Se påfan

Jag har gjort något stort och intresseväckande! Jag har gjort om min blogg nu! Fast med mitt illamående, min huvudvärk och min kissnödighet, så får det duga så här för kvällen! Sådeså!

Känner mig sliten och borde gå och lägga mig och sova bort allt det onda som finns i mig! Sov faktiskt i 2 timmar förut, när Björn tvättade och mådde betydligt bättre efter det, även om allt ont har kommit tillbaka nu mot kvällen! Det är skitskumpf, men så fort jag äter någonting så mår jag svinilla. Och äter jag ingenting så mår jag också illa, menmen. För er som känner mig, så fattar ni säkert att jag lider otroligt mycket av att inte kunna äta mat och njuta av det!

Nej, borsta tanden blir och sen kolla klart på filmen på 6an, och sen sussa och hoppas på att morgondagen blir bättre än dagen! Hoppas på att det är lika skönt väder ute i morgon som det var idag, så jag kanske orkar gå ut och gå lite! Men det beror allt på hur min kropp bestämmer sig för att jävlas med mig!

Godnatt!

UPPDATERING!

Den rätte för Rosing är ett underhållande program. Man ser sånt som man inte trodde fanns på riktigt. Jag hoppas att hon väljer 21-åringen som är Hugo Boss-modell. Det gör min dag om hon gör det! *hoppas*
OBS! Känsliga läsare varnas inför det som kommer här!
Linda har ju redan pojkvän! Det hade hon redan innan programmet började!

- Jaha, kvinnor förbjuds lämna hemmen i Afghanistan? Men kom igen! Linda Rosing har redan pojkvän!
Där
har vi en nyhet i världsklass!

Och Förlåt till alla er som vill ha tag på mig idag, men mår verkligen inte bra, och jag känner att jag orkar inte prata i telefon någonting idag! Så jag hör av mig till er i morgon om jag mår bättre!


Den hemliga gästen...

Tänkte bara säga hej.

Hoppas allt är bra

/ Inte Susanna

Hur man ser det positiva i det hela

Jag har förbannat ont i huvudet och vill avlida.
Men jag får ju se det positiva i det hela.
Jag har inte cancer, mjältbrand, pesten eller blivit utsatt för analsex.

Jag mår bara skitdåligt.

Han anföll mig!

Idag så ställde jag in vattenburken till Thomas, då jag inte  har ställt in den på några dagar, då han har varit extremt aktiv och följt varje rörelse som jag har gjort. Och törstig? Ja, det var han! Han dök ner i vattenskålen!

Jag gick till jobbet idag och sen så gick jag hem. Illamående och yrsel är kanske ingen hit om man ska jobba. Så ringde mamma som kom och skjutsade hem mig och sen åkte vi till brandstationen där jag blev fotad inför ID-kortet och sen åkte vi till lägenheten och nu sitter jag här och funderar på att lägga mig, men kan inte ligga ner för då mår jag illa, så där har vi dagens i-landsproblem!

Gårkvällens roligaste:

Björn och jag ligger i sängen och ska sova
Jag - Alltså, nån av oss luktar mus!
Björn - Va?
några sekunders tystnad innan vi börjar skratta
Jag - Ja, alltså, inte sån mus, utan... djurmus!
hysteriskt skrattande
Björn - Va snackar du om?
Jag - Men det luktar hårig, djurmus! FRÅN ETT ZOO! Sån mus som Thomas gillar!
Björn - Du menar mus som Thomas fick?
Jag - Aaah.. Ja. Precis.

Va svårt det ska vara att förklara nåt så självklart.

Dagens status

Klockan 10.00 så vaknade jag. Jag kände mig, hur ska man nu uttrycka sig, ja, jag mådde skitdåligt  och ville spy upp varenda cell i min kropp! Men så blev det inte. Jag tog mig ett bad och nu sitter jag och äter gröt. Ihopp om att må bättre.

Idag kommer min mamma ner till kd och vi ska köpa en mus till Thomas. Det... var väl det enda jag orkade skriva om nu. Jag återkommer med bättre inlägg när jag mår bättre!

Grattis på min svåger!

Min svåger, Henrik, fyller 21 år idag! Jag gratulerade honom genom en finfin dikt som jag helt själv diktade ihop!

"Grattis till min svåger. Du sysslar inte med droger.
Du har inget hår och du sätter inte på får.
Du broderar inte tavlor och du rånar inte barn.
Men du fyller 21 år idag!
Grattis!"


Fruktansvärt vackert om jag får säga det själv.



Dagens status:
- Har precis diskat en massa, massa disk.
- Jag vägrar diska nåt mer
- För jag har 38,1 graders feber.
- Men magen är helt ok idag!
- Jag mår illa, men det kanske beror på att jag endast ätit en glass idag och ett stekt ägg.
- Jag kommer snart att vara topp-anorektiker!

Inte avskyr, hatar

Jag har nog drabbats utav den underbara magsjukan. Skulle behöva sanera lägenheten! Jag känner hur magen kurrar, men samtidigt så mår jag illa och kan inte äta någonting. Åt igår en banan, lite glass, en korvskiva och ett stekt ägg, på hela dagen. Jag har hört att man går ner i vikt av magsjuka. Jag kan nu säga att jag inte vill gå ner i vikt på det här viset, för det är ett helvete.

Nu tänkte jag abrupt byta samtalsämne här. Thomas måste ha mat. Slängde in en köttbulle till honom i fredags. Han upptäckte någonting, men inte fan fann han köttbullen. Va hungrig då, säger jag då.
Han ligger fortfarande ute på försäljning! Intresserad? Hör av er!

Nej, någonting måste jag få i mig nu. Skriver fel hela tiden och orkar knappt trycka på tangentera. Blä för att vara sjuk. Måste säga att det kommer alltid lägligt då jag ska jobba.

Jag fatter verkligen inte...

Igår kväll så började jag att må illa, vilket resulterade i att jag kunde inte sova på hela natten. Tänker inte gå in på detaljer men mådde såppas dåligt att det blev inget jobb idag för min del iallafall! Usch, om det är något som jag hatar så är det att må illa! Jag sitter bara och håller det inne, även fast jag vet att jag mår bättre efter det, men under tiden, så uäääähh!

Det snöar ingenting just nu iallafall, men det är snö överallt! JAG BLIR GALEN!

Var en snabbis på Arena igår och fick hälsa på Chabbe (om det nu stavas så?), Bobby var jag några centimeter ifrån, men han hade fullt upp med att posa i sin tajta, vita t-shirt. Oksana hade inte mkt tid heller verkade det som, men jag såg henne när hon kramade Björn.

Var jag inte gårkvällens coolaste katt så säg?
...
Jag bryr mig faktiskt inte. Blev bara besviken över att Linda Rosing inte var där, då jag ville peta på hennes läppar. Nej, soffan blir!

DÖ SNÖ DÖÖÖ!

Det vräker ner snö nu. Det har det gjort hela dagen. Jag tänker gå i ide nu.

Jag är vid liv!

Jag har varit frånvarande några dagar nu och jag har inga ursäkter till det heller för den delen! Men jag kan uppdatera er om vad har hänt under veckan! Håll hårt i hatten!

I måndags så blev det ju en ny mobil som jag redan berättat om. Förstörde lasagnen då jag gjorde fel på alla håll och kanter! Så fick göra kycklig istället!
I tisdags så jobbade jag och i onsdags så gjorde jag nog inte så mkt på dagen, men på kvällen så blev mat på max med pappa och sen blev det hockey för min och Jeas del!

Vilken match! 2-0 till skellefteå direkt! Pulsen steg men så gjorde Färjstad 2-1! Slutade 2-2 efter alla tre perioderna. En förlängning utan något mål efter det, och sen blev det en till förlängning då pulsen var så jävla hög! Man kände riktigt hur nerverna ville svika en! Fyfan, man bara skrek och skrek och ville så jäääävla gärna att färjestad skulle avgöra! Och till slut kom målet som avgjorde matchen och som skickade Färjestad till final! Eero är min nya favorit och vid halv 11 på kvällen så lämnade vi arenan och gick överlyckliga mot Norrstrand! Kvällen blev bara bättre då när vi var vid Statoil och Skellefteåbussen kom dit och dystra människor kom ut ur den. Min syster kunde inte sluta skratta och man kände sig... stor!

Sen får resten av Sverige säga vafan dom vill, men vi har Sveriges bästa målvakt! Jonas Gustavsson shalalalaa!

I torsdag så jobbade jag och fick mitt lönebesked och allt var guld och gröna skogar!
Idag så fick jag lönen, och jag var till och med glad när jag betalade räkningar! Jag satte mig efter det och började att sy overaller, men tro på fan att synålen gick sönder och nya nålar har jag såklart inte! Så gav upp och ska göra mig iordning för att gå in till stan och möta upp Martina för att sen gå till Bmb och äta mat.
kvällen kommer att avrundas på arena, och det ganska så tidigt, då jag ska upp och jobba 7 i morron bitti!

Här kommer bekännelsen

Lasagnen.. blev totalförstörd. Vi fick slänga hela formen och vi måste nog även sanera hela lägenheten.
Jag tänker aldrig laga lasagne igen.
...
Om jag inte köper nåt jag gjorde sist. Då blev det gott. Det blev det inte nu. Jag har ingen matlåda tills i morron. Det suger.

En ny vän i mitt liv

Jag har köpt en ny mobil idag. Sony ericsson W715. Den är tydligen helt nu, så bli avundsjuka!


Visst är den vacker?


Har precis kollat på hockeyn, färjestad vann över skellefteå (som jag börjar tycka synd om!) med 6-0! Gött det =)
Kom då ihåg under matchens gång ihåg alla gångerna jag var och jobbade på hockeyn! Sålde kaffe bland publiken med Alexandra! Hällde kaffe över folk, och över mig själv. Tappade kaffeslangen och fick nästan lägga mig på golvet. Kaffe både här och där! Läskiga gubbar, en gullig hissnisse och en handkrämsman! Ah, mkt man har varit med om! Saknar det faktiskt!

Men nu ska jag göra lasagne, för måste ju ha matlåda med mig till jobbet i morron =)

Ge mig en rullator!

Och kasta med ett par stödstrumpor också! Imorgon så måste jag sortera strumpor och ringa en god vännina.

Jag och Björn kollar på antikrundan. Vi är inte runt 20 år. Vi är 60 från och med idag. Bevare mig väl. Vi åt även soppa förut. Jag ska också på Dagverksamhet på Rosenbad i morgon tror jag fan eller möjligtvis hänga med ett gäng högstadieelever utanför McDonalds för att komma in i rätt ålder igen.

Jag var oseriös om allt jag skrev innan förutom om det där med antikrundan. För vi kollar verkligen på det.

Minnen från förr

God afton!
Det verkar vara lite inne att visa minnen ifrån förr. Jag tänkte inte vara sämre jag!!! Men jag fann inga, så jag driter it! Men det är väl tanken som räknas iallafall? Kanske även ska påpeka och berätta för er, kära läsare, att jag är faktiskt väldigt glad över att jag har kontakt med, i stort sett, alla mina barndomskompisar, på ett eller annat sätt. Har några som jag har växt upp med och som jag fortfarande är lite nära med, nu som då, och det känns rätt gött faktiskt!

Min man håller på att steka biffar nu. Vi har ätit 2 ggr inom loppet av 4 timmar och jag är sugen på mat igen! Gottigottigott! Med sås med en hemlig ingrediens i, som gör att det blir ännu gottigodare!

Skall även berätta för er att nässprayen som jag köpte förut, funkar utomordentligt! Så det var mig ett bra köp! För er som för anteckningar. Det kanske finns någon här som har antecknat allt spännande som händer i mitt liv, att jag kanske har en bok att se fram emot?

Men nu tänker jag byta kanal, för vill inte se på Robinson! Nåt annat skit finns det väl på tv en kväll som denna?


Jag, Saaben och Carlsson


Carlsson


Martina


Cecilia

Hockeyblogg! Färjestad - Skellefteå!

Idag har jag varit in till stan och köpt nässpray. Menthol till och med.
Nu ser jag på hockey. Färjestad spelar hemmamatch, 2a semifinalen, mot Skellefteå. Jag tänkte hålla er uppdaterade om vad som händer i matchen;

1a perioden

nångång - kommentator säger; Färjestad är jättepopulära i den här matchen!
- Konstigt, säger jag, då Färjestad spelar på hemmaplan.

16:00 - Eero Somervuori gör 1-0 till Färjestad!!!

nångång - kommentator säger; Färjstad har mycket is mellan sig på mittzonen
- Ännu konstigare, tycker jag, då jag har fått för mig att man spelar hockey på just is. Jag lovar. Skellefteå har inte lika mkt is mellan sig.

2:a perioden

3:38 - Eero Somervuori gör sitt andra mål för kvällen och det står nu 2-0 till Färjestad!!!

8:01 - kommentator säger; Färjestad har alldeles för mkt is omkring sig!
- Vet den där kommentatorn vad hockey är för nåt?

08:24+ - Eero Somervuori gör det igen! 3-0!!!!

13:20 -
kommentator säger; blablabla har nu gått ner till backposition. Han är ju egentligen back.
Om han är back så borde han var hålla sig i backposition? Men det är ju bara vad jag tycker.

18:30 - 4-0 till Färjestad genom Kils-pöjken Per Åslund!

3e perioden:

6:58 - Lee Goren gör sitt första slutspelsmål och Färjestad ökar ledningen till 5-0!!!

Domaren sa nu att det var nog ett självmål och inte Goren som gör själva målet.
Uppdatering!
Gorens mål blev godkänt, och det var han som gjorde målet!

14:05 -
Dick Axelsson har nu avgjort matchen. Totalt. 6-0 och det är 6 minuter kvar av matchen. Lycka till Skellefteå!

20:00 - Färjestad är det bästa laget genom tiderna,
sa kommentatorerna. 14 raka hemmavinster och 16 raka semifinal-slutpel. Sen sa dom nåt mer som jag glömde bort. Dom vann ikväll helt enkelt.

Min nässpray kan man ta och man kan köra bil och sköta maskiner efter användning. Bara så ni vet!

Bara ett litet, litet snitt i armen

Jag tror att jag ska konvertera till emo nu. Det kliar i min näsa till den gräns att jag mest springer runt, runt, runt i en ring utan att veta vad jag ska göra. Min kära syster är ju pollenallergiker och mår jättebra just nu tack vare det. Man kanske ska gå iväg och kolla sig...? Man vet ju aldrig. Det kanske ligger i släkten... För nu kliar det bara som utav helvete! Kliar och rinner.

Så det spelar tyvärr ingen roll nu, jag kan inte följa med er på bio ikväll Saaben och Martina. Det enda jag ska besöka, om jag nu skulle lämna lägenheten för kvällen, är sjukvården isåfall. Så jävla typiskt att man ska vara sjukt! Kunde ha fått jobbat ikväll och i morgon, men icke. Blir så jäkla arg! Varför skulle jag bli sjuk just den här veckan?! Men jag vägrar vara sjuk på söndag! För så ska jag jobba!

Till min man;
1. - Lär dig! Om du gör mat, och jag säger att jag inte är hungrig, och att du inte behöver göra mat till mig.
Lyssna inte på mig. Gör mat till mig. 5 minuter senare kommer jag att vara hungrig och bli ledsen på mig själv för att jag inte var hungrig när du frågade mig, så det slutar med att jag får sitta och äta hårt bröd med makrill på. Visserligen är det gott, men jag blev också sugen på fiskpinnar och makaroner när du satt och smaskade det.

2. - Sluta spela worms nu. Din osociala jävel!

Hur vågar hon...`?

Jag har en kär kompis, som för tillfället inte är mig lika kär, då hon på sin blogg, som jag inte tänker namnge, har lagt upp en bild på mig ifrån när jag gick i 9an, och då jag går mannekäng i bikini. Jag ångrar mig än idag, och jag ångrade mig redan då jag, sa att jag kunde visa mig i bikini inför 500 pers. Och den där kvinnan har mage att lägga upp det på en offentlig sida! Men jag är inte bitter. Jag ska nita henne sen bara!

Idag så har jag ett projekt att göra. Jag ska nämligen se hur mkt man kan snyta ur sig på en timme. Jag tror att jag är uppe i 3 liter än så länge. Det känns spännande det här.

Nu får jag sms av min såkallade kompis också som frågar om vi ska gå på bio ikväll. Jag har inte råd, men hon tycker att jag ska snika av min sambo. Jag ska fundera på saken. MIn man har nämligen gratisbiljetter till bio, så om vi ska se nån film som han vill se, så följer kanske han med, så blir det gratis. Men jag vet ju inte om dom andra (som jag inte riktigt vet vilka är än) vill ha med honom. Men då tänker jag berätta en sak för er; då har jag inte råd att följa med isf!
Eller, jag ska fundera på saken, helt enkelt.

Med feber och symaskin

Idag så blev det inget  jobbande för mig heller då jag fortfarande har mått dåligt hela dagen, Följde med Björn ut till banan, tänkte att frisk luft kanske kunde göra gott. Aa visst ni. Jag var som en apatisk robot som gick dit han gick, flåsande, då jag är täppt i näsan och måste andas allt genom munnen. Där har vi dagens i-landsproblem!

Nej, men jag har lovat att sy och laga overallerna som används till paintballen, så hämtade med några hem, så har suttit och sytt. Men känner att feber är på G igen, så nej, nu blir det inget mer! Åh, vad jag avskyr att vara sjuk! Jag blir så utmattad! Orkar inte diska, inte sjunga (JA, det är något jag lider av!) orkar knappt gå ut och slänga soporna! Här snackar vi inte om lathet (jaja, till viss del men) utan om feberattack! Slemhostan är dock något bättre! Så något positivt i det hela!
Men hoppas att jag blir frisk snabbt! Har redan missat 2 dagars arbete och känner att nu får det vara nog! Ska jobba på söndag. Ska, inte är meningen, utan jag ska jobba då!

Nej, nu ska jag sätta mig framför tvn och kolla på hv-frölunda matchen, som det står 3-0 i! Färjestadsmatchen står det 0-0 i. För er som vill anteckna och skriva en bok.

I dessa härliga tider

Nu är jag sjuk på riktigt. Jag har fått slemhosta. Det är ett tecken på att jag får tillåtelse och leka emo och skära mig själv i armarna så att jag slipper må illa hela tiden. Jag tycker inte om det här, ifall ni undrar. Ska jobba i morgon är det menat, men så som jag mår nu så blir det inget jobb för min del. Gött och jobba med feber, illamående och slemhosta. Nej...

Och nåt som är riktigt jobbigt också, är ju mina promenader som jag hade tänkt att börja med. Nu är det underbart väder ute med sol och krokusar på marken! Och jag är sjuk och borde hålla mig inomhus. Där snackar vi tajming!

Igår kväll när jag gick och lade mig så kom jag att tänka på när jag firade nyår i branäs med ett gäng tjejer för 2 år sedan! Det var nåt bland det roligaste jag någonsin gjort och det jag tänkte på främst igår kväll var när vi låg och busringde till folk. Evve sa till mig att jag skulle ringa en kille som jag hade träffat några gånger, för han skulle inte komma ihåg min röst, och inte känna igen den heller, var hon helt säker på! Jag tar telefonen, slår numret och sätter på högtalare. När mannen i fråga svarade så började jag;

Jag - Hejsan. Jag ringer ifrån Taxi Tingvalla här i Karlstad, och vi har fått en beställning till Wallinders på Norrstrand
han avbryter
Killen - *suck* Hej Susanna.

Paff. Chockad. Apatisk. Jag tror jag blev allt som man skulle kunna bli, i cirka 2 sekunder, innan jag höll på att skratta ihjäl mig! Skrattar bara jag tänker på det. Haha. Så, nu mådde jag lite bättre för några sekunder, men nu börjar jag att hosta igen så mot toan blir!


Från vänster överst: Carro, Jag, Evve
Från vänster nederst: Saaben, Carlsson och Martina

PGA rånet, respektera personalen och ställ inga frågor

Allt ser lite skumpf ut med min webbläsare, men jag mår för dåligt för att orka bry mig om det.

Förut, så gick jag och min man och hämtade bredbandet, sen in på konsum för att köpa cheesrings och cola. Det satt fina lappar lite överallt inne på Konsum med texte; PGA rånet, respektera personalen och ställ inga frågor.

Jag (till min man) - Men va elakt! Tänk om man inte hittar spagettin, och så får man inte fråga! Ska man irra omkring i evigheter i hopp om att finna spagettin?
Min Man - Eller så menar dom att man inte ska fråga dom om rånet?
ett ljus gick upp för mig

Nu mår jag dåligt. Jag och min man har inte pratat med varandra på över en halvtimme. Jag mår inte dåligt ¨på grund av det, utan jag mår bara dåligt för att jag är sjuk, men iallafall. Han sitter i en fåtölj och jag vid skrivbordet. Båda två sittandes med en dator framför sig. Men det är lugnt.
Vi har msn.

Fyfan för dig alltså

Min kropp vägrar att samarbeta med mig. För om den hade samarbetat med mig så hade jag ju såklart inte varit dödssjuk nu!  Då hade jag jobbat nu och varit frisk och tjänat pengar. Nu sitter jag bara här och kräver hallonsorbet, coca cola och chees rings. Och om jag inte får det senare när  min man kommer hem, så kommer han att få sova på soffan i natt. För nu mår jag dåligt.

Sitter nu faktiskt vid min dator, då Björn tog med sig sin dator förut, så har fixat med en massa saker på min dator nu, eftersom att internetsladden från och med idag kan sitta kvar i min dator, då vi har beställt trådlöst internet =) det ni!

Jag har absolut ingenting mer att skriva nu, så nu tänker jag avrunda här och lägga mig ner i soffan och invänta Björn (vilket kan ta 1-5 timmar) men det spörs! Jag har feber, jag har inga tider att passa. Låt det ta den tid det behövs.

Konsten att vara en prinsessa

Om man är en prinsessa så måste man vinka som ett fån och ha en man bredvid sig som ler som ett fån.

Det var mest det jag ville säga för tillfället, men låt mig tänka i 10 sekunder så kommer jag nog på något ska ni se!
....

Jobbade idag och sen gick jag hem. Hemma så stod det en soffa och två fåtöljer som inte funnits där innan. Det var dom jag köpte i onsdags och idag så körde dom hem dom. Schyrrans måste jag säga, faktiskt. Jag är jättetrött just nu och svinhungrig, och min man ska laga mat idag. Bestämde jag förut. Ibland så är det skönt att få sin vilja igenom. Man känner sig så... stort.. så stark och så.. KUNG!

Måste säga att jag blev grymt besviken på Nöjes Dj i Schlagerbaren, då han inte spelade Då står pojkarna på rad! Inte för att jag bad om den, men han borde ju ha fattat att jag ville höra den. Det lyser på Svensk Pop = <3 i pannan på mig!

Nej, nu blev jag väldigt tråkig och oseriös där. Det var en tjej som stötte på Björn i lördags. Riktigt besviken över att jag missade det. Inte varje dag man får se en desperat tjej som så övertydligt (min man förklarar bra!) försöker ragga upp någon. Om jag någonsin ser henne, så ska jag göra det enda rätta. Jag ska nita henne.


Uppdateriiiiing!

Åh, vad vuxen man kände sig när man gick på högstadiet! Man tyckte att man hade fått koll på läget och att dom som var yngre skulle se upp till en. Idag, har jag kommit fram till att man får nog aldrig riktigt koll på läget, även om man många gånger vill tro det. Blir man någonsin helt vuxen tro? Eller, när blir man vuxen, enligt er?

Under helgen så blev det till en början lugnt på fredagen, men jag och Björn följde med Saaben, Pernilla och Marie på förfest hos Fanny, där vi surplade 3,5or och sen gick vi hem vid halv 12, då vi inte skulle med ut på krogen. Min mobil gick ju som sagt var sönder då, så var lycklig när jag gick hem!

På lördagen så åkte jag ut till Siba för att bya mobil, och sen gick jag bort mot Biltema, där Arkens Zoo (eller nåt) för att köpa en mus till Thomas. Jag fick en chock när jag skulle betala. Dom krävde 75 SPÄNN av mig! =O För en mus som jag skulle mata en orm med, och inte nog med det, Dom hade tänkt att ge mig musen i en papplåda! Papplåda! Fattar ni hur många sekunder det hade tagit innan musen hade gnagt sig ut? Som tur var hade jag med plastlådan som pappa köpt till mig, annars vettefan hur det skulle ha gått. Men jag kan säga som såhär;
  • Arken zoo! Ni har nu och föralltid mist en kund! För jag tänker aldrig, aldrig, aldrig handla hos er någonsin igen! Våra råttor som vi har hemma hos mamma och pappa kostade för fan 45 spänn på Parva zoo. En mus till  en orm kostar 25 kronor på Parva zoo.
Jag vägrar betala 50 spänn mer för en liten jävla mus.

Mötte Carlsson, mata orm, gjorde mat, åt, gjorde sig iordning, martina kom, björn kom hem, melodifestivalen blev, ingång till nöjes, kollade klart på melodifestivalen, grät nästan över att sverige tänker skicka iväg en operasångerska till eurovision och jag tänker bojkotta eurovision! Dansa, dansa, dansa, gick hem. åt korv med bröd. Sov. Vakna. Åt mat. FIlm. Film film.

Bättre uppdatering i morron. Ska sova nu.!

Äntligen din jäkla mobil!

Igår, så var jag och Björn hos Fanny på förfest med 3,5or drickande! När vi satt där så skulle jag ta upp min mobil ur min ficka, och sepåfan, EN KNAPP VAR TRASIG! It made my night.

Jag har i stort sett bara väntat på att mobiljäveln ska gå sönder, så att jag kan lämna in den för tredje (!) gången och sen få en ny mobil! För jag vägrar, läs noga; vägrar, att ha samma mobil mer. Samma modell är ett stort nej, icke, njet, NO, på min lista. Jag ska ha en ny mobil nu, av annan modell. Och jag vägrar ge mig utan kamp! Jag har faktiskt inte betalat nästan 3000 för en mobil som går sönder hela tiden. Det tolererar jag inte faktiskt! Faktiskt.

Så ska iväg till Bergvik och fixa det och sen ska jag köpa mus till Thomas, för att sen möta utt Carlsson och Martina vid busstationen för att sedan dra sig mig lägenheten, för att äta mat och fixa sig inför kvällen. Timrå - Hv71 spelar idag, (står 3-2 i matcher till Timrå) och dom visar matchen på 5an, så det spelar ingen roll vad fröken Carlsson säger om detta, matchen ska vara igång på 5an tills den är slut! End of story! Och sen ikväll så blir det att kolla på melodifestivalen och sen utgång till Nöjes =) Kan nog bli en trevlig kväll!


Time after Time

Nu sitter jag här i lägenheten och har precis spelat in Time after Time av Eva Cassidy. Tänk vad man får för sig när man inte har något att göra ^^

Idag så har jag varit med mamma på stan lite och ätit mat och sen har jag inte gjort så jädra mkt mer. Ska leta reda på lite klänningar som Anki ska låna av mig och sen blir det bio med Martina, Marie och Saaben. Vi ska se En shoppaholics bekännelser, förhandsvisning gratis bio! Det är alltid välkommet =)

Hockey var det igår också! Färjestad slog ut Brynäs, med 2-1, ut ur kvartsfinalen, och nu blir det semifinal för Färjestad! Gött gött gött!
Haha, det roligaste på hela kvällen var på vägen hem ifrån matchen. Vi hade parkerat bilen borta på norrstrand, för det går lika fort att gå dit, som det gör att åka ifrån arenan efter matchens slut, och när vi gick där så åkte det en vit limousin bredvid oss och mamma ville gärna åka i den, för hon tyckte att det var så kallt. Helt plötsligt så öppnar limon fönstret och en man frågar om vi tjejer inte vill åka med. Jag vände mig om och sa glatt; Det går så bra ändå! Men tack ändå hörrni! Då ville mamma gråta. Haha. Men det såg ut som en slibbig man, och så åkte dom ner mot motorvägen sen, så vem vet? Vi hade kanske hamnat i Brynäs om vi hade sagt ja. Haha.

Nej, nu ska jag spela in nån mer låt, har ni några förslag?

Carlsson den onde!

Ja, det har jag rätt till att kalla denna kvinna! Hon vill se på när Thomas äter mus! ONDA MÄNNISKA! ... ja, alltså... det vill jag med, men jag är unik.

Igår så småsprang jag ju in till stan för mitt lönesamtal, och efter det så är min fot och mitt knä skadat för alltid! Just ja, ryggen fick jag ont i igår kväll (så det slapp jag inte undan Pernilla!) men min fot är på väg att amputeras nu! Smärtan är hemsk och mitt hår ser hemskt ut. Ge mig en hårborste någon!

Och nu kommer vi till dagens i-landsproblem;
  • Björns dator börjar att krångla lite. Den vill inte alltid skriva ett "ä" när man trycker på "ä" utan man måste trycka jättehårt eller flera gånger. Ack, vad ska man ta sig till?
Snart kommer mamma hit och sen ikväll så ska vi på hockey! YEIH!
Haha, jag fann gamla bilder på datorn som jag har fått av Saaben, på oss två för svinlänge sen! HAHA, måste bara dela med mig!


Haha, jag tror att vi gick i 8an och 9an här, och vilken jävla skillnad på hur man ser ut. Främst posar-mässigt. Första bilden; Vi ville se bra ut på bild, och trodde att man gjorde det om man såg ut sådär. Haha


Vi två för ett-två år sen!

Funderingar på nattkvisten

Jag och Björn ligger i sängen, då jag börjar klia mig på ryggen.

Björn - Har du skabb?
Jag - Nej, det är lut... fisk.
1 sekunds tystnad
Jag - Jag mena flatlöss...
totalt skrattanfall

Jag har inte flatlöss.

Ont i benen efter 300 meter

Idag så vaknade jag 10.20. Lagom tid, tänkte jag och ryckte till då jag fick sms av mamma som frågade om jag ville med på hockey i morron. Eh, JA TACK! Kan ju vara avgörande matchen för Färjestad så att dom går vidare till semifinal direkt, så; Ja tack mamma. Mamma ringde sen upp mig och då kom bomben. Jag skulle vara på lönesamtal 10.45 idag. Då var klockan 10.25. Det tar 20 minuter för att gå till jobbet, men nu var jag inte klädd eller nåt alls. 10.47 kom jag till jobbet ^^ Haha.

Så till lilla anonyma kommenterare; - DU är bara avundsjuk för att min mamma bryr sig och påminner mig om saker som jag har glömt bort! AVUNDSJUKA! Hah! Hah! Haaaaaah!

För jag hade totalt glömt bort det. Eller rättare sagt, jag hade glömt bort vilken dag det var, datum och gud vette allt som jag hade glömt bort! Men nu sitter jag hemma igen iallafall. För er som undrar hur det gick, det säger jag inte. (jag vet inte själv ^^)
Och jag är 20 år.

Igår kväll så träffades jag, Marie och Saaben. Vi lagade mat och kollade på film (Leo, som jag tyckte var bra och som Saaben dissade till den gräns att regissören fick ont i hjärtat) för Marie ska ju flytta till Cypern på söndag, så vi hade lite myskväll innan hon åker, ifall jag inte hinner träffa henne något mer innan hon åker bort på sin 8 månader långa resa!

Kvälllens roligaste;
Saaben - Men Marie! Du måste ha Halebop!

Kvällens ironi;
- Jag ska på bio ikväll!

Kvällens måsten;
- Leveransrapport och msn i mobilen

Nu ska jag iallafall äta frukost/lunch (eller heter det brunch?) för jag är hungrig. Intresseklubben antecknar.

Det här var det värsta jag sett


Jag är chockad. Eller jag hamnade i chock för några dagar sedan, då jag satt hemma och kollade på Jay Leno Show, antagligen för att det inte fanns något annat att kolla på, och då skulle Lady Gaga uppträda med sin låt: Just Dance.

Jag tyckte från början att namnet Gaga, var en katastof. Gaga, låter som något ett barn säger. Och helt ärligt, efter att jag såg henne uppträda på tv, så undrar jag fanimig om det inte är ett barn som hade klätt henne också, eller om hon bara hade haft jävigt bråttom ut på scenen, för hon hade ju för fan glömt byxorna/kjolen!



Jag gråter nästan av den här bilden. Försökte få fram ett klipp att lägga upp, utan framgång! Och det är inga mamelucker som hon har på sig heller som underlivsskydd utan ett par springtrosor! SOM MAN SÅG NÄR HON HOPPADE RUNT SOM NÅT ANNAT JÄVLA DJUR!

Låten är för övrigt rätt bra. Men jag tycker bättre om H.E.A.T som jag kräver ska vinna melodifestivalen, för om vi skickar iväg Ugglas till eurovision så imigrerar jag fanimig till Ukraina!

En ursäkt

Jag har en man i lägenheten nu. Och det är inte Björn och inte pappa. Utan en hantverkare. Ni vet dessa ting från satan. Nu är han här och fixar med dörren. Om den inte passar så blir det kast-med-liten-hantverkare-utför-balkongen. Anledningen till mina aggressionsproblem just nu, är att jag har inte ätit frukost ännu. Och för att få i mig frukost så måste jag gå förbi mannen i hallen och sen i köket. Och det är ju hyggligt av mig att gå in och ta mig smaskig frukost, gå extra långsamt förbi mannen med min underbara frukost, för att reta smaklökarna på honom, och sen gå in i vardagsrummet för att sen sätta mig och glufsa i mig maten. Nej, det har inte varit snällt, men nej, det skiter jag i. Men tänk om han vägrar fixa hatthyllan! Bäst att vara snäll, och hungrig.

HAN SKA HÄMTA SAKER I BILEN!!! FRUKOST BLIR!

Uppdatering 11:51

Det blev gröt i hela micron. Herr hantverkade frågade om jag visste hur man öppnade fönstrerna, eftersom att han behövde plocka ur persienner. Jag hade ingen aning, men vi försökte ändå. Kom på; - MIN GRÖT!
Det var gröt överallt och cirka en halv deciliter kvar i tallriken. Och ingen äppelmos hade jag tagit fram ur frysen heller, så det fick bli 1 kg hallonsylt på istället. Nu måste jag äta, för måste hämta tvätten snart!

vi fick inte upp fönstret.

Nu ni, jävlar i min lilla låda!

Idag så är det måndag, och ny vecka. Idag så är jag ledig, eller jag får jobba ikväll om jag vill, men jag kan inte, eftersom att Marie kommer till Karlstad idag, och det kanske är sista gången man får se henne på en sisådär 8 månader! Galet länge ju!

Har tvättid idag, så gick upp vid halv 9, då Björn gick iväg till jobbet och redan stoppat i en maskin! Så nu sitter jag här och väntar på att jag ska bli hungrig så att jag kan äta lite frukost, och sen blir det ner för den 3e maskinen, och det är 2 maskiner kvar! Haha. Nej, det är inte haha, det är tråkigt. Men det är inte tvätten som är det mest facinerande idag faktiskt. Idag så väntar jag på att Invest ka komma hit och greja med lägenheten. Dom kan inte komma med några ursäkter nu, because;
  • Ny dörr har dom redan, det köpte dom i fredags. Haka av den gamla, haka på den nya. Klart?
  • Dom mätte när dom var här, vilket innebär att dom borde, men man ska aldrig lita på hantverkare, ha mätt ut för persiennen och även införskaffat det.
  • Hatthyllan. När dom var här och bara ställde hatthyllan fint på höjden, antar jag att dom såg vilken storlek på pluggen som behövs för att kunna hänga upp hyllan bra igen.
Men det är ju bara jag alltså.

Min mamma läser min blogg, coolt tycker jag, nu behöver vi inte prata så mkt i telefon om allt! =P
Men hon ska få en lektion i hur man kommenterar nu, så håll hårt i hatten!
Klicka på bilderna så förstoras dom!

1.
Du kommer in på min blogg och läser ett inlägg. Under varje inlägg så finns den här texten;

2.
Om du klickar på denna texten så kommer du att komma in på en ny sida som ser ut såhär;

3.
Där det står Namn; skriver du ditt namn.
Och där det står Kommentar; där kommenterar du, och sen klickar du på; Skicka kommentar

Så mamma, det var väl inte så svårt? Nästa steg. Facebook!

Jag ber om ursäkt

Dom kommer och fixar allt på måndag. Jag ber om ursäkt för mitt utbrott.
Som för övrigt jag hade rätt till.

en kort fråga bara

12.00 - Idag, så ringde det i min telefon ifrån hyresvärdarna. Jag ringde upp, då jag inte hade mobilen på mig när det ringde. Dom säger att dom står utanför lägenheten och ska fixa;
  • Badrumsdörren
  • Hatthyllan &
  • Persiennerna
Jag säger till dom att dom får gå in med huvudnyckel, bara dom fixar det, eftersom att det har dragit ut så sjukt mycket på tiden! Dom säger att dom ska gå in och fixa det, dom stod precis utanför.

Klockan 14.00 - Susanna vandrar ifrån jobbet och går bort mot en frisörsalong, där hon har klipptid 14.30. Spatserar sedan hem, trött och frusen, men ändå med glädjande steg, då lägenheten kommer att vara fixad och Susanna kan börja städa lägenheten! Nästan lite nervöst öppnar jag dörren (vem vet vilken färg dörren skulle ha efter att dom hade fixat den?) och går in i lägenheten.

Nu kommer vi till min fråga:

- Om dom säger att dom är precis utanför dörren och att dom ska fixa allting, då förväntar man sig väl för fan att det ska vara fixat när man kommer hem? Det enda dom hade gjort var att ställa upp hatthyllan. På golvet. Dörren = ej fixad. Persiennern = ej fixad

Alltså, vill dom medvetet att jag ska få psykbrott på dom och tvingas lämna lägenheten? Nej, nu är jag faktiskt riktigt jäkla besviken på dom! Säger dom att dom står utanför lägenheten och har huvudnyckel med sig och ska gå in och fixa, då ska dom väl förfan göra det också?!

Såååå, nu har jag skällt tillräckligt för stunden. Thomas däremot väser och slingrar sig som en riktig orm. Thomas ömsar nämligen skinn. Ojojoj, vad han slingrar sig runt, och huvudet ner och upp och under kroppen och runt, runt, runt. Underhållning i dagens samhälle!
Jag var ju även och klippte mig förut. Jag satt där, trött och i stort sett osminkad med maskara under ögonen. Håret platt och eländigt, och den snälla tjejen som klippte mig frågar om det blir bra. Vad ska jag svara? Det vet jag ju inte förräns jag har fått tupera skiten! Haha, dagens i-landsproblem! Men det var en trevlig tjej som klippte mig iallafall! Jag tror att hon kommer att bli en duktig frisör!

Ååååååh, nu dricker Thomas vatten. Han är bara för söt när han gör det. Och när han gäspar. Det är ju nästan så man buttar bort Björn och tar Thomas istället!

Det är inte alla som hamnar på högtalartelefon...

... när man pratar med Carlsson, men det lyckades jag med idag! För er som inte fattar vad det är för märkvärdigt med det, så var det faktist inte så märkvärdigt, men för stunden då så var det väldigt roligt! Faktiskt.

Idag så blir det jobb, och i morgon blir det jobb och på lördag blir det jobb! Men det är gött det! Nu tänkte jag fixa med en ny header och sen äta lite mat innan det är dags för dagens jobb!

Nu finns det på papper!

Min kära sambo har en alltför vanlig vana, och det är att påpeka små detaljer. Jag fann detta schema på Angelica's blogg, ett schema om hur män borde bete sig när kvinnor har PMS. Jag har iofs inte mens, men tror ni att hela kroppen bryr sig om det? Lite PMS måste jag väl också få ha? Är inte det en kvinnas rättighet?

Män = läs och lär
Kvinnor = You're gonna agree


Vem fan behöver dig?

Jag klarar mig själv! Titta så duktig jag har varit idag! Jag har fotat mig själv. Värsta super-top-modellen. Med fett hår.





Äh, det är tur att man kan bli snygg med smink och i photoshop iaf.
Med rubriken dissar jag såklart min kille, som är fotograf. Fast är han en duktig fotograf. Men han får inte fota mig.
Vad gör alla idag?

Vi har en plan...

Jag och Martina ska börja gå på måndag! Inte med rullator eller gåstol utan helt själva! "Vi lovar och svär att vi ska bli två bättre och sundare människor under promenaden!"

Idag så är jag ledig, och ska snart spatsera ner till en frisörsalong och se om dom har en tid för mig, typ, precis, då! Mitt hår är i stort behov av hjälp, och den hjälpen borde komma nu!

Jag börjar att bli smått irriterad. Vi har bott i den här lägenheten i över 3 månader nu. Dörren är fortfarande inte fixad! Dålig stil, dååååålig stil! Men nu ska jag inte älta det mer, utan nu tänkte jag visa kort ifrån i lördags! Fick ta mig en funderare på detta nu. Tog jag några kort i lördags gott folk?


Vet jag tog ett kort. Och det var detta, då våran hatthylla vägrade vara med och leka nåt mer. Men sen när vi kollade lite närmare, så såg vi att det var ingen plugg i hålet! Det är en betongvägg for crying out loud!
Och ja, ni får lov att vrida på huvudet. Jag ger er tillåtelse.

Ännu mer grattis till mig!

Nu är dagen snart slut och jag har fortfarande körkortet i mina ägor! Vilket innebär att jag har klarat det! Jag vägrar under vilka omständigheter som helst ge mig ut i en bil nu innan 12! Och så kommer det inte bli heller, eftersom att jag ska lägga mig strax för jag ska upp i morgon bitti och jobba! YEIH! Min prövotid på körkortet är SLUT!

Var duktig idag. Var och fixade med a-kassa idag, lämnade in sommarjobbsansökan och shoppade en massa mat! Göttans! =)
Nej nu blir det att borsta tanden och sen hoppa ner i sängen!

Grattis till mig =)

Min mamma och pappa läser min blogg. Coolt.

Idag går min prövotid ut på mitt körkort. Grattis till mig!

Jag orkar inte prata med er!

Idag så är jag seg, trött och har ett olidigt sug efter chips, dip och cola. För er som ringer till mig och undrar varför jag inte svarar, så har jag ett lätt och ärligt svar till er; - Jag orkar inte prata i telefon idag! Det är inget personligt mot er. Jag orkar bara inte. Jag är trött och ringer er i morgon istället, om jag har tid, då min mamma kommer ner till stan och vi måste fixa med en massa, massa saker.

Gårdagen var riktigt rolig och jag hoppas att alla andra också hade det, även om vi skiljdes åt! Tack Christine och Stina för tårtorna som ni bakade! Dom var görgoda! =) Nej hörrni, nu ska jag och Björn gå till konsum och införskaffa belöningar och det andra, som jag för tillfället inte kommer på vad jag och Fia kallade det. Äh, chips och cola.

Mors!

RSS 2.0