Uppsvällt tandkött och Stockholm

Har precis vaknat och sätter mig framför datorn. Då funkar Björns dator som den ska igen. Och han hade drömt om det i natt! Lite scary!
Märker att jag har lite uppsvällt tandkött... Hm, nånting har hänt ^^
Sthlm blir det sen! Disturbed idag! =) Så nu får bussen fan inte åka av vägen!
Nej, packa och göra sig i ordning blir!

Halloween-pumpa av Björn!

När jag kom hem förut efter att ha kollat på film med Saaben och Robin, kollade btw på Shutter, thailänsk skräckfilm, så kommer jag hem till att min sambo står med en kniv i handen och skär ut våran pumpa som vi fick av hans mamma när hon var här för några veckor sen. Urgrävd och alldeles tom! Tog en massa kort med kameran, men har fortfarande inte orkat installera skivan i Björns dator och min dator är inte fixad än och palla sätta igång den skiten nu.. åååh ANDAS!
Så fick ta kort med telefonen ist! Snygg halloweenpumpa va? ^^

Pumpa

Ett litet tack till Anus

Kom på att jag borde tacka Saffran, Björns kompis som gav oss en lista på alla som hyr ut lägenheter i Karlstad. Utan den listan hade vi nog fortfarande varit utan lägenhet! =) Så TACK så mkt!
Ringde på jobbet förut, och ska träffa henne den 11 november. Så hoppas =) Hoppas bara att jag hittar dit också!

Jobba sen också. Haha, alltså, kom till det roligaste någonsin igår.
Ja, för er som har missat det så är jag telefonförsäljare deltid på DialOn. Inte det roligaste, men det är lite pengar iaf.
Jaja, iaf, så ringde jag till en igår.

Unge - VEM ÄR DET?!
Susanna - Hej, jag heter Susanna och ringer ifrån tidningen Ica Kuriren. Och jag söker Karin.
Unge - Aaa
Susanna - Är hon hemma så jag kan få prata med henne?
Unge - Näää hon är på månen.

Hahahahahaha
Vad säger man?

Och en sak funderar jag över. Vad tänker folk med ibland när dom döper sina barn?
Jag har ringt till folk som heter Anus och Kolbrun i förnamn. Och det är kvinnor!
Okeyokey, förlåt om det är någon som råkar knappa in sig här och råkar heta något av dessa namn, men alltså... Anus?

- Hej jag heter Anus!

Eller heta Dörrballe eller Balle Dörr i efternamn? Eller Bögen?
Hahaha, förlåt om jag dissar ner dessa namn nu men...
- Hej jag heter Kolbrun Bögen?

Ja, jag är en elak människa och jag ska ut och gå nu!
Men tack Anus för att du är ändå förgyller min kväll när jag sitter och ringer runt och håller på att somna.

Här kommer en bild på Björn. Som ville göra som Lambi-fåret. Och sova på toarullar.
Björn sover på toarullar

Lägenheten är fixad =)

Åh, det är så jäkla skönt! Känns så himla underbart! Var och kollade på en lägenhet på Herrhagen förut. 57 kvd. Stort vardagsrum, stort kök, stort sovrum, stort badrum med badkar (det är underbart) och en balkong mot innegården! OCH på första våningen. Tror ni vi tog den eller? SOM FAN!
Åh, känns sååååå skönt!
Ska gå och skriva på kontraktet snart. Ska även ringa på ett jobb sen, så vem vet. Allting kommer kanske ordna sig?

tralalalaa

Så ego det bara går att bli

Nu har jag solat, färgat håret, duschat, lagat mat och sist men inte minst vart ego i camen och spelat in en egen låt som jag tänkte dela med mig av! Visst är jag snäll? Småfalskt, dåligt gitarrspelande och med det bästa ljuset i världen så kan det ju bara lite underbart!

Men det verkar som att det ska fucka med mig så får väl uppdatera när datorn och youtube leker lite mer med mig!


MORS!

Utmanad!

Jag blev utmanad av Baso


Regler:
*
Sätt in dessa regler på din blogg och länka gärna den som utmanat dig.
* Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.
* Utmana 7 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka dem.
* Låt dem få veta att de har blivit utmanade!

7 Saker Om Mig:
- När jag var liten bäbis så var jag så tjock så jag fick veck på armar och ben. Det blev skavsår i vecken
- Jag är egentligen blond
- Jag har en fetisch för nagellack och har alla färger man kan tänka sig
- Jag har två gitarrer och en keyboard och kan spela på dom
- Jag har en pojkvän som är flickfotograf
- Jag är snart hemlös
- Jag är väldigt glömsk



Jag utmanar: Saaben, Carlsson, Cecilia, Fredrika och sen vette fan!


Nej, jag har inget liv! =)

Besvikelse =/

Okey, jag vet att jag lovade med positiv energi! Får väl försöka göra nåt positivt av det här.
Åhhhh, vi fick den inte =/ Blev så himla besviken igår kväll när vi pratade med henne. Vi var först i kö men under helgen så hade en kompis kommit till henne och resten är inte relevant, men iaf, så får vi den inte. Får panik snart. Snälla, ta den inte!

Hm, vet faktiskt inte hur jag ska kunna vara positiv i detta inlägg...
Rensade min sminkväska igår och intresseklubben sprängs av överbelastning!




Till en snäll man

Baso är en snäll man. Han är så snäll att han fixar min blogg. Och i och med att bloggen blev så svinsnygg, så ska jag börja bli mer positiv i bloggen!
Var på stan alldeles nyss och handlade och kollade på glas. 300 spänn för ETT glas! Skandal! Jag vägrade och lämnade lokalen! Ack, att det ska bli så dyrt när man handlar mat. Snikna jävlar i kassan som tar 3 kronor för 2 kassar också. Snålt! Hm, det positiva började bra här märker ja.. Eh, nästa inlägg så börjar jag =)

Men nu ni. Kommer stunden ni alla väntat på! BILDER ifrån min nya kamera. Lyckades få igång min dator (med massa krångel dock) och lyckads lägga in bilderna snabbt som fan för att föra över dom till ett usbminne som snart är i Björns dator! Åh va duktig jag är ibland!

Så här kommer bilder ifrån när jag och Björn var och hälsade på Baso!




Karlstads Svar På Xzibit

Owooh! Det är jag det. Baso var namnet. Susanna satte mig att fixa hennes design lite, and here it is. Jag kom inte på något då jag fick fria händer så länge det var svart och ballt. Så nu är det rätt svart och ganska ballt. Får hoppas Susanna blir nöjd.

Nu ska jag dricka MER Apelsin !

Adieu !

/ Baso

Dricka skumpa och käka smörgås

Igår så var det söndag. Som förr i tiden var en Vilodag. Det blev det igår med, med tanke på att Björn kom hem ifrån jobbet. Blev att röra ihop lite mat och jag var duktig som fan och gjorde bröd. Som blev stenhårt på ytan, men mjukt på insidan. Så det var som en vanlig 17-årig kille! I know how to bake!

Kollade på film hela jävla dagen kändes det som. Kollade på Save the last dance, både ettan och tvåan, och så kollade på vi Marie Antoniette och lite slökollande på tv emellanåt. Och vips, under Marie Antoniette filmen, så började Björn tjata om att han ville ha såna champange-glas som dom hade på filmen. Vad hände då?
Jo, Susanna ville ha skumpa så vi gick och öppnade en flaska (Åh, vad överklass det lät ^^) och så satt vi och drack skumpa medans vi kollade på film. Blev efter ett tag lite hungriga, så gick och skar upp några skivor av mitt goda bröd!
Så det blev skumpa och smörgåsätande såhär på söndagskvällen.

Vi hann även med att äta glass och lite kakor, samt mat, som var så otroligt gott!
Hade köpt en färdig wok med couscous i, samt en massa grönsaker. Och så stekte jag kyckling i småbitar med några matckedar cream fraiche och mögelost. Blandade ihop allt och lät det stekas ihop i 10 minuter. Underbart!

Nej, köket och frukost blir!
Ska fixa med kameran sen så ska lägga in bilder!

Dagens fråga:

Har ni något recept på nyttig men god mat?

Sorry seems to be the hardest word

Kan ju bli lite off som jag har skrivit förut... Så jävla jobbigt. Speciellt när det inte är jag som får det hårdaste slaget. Och när man väl säger förlåt så betyder det ingenting, för personen man säger det till lyssnar inte på en..
Och kan säga till alla som funderar över detta nu, vem och vad jag menar. Glöm det. Vill inte prata om det, för det är ingenting att prata om utan bara något jag vill få ur mig.

Var hos Baso igår. Trevligt värre. Hans söta katt utan svans, somnade i mina armar flera gånger! Tog lite kort på Baso och Björn med min supersnygga kamera, men eftersom att man måste installera en skiva i Björns dator för att den ska fungera så pallar jag inte det. Ja, att kunna lägga in dom på datorn alltså.

NEJ, nu ska jag faktiskt försöka mig på att rädda min dator. Får tänka som såhär. Att om allt försvinner, så har jag ändå backup på alla bilder. Usch, fan. Har puls i vänsterörat. Är det ett tecken på något tro?

Baso

På lördag ska jag och Björn leka med Baso. Ja, eller Björn och Baso. Jag ska få titta på Disney Channel! Vi har nästan ett samarbete med honom. Björn, den f.d. proffsfotografen, ska fota hans skivomslag och jag ska kanske få tralla på skivan! WIHA!
Jag har planer för idag. Tänkte dela med mig:

- Diska
- Sola
- Gå
- Kolla på jacka
- Boka tvättid
- Äta mat med mamma och pappa
- Björn Gustavsson med vänner
- Sova

Hur ska jag hinna med allt? =)

OMG mögelost!

Precis ätit frukost. Blev igår kväll så himla sugen på toast. Och vi hade skinka (kassler för att vara exakt) och tomat. Lovely. Men hade ju även mögelost! OMG va gott det blev! Slängde i mig allt innan det hann svalna ungefär men det sket jag i, för smakens!
Så det fick bli samma sak idag, eller nu till frukost! Har nog hittat mitt kall här i livet! Det enda som saknades var ett stort glas färskpressad apelsinjuice, men man tager vad hann haver, dvs; vatten! ^^

Var på Ikea igår med min syster, smaskade köttbullar och sen gick vi omkring på Bergvik. Skulle kolla på en jacka på HM som inte fanns i min storlek inne i stan, men där hade dom den inte alls. Sååå, får gå till Hm inne i stan sen ist. Haha, och dom har säkert fått in min storlek, och då sitter den säkert skitfult! HAHA

Ska nog iväg och sola sen tror jag, om jag orkar vill säga ^^ Och sen ni, mina vänner, så ska jag på Sveriges Sötaste Komiker. (Ja, inte enligt Magnus Betnér men wtf, det är han som skäller ut aftonbladet) - Björn Gustavsson. Så får väl se hur kvällen blir med den blondlockige pojken!

Vuxenpoäng

Snacka om att jag har skrapat ihop lite extra vuxenpoäng nu. Gjorde mat förut. Och inte vilken mat som helst, utan hemmalagad mat! Jag gjorde hederliga, svenska jävla köttbullar! Med rivna morötter i! Tihi ^^ Vuxenpoäng till mig =)
Och till det så blev det qiunoa (eller hur det nu stavas, utalas kinåa sa Björn) och en stor sallad med paprika, tomat och sallad i! Fan va jag är vuxen! Men gött blev det =) Och nyttigt.
Snart ska jag ut och gå. Till klockan är 3! För då ska jag hälsa på, på min gamla skola, InfoKomp! Ska sitta och leka med min syster som också går där!

Nej hörrni, nu ska jag duscha och göra mig fräsch för en gångtur. Hah!

Min födelsedag =)

Hej allihopa! Hur är det?
Igår så var det min födelsedag! Var på bolaget för första gången! Haha, irrade omkring där inne som en yr höna och var till slut tvungen att fråga efter hjälp! ^^ Men det gick bra och slängde fram körkortet till hon i kassan och jublade fram att jag fyllde 20 och att hon var tvungen att säga Grattis till mig. She did it.

Tog det lugnt på dagen, gick en vända på stan som sagt, städade lite och sen död framför tvn ^^
Visste att mamma, pappa och Jea skulle komma hit och äta mat osv. Och så visste jag att mormor och morfar skulle hit och säga grattis för att sen åka vidare och fira min moster som också fyllde år.
Men in i lägenheten kommer mamma, pappa, Jea, Mormor, Morfar, Moster, kusin Julia OCH kusinbarn Emelie. Fullt hus med andra ord! Folk överallt och 2 småtjejer som står och klinkar på min keyboard. (Julia och Emelie då alltså, inte jag och Jea ^^)

PAKET!
Fick en massa skojjiga paket!
Jag fick en kamera =) En digital system som jag har önskat mig, så nu ska Björn få lära mig hur man leker med den <)
Jag fick även en hel bal med toarullar, dvs 24 rullar!
Fick 2 skumpaflaskor, varav en var rosa skumpa! Så fint så ^^
Fick även en stooor låda med allt möjligt i!
Det var mat, kakor, choklad, tandborstar, en flugsmälla, drink på tub, likör i spermie och en bailys! Åh, min kära kära bailys!
Och fick ett presentkort på Hm och pengar!
Hm, har säkert glömt något nu men ^^Haha

Just ja, ska kanske vara lite mer ego och berätta vad jag fick av mina kära kompisar =)
Av dom fick jag;
3 Kanelljus - min drog. Dom är så underbara!
Presentkort på systemet
Rengörningslotion och hela kittet
Bobybutter med jordgubbsdoft!

Ett stort TACK till;
Robin, Saaben, Martina, Carlsson, Fia, Christine och Marie!
Mamma, Pappa, Mormor, Morfar, Moster Annika, Tor-Björn, Julia, Bea, Veronika, Fredrik, Emelie, Philip!

Oj, många namn där! Haha
Tänkte även lägga in bilder från gårdagen, men jag tog ju inga så det blir inget med det ^^ Haha
Lägger nog in lite nytagna bilder från min nya kamera lite senare!

Helgen

Det var en riktigt lyckad helg (med något litet undantag)

Carlsson kom i fredags så jag, Carlsson, Martina och Saaben skulle ha myskväll och åt mat på Hollywood. Fruktansvärt gott! Sen marängsviss och tv hemma hos Martina där Carlsson även öppnade sina presenter! Så fredagen var riktigt trevlig med mycket skratt!

Carlsson - "En läkare räddar liv. En gynekolog räddar underliv."

Och på lördagen så blev det stan och sen fika med samma gäng! Kvällen tillbringades hos Saaben för att sen gå mot Nöjes. Hittade ingen inne på Nöjes men lyckades hitta Carlsson efter mkt irrande omkring, men kommer fan inte ihåg vart jag hittade henne, och med henne går jag fram till Dj-båset, där 2 ifrån the Ark står som sagt. Carlsson utbrister: Men dom är ju kända! Och jag önskade samma låt båda gångerna vi gick fram med samma svar; NEJ, vi har inte den låten. Och sen stod jag kvar och kollade på dom medans jag tänkte på nån annan låt jag ville höra, men jag hade bara Rednex-låten på huvudet så jag gick väl efter nån minut! haha
Vill inte ens veta vad dom tänkte om fulla Susanna. Haha

Tänker inte prata om slutet på kvällen
 Oj nu ringer Carlsson!

Happy birthday to meeeee =)

Idag fyller jag 20 år. Nu är jag stor flicka! Jag ska gå helt själv på systemet idag och bara strosa omkring! Helst med en kundvagn framför mig och en guide medans jag njuter av rundturen. Haha

Fick ett solkort av min kära sambo, så nu ska jag bli minre likblek ^^Haha, Och så fick jag ett telefonsamtal av Farmor, som sa grattis och sen skällde ut mig för att jag sov när klockan var 10. Lovely!

Justja, för er som har NWT så är jag med i den idag =) Tihi ^^^

Jag är 20 år =)

Jävla fylla

Fest igår! Firade mig =) Glömde min mobil hos Saaben, som en viss person var för full för att fatta. Hade svinkul inne på Nöjes till en viss person förstörde. Gud, jag hatar dig när du är full. För du blir så jävla otrevlig och så ofattbart korkad så det finns inte. Kom hem vid 4 i natt, för var tvungen att hämta min mobil hos Saaben, som för övrigt däckade i Robins knä, så vi bäddade ner henne i soffan sen gick vi hem.
Idag kommer bli en underbar dag...

Just ja. Haha, gick fram till Dj-båset 2 ggr igår och frågade om dom hade Rednex, och det var Jeppson och nån mer filur ifrån The Ark som stod där, men iaf. Susanna var nog lite glad i hatten för när jag gick fram och frågade om låten så sa dom att jag redan hade frågat efter den låten, och dom hade den inte! Hah, dom kände igen mig bland alla folk ^^

Nej, äta frukost och sen se på tv och vägra prata med en viss person som helt seriöst, förstörde hela min kväll..

Blocket is the shit

Är inne på Blocket.se och söker på Clown (Björn fick för sig att han har läst någonstans att det finns en man som klär ut sig till clown eller något sådant ^^) Jaja, och mitt i allt så kom denna annons upp;




Det är nu över ett år sedan, den 4 juni 2007 som vår älskade kisse BORIS blev stulen utanför Systembolaget på Storgatan i Arvika. Kvinnan som stal honom säger att hon tog kattburen med Boris inuti (och med en lucka som var trasig) och ställde honom på ett helt annat ställe, lämnade katten således vind för våg, utan att informera ägaren, som förtvivlat letade efter sin katt. Ägaren hade BORIS med sig in till Arvika för att uppsöka veterinär. Stölden polisanmäldes naturligtvis omedelbart och efterlysningar
sattes upp på flera ställen i Arvika.
Vid polisens husrannsakan hos kvinnan, uppgav hon att hon inte visste var BORIS var.
Flera tips har kommit in men utan resultat. BORIS är en helsvart norsk skogskatt, dessvärre ej ID-märkt, otroligt sött ansikte, mörka trampdynor, inte jättestor, men inte heller liten, stor yvig svans och i den svarta pälsen kan man i solens sken se lite bronsfärg, framför allt på hans lilla mage. Bakifrån ser det ut som om han har äppelknyckarbyxor dvs pälsen på bakbenen slutar ovanför tassarna. Onsdagen den 9 april sågs en katt på ödestomten vid Hultabacken i Arvika som såg ut som BORIS, men det visade sig att den katten inte var kastrerad. BORIS kastrerades i september 2000, alltså 8 år sedan, så dessvärre kunde det inte vara BORIS.
Om ni ser honom eller tror att ni har sett honom eller vet var han befinner sig SNÄLLA RING OMEDELBART TILL FÖLJANDE NUMMER:

070-77 444 58, 070-233 0869 ELLER 08/6538022
HITTELÖN!!!


Frågan är om det är relevant att man såg en katt den 9 april som såg ut som Boris, men som inte var kastrerad, så det kunde inte vara Boris?

OCH ett 08:a nummer? Dvs, ett Stockholmsnummer för er som inte är allmänbildade.
Den personen lär ju kunna komma snabbt till undsättning om jag är i Arvika och ser Boris på gatan!

Katten satt i en kattbur utanför Systemet. Hur många lämnar en katt i en kattbur utanför en affär när man är inne och shoppar loss?


Det är jättesynd om hon som har tappat bort sin kära katt, men förlåååt, SKYLL DIG SJÄLV!

Fredagsfirande =)

Idag är det fredag. Jag gillar fredagar. Nu ska jag berätta varför jag gillar just den här fredagen. Idag, så kommer Carlsson att komma hit ifrån sitt kära Pennybridge aka Örebro. Vi ska fira henne ikväll, för hon fyller år den 7 november, men tror ni inte på fan att hon är i Indien då? ^^ Så ikväll ska vi ha myskväll, äta mat på restaurang (?) och sen kolla på film och smaska en massa onyttigheter!!

Känns som att min nyttiga vecka tar sitt slut idag! Men har faktiskt varit duktig den här veckan. Har Var ute och gick både i måndag och i tisdags. Runt 4 km var varje gång. Jag som har gått 100 meter högst varje dag. Haha. Och jag har ätit nyttigare också! Jag har varit otroligt duktig tycker jag faktiskt! Tihi ^^

Och i morgon så blir det utgång och att fira mig! Jag fyller på måndag men vi firar mig i morron ändå! =) Blir nog en bra helg det här =)

Susanna tänkte ta en ordentlig sovmorgon idag (som om arbetslösa jag inte får det annars?) men så ringer Nwt, för andra gången den här veckan och frågar om jag vill fortsätta min prenumeration som tar slut i morgon. Ack NEJ, så betalar jag inte för den jag får nu, de fick jag gratis pga jag fyller år och vill sätta in min bild i tidningen ^^ Men är det inte lte taskigt att jag får sista numret i morgon, när jag fyller år NÄSTA nummer? Otroligt elakt enligt min åsikt!

EGO
Vilka påsar jag har under ögonen! Haha
Inte lätt att ta ego-pics på sig själv i en cam ^^

Tänkte på en sak angående bloggar. Blondinbella är ju Sveriges största bloggare. Det är otroligt mkt folk som läser den varje dag! Men då kommer frågan; Varför?
Vad är det som hon skriver, som gör bloggen så himla bra?
Jag har själv varit inne några gånger och kollat vad hon har skrivit. Hon skriver som vilken annan tonårstjej som helst. Om sitt liv, sina problem och sitt liv som medlem i MUF. Hon började bara skriva i rätt tid! Men Neeeeeeej, jag antar att man måste sitta och skriva att hon är ful, att hennes blogg är dålig osv osv, när hennes blogg istort sett är som vilken annans som helst?

Jag har några bloggar som jag följer. Och det är bara kompisars, för orkar inte sätta mig in i en helt okänd människas liv för ingen anledning.
Dagens fråga:

Varför läser vi andras bloggar egentligen?

Klåda och utslag

För någon månad sen så hade jag en fruktansvärd klåda på benen med en massa stora utslag, nästan som bölder med var i. Underbart var ordet!! Fick penicillin för det, och YES det försvann! Känslan var underbar. Jag rev inte längre upp mina ben på natten så det var blod överallt, och jag kunde gå normalt (bölderna var ömma och kunde komma i knävecket så vid varje steg så smärtade det) det var underbart!

Men tro på fan att det är tillbaka igen! ÅH, jag blir galen!! Orkar inte med dom där fula sakerna mer! Blä blä blää..
Ringa Gripen och kräva peniciliin! För tänker inte gå tillbaka till hudläkaren jag var hos. För han var en privatläkare, vilket innebär 650 spänn! Susanna har inte råååååd!

Sen blir det Ikea med Fia, ja om hon svarar på mitt sms bara om när vi ska iväg. Måste iväg snart känner jag, för halv 4 så blir det stan med Saaben och sen jobbajobbajobba vid 5!



Visst är mina likvita ben snygga ihop med utslagen?
Nu syns det inte så bra med min fantastiska mobilkamera med ^^

Det känns.. tomt

Jag får såna här "anfall" eller vad man nu vill kalla det för. Känner mig helt hjälplös, gråtfärdig, ingenting känns bra men jag vet inte varför. Svinjobbigt. Kan hålla på i en kvart eller i flera timmar. Kan inte göra nåt åt det. Eller, kan spela över det. Det funkar för stunden och har jag tur så har det gått över tills jag kan sluta låtsas.

Städar lägenheten nu.. Med vemod.. blä

Födelsedag

Om 6 dagar så fyller jag 20 år. Jag kan då gå helt själv på glasapoteket. Jag kan strutta omkring själv därinne och välja vafan jag vill utan att behöva sitta gömd utanför någonstans och svara diskret i telefonen när personen där inne ringer och säger; det finns inte, vad ska du ha ist?

Tänkte att jag skulle ut och gå nu, började min nyttiga vecka igår. Gick 4,3 km med min syster och idag tänkte jag inte vara sämre =) Haha, fast har så jäkla ont i huvudet så vi får se om jag tar det nu eller om jag väntar tills Björn kommer hem från jobbet!



Passade på att ta lite ego pic på mig själv ^^


En bild från igår när jag och min syster spatserade 4,3 km, kissnödiga!

Ny lägenhet till mig, tack!

Nån som har en lägenhet att ge mig? Helst en 2a eller 3a när stan för typ 4000? Som jag kan få runt december någongång? Det skulle vara sådär, supersnällt! =) Den är till mig och Björn alltså.

Jag och Björn var som sagt hemma under helgen, och han fick inget anfall av varken dammet eller djuren. Bra bra tycker Susanna. Satt och kollade på lägenheter på KBAB:s hemsida, och ack vad fort det går med vårat modem som vi har i skogen. Kärlek. <3 Nej men det gick bra i skogen, Björn har nu träffat istort sett hela släkten! Haha, farmor, och några ifrån Småland och grannar  och Inga-Gerd, som vi för övrigt fick en sås-slev av. Så snällt =)

Hm, det jag sitter mest och funderar på är vad som hade hänt om vi inte hade fått reda på det nu? Hur fan hade vi kunnat hitta nytt i tid?

Drömde i natt om världens mysigaste lägenhet.
Vet inte vart den var någonstans men det var en 3a, med en stooor balkong som vätte in mot en innegård, och så var det en massa blommor runt hela balkongen, och på innegården så fanns det en liten damm med fiskar i och djungelväxter överallt. Och så fanns det ett stort sovrum, ett stort vardagsrum, en stor hall, ett jääättestort kök och badkar i badrummet =) Och HISS, (fast lägenheten var på andra våningen bara men ^^) TIHI ^^Nån som vet vart den finns? TELL ME!


Dagens fråga:

Har ni en lägenhet, ganska så centralt till mig och Björn, i Karlstad?

Beroende av ostkrokar

Ostkrokar, dessa gula goda ting! Min 450 g påse som snart är slut. Jag älskar ostkrokar. Och ja, jag säger ostkrokar och inte ostbågar. Har alltid sagt ostkrokar och skiter fullkomligt i vad alla andra säger. Ni andra är bara grupptrycksoffer som faller för vad andra säger! (I min värld iaf)

Idag så ska jag och Björn åka hem till skogen, och hem till mina föräldrar. Det ska bli spännande. Och se om Björn överlever, med sin astma och pälsdjursallergi, med tanke på våra uppstoppade djur (hade vi bott i USA och vart megamega rika så hade ni tänkt; cooooooolt) och våra råttor. Men råttorna går bra med mamma iaf och hon är också pälsallergiker. Menmen, det spörs. Vi ska skjuta lite iaf =) Ja, inte råttorna eller nåt, utan på skjutbanan. På en pappälg som åker fram oc tillbaka! Hm, borde packa snart, och jag får icke glömma bort alkomätern!

Kollade på buss hem på söndag. Ja lovar. Dom som gör busstiderna, vill att vi uppe i skogen ska komma bort ifrån civilisationen. Dom tycker att vi ska leva på näver och kottar, stå och pumpa fram vatten och mjöl, ja det får vi mala själv av stubbar. För om man ska ta 5 bussen, då ska man byta i Värnäs och sen till tåg i Torsby för att byta i Kil till ett annat tåg. WIHO! Gay som fan.

Nu ska jag äta ostkrokar och se på Xena - Krigarprinsessan!

Btw, kollade på Camp Rock igår och The Hottie and the Nottie.
Den första av dessa, sån där må bra film fastän "dom-söta-killarna-i-filmen-är-typ-12-och-tjejerna-plastigare-än-pamela-fast-utan-sillisar."
Och den andra är med Paris Hilton. Lite småroligfaktiskt, även om Paris spelar den snyggaste tjejen i hela filmen, och den som är smart och tänker logiskt. Inte så realistisk film med andra ord ^^


Dagens fråga 1:

Tycker ni om ostkrokar? =)

Dagens fråga 2:

Skulle det inte vara roligare ifall ALLA lämna en kommentar i alla bloggar dom läste? (det skulle vara skojj tycker jag=

Jag är smartast i Sverige!!!!

Jag är inte dum, jag har bara en massa jävla otur när jag tänker!

Susanna - Du, vafan heter Ölands huvudstad?
Jeanette - ehh. Va? Huvudstad?!
Susanna - Ja, men va heter Ölands huvudstad? Jag menar Gotlands heter ju Kalmar!
Jeanette - VA?! HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
*pinsam tystnad ifrån Susanna*

Till mitt försvar så tänkte jag på att Björn sa häromdagen att Ölands största stad hette Kalmar, och då sa JAG att Kalmar är förfan på fastlandet ^^


Den här bjuder jag på!

Morgonpigg i höstvädret!

Idag är jag hurtig! Kvart över 7 hoppade jag ur sängen och satte mig och läste tidningen (Åh, så mkt vuxenpoäng!) och sen gick jag slängde jag på mig mössa, sjal och vinterconverse, redo för att gå bort till Tandläkaren! (För er som inte fattat att jag redan hade täckt min kropp med klädesplagg så kan jag berätta för er; I Have!) När jag kom ut fick jag en chock. Det var inte kallt ute, det var fan i mig varmt!
Gick och gick och gick, och kom till slut fram till Tandläkaren på Haga (jaja, 7 minuter bort om man går ^^) och studsade (läs flåsande) upp för dom 4 trapporna! Fick sitta ner i 10 sekunder och sen blev det undersökning för hela slanten. En halvtimme senare och 600 kronor fattigare gick jag ut i skitvädret igen. Mulet, 12 grader varmt och fuktig luft. Man kan inte känna sig slibbigare och svettigare när man 7 minuter senare stampar 5 trappor upp!

Så nu sitter jag här och halvkollar på Top Model på 3an, och det är det bästa avsnittet! MAKEOVER! En tjej gråter, en tjej jublar, en tjej är lite missnöjd, en annan lite nöjd. UNDERHÅLLNING! Yeeeeees!

Igår
, såg jag på bio. Jag gillar bio. Det är mysigt! Såg Patrick 1,5 med Saaben, Pernilla, Martina och Marie. En riktigt bra film. Man ville gråta, man skrattade, man myste. En bra film =) (Och NEJ Malin, jag gillar inte bögporr ^^) Internt.com

"Nej vi får sitta i pass. Fyra timmar åt gången"


Nej, nu kommer sista låten på filmen. Åh, den är ju så fin!


Here you come again - Dolly Partom

Mina bästa =)

Ska inleda detta inlägg med lite klagande så har vi det ur världen sen ^^
Har extremt ont i mitt huvud (har knarkat lite pandoil zapp! så det försvinner nog snart) och mitt knä ligger snart ute på tradera! Gud älskar mig <3

Snart så fyller jag år, och då ska vi även fira en av mina bästa kompisar Carlsson (mer känd som Alexandra) som fyller 20 år den 7 november, men som då är i Indien! Har fått en idé till en present som jag tycker rockar fett! =)
Kom att tänka på våra äventyr som vi har haft tillsammans. Jag och Carlsson. Jag, Carlsson och Martina. Jag, Carlsson, Martina och Saaben. Tänkte därför en liten rad om var och en av er. Ni andra (som jag även har gjort en massa äventyr med får ursäkta för stunden, eran stund i rampljuset kommer nog ^^)

Carlsson aka Alexandra - Min första kompis. När hon kom hem från BB två veckor efter att jag hade fötts, så satt jag hemma hos henne. Vi är uppväxta tillsammans som syskon, och visstfan har vi bråkat, men lika ofta har vi skrattat bort det och gått vidare! Henne kan jag verkligen prata med om allting, och hon lyckas alltid förstå mig! Hon bor nu i Örebro och pluggar till socionom men hon har ändå tid att skratta och prata minnen =)

Martina - Har kännt henne sen dagis. Sen gungorna och hoppmadrasser. Gått i samma klass hela livet, eller ja, ända tills andra året på gymnasiet då jag bytte linje. Finns ingenting elakt att säga om denna människa alls. Genomsnäll och får skrattattacker då hon inte kan varken stå upp eller få luft! Ett telefonsamtal som var tänkt till 1minut dras alltid ut till en halvtmmes samtal utan något vettigt att säga till varandra (ett äkta tjejsamtal med andra ord ^^)

Saaben - Saaben saaben saaben... Denna Saaben som är "äldst i gänget, yngst i hjärnan" finns alltid där med sina klockrena kommentarer och 89:or! Vi tänker så lika och förstår varandra på ett unikt sätt! Vi har alltid sjukt kul tillsammans och jag vet faktiskt inte vad jag skulle göra utan "Min Idol"!! =)

Så här kommer en bild på oss 4 tillsammans när vi senast var hos Carlsson i Örebro!




Carlsson, Jag, Martina och Saaben

Dagens fråga:


Har du fortfarande kvar kontakten med dina barndomskompisar?



Rättegång idag

Ska med på en rättagång idag. Pappa ska dit på studiebesök eller vad man ska säga, så jag och Jea får följa med och kolla. Fördriva tiden på något sätt iaf =) Kan vara intressant att vara på en rättegång som man inte har någon relation till.
Justja, måste boka att jag vill jobba idag (som man helst ska göra 2 dagar innan, senast), menmen, får väl hoppas att det finns platser kvar ^^ I need money! *tänka högt*

Nu är helgen över.
Svärmor åkte hem igår morse utan att jag märke det. Jag sov som en död fisk! Sen så gjorde vi i stort sett ingenting under hela dagen. Gick till Hemköp i ösregn för att handla lite småsaker, sen var det film som gällde för hela slanten, hela dagen! Orkade verkligen inte göra någonting!

Just ja, i fredags så var vi på stan och shoppade lite och Björn köpte likadana stuprörsjeans som jag har ^^Vi ska bli identiska=) Så sweet.

Och du.. Jag fattar inte hur du tänker Att du ens tänkte tanken.. Tänk realistiskt/logiskt/VETTIGT någon gång!

Nej, nu ska jag smaska frukost och sen snart bege mig ner mot torget till och till Tingsrätten!

Åh, btw på tal om ingenting. Jag ska tlll tandläkaren på torsdag. 07:50. Det ni, det är tortyr när jag även måste betala 800 spänn för det. YES, att fylla 20 äger!


Dagens fråga;

Har ni varit på någon rättegång pga något som hänt dig/som du har gjort?


Smärta & att komma ifatt

Mitt knä vill att jag ska amputera det, I swear!

Och idag, så har jag hunnit med att träffa Alexandra och Richard och ringa både Martina och Carlsson. (Om ni tänker; Vadå? hann med att ringa?) Vi har inte direkt 5 minutes samtal, utan mer 35 minuters. Minst. Och tänkte passa på att ringa när Björn och svärmor var ute på Skutberget!

Håller nu på att bränna lite skivor och ladda ner lite musik, och snart så är det mat =) Gott gotti gott gott! Hungrig!

Haha, kollar även nu på Top Model (10 eller nåt?) ch Miss J. Ojojoj.. Haha, För tillfället så har han inga riktiga ögonbryn. Utan, ni vet när man var mindre och hade "klister-örhängen"? Såna, har han som ögonbryn. han är ett exemplar!

Att förklara sig

Nu sitter jag här i lägenheten medans Björns mamma Una-Karin står i duschen. Så snart ska vi gå och handla lite mat och jag ska förbanna mitt knä lite grann, eftersom att jag nu haltar som en gammal tant som brutit lårbenshalsen. Gud älskar mig.
Ser nu reklam på tvn för färjestad. Har missat varenda jävla match. usch för mig, måste ändra det där! Ska nog fan tvinga med Una och Björn till Score i morron =) tihi ^^

Och angående det förra inlägget, så är det inte så allvarligt. Inte allt iaf.Tänker förklara för dom jag tycker behöver veta =) Så ja, Carlsson, jag ska ringa dig snart ^^


Åh, Björns mamma = Snäll svärmor!
Vi fick lite alkohol, lite kräftor (läs mycket), potatis och lite mer saker. OCH, den här pumpan!


Kolla in storleken!! OMG! =)
Hon hade ingen blomma med sig, så hom tog med sig en pumpa ist. Haha

Igår så var jag duktig. Jag gjorde potatisgratäng och kyckling, och sen en efterrätt med mördegsbotten, mandelmassaklet och sen som "knäckfyllning". Gott gotti gott gott =)

Just ja, mitt knä = dödsstraff. Jag kan verkligen knappt gå.

VAFAN HAR JAG GJORT DEN HÄR VÄRLDEN?!
ALLTID, ska det vara nåt jävla fel!
Är det inte knäna, så är det ryggen, eller fötterna, eller nacken, eller urinvägsinfektion, eller hudinfektion, eller nåt annat jävla skit, eller huvudvärk och illamående!
Susanna blir arg!

Hmpf, Susanna kommer ringa Carlsson sen och klaga av sig!

Besvikelse & Förhoppningar

Varför blir man så besviken över vissa saker? Jo, antagligen för att man hade hoppats på någonting. Så som jag hade gjort nu, och så får man reda på det där. Fan, klart jag blev besviken. Du lovade faktiskt.

Nej, nu börjar jag bli trött på Karlstad. Just Jobbsökandet. Det finns fan inga jobb jag kan söka, och jag vägrar telefonförsäljning, som för övrigt är det enda som finns att söka just nu verkar det som. Världen håller fan på att gå under, Inte undra på att USA förstör oss.

Så därför, söker jag just nu jobb i Stockholm.
För jag kan inte bo kvar här, eller rättare sagt. Jag kan inte ha kvar en viss krets. För den kretsen förstör.
Den förstör för mig, den förstör vänskaper, men den förstör mellan mig och Björn, den förstör mig. *suck*
Så förlåt, men mkt hänger på dig.

Idag så kommer Björns mamma hit på besök ifrån Skåne (för er som har missat det, så är min kära sambo Skåning). Hon ska vara här tills på söndag, så måste komma på vad jag ska underhålla henne med när Björn jobbar! ^^ Ska baka bröd sen (måste bara gå och handla lite saker som jag glömde igår) och så ska jag baka en kaka =) Kunde hon ha nybakat bröd när jag och Björn vara nere och hälsade på, så kan fan jag med!

Nej, ska nog sätta mig och spela lite gitarr tror jag faktiskt!

Dagens fråga:


Har du blivit sviken av någon, som hålllit något?
eller

Har du varit tvungen att "göra slut" med en kompis?

Wall-E!!!

This is for you Baso! Vår nya lokalkändis! När får vi hälsa på dig?
Jag kräver Disney Channel!!!



RSS 2.0