag är dagen med stort D, då vi ska åka till Arvikafestivalen! Vi kommer inte hem förräns på lördag natt/söndag morgon, så fan ta er om ni försöker ringa till mig när jag är där borta, då batteri i mobilen inte är något som håller länge där! Vill ni mig något viktigt, som absolut inte kan vänta tills jag kommer hem, skicka ett sms! Jag vägrar att någon ringer  mig för att beklaga sig över nåt ointressant eller för att bara fråga hur det är. Är det inte bra så läs i tidningen!

Ok, nu har jag kanske varit lite hård där, men jag vill inte gå omkring utan att ha batteri i mobilen ifall det är nåt viktigt som händer då jag måste ha mobilen! Så, nu har jag klagat färdigt om detta!

Allt är i stort sett packat och klart, och ska bara ner på stan vid 10 och handla lite på apoteket och sen åker vi! Kommer hem på lördag natt/söndag morgon! Ha det så bra så länge allihopa så hörs vi på söndag eller måndag!

Och fy satan i gatan...

... vad varmt det är! Folk säger att man inte ska klaga nu när värmen äntligen har kommit. Då ställer jag er frågan: Har ni vistats ute i denna olidliga värme?

Har varit dåligt med uppdatering nu, men har faktiskt inte orkat! I fredags så drog jag, som bekant, till Herrhagsparken där vi satt och drack lite och skrattade! Var mkt trevligt! Jag gick sedan in till stan och satte mig på en uteservering med Björn, Jea och flera. Riktigt trevlig kväll =)

I lördag så jobbade jag 14:00 - 22:00. Fick ingen rast så jag var sjukt hungrig och mådde sjukt dåligt! Och idag så jobbade jag till 4. I denna olidliga värme! Tvi vale för varma bilar! Nu håller jag på och packar inför Arvikafestivalen som jag ska dra till på tisdag! Har kollat upp vädret och det ser ut att bli lika fint som vi har haft det nu dom senaste dagarna! Gött. Varmt som fan och olidligt (jag gillar tydligen detta ord?) men gött!

Nej, hungrig är jag nu också! Ska kanske göra biffar och mat nu innan jag packar? Äh, det spörs!

Bilder ifrån fredagen dyker snart upp btw!

Snart partaj!

Idag har det varit jobb igen till 4! Träffade sen på Saaben inne på systemet så vi tog sällskap på vägen hemåt, sen åkte jag och Björn in till stan igen, då han skulle köpa skor och jag köpte mig en tröja!

Ska strax gå iväg till Saaben för att sen dra till Robin och ha lite förfest i det gröna! Underbart väder ute så man ska passa på tycker jag!

Idag har då även Michael Jackson lämnat denna jord. Nån som har missat det?
Jag blev sjukt chockad då jag tycker att han var en otroligt begåvad artist och gjorde extremt bra låtar! Jag har aldrig trott på att han skulle ha varit pedofil heller. Oavsett vad man har sett i tidningarna och hört.
Vad tror ni? Var han en pedofil?

Bara bröst

Idag är jag ledig efter 3 dagars jobbande! Gött =)
Igår så var jag och Björn på en VIP-bjudning av Pitchers som höll till på Gustaf Frödings hotell! Vi satt ner hela tiden, risken var sjuuuukt stor att nån skulle sno våra sittplatser, så vi höll oss sittande! En massa folk och trevlig stämning!

Dom körde lite mångkamp och då kände väl en fd. strippa att hennes glansdagar snart är förbi så av med tröjan och blotta boobsen, blev för hennes del! Där hade vi ett praktexempel på en äkta Harryhora. 35+ och trodde hon var 17 fortfarande, med sina sillisar. Hånglade/juckade på varenda karl som fanns där tror jag. Och folk frågar mig varför jag inte vill gå till köttmarkanden Harrys? För det är vidrigt?

Idag så skiner solen och jag ska ner en sväng på stan sen och köpa gitarrsträngar bland annat, och ska se om jag kanske kan få med någon in till stan och sola kanske eller smaska glass!

Vad ska ni göra idag?

Vilken dag!

Kollar nu på So you think you can dance! Underhållning på hög nivå! Jobbat idag. Trodde jag skulle jobba till 4 med det var bara till 2! Susanna blev glad över detta och gick sen på stan med Björn och hans syster Sofia som nu är i värmland!

Ska upp tidigt i morgon, så får uppdatera mer om mitt facinerande liv i morgon =)
Just ja!
Jag och Björn är VIP i morgon. På vad?
Berättar jag i morgon kväll ^^

Trött och mr bean

I lördags så började jag dagen halv 6 då jag gick upp, fixade mig lite snabbt och åkte iväg till Skåre för en jobbdag! Slutade halv 2 och åkte hemåt. Vet inte riktigt vad som hände sen, var så jävla trött så jag trodde jag skulle svimma, men inte la jag mig och sov inte. Nejnej, jag spatserade bort till Fia på Preem istället jag! Sen när jag kom hem igen, så hade jag fruktansvärt ont i huvudet och mådde inge bra alls! Somnade på bara några sekunder! Typiskt då jag skulle ha varit hos Saaben på kvällen och haft en massa kul, men men! Det kommer fler tåg!

Igår, söndag, så var jag och Björn och fikade med min syster på stan och sen hem till oss för att äta! Vi fixade med tacos och kollade på Mr. Beans semester! Haha, älskar den filmen och älskar dans-scenen vid marknaden! Haha. Sen tog jag och Björn oss en biltur mot Skoghall där vi skulle bada!



Nej, nu ska jag ta och göra mig i ordning lite! Ska snart iväg (snart och snart, börjar 2 ^^) och jobba! Sommarjobbet börjar idag! Mohahaha!

I'm baaack!

Nu kommer uppdateringen som jag vet att ni har längtat efter (visst blir man lite påverkad av våra kära blonda bloggerskor som dyrkar sig själva? ^^)

I fredags så var det midsommarafton och då kom Saaben och Pernilla hit! Vi grillade (försökte iallafall ^^) stekte i stekpanna och åt färskpotatis till! Avslutade detta med paj som våra gäster hade med sig och såklart min tårta som jag hade gjort! Efter att vi ätit oss mätta (jag var mätt, dom andra var på sprängningsgränsen) så spelade vi Monopol! Jag började säkert och stabilt, men inte så säkert och så stabilt som jag trodde då jag blev bankrutt först av alla, då Saaben är en riktig ligist! Åh, en riktigt lyckad kväll!


Himmel!

Ojsan, vad dålig jag har varit på att uppdatera bloggen nu dom senaste dagarna! Har inte orkat eller haft tid helt enkelt! Kommer väl inte att skriva så himla mkt spännande nu heller, eller direkt detaljerat eller om någonting egentligen. Det får bli i morgon helt enkelt. För då är det ju måndag, och det är ju då som man ska börja med saker och ting. Börja banta, bli en bättre människa, diska, städa osv osv. Så jag följer det mönstret, helt enkelt!

Har fikat och badat idag, det är det enda jag tänker säga om idag =)

Mer spännande uppdatering om mitt liv kommer imorgon, då ni ska få ta igen allt skojj om mitt liv som ni har missat, tack vare mig!

Shoppat loss och städat!

Fan, hur svårt ska det vara att hitta jordgubbar såhär på midsommarafton? Ja, tydligen svårare än jag och Björn trodde, men vi fick tillslut tag på dessa röda män! Har faktiskt inte smakat på en enda en av dom, fastän jag har suttit och lekt med dom! Sjuuuukt!

Väntar nu på S & P så att vi kan börja grilla =) Blev en liten impuls förut då jag och Björn skulle vara ensamma idag och S & P också skulle vara det. Varför inte bara slå ihop det hela? Men det får bli en lugn och tidig kväll för mig då jag ska upp halv 6 i morron bitti för att åka iväg och jobba i Skåre! Sista dagen där nu innan sommarjobbet! Så då borde jag inte vara där någonting på 8 veckor, då jag jobbar heltid inne i stan. Men man ska aldrig säga aldrig!

Det var en geting som ville ta sig in i lägenheten via fönstret i köket. Jag stängde igen fönstret på detta ting och hoppas att den dör där eller möjligtvis hamnat i koma i 4 månader. Kära lilla geting, gör som du vill!

Kommer iallafall att ha med mig kameran ikväll och ta en massa kort! Får se om det blir en favorit i repris (även fast jag har flyttat) "- Allan din trädgård brinner!" Vi ska ju trots allt använda engångsgrillar. Ifrån konsum till er vetskap.

Har upptäckt en ny blogg med stora möjligheten i denna värld tror jag: Karlstads Fräckaste Kille
Missa inte honom!

Midsommar =)

Har inte så mkt vettigt att skriva, men Saaben och Pernilla kommer hit sen då vi ska grilla och äta gott =)

Ska ta och storstäda lägenheten nu! Ska även göra en liten hemlig sak också!

Vad ska ni göra idag på Midsommar?

Regn regn regn

Igår så var det sol! Underbart väder och det så skönt att vara ute!
Idag pissregnar det och är inte lika underbart! Bläää.

Kunde inte uppdatera bloggen igår,
av någon konstig anledning! Björn kunde ifrån sin dator, men det gick inte ifrån min. Mycket märkligt...

Björn är på väg ut till banan nu men kommer snart tillbaka in igen och då ska vi åka till Öb och shoppa loss! Eller ja, jag ska nu försöka tänka ut saker vi kan behöva till Arvika. Det står lite stilla i huvudet på mig för tillfället...
Ska även jobba sen, 15:45-22:00, men det är lugnt, för jag ska jobba i mitt kära, kära Klara/Råtorp =) Frågan är kanske hur länge det kommer att vara kära, kära då jag börjar mitt sommarjobb på måndag som håller i sig i 8 veckor! Men det spörs =)

Nej, göra mig iordning blir!

Vad ska ni göra idag?

Gästbloggare

Något är helt galet med Susannas blogg. Det är märkligt.

Hejdå!

Hur mkt ska man behöva stå ut med?

Hur mkt slem har man i sin kropp tro som man ska hosta upp? Jag skulle vilja ha exakta tal på detta, tack!

Idag fick jag säga nej till jobb då jag fortfarande inte mår så bra som jag skulle vilja göra. Så idag tänkte jag, efter att ha plockat in tvätten och diskat lite, fixa med packningslista inför Arvikafestivalen! Ni som känner mig, vet att det är, typ, höjdpunkten för mig! Att få skriva packningslista, och sen packa! Det är mindre kul att packa ner det sen igen och att packa upp det, men det kommer ju inte förräns lite senare i planeringen!

Fick en premiecheck från Coop idag! Ah, det lönar sig att storshoppa. Man får ju trots allt hela 50 kronor när man har handlat för 5000! Helt sjukt snålt!

Nej, försöka ta tag i mitt liv, så gott det går mellan hostattackerna, och då bjuder jag på en bild ifårn halloween -07!



Ta mig i kragen!

Jag kanske är sjuk för att det är så jävla stökigt i lägenheten? Ni vet, kroppen protesterar och vägrar bli bättre förräns det ser bättre ut? Neeeeej, skulle inte tro det va!

Min kropp gillar bara att jävlas med mig!
*2 minuter senare*
Tillbaka, fick bara en härlig hostattack som vägrade gå över och, jävla hostattack igen, och fyfan! Tvi vale säger jag bara!

Om en vecka precis så börjar mitt sommarjobb också! Herregud! Jag är verkligen inte van vid att jobba flera dagar i sträck! Woho! Och kollade precis igenom schemat och såg att jag jobbar bara 2 tisdagskvällar, vilket innebär att jag inte missar allför mkt av Desperate Houseviwes! ... Som jag kom på har säsongsavslutning i morron! Haha.

nej, ska försöka få i mig lite frukost och en massa vätska! Jag inbillar mig själv att jag kommer att hosta mindre om jag dricker en massa vatten.

Har ni några tips mot hosta?


Bilden har inget med inlägget att göra. Jag blev bara sugen på korv med bröd.

Hemmafru

Jag mår lite bättre nu, men illamåendet står fortfarande i! Bläää! Men jag har iallafall haft tur med vädret idag!

Har ändå varit duktig idag och diskat en massa (att det ska vara så svårt att diska direkt efter att man har använt saker och ting?) och så har jag precis gjort en köttfärslimpa!

Märker även att jag flagnar på min vänster arm. Härligt det här med att bränna sig och sen flagna! Mhmm!
Nej, ska slänga mig i soffan tills maten är klar, tills dess så bjuder jag på några bilder på hela släkten nästan i stort sett ifrån i torsdags när min syster tog studenten (som för övrigt inte har någon röst idag efter helgen festande. Gött för henne! ^^)



Hela familjen! med mamma lite i bakgrunden!



Morfar, kusin Julia, Mormor, Mamma som posar med en 7.0 cider och Moster som tar kort!



Min systers pojkvän Henrik och hans mamma!


Och en bild på min underbara sambo Björn, som står ut med mig hela tiden!
Aren't he cute?



Kusin Stefan och kusin Bea som även hon tog studenten!



Stefans fru Karin och hennes mamma!



Veronika och Fredrik på deras bröllop och deras dotter Emelie som syns till vänster!
(fick inga bilder på dom på studenten)


Och här har vi sista barnet i deras familj, Philip, som mamma håller i!

Där hade ni min släkt på mammas sida! Det ni!

Fyfan alltså

Fyfan säger jag bara! Jag har blivit sjuk! Mår illa, känner mig tung i huvuudet och så retar det i halsen! Kollade precis ut och ser att soeln skiner för fullt och att i solen mot väggen så är det 47 grader! 47!? Så jääävla typiskt när jag mår dåligt! Fyfan alltså!

Nu har jag klagat färdigt, tror jag! Kan istället berätta om helgen.
Som jag skrev i tidigare inlägg så mötte jag upp Saaben vid Nöjes i fredags där vi tillsammans fortsatte til Martina där även Carlsson var! Vi hade det riktigt jävla kul där när vi åt choklad, satte ihop leksaker och drack! Sen gick vi in till stan där vi beslutade oss för att gå till Ankan, där det var sjuktligt varmt och (!) dom hade glasat in balkongen! Eh, det måste ha varit det mest korkade dom gjort! Nu kunde man ju inte gå ut och få luft eller svalka sig, då det var lika varmt på balkongen som det var inne! Den får 0 av 5 toasters!

Jobbade igår, då jag fick ta taxi till banan då bussen, antingen var alldels för tidig eller alldels för sen, den kom inte när jag stod och väntade iallafall! Så taxi blev! Gjorde det jag skulle på banan, åt mat (ett gäng tjejer hade möhippa där, och det blev mat kvar! Grillat och potatisgratäng! Lovely!) Sen blev det taxi igen, denna gången Skåre, där jag skulle jobba till halv 9. Kvart i 8 var jag klar och fick då åka hem, och det var nog bra. För tog ett bad när jag kom hem, sen gick jag och lade mig. Usch för att vara sjuk!

Känns som att jag borde hosta, men gör jag det så slutar jag aldrig + att jag får ont i bröstet + att det är slemhosta. Shoot me...

Bye bye folket!

Nu är jag piggare och snyggare och ska spatsera bort i regnet (japp, där försvann partyhumöret) till Martina och Carlsson!

Härpårä!

Vad ska du göra ikväll?

Kära, kära blogg

Kära blogg, idag har jag jobbat. Idag har det regnat hela dagen. Jag har cyklat hela dagen. Need to say more?
Blev ett uppskattat bad när jag kom hem, kan jag säga iallafall!

Carlsson är i stan idag, så vi ska fira detta med att, i detta skitväder, gå ut och parta! Får dock ta det lugnt med alkoholen då jag ska jobba ute på banan i morron bitti! Det ska bli regn i morron med har jag hört. Sen ska jag jobba i Skåre igen. Och då ska jag cykla. Om jag inte får urinvägsinfektion av detta nu, så kommer jag aldrig få det! Dricka proviva blir! (vuxenpoäng, yeeeeeeeeeeeeeeees!)

Nej, nu ska jag vila en stund i soffan framför tvn innan jag ska göra mig i ordning för kvällens bravader! Sjukt trött!

Just ja! Moder Natur har PMS och borde, för tillfället, låtas tas av satan och plågas tills hon ger alla u-länder som behöver regn mer än vi gör och oss sol!

GRATTIS!

Grattis Grattis till min syster och klass som tar studenten idag! OCh Bea såklart också ;) Jag och Björn sprang till bussen för att sen sitta och vänta på nästa buss för att sen åka ut till Skåre, där (nästan) hela klassen hade Champangefrukost hemma hos Lillis! Jag och Björn kom dit för Björn skulle fota dom! Inte naket (tro't eller ej!) utan studentkort som är anständiga!

Hade iallafall tur med vädret då det blev uppehåll så fort vi kom dit =) Bjuder på en bild!



Vem kan inte bara älska Lina?



Oj!

Besöksrekord idag! Blondinbella, släng dig i väggen! Jag är efter dig med stormsteg! ^^

Jag välkomnar er alla  nya läsare!

Duktiga Susanna!

Ibland så visar jag att jag kan jag med! Band fast en massa björkar på Jea's + hennes klass flak förut! Stod som, mest som moraliskt stöd, när Lina, Jea och Marja målade på lakan. Men jag kände mig bra iallafall! Det var jag som kom på vad det skulle stå på det ena lakanet! Jag visar verkligen hur optimistisk jag är med texten: "Vi tar studenten idag, imorgon är vi arbetslösa!"

Har även varit och shoppat en massa mat. En massa mat = tunga kassar = ledsen Susanna. Men hem kom både jag och Björn då vi lyxade till det hela med ett varsitt glas Proviva. Ah, känner redan hur min mage aldrig kommer må dåligt igen! Och nu! En melon på det hela! Är det inte vardagslyx så säg?

Tidig dag i morgon då jag och Björn ska vara ute i Skåre vid halv 9 tiden och plåta! Min kära syster springer ut klockan 13:00 och min kusin Bea 14:00 och sen blir det för dom att åka lite flak för töserna och sen, höjdpunkten på dagen, MAT hos moster!

Vart är vägen på väg?

Vad händer med världen? Förra helgen så blev en 15-åring flicka mördad. Dödad av jämngamla "kamrater". En pojke och en flicka på 15-16 år som stjäl livet för en annan. Therese, den mördade flickans blogg, har fått över 2000 kommentarer, från både kända och okända människor! Folk är arga och ledsna. Den anklagade flickans blogg är, nu spärrad, men har blivit hotad till livet via sin blogg, av nära 200 personer som vill se henne död, för det hon är anklagad för att göra.

Jag kan på ett sätt förstå folks reaktioner. Varför ska någon som bragt en människa om livet få fortsätta leva? Vad har den personen för mer rätt att fortsätta leva? Om man nu verkligen kan leva, med vetskapen att man har gjort något så fruktansvärt?! Men samtidigt så.. eller nej. Just nu kan jag nog inte resonera förnuftigt. Vad fan har den den tjejen och killen för rätt att då fortsätta leva, kanske sitta av 10 år i fängelse, och sen vara ute och leva igen? Dom kommer ut när dom är 25 år! Det här är sjukt.

Anledningen? Det kan inte jag svara på, men om man ska tro alla kommentarer, så hade den anklagade flickan sagt till den anklagade pojken (som är hennes pojkvän) att; om hade älskade henne så skulle han döda Therese.

Det här är det vidrigaste jag läst på länge! Det är fullkomligt obegripligt Hur någon kan göra något sådant?!



Läste precis på aftonbladet att pojken har erkänt. Ni som inte trodde att dom var skyldiga, kanske ska tänka om?

Wiho! 2 män! + videoblogg

Jag har två män i lägenheten nu ja! Det kan inte alla skryta om! Och dom får betalt för att vara här! Ja, inte av mig då, men av någon annan! Kan bli spännande det här!

UPPDATERING!


Jag vet nu vad männen gör, och det vet ni snart också!


Smoothie!

Nu har jag gjort mig en smoothie på vindruvor och hallon + lite a-fil! Det ni! Och två rostade mackor till det! Måste handla mat märkte jag när jag öppnade kylskåpet. Men stängde snabbt igen det igen och låtsades som att jag inte såg någonting alls. Vilket jag inte gjorde iofs men ändå. Äh, ni fattar vad jag menar!

Prisa gud! Skatteåterbäringen har kommit till mig! Tror jag iallafall! Gick bara in på internetbanken och kollade lite och då stod det Skatt + xxxx kr! Inte helt fel! Blir att lägga undan pengar direkt till Arvikafestivalen och Skåneresan!

Jag tror att jag ska klä på mig, då hantverkare har en taktik och komma då jag går omkring i morgonrocken! Inte för att jag vet någonting om att dom ska komma idag, men man vet ju aldrig med hantverkare!

Mobil

Får se hur detta går. Försöker mig nu på att mobilblogga. Så här sent? I know. Jag... Mår konstigt. Kan inte sätta fingret på det, men känner mig nedstämd. Orkar inte skriva mer nu. Ska försöka sova. Mors!

Paris Hilton's new BFF

Vem kan inte bara älska Paris Hilton's nya program på tv3? Haha, det är ju som en blandning mellan Top Model och Big Brother! Intriger, shitsnack, backstabbing, rövslickerier och tårar! Underbart!

Här snackar vi underhållning på hög nivå! I nästa avsnitt hoppas jag på att dom börjar klaga över att dom är tjocka osv!
Så kom ihåg det! Tisdagar klockan 20:00 på kanal 3!



That's hot!

Nu, desperata!

En solig dag!

Idag så träffade jag Fia och Martina inne i stan där vi tog en glass på en uteservering! Härligt i solen med en massa tjejsnack =) Sen lämnade Fia oss för att jobba och jag och Martina spatserade lite på stan, tog en vända på systemet där jag glömde köpa det jag egentligen gick dit att köpa! Äh, får gå dit i morron och fixa det! Så kom hem för en liten stund sen och har börjat med maten! Blir sallad idag och känner nu att jag ska nog fortsätta med den, för jag är jävulskt hungrig!

Tänkte även flika in med en annan ska här.
Har ni tänkt på hur svårt det är ibland att erkänna att man har fel? Eller kanske att man vet att man har fel, men man vill inte inse det? Så har det varit för mig nu.
Jag gjorde en sak för ett tag sen som, nu i efterhand, känner jag har fått mer konsekvenser än väntat. Jag har förlorat en kompis som betydde mer för mig än jag trodde. Jag saknar dig! Har bara inte vågat slå en signal eller skriva till dig och berättat detta, då jag inte vet vad jag ska säga. Saknar våra samtal, som det oftast blev då vi inte kan träffas så ofta då vi bor på olika orter. Nån dag när jag känner att jag har mod nog så ska jag berätta det här för dig personligen. Jag lovar.

Varför är man en fegis innerst inne?

Det roligaste ever

Jag kan bara skratta så jag gråter åt det här klippet! Klippet visar en av Sveriges största bloggerskor, Desireé 15 år ifrån Sthlm. Lyssna nu noga på hennes tips om färger och kom ihåg: Brunetter passar i... ehh.. nånting och en stickad tröja kan ju se ut som en tröja om man tar ett skärp runt det!


En massa balbilder!

Idag så köpte jag mig ju en ny klänning som jag skrev förut, så här kommer en bild på det;



Har en massa bilder som jag inte orkar lägga ut nu, så det kommer en annan dag! Men här kommer det några bilder ifrån min systers bal. Ja, innan dom blev insläppta alltså.



Inklusive pappa som leker Stig-Helmer och mamma som visar sin bästa sida!



Så, vad tycks?

Nu är det på gång!

Nu är min syster hos mig och gör sig iordning för balen! Vi har flätat hela håret på henne och nu dricker vi vin =) Köpte mig en grön klänning idag btw! Görsöt =) Uppdatering kommer sen med bilder på alla balmänniskor!

Snart igen!

Jag lovar, jag ska göra fler videoklipp, nåndag ^^ Planerade att göra ett där jag vattnar mina blommor eller varför inte när jag tvättar?

Idag så ska min syster ha sin studentbal för att sedan ta studenten på torsdag! Åh, tänk att det är 2 år sedan jag tog studenten! Tiden går så fort! Mamma och pappa är på väg ner nu och dom borde infinna sig här vid 10-tiden! Då blir det frulle och sen vettefan ett tag men vi tänkte äta lunch vid halv 1 och sen vid 2 så kommer Jea hit och då ska vi göra henne i ordning för balen! Fattar fortfarande inte hur dom hade planerat att 900 elever ska få plats i uppförsbacken vid Nöjes? Jag hoppas att inte för många med "bakåt-vikt" står fel i backen med klackar då, det skulle kunna orsaka jordbävning ala plopp-effekt!

Nej, nu ska jag gå ner till tvätten ja!

Ps. Ni har säkert alla läst om den 16-åriga flicka som blev mördad för några dagar sedan. Kom in på hennes blogg, och även om man inte kände henne så blir man så berörd av det som har hänt! Vart är världen på väg när man misstänker jämngamla för mordet?

Förlåt mig

Jag är skittrött och orkar inte skriva nåt här.
Jag är en dålig kompis, förlåt för att jag aldrig hör av mig! Jag börjar på måndag.

Nu ska jag bada. punkt.

Sikken dag

Idag så blir det full rulle hela dagen! Ska bort till Sundsta på Säg-festivalen och stå där med kängruboxning! Så alla ni som ska dit, kom och prova! Efter det så blir det att åka till jobbet (hinner inte med rättegången men jag tror att dom klarar sig utan mig, då jag inte ska vittna) och sen skynda sig därborta så jag får gå vid halv 9 då jag slutar, och då in till stan och sen skynda bort till Nöjes där Tryck har en fest och jag ska "hjälpa" Björn med pyro. Eller ja, mer stå och se dum ut bara ^^ haha

Får se hur sent det blir, då Martina vill hitta på något ikväll, får se om jag hinner med det! Hoppas kan man ju alltid göra =) Sen kommer ju Kim tillbaka till kd vid halv 6, men då jobbar jag ju fortfarande, så får se om man hinner träffa henne nåt mer innan hon åker hem!

Nu ska jag slänga på mig andra kläder och göra mig i ordning för att dra bort till Sundsta (jag längtar inte, då det är kallt och förjävligt ute) men men, får hoppas att det är mkt folk så jag slipper stå ensam i ett hörn och frysa. Haha

Dom som vill prova på kängruboxning (gratis såklart!) kommer att vara såhär snygga;


Ett rum och kk?

Fick  mejl ifrån Kbab förut. Vet inte riktigt vad jag ska säga om detta;



Får man en kk?

Ett fyrkantigt hål av en arm?

Idag så har jag jobbat ute på banan där det har växlat mellan sol och spöregn! Alltid lika kul att stå ute när det hällregnar! Och i morgon så ska jag ta hand om InfoKomp som ska komma och spela. Yeih! Ni får spö om ni inte lyssnar på mig!

Jag och Björn har precis kollat på Fredag den trettonde - Jason intar Manhattan (del 8 för er som undrar)
Jag har aldrig sett någon av dessa filmerna förut, och på ett sätt så förstår jag varför nu! Skulle inte direkt vilja kalla den där filmen för skräck, då vi skrattade oss igenom hela filmen, tack vare dess ljudeffekt och ja, alla effekter överhuvudtaget som var såå klockrena (ni hör min ironi när ni läser va?) Haha, och den var inte aaaalls förutsägbar eller något sånt där! Haha!

I morgon kommer Kim hit också och ska sova över! Får slå henne en pling i morgon och höra hur hon hade tänkt planera fredagen här, då jag ska på rättegång vid halv 2 och sen jobba ute i Skåre vid 4. Life is a bitch.

Nej hörrni, nu ska jag göra nåt vettigare!
Häpårä!

Videoblogg - hur jag vaxar mina ben

Bjuder för första gången på en videoblogg. Helt osminkad och är hungrig nu känner jag! Äh, skit samma! Titta och njut av denna underbara film ^^


Jag har rätt och ni har fel!

Nu slår jag ett slag i bordet! Nu vill jag bestämma idag! Nu vill jag säga vad som är rätt och vad som är fel! (men det tillhör väl vanligheterna för mig?)

Vet ni hur svårt jag och Björn har det ibland? Riktigt sådär superduperjobbigt? (eller det kanske är mest jag som lider?) Ni förstår, vi har inte samma musiksmak. Inte det minsta lilla. Det kan väl kanske finnas nåt band vi kan lyssna på tillsammans, men jag lyssnar hellre på det jag annars lyssnar på.

Så nu ska jag bestämma vad ni ska lyssna på och vad som är bra. Det ni från och med nu ska lyssna på, bland annat, är;

  • Slipknot
  • Distured
  • Avenged Sevenfold
  • Sonic Syndicate
  • Bullet for my valentine
Sådeså!

Sverigedemokraterna = bra?

Idag så har jag jobbat och Katarina slog mig. Jag ska ha min hämnd!

Efter jobbet så gick jag hem och sen direkt in till stan igen för att träffa min syster och smaska glass vid pråmen! Sen åkte vi hem till mig och åt ciabatta och iste =) Och melon!

När vi satt nere vid Pråmen så kom det fram en alkis och började prata med oss. Jag fattar inte. Varför vill alkisar prata med mig? Kan nån berätta det för mig?

Fick hem brev idag från sverigedemokraterna. Deras slogan är; "Ge oss Sverige tillbaka!"
Hur kan dessa människor påstå att dom inte är rastister?
"- Vi förvaltar omsorgsfullt vad vi ärver av våra föräldrar och vad vi lånar av våra barn."
"- Massinvandring utan krav på anpassning innebär ökad segregation, ökad brottslighet och minskad trygghet"
Rasister säger jag bara!



Jag kollar på 3an nu och på den nya serien Mammas pojke. Helt seriöst (azzå typ lixom) om min mamma hade varit sådär så hade jag begärt skilsmässa direkt! Fyfan! Att det finns folk som har så låg moral i kroppen och som "bryr" sig så lite och som bryr sig mer om sig själva än om sin egen son/dotter. Hon ska bestämma vem han ska dejta, och om han inte väljer den hon vill, så börjar hon gråta och säga att hon är besviken. That's just sick...

RSS 2.0