Framme!

Nu har vi landat och fått våra väskor och väntar bara på skjuts! Resan har gått bra och London har varit fantastiskt!

City Airport är verkligen sån jäkla liten flygplats. När vi kom in så kom vi verkligen in i ett stort partytält! Haha


Matkoma

Det har varit en lång dag! Härligt!

Vi har sen sist ätit på stammishaket (för mig typ) the Swan! Lika fantastiskt bra som vanligt! Har varit där minst en gång varje år jag varit här! Helt underbart ställe!

Sen körde vi Hyde park, Harrods, fika på ett café (där jag bara orkade halva min tarte, ovanligt för mig) Green park, Buckingham Palace och St James park innan vi tog oss till Goodman på Maddos street och åt så sjuukligt god stek! Var dock så mätt innan vi började äta så jag funderade på att framkalla tillfällig bulimi. Tog väl en 45 minuter för mig att trycka i mig steken - men så värt det!

När vi kom till St James park btw så hade vi en indisk familj framför oss som såg en ekorre och då ropade de: -" Curry curry curry!" - Haha, så jäkla kul!

Nej, nu ska vi sova och imorgon är det dags att dra hem. Har varit fantastiska dagar här i underbara London!


Tower bridge

Nu har vi precis kommit tillbaka till hotellet! Åt frukost på stan idag. Tänkte äta på the Breakfast club i Soho men då kön sträckte sig typ 30 meter utanför så vände vi.

Gick sen in på Primark för att byta kläder. För att byta, hämta nya kläder, prova, hämta lite mer kläder och betala tog en och en halvtimme. Så sjuuukt mycket folk! Och i provrummet fick man ha som mest åtta plagg - vilket alla, förutom jag som hade tre plagg, hade. Och bara tjejer. Vet ni hur lång tid det tar för tjejer att prova kläder? Aaaalldeles för lång tid. Jag vet inte vad de gör. Jag provar, snurrar ett varv, tänker ja eller nej, byter om och ut. Tar två minuter!

Jaja, sen åkte vi till London Bridge och gick bort till the Towern och Tower Bridge och turistade oss.

Sen är det nån fotbollsmatch (?) mellan Tyskland och England (?). Så det är halsduksprydda tyskar och engelsmän överallt!

Nu ska vi snart åka bort till Bayswater och äta på the Swan! Stammisstället =) Och sen turista på Harrods, Hyde Park, Buckingham Palace samt St James Park!


Wicked

Äääntligen tillbaka på hotellet! Vilken eftermiddag/kväll det har varit! Den har bjudit på de tre saker London är känt för:

- Regn så in i helvete
- Öl
- Musikal

Vi drog in till Oxford street och irrade runt lite innan vi gick till en restaurang och bokade bord för imorgon kväll. Sen köpte Björn sin drömjacka (som har suktat över i typ tre år) och sen blåste vi bort lite, blev blöta och bokade biljetter till Wicked! Tog oss ner till Victoria där vi åt mat på en pub innan en öl på Victoria station och efter det, då blev det MUSIKAL! Och ååååh va bra det var!

Och nåt HELT sjukt! När vi ska ta tunnelbanan bort mot Victoria, då träffar jag på en tjej ifrån skogen! Alltså - vafan är oddsen?! Blev så paff så jag blev nästan stum! (Det är inte så vanligt kanske?) Kan inte släppa det! Haha

Och efter musikalen så började vårt äventyr - att ta oss hem till hotellet. Vi kollade i tub-mappen och vi hade koll på läget. Trodde vi. Att transportera sig med DLR är fan en hel vetenskap. Allt blev fel, fel, fel! Till SLUT - efter att ha vänt tillbaka, gått mer fel, tagit en tunnelbana någon annanstans, frågat om vägen, irrat lite mer - så hittade vi äntligen!!!

För att upptäcka att DLR inte skulle gå hela vägen till hotellet. Den hade slutat gå för kvällen (antog vi) men hoppade på och tänkte att antingen får vi ta buss (och aldrig hitta rätt hållplats - då vi inte visste vad hållplatsen hette) eller byta tunnelbana och gå typ en km till hotellet.

MEN när vi kom fram till slutstationen så ser vi att ett annat tåg skulle gå hela vägen! Vi grät av lycka (eventuell överdrift, minns inte så noga) så vi kom rätt och kom hem! Hurra!

Sjukt kul på tal om ingenting. Inne på Primark idag så ville en kvinna från Israel ha min hjälp ang storlekarna och vad de betydde. Jag förklarade och förklarade och till slut så förstod hon och blev jätteglad! Too bad att jag själv måste byta hälften jag shoppade då det var för litet. Så i efterhand så är nog inte den där kvinnan lika glad. Höhö.

Nej, dusch och sen sova! Imorgon ska det nog bli fint väder så då blir det extrem sight-seeing samt mat på Jamie's Italien!

Todels!


Primark!

Nu är vi tillbaka på hotellet efter att ha shoppat loss på Primark! Måste dock byta några kläder som var aaaaalldeles för små (så går det när man inte provar och inte dubbelkollar storlekarna) Men över allt så är jag nöjd =)

Nu ska vi skynda oss ifrån hotellet. Fe ska ha brandlarmstest vid två. Det missar vi gärna. Hejhej!


Frukost

Nu har vi precis ätit frukost på hotellet. Vi hade inte bokat det men man kunde lägga till det för 100 kr/pers. Helt värt det!

Idag är det en mulen dag, ska komma sjukt mycket regn, så vi drar till Harrods (och känner oss fattiga), National History Museum (och känner oss kulturella) och PRIMARK (because we're worth it!)

Todels!


Bra flyt

Gratis wifi på rummet!

Vi har haft sånt jäkla flyt idag! Flyget gick bra - vi fick gå före alla andra då vi hade bokat platser. På flygplatsen i Stansted så fick vi gå till självservicen (man skannar passet själv och bli fotad så var det klart). Vi hittade hyfsat snabbt till hotellet - som är suveränt! Ni som varit i London och bott på hotell vet att det inte är en självklarhet. Det började regna när vi gick in på hotellet och slutade när vi åkte in till stan. Vi har tunnelbanan tre minuter ifrån hotellet och ett byte senare så är vi i Westminster!

Har gått förbi St Pauls Cathedral, Fleet street, Trafalgar square och Westminster. Imorgon blir det nya tag! Nu - dusch och sova! Vi gick upp tre imorse så då får man sova åtta på kvällen =)


London!

Nu har vi kommit fram till hotellet, som btw är såå jäkla fräscht!
Vi gick upp vid tre inatt och åkte till Gbg vid fyra och vid tio så lyfte vi!

Och efter att ha villat lite fel så kom vi fram till hotellet! Nu ska vi ut och turista järnet!


Karma

Efter en sjukt kaotisk början på jobbkvällen (misstänkte ett tag att kvällen aldrig skulle ta slut) så var den till slut över och jag fick åka hem för att soooova!

Well, thank you hjärna som refusar att go down i viloläge såhär HALV ETT när jag ska upp klockan SEX! På morgonen.

Karma kan man inte använda sig av heller. Inte så jäkla kul om hjärnan lägger av när man ska ge nån insulin.
"- Vad är detta för penna? Ingen spets på den heller. Ditt blodsocker ligger på 3,3. Ska du ha nåt att äta? Tre är en jämna siffra, eller hur? Ska vi ta och springa lite? Det måste väl höja det där som var lågt? Är tre lågt? Eller räknar vi i gram?"

Nej, karma straffar inte bara mig då. Sov nu hjärna. Broccoli sjuder i lampknapp.



May. 16, 2013

Hyfsat produktiv dag må jag säga. Har hunnit köra Björn till jobbet, köpt gardiner och satt upp dem. Har även köpt blommor och planterat på balkongen samt gjort köttgryta till typ hela kvarteret. Just ja - har även dammsugit och skurat golven.

Snart - Vårruset! Men var inte orolig. Jag ska spatsera, inte springa!


Tjugotio

Under helgen som var så tog jag och Björn vårt pick och pack och styrde kosan mot das hufvudstad där det styrdes överraskningskalas för Dogge som fyllde 30 år! Helgen bestod av skratt, space team, lekar, mat, biljard och helt okey umgänge sådär! Bjuder på bilder!


RSS 2.0