Sabina Anderssons Liv i urskogen

Jag är dålig på att uppdatera har jag märkt, men det är inte det roligaste att sitta på Björns dator måste jag säga ^^ Haha, men nästa inlägg så ska det bli lite uppdatering ifrån Arvikafestivalen! Men nu får ni läsa om Sabina Andersson ist =) And I know you like it! ^^

Sabina Andersson styrde igår kosan hemåt, för att införskaffa lite pengar. Inte genom att vara en prostituerad, utan genom att jobba i en kiosk och sälja sig ärligt där! =) Hon tycker hon om. För det vet jag.

Sabina äääälskar allt som har med snus och skosnören att göra. Dom har en så facinerande utformning tycker hon! Hon ler stort och avslöjar dåligt tandkött. Lite mögel är bara bra för hyn tror hon. Så hon smörjer in sig med kodynga och lite vaselin.

För 3 år sedan så hade Sabina en tandställning. Den gick runt hennes huvud, och hon satt ofta fast i sitt skåp, eftersom att skåpet var gjort av en stort magnet. Alla skrattade åt henne. Men det gjorde hon med, så det var inte så farligt. - Sånt är livet! Sånt är livet! Så mycket falskhet bor det häääär!! " Sabina tror att hon är en fantastisk sångfågel. Och det är hon också. I smyg ialla fall. Hon ger ofta ifrån sig små ljud som kan påminna om en påfågel, eller en mullvad. =)

Sabina skall förtära alkohol i morgon kväll. Hon ska dansa på baren i Branäs och sedan däcka i en papperskorg. Fruktansvärt underhållande skulle jag tro! Sabina älskar att dricka snapsar, med sin pappa. Med hallon-likör med små inslag av majs och björnbär. Hon diggar det stenhårt och sätter på Sven-Ingvars på högsta nivå på sin bärbara bandspelare. Nej, nu är det slut på Sabina Anderssons Liv för idag. Mer fakta och berättelser kommer inom någon dag =)

Sabina Anderssons Liv i en säng

Sabina Andersson är en liten flicka som är 20 år gammal och som bor i en egen etta på Herrhagen här i Karlstad. Saaben kommer ifrån skogen, där man äter kottar och gör hus av koda och lera. Sabina trivdes där, men blev utkastad av sina föräldrar, som föredrar att kalla henne för ett troll. Hon ser ut som ett fikus, Men det vet hon inte om. Så SNÄLLA berätta det inte för henne! =)

Sabina tror att hon är cool, som läser ett år extra på gymnasium. Och det är hon. En äkta cooling! Fast, sen är det ju det att hon ramlar hela tiden. Hon snubblar över sna feta vader, och gnider sin kropp emot statyer. Det tycker hon är mysigt. För det har mamma sagt. Jag litar på henne. Sabina bara ljuger hela tiden. Hon säger att hon kan få vilken kille som helst, men Hitler har inte hört av sig ännu! Så där fick du!! HADE HAN VELAT HA DIG; så hade han hört av sig! (det rimmade sött det där ;p)

Hitler påminner om en tjej ifrån Gbg (ICKE Linda Nilsson), Utan en liten Johanna. Hon tror att hon är snygg och kan få alla att gilla henne. Men det gör dom inte. Fast.. Hitler trodde nog också att han var snygg och älskad. och det var han.. Ett tag. Sen gick det över. 

Sabinas självförtroende sjönk häromdagen när hon hörde vad jag sa om henne till Alex:

Sus: Hon är inte farlig! Hon är inte farlig!

Alex: Näeej, men hon är jävla äcklig!!

Sabina Andersson tror att hon kan jucka mot ett knä. Men det kan hon inte. För det sa hon till mig igår. Hon grät då. 2 tårar och en massa snor.



Sabina Andersson visade sin nuna här i skolan förut, och vickade sådär lagomt sexigt på stjärten! =) Hon är stolt över sin bakdel tror jag. För hon går bara omkring i string och visar upp det!

Öjejjöööj, jävlar i min lilla låda, sa Sabina igår efter gårdagens besök på Universitetet! 

Men spänning och förväntan så stegade vi in på univesitetet. Hon tyckte att allt var så stort och fagert. Hon gick med öppen mun och blev förundrad av denna skapelse. Hon fick tårar i ögonen av allt som fanns runtomkring henne. Vi gick vidare upp för trapporna, som hon genast kommenterade:

- Så här härliga trappor finns det inte på InfoKomp!

Hon smaska godis,och drägglade glatt över alla killar hon såg. Snygga som fula. Dom gick ju på univesitetet tänkte hon, och putade med sina bröst, och svankade med ryggen, så att alla kunde skåda hennes bakdel!! Ack, den är fager; kläckte hon ur sig och styrde kosan mot herrtoan för en snabbis!! =) Efter en snabb inspektion på herrtoan, konstaterade hon att hon aldrig ska in dit igen. Ty, det luktade bajs och hemoröjder tyckte hon och spydde i en vas. En lärare kom och skällde på henne och sa med skarp ton att hon ALDRIG skall göra om det där! Sabina skämdes som en hund, och fick vända rumpan till ihopp om att läraren skulle glömma allt som hänt, och istället bli smickrad för att detta hände just HENNE!!

Efter denna trevliga upplevelse så gick vi till en föreläsning. Sabina satte sig längst fram så att mannen som stod och pratade kunde ha koll på hennes bröst, och då och då, så vände sig Sabina om till mig så att mannen kunde spana in hennes bakdel. Hon log mot honom och slängde en slängkyss. Han vände bort blicken och tittade sedan tillbaka med avsmak mot flickan som satt där i stringtrosan! Stackars tös, tänkte han och fortsatte prata om Turism.

Sabina tänkte att hon kunde ju bli en turistattraktion för alla turister här i Sverige. Hon räckte upp handen och framförde sitt förslag. Hon fick avslag på det, och grät sedan en stund.

Hon höll sedan på att ramla inne i skolan. Hon tittade sig snabbt omkring,i hopp om att någon snygging hade sett hennes romp, eftersom att hon direkt vid "ramlingen" putade ut med stjärten!! men hon blev besviken.

Efter dessa händelser, så sjönk Sabinas glada humör. Var inte universitetet så bra som hon trodde att det var?

Efter en runda till vid allt godis, så var vi nöjda. Eller, alla andra förutom Sabina var nöjda. Ty, alla hade skällt på henne eller varit elaka mot henne denna dag.

Vi åkte därifrån, Sabina grät över sin besvikelse. INGEN hade kollat på hennes stjärt. Men DÅ kom en kille och sa; Den där du vill man dra på! Då sken hon upp och blev överlycklig!! Så då hade dagen inte varit så hemsk ialla fall.!! (att han menade att dra på hennes jacka, alltså, den är av sammet, det sa vi inte) Och det vet Sabina inte om, så SNÄLLA berätta det inte för henne!

Det var allt om Sabina Anderssons Liv för tillfället =)

Uppdatering ifrån Skåne =)

Som sagt, jag har varit i Skåne med min kära man Björn. Björn är en fotograf, som har jobbat med en av Sveriges mest kända fotografer, och som inte har någon kamera. Det är för gulligt alltså. ^^
Jag och Björn, medan jag håller i en levande kräfta. Läskigt!
Men i Skåne iaf, så fick jag fiska kräftor, och måste ju därför bjuda på en bild när jag håller i en levande jävel! Hah! Läskigt som satan måste jag säga. Dom sprattla ju med benen och klorna och usch usch usch ^^Björns mamma och styvpappa odlar nämligen kräftor!
Vi var även inne i Lund och skulle träffa lite kompisar till Björn, men som tyvärr inte kunde men upptäckte en sak med Lund. Dom har fan rosor överallt. Alltså, verkligen överallt. Helt sjukt!
många rosor i Lund
Har inte så mkt intressanta saker att skriva om helgen faktiskt. Det var trevligt och hans familj var trevlig. Fick god mat och bullar =) Haha!

Uppdatering efter ett långt uppehåll

Nu var det ett tag sen jag skrev. Har varit både i skåne och på arvikafestivalen. Tänkte uppdatera mer om det någon dag när jag har fått tag i min kamerasladd och lyckats lägga in lite bilder =)
Idag blir det ett kort inlägg.
Jag blir så besviken på folk.
Jag tycker att är man över 20 år så ska man vara mogen nog att ta ansvar, stå för sina handlingar och slutat snacka skit bakom ryggen på folk, våga ta kritik och stå för konsekvenser. Men tydligen så är det jävligt svårt för vissa. Förstår inte att det ska vara så svårt. Och även om det inte är just jag som råkar ut för dessa människor, så påverkas jag ändå. Hoppas bara att Ni tar tag i era liv någon dag så att vi kan lägga er bakom oss och ha bra människor omkring oss. För är nu bara jäkligt utlett på det här och era fasoner.

Förlåt för vissa svordomar, men ibland så blir man bara så himla arg.

RSS 2.0