Jag trodde ni var rika?

Förut när jag skulle åka till Fia så upptäckte jag att grannarna hade bytt dörrmatta med oss. Dom hade tagit våran och lagt deras (från Ikea, Boris, 4 kr) utanför våran dörr. Trodde dom inte att vi skulle märka nåt?




Jea ramlade i skolan

Jea ramlade inne i skolan igår. Hon bara gick sen helt plötsligt, i slowmotion, så låg hon på golvet, med handväska på ena sidan kroppen och skolväskan på andra sidan och såg så jävla förvånad ut. Jag har nog aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv.

Kissade nästan ner mig, men tog mig till toan och skrattade ihjäl mig därinne. Jea hörde mig. 10 meter längre bort, runt ett hörn. HAHA

Recension Avenged Sevenfold

Den 20 november så spelade A7X på Arenan, Fryshuset. En konsert jag har väntat på i 2 och ett halv år. Var det värt att vänta?

Efter en otroligt lång paus, som gjort att folk slutat ropa, folk började gäspa och att man stod och vaggade då man redan hade fått ont i fötterna, så kör dom igång med senaste singeln Nightmare. Och jag bryr mig inte alls längre om att man har fått stå och vänta och att jag egentligen känner för att amputera både fötterna. Mr. Shadows otroligt kraftfulla stämma skjuter igenom en som en påle. Publiken vaknar och skriker i falsett, både för att det helt plötsligt hängs en man på scenen som hänger ovanför Mr. Shadow och för att väntan är över.

Själva bandet är så synkade så man kan nästan tro att det är förinspelat. Dom utstrålar ett lugn, och otroligt snygga Synyster Gates (dreggel-dreggel) gör sina solon så jäkla coolt att publiken nästan svimmar av syrebrist av allt skrikande. Dom ger även en otroligt fin hedran till avlidna James "The Rev" Sullivan, som gick bort i somras. Låten So far away sjungs med en känsla som gör att jag står helt still och bara tittar på bandet.

Glatt överraskade då dom spelade Critical Acclaim, och körde playback när the Rev sjöng. Aldrig någonsin varit så glad över playback i hela mitt liv.


Worth it? Totaly.

Tummen ner för:
Moshpiten precis framför mig
Att dom inte spelade A little piece of heaven
Den otroligt långa väntan innan konserten (INTE OK HÖRRNI!)

Tummen upp för:
Allt annat.
Gates var så snygg så jag övervägde att bosätta mig i hans armhåla efter konserten.
Mr. Shadows hand. Jag vet inte vad det är. Men den gör sig så bra i luften.
Mike Portnoy gör en otroligt stark insats som efterträdare av James Sullivan. Han har ett stort avsvar och visade med bravur vilken trummis han är.




avenged sevenfold

Förutim att lokalen var för varm, att folket borde ha varit högst en och en halv meter långa så man kunde se nåt, dom började över en halvtimme efter förbandet gått av, att snorungarna utan någon uppfostran började en moshpit framflr oss och att dim inte spelade Dear god eller A little piece of heaven så fick konserten 9/10. Så grymt jääävla bra! Kött fyfan!

Att retuschera eller inte

Det är alltid prat på att man inte ska retusha sig. Kolla bara på storbloggarna som får kritik hela tiden. Vilken tur då att jag inte är en storbloggare, då kanske jag kan få retuscha mig så som jag vill.
Är det något fel med att försköna en bild lite?










I am crying, but my tears are not for you

Jag och Björn ska göra julmat nu. Och lika smart varje gång är jag. River lök när jag inte har linser i utan bara glasögon. Stort, stort misstag. Jag har nu gråtit sönder mig själv och är utbeordrad ifrån köket!

I morgon ska jag börja packa. Flytt snart! Hade Björns syster Sofia här från fredag till lördag btw! Ytterst trevligt!





























Nej, nu ska jag sminka om mig och väntapå att maten ska bli klar! Ska iväg och jobba kvällen sen (har redan jobbat ett pass idag!) och sen tar jag helg! Humor har jag iaf!
Och jag är söt på bilden.

CSN

Jag vet inte, men är det någon som tycker att CSN är lite smått jobbiga? Raise your hands!

Ringde till dom häromdagen om att jag kommer tjäna mer under året än vad jag egentligen får för att få studiebidrag. Efter 10 inkompetenta minuter så säger mannen att dom kommer antagligen att dra in mitt bidrag eller sänka det.

Idag fick jag brev ifrån dom. Nu är jag återbetalningsskyldig. Innan dom vet exakt hur mycket jag kommer att tjäna. När dom sa till mig att dom skulle sänka mitt bidrag eller ta bort det. När det står på hemsidan att dom sänker studiebidrag om man tjänar mer än vad man får. Så ger dom mig en skuld.

Det roligaste i det hela är att jag kommer även att få bidrag för november och december, fast i en mindre summa än vad jag har fått tidigare. Så dom vill att jag ska betala in en summa till dom, för att sen FÅ pengar av dom.

Humor har dom.

Tisdag

Idag så började jag och Jea på vårat naturarbete där vi ska skriva om Borrelia. Varför valde vi ett ämne som det inte finns någon som helst riktig fakta om? Jojo, det står en hel del om vad det är, men inte VARFÖR och HUR det påverkar kroppen. Jäkla oflyt. Jaja, men tänk er om vi hittat allt som behövs då? Lätt att vi får MVG++ om vi fixart! Speciellt med tanke på att vi till och med var på Universitets biblioteket! Japp, här har ni två människor som helt utan någon oro beger sig till Universitetet för att läsa böcker, när vi egentligen bara går på komvux! Hoho!

Efter detta hårda arbete så begav vi oss in mot stan och åt lite mat. Malin kom dock sen och förstörde allt (gulligull <3) och sen shoppade jag loss på hm och fick nog med mig hela deras sortiment på strumpbyxor hem! Efter en tripp till  Bergvik så sitter jag här nu. Ensam och lite smått hungrig. Men mest törstig.

Nu blev det en väldans massa text, men jag hoppas att ni som ser detta har lärt er att läsa och att inte alla är blonda! (vilket skulle vara såå himla pinsamt!)

Todels!

Ta min hand

Vad jobbigt det blir när man har ställt om alla klockor man har till vintertid, förutom klockan i bilen. Man kan få lite smått panik när varken Björn eller syster svarar i telefonerna, Jens befann sig inte där jag ville att han skulle befinna sig och jag hade 20 minuter på mig att hämta syster, åka till skolan, parkera och smaska mat innan dessa minuter var slut och jag skulle infinna mig på lektion klockan 13.

Min syster meddelande mig sen, när jag väl fick tag på henne, att klockan bara var kvar i 12. Yäh!



Sen ritade Jea en penis på naturlektion och sen försökte hon att hålla min hand när vi gick till bilen. Totaly scary.

Jag klarade Naturprovet btw! Yäh!

RSS 2.0