Morgonpigg i höstvädret!

Idag är jag hurtig! Kvart över 7 hoppade jag ur sängen och satte mig och läste tidningen (Åh, så mkt vuxenpoäng!) och sen gick jag slängde jag på mig mössa, sjal och vinterconverse, redo för att gå bort till Tandläkaren! (För er som inte fattat att jag redan hade täckt min kropp med klädesplagg så kan jag berätta för er; I Have!) När jag kom ut fick jag en chock. Det var inte kallt ute, det var fan i mig varmt!
Gick och gick och gick, och kom till slut fram till Tandläkaren på Haga (jaja, 7 minuter bort om man går ^^) och studsade (läs flåsande) upp för dom 4 trapporna! Fick sitta ner i 10 sekunder och sen blev det undersökning för hela slanten. En halvtimme senare och 600 kronor fattigare gick jag ut i skitvädret igen. Mulet, 12 grader varmt och fuktig luft. Man kan inte känna sig slibbigare och svettigare när man 7 minuter senare stampar 5 trappor upp!

Så nu sitter jag här och halvkollar på Top Model på 3an, och det är det bästa avsnittet! MAKEOVER! En tjej gråter, en tjej jublar, en tjej är lite missnöjd, en annan lite nöjd. UNDERHÅLLNING! Yeeeeees!

Igår
, såg jag på bio. Jag gillar bio. Det är mysigt! Såg Patrick 1,5 med Saaben, Pernilla, Martina och Marie. En riktigt bra film. Man ville gråta, man skrattade, man myste. En bra film =) (Och NEJ Malin, jag gillar inte bögporr ^^) Internt.com

"Nej vi får sitta i pass. Fyra timmar åt gången"


Nej, nu kommer sista låten på filmen. Åh, den är ju så fin!


Here you come again - Dolly Partom

Kommentarer

Kom ihåg! Då jag mer än ofta inte är helt seriös i mina inlägg så tänk efter det faktum! Jag godkänner alla kommentarer, snälla som elaka, då jag får väldigt lite kommentarer! Nämnde jag att jag gillar att baka?


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0