Tisdag

Idag så började jag och Jea på vårat naturarbete där vi ska skriva om Borrelia. Varför valde vi ett ämne som det inte finns någon som helst riktig fakta om? Jojo, det står en hel del om vad det är, men inte VARFÖR och HUR det påverkar kroppen. Jäkla oflyt. Jaja, men tänk er om vi hittat allt som behövs då? Lätt att vi får MVG++ om vi fixart! Speciellt med tanke på att vi till och med var på Universitets biblioteket! Japp, här har ni två människor som helt utan någon oro beger sig till Universitetet för att läsa böcker, när vi egentligen bara går på komvux! Hoho!

Efter detta hårda arbete så begav vi oss in mot stan och åt lite mat. Malin kom dock sen och förstörde allt (gulligull <3) och sen shoppade jag loss på hm och fick nog med mig hela deras sortiment på strumpbyxor hem! Efter en tripp till  Bergvik så sitter jag här nu. Ensam och lite smått hungrig. Men mest törstig.

Nu blev det en väldans massa text, men jag hoppas att ni som ser detta har lärt er att läsa och att inte alla är blonda! (vilket skulle vara såå himla pinsamt!)

Todels!

Kommentarer
Postat av: elin amour [en störd jävel]

Snygg blogg du har :)

PUSS

2010-11-02 @ 19:16:18
URL: http://onefabulous.blogg.se/
Postat av: Bimbo Boy

Diggar din hårfärg. :) Får mig att tänka på Sydney i "Melrose Place". Love her!

2010-11-02 @ 19:45:17
URL: http://bimboboy.com/blogg
Postat av: elin amour [en störd jävel]

nemas problemas :D läget ?=P

2010-11-02 @ 20:21:38
URL: http://onefabulous.blogg.se/
Postat av: Susanna

Tack hörrni =)

2010-11-02 @ 20:22:09
URL: http://susannaslife.blogg.se/
Postat av: elin amour [en störd jävel]

Men gå och ät då?

Nä lyssnar på musik och försöker sjunga :D

2010-11-02 @ 20:29:35
URL: http://onefabulous.blogg.se/

Kom ihåg! Då jag mer än ofta inte är helt seriös i mina inlägg så tänk efter det faktum! Jag godkänner alla kommentarer, snälla som elaka, då jag får väldigt lite kommentarer! Nämnde jag att jag gillar att baka?


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0