Med feber och symaskin

Idag så blev det inget  jobbande för mig heller då jag fortfarande har mått dåligt hela dagen, Följde med Björn ut till banan, tänkte att frisk luft kanske kunde göra gott. Aa visst ni. Jag var som en apatisk robot som gick dit han gick, flåsande, då jag är täppt i näsan och måste andas allt genom munnen. Där har vi dagens i-landsproblem!

Nej, men jag har lovat att sy och laga overallerna som används till paintballen, så hämtade med några hem, så har suttit och sytt. Men känner att feber är på G igen, så nej, nu blir det inget mer! Åh, vad jag avskyr att vara sjuk! Jag blir så utmattad! Orkar inte diska, inte sjunga (JA, det är något jag lider av!) orkar knappt gå ut och slänga soporna! Här snackar vi inte om lathet (jaja, till viss del men) utan om feberattack! Slemhostan är dock något bättre! Så något positivt i det hela!
Men hoppas att jag blir frisk snabbt! Har redan missat 2 dagars arbete och känner att nu får det vara nog! Ska jobba på söndag. Ska, inte är meningen, utan jag ska jobba då!

Nej, nu ska jag sätta mig framför tvn och kolla på hv-frölunda matchen, som det står 3-0 i! Färjestadsmatchen står det 0-0 i. För er som vill anteckna och skriva en bok.

Kommentarer
Postat av: Alexandra

Säg inte att du är sjuk nu igen!? Och hur blir det i påsk för dig? :)

2009-03-19 @ 22:09:56
URL: http://alexandravickan.blogg.se/

Kom ihåg! Då jag mer än ofta inte är helt seriös i mina inlägg så tänk efter det faktum! Jag godkänner alla kommentarer, snälla som elaka, då jag får väldigt lite kommentarer! Nämnde jag att jag gillar att baka?


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0