Mat!

Att det kan vara så lätt att laga god och nyttig mat ibland!
Idag så blir det:

Kycklig, bacon, grädde, paprika, kikärtor och pasta. Hur lätt som helst och hur gott som helst också! Lovely! Så nu sitter jag bara och väntar på att Björn ska komma hem ifrån jobbet så att vi kan äta! Lite kvalitétstid sådär! Det är väl ändå ganska så fint? Oavsett vad folk omkring tycker om mitt och Björns förhållande!

På tal om det.
Vi har ett bra förhållande. Vi tycker om varandra och respekterar varandra till den gräns som det går, och sen kastar jag upp honom på axeln och slänger ut honom på balkongen! =)
Nej, men skämt åsido.
Jag vet att sen jag blev tillsammans med Björn så har jag varit ute mindre (läs mkt mindre) inte varit lika mkt med mina kompisar osv.
Men i samma veva som vi blev sambos (tänker inte ens säga varför jag inte umgicks lika mkt med kompisar i början av vårt förhållande, för det fattar alla varför det lite blir så!!!) så slutade jag skolan och blev arbetslös.
Arbetslös = pank
Pank = sitta hemma om kvällarna

Jag har samtidigt varit sjuk otroligt mkt (fattar inte varför det är just JAG som drabbas hela tiden men) och med flyttar hit och dit, packa upp och packa ner, det tar på krafterna kan jag berätta för er.

Så nu har jag berättat nåt om mitt liv. Jag är sjukt hungrig just nu, så ifall texten var osammanhängande eller jag bara pratade strunt. Så skit i det.
Det gör jag, =)

Kommentarer
Postat av: Alexandra

Ni är så himla duktiga, äter nyttigt och allt. Idag har jag tränat för första gången på väldigt länge och det var helt underbart att äntligen få puls o svettas. Jag är så glad att vara frisk igen :D Hur har helgen varit i övrigt? Puss

2009-01-18 @ 22:05:19
URL: http://alexandravickan.blogg.se/

Kom ihåg! Då jag mer än ofta inte är helt seriös i mina inlägg så tänk efter det faktum! Jag godkänner alla kommentarer, snälla som elaka, då jag får väldigt lite kommentarer! Nämnde jag att jag gillar att baka?


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0